- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
T0mBd1gg3R #24494 üzenetére
Használd egészséggel sokáig!
-
válasz
T0mBd1gg3R #24481 üzenetére
Akkor meg is válaszoltad a kérdést. Jó vadászatot.
-
válasz
T0mBd1gg3R #24479 üzenetére
A ragasztás nem okoz ilyen hibát. Egyszerűen elhalt a digitizer egy része. Cserével orvosolható, hogy megéri-e, azt neked kell tudnod.
Ha elégedett vagy a telefonnal, megér kb 10k-t a javítás. Ha újat szeretnél, akkor nem. -
válasz
T0mBd1gg3R #24261 üzenetére
Vidd, max mond rá vakamit. A ragasztó maradvány normális, le tudod dörzsölni ujjal.
-
válasz
T0mBd1gg3R #24255 üzenetére
Akkor helyben lesz, tapasztalatot megosztani ér!
-
jojokka
tag
válasz
T0mBd1gg3R #24249 üzenetére
Gödöllő, Bajcsy elején a telefonosok. Új építésű ház aljában. GSM bazár. Nekem minden telefonomat ők csinálják, messze a legjobbak a tapasztalataim velük. És csak sony-m van.. (Beteg vagyok, vállalom...
)
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #24249 üzenetére
Az Allee-ban az LCDFix-et sem javaslom, teljesen tönkretették a telefonomat. Vagy hússzor mentem vissza, a mindig elismerték a hibát, mindig csináltak valamit, de jó sose lett.
-
quailstorm
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #24214 üzenetére
Nagyjából megkaptad az árat, 10k körül nézegettem az érintőhibás nem törötteket, abból tudtam venni egyet minden gyári tartozékával (mágneses dokk is) posta bennfoglalva a 10k-ba.
Mivel a tied még törött is, 10k se lesz szerintem.Más:
Z3c kijelzőt lehet használni valamilyen külső vezérlővel? Van néhány itthon, aminek az érintő része rossz, de a kijelző jó. Mondjuk HDMI-s rasPI kijelzőnek jó lenne...
-
válasz
T0mBd1gg3R #24214 üzenetére
Hát pofátlanul olcsón, jobban jársz ha házilag megragasztod és tartalék telefonnak használod. Alkatrész áron Kb. 5-8.000 Ft a reális ára úgy hogy 20 körül már lehet venni frankót.
-
zkovacs
csendes tag
válasz
T0mBd1gg3R #24207 üzenetére
Hátlap ebay-en kb 500Ft, ragasztót (kétoldalas, matricaszerű) itthonról rendeltem kb 1000Ft, munka kb 10 perc. Most végeztem a kijelző és a hátlap ragasztásával, hőlégfúvót kihagytam de szerintem hátlapcseréhez fölösleges is. Kijelzőm pedig kb 50% ban elengedte magát, úgyhogy finoman fel tudtam szedni a többi részen is.
-
axioma
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #24207 üzenetére
[link]
Igaz ez csak ragasztas, a hatlapot valamiert tenyleg cserelni kell, vagy csak arra mondod hogy onnan indulva szedik szet? -
PubliCat
tag
válasz
T0mBd1gg3R #24204 üzenetére
Szerviz, ahol finoman leveszik, vissza ragasztják.
Vagy megcsinálod otthon magadnak. Keress rá itt a fórumon hogy kell csinálni, mi kell hozzá. (hőlégfúvó, ragazstó, olószer, stb) -
PubliCat
tag
válasz
T0mBd1gg3R #24202 üzenetére
Szerintem kijelző elválás, próbáld ki, hogy ha nincs a telefon a fülednél,hívás elején akkor megynomod az érzékelő melett, vissza a keretbe a sarkot.
Szerintem a többiek is erre gyanakodnak majd.
-
válasz
T0mBd1gg3R #24077 üzenetére
Szerintem nincs, de vannak bugos próbálkozások xda-n ha ráérsz tesztelgetheted.
SLiM L, SLiMM pedig MM android alapú.
-
válasz
T0mBd1gg3R #24071 üzenetére
Ajánlott még mindig a SLiM 4.9 vagy utolsó SLiMM rom.
1. Adataid mented.
2. Felteszel egy régi KK romot.
3. Az összefoglalóban lévő leírást pl követed.
4. Van TWRP-d, ROOT-od és mentett TA partíciód DRM kulcsokkal együtt.Innen pedig akár tesztelgetheted is a főzött romokat, pucolhatsz ki magadnak stb.
A kamera lag a ram mennyiségét meghaladó adatsor tároló cache kiírásának gondja, minden romon lesz ilyen-olyan mértékben. Egyszerűen lassabb a belső tároló és az SD elérése.
Alternatív kamera appok többnyire gyorsabbak, nem indexelnek, indítanak egyéb folyamatokat stb. -
quailstorm
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #23912 üzenetére
Hamis kis tubusos 5ml-es E6000 ragasztóm van kéznél.
Meg amúgy van egy használt de egyben lévő fekete hátlap is, ami elvileg felesleges.(#23914) Williamgrant: reszket a kezem nagyon. Jacknél a másik szétszedésénél kiderült, hogy ott valami nagyon nem gyári megoldás miatt nem jött ki. mindkét telefont feladta a szerviz, mielőtt idekerült, egyiket én még össze is ragasztóztam utána
Ezen kívül dokkmunkást felejtsd el, pici baba kezem van. Ezt meg éjjel forrasztottam.Alapvetően nem vagyok balfasz, de a Z3c az pórul járt azzal, hogy a tulaj ott idegesített és sürgetett mellettem. Így nem lehet dolgozni.
Ragasztani meg sose tudtam, nekem abból állt mindig a ragasztás hogy megfürdettem benne. Azt meg kell tanulnom. -
válasz
T0mBd1gg3R #23711 üzenetére
Priviben folytassuk, írd meg milyen színű a telefonod.
-
válasz
T0mBd1gg3R #23709 üzenetére
Kis időt tölhetsz te is a probléma megoldással.
-
válasz
T0mBd1gg3R #23707 üzenetére
Ezt írtam én: "Nekem van a fiókban, ha nem sikerül kitakarítani - kölcsönadom ha eredetit rendelsz - míg megjön."
Tehát, ha nem egy kínai utángyártottat rendelsz, akkor szívesen adok neked ingyen, és ha a Te eredetid megjön, akkor odaadod azt. Ha kínait vettél, sajnos nem tudok segíteni, azt várd meg, de legalább karcmentes cuccod lesz.
-
válasz
T0mBd1gg3R #23696 üzenetére
-
MrChris
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #23423 üzenetére
Hogy melyik a legjobb módszer fogalmam sincs, végig csináltam pontról pontra az összefoglalóban leírtakat, aminek a végeredménye a 6.0.1. SLiMM 3.8 rootolva. Eddig egyetlen általam szoftveresnek vélt hibával találkozom, hogy 9 hónap alatt kb 5-ször kikapcsolt, lemerítette az akksit és csak a reset gombbal lehet újraindítani.
-
MrChris
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #23419 üzenetére
Ne tarts tőle, még nekem is sikerült,
pedig láma vagyok. Csak pontosan kell követni a leírást.
Erre is kötelezni kéne a szolgáltatókat/gyártót, úgy mint ahogy a függetlenítés ingyenesen kötelességük lesz október 24-től. Ha már kifizetted saját felelősségedre szabadon használhasd. -
válasz
T0mBd1gg3R #23401 üzenetére
-
válasz
T0mBd1gg3R #23401 üzenetére
A fullscreenes kérdésemre valaki tudna válaszolni? Köszönöm!
-
axioma
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #23370 üzenetére
En a telot ovtokban tartom, es 2+ eve bekapcsolt duplakopp mellett se volt olyan, hogy barkit felhivott volna. Gondolom neked zsebben volt.
-
metalstorm
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #23370 üzenetére
Én nekem itt ajánlották és müködik... Kijelzővel kifelé kell tenni hogy ne kapcsolgasson össze vissza... Persze én azért főztem a Lolipopra+GravityBox...stb, de sajnos az sem elég magába. Az érzékelő részét nagyon elcseszték, fiamnak is tetszik a teló és a Iphone 6-osát cserélné le mert annak akkuja kicsit xar, de ez a dolog mégis lebeszéltem...
-
válasz
T0mBd1gg3R #23325 üzenetére
Azért nem találod mert sehogy. Már ha nem akarod a DRM kulcsaid bukni.
A 6-os droid + root elérésének menete:
1. Adataid mented.
2. Felteszel egy gyári KK rendszert az összefoglaló szerint
3. Rootolod, TA partíciót mented, TWRP-t telepítesz, TWRP-t frissítesz ha kell.
4. Felteszed valamelyik főzött vagy AOSP prerooted 6-os droidot.
5. Nyomsz a TWRP-ben egy nandroid mentést, hátha összeszakad az xposedes küzdésnél valami.
5. Xposed és egyéb nyalánkságok telepítése.Ha nincs root, akkor is bármelyik a készülékre kiadott rom feltehető.
-
vtomi2
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #23305 üzenetére
Én is G2-ről váltottam, nem csalódtam. Takaróknál ha nem fontis a vízállóság, akkor csak kiszeded a tömítő gumit, és újra a helyén marad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Posta, csomagküldés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 3
- Büszke apukák és anyukák topikja
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Linux kezdőknek
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest