- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
gPéter
tag
válasz
quailstorm #24659 üzenetére
nagyon köszi a kimerítő választ. Az 50-60 eurót megfizetném,mivel nagyon szerettem a telót a maga idejében,keresek egy szervizt.
-
PubliCat
tag
válasz
quailstorm #24654 üzenetére
tudom, köszi a tanácsokat.
Gumikesztyűben fogom a cserét végrehajtani, meg kellő odafigyeléssel
-
PubliCat
tag
válasz
quailstorm #24652 üzenetére
A kamera nem talal fokuszt, korabban itt mar megbeszeltuk hogy a kamera modul romlott el. Nem szoftveres a problema.
Vasarnap megcsinalom, megjott minden alkatresz :)
-
MrChris
nagyúr
válasz
quailstorm #24632 üzenetére
Kiderült félig mi a hiba, nem a telefon a rossz! Az mégis tökéletes! Flottatulaj most írt, hogy elbaxta a Telenor és mindenki letiltásra került.
Most várni kell, hogy visszacsinálják. Elég kényelmesen ráérősek.
-
válasz
quailstorm #24621 üzenetére
Lehet.
-
válasz
quailstorm #24615 üzenetére
Nem találtam meg, a lényeg hogy ha a mobil kamerák fókuszálását a gyárban állítják azon moduloknál ahol ez hozzáférhető ott látsz egy műanyag részt ami pl. egy csipesszel ki-be tekerhető. Ezt beállításkor ragasztják, viszont ha megnyomod a modulnál akkor akár a menet "ugorhat" befelé így a fókusz többé csak kis tartományban működik. Nagyon régen csináltam ilyet, akkor úgy működött hogy összeraktad a telót működőre, de nem véglegesre és betekerted a fókuszgyűrűt, majd pár mm állítás után lőttél tesztfotót, és ezt addig csináltad míg abban a tartományban nem fókuszált ami neked kell. Ott a műanyag ház szélére cseppentettem egy kis pillanatragasztót és fixálva lett újra.
Hogy most ez a Z3C-nél is így működik-e még, már totál nem emlékszem. Azóta már lement pár compact generációm, szerelni pedig már nem szoktam. Talán a Xiaomi Mi2-es fórumba még anno képeket is tettem be hogy hogyan csináltam, ha jól emlékszem. Nincs időm keresgetni.
Valószínűbb hogy kamera modult olcsóbban fogsz kapni ebayen, mint amennyi időt eltöltesz a beállítással ha meg is lehet csinálni. -
MrChris
nagyúr
válasz
quailstorm #24617 üzenetére
Hát ugye a keret magasabb mint az üveg, ezekkel nagyjából csak a keretet szorítod.
Ha sikerült volna megcsinálnom a rossz usb-t, rossz kamerát, akkor vágnék-marnék laminált lapból két kijelző méretű lapocskát egyenletes szorító culagnak. De ilyen mütyűr alkatrészeket nemtok forrasztani. Közbe meg az akksiját is cserélni kéne, kicsit meghízott,
inkább vettem egy új készüléket.
-
MrChris
nagyúr
válasz
quailstorm #24615 üzenetére
Ez tök jó ez a leszorító, de mitől fogja a két szorító közti részt (ahol a gombok vannak) összeszorítani? Kéne oda valami merev áthidaló alátét, ami eloszlatja az erőt
-
válasz
quailstorm #24613 üzenetére
Nem biztos, a fókusz gyűrűn kell állítani. Van rá yt videó hogy hogyan.
-
válasz
quailstorm #24604 üzenetére
Úgy ahogy én vettem egy Nokia 6110-est fóliás bontatlan dobozban. Mondjuk az legalább mocskos drága volt.
-
MrChris
nagyúr
válasz
quailstorm #24604 üzenetére
Szerintem már 2018-as xz2-t se gyártanak, dobozolva van aztán eladogatják. Valószínűsítem az xz3 is kifut, legyártották a becsült igény szerinti darabszámot. Más területen legalábbis ezt láttam, vagy elfogyott, vagy a maradékot bezúzták, mert valójában szinte fillérekért gyártották és már a következő típus volt gyártásban, miközben a piacon még az 'előd' volt.
-
MrChris
nagyúr
válasz
quailstorm #24600 üzenetére
Még az is lehet. Vagy az egész részben utángyártott alkatrészekből van összelegózva.
Ezzel azért el leszek egy darabig míg egyszer megvalósul az én mobilom.Bratyómnak xz1 van, majd összenézem mindhármat.
Dana79: Bakker, akkor ez egyáltalán nem tuti megoldás. Azért mertem, mert más innen rendelt egyet és rendben megjött. Fizetés nélkül oda se adták?
-
válasz
quailstorm #24600 üzenetére
Nem biztos, volt szórás a panelok között.
-
Spectrum
aktív tag
válasz
quailstorm #24586 üzenetére
Szervizben vajon mennyiért hajlandóak ilyen problémát javítani?
-
Spectrum
aktív tag
válasz
quailstorm #24584 üzenetére
Köszi, ettől féltem. A leírásokat/videót láttam, ezt szerettem volna elkerülni
-
MrChris
nagyúr
válasz
quailstorm #24565 üzenetére
Van [/L:https://youtu.be/ZChQ4fm987k]itt egy a javításáról.
-
MrChris
nagyúr
válasz
quailstorm #24563 üzenetére
Ja, bocs, hátalpit valamiért előlapinak értettem. Nálam nincs semmi se letörve, viszont kérdezném, hogy műszerrel mérhető melyik a rossz?
-
MrChris
nagyúr
válasz
quailstorm #24561 üzenetére
Nálam még megy az előlapi. Ha a típus hiba akkor a teljes gyalu se segít, meg a kamera csere se. Sokat keresgéltem és egy videóban megmutatta egy csóka, hogy kiszerel egy morzsányi alkatrészt, majd vissza egy újat és újra működik.
-
G@be22
tag
válasz
quailstorm #24543 üzenetére
Azt tudom, hogy magának a kijelzőnek nem lehet
CSak nem néztem meg jobban, annyit láttam, hogy van egy ilyen kis "szalagpanel" a kijelző aljánál, amibe több van összedugva, reméltem h az a rész cserélhető.
De aztan megnéztem jobban és látom, h sajna nem -
G@be22
tag
válasz
quailstorm #24540 üzenetére
Ismét egy érdekes kérdés, van egy sérült gyári kijelzőm, aminek a szalagkábel csatlakozója ment tönkre.
Szalagkábelt lehet kijelzőn cserélni? -
G@be22
tag
válasz
quailstorm #24538 üzenetére
Hát igen a kérdés az lett volna, hogy a gyárin kivül van-e egy tuti tipp...
lehet érdemesebb lenne szerezni egy hibásat aminek a kijelzője jó, esetleg valaki? -
válasz
quailstorm #24536 üzenetére
Nálam sajnos ennél több féle volt kinézetre és mennyiségre is:
Szürke hátsó puha lappal, kicsit félre álló csatlakozóval - patika, hibátlan volt.
Fekete hátsó ragaccsal, gyenge fényerővel, amúgy működött.
Szürke hátsó puha, ránézésre mintha a leszedett gyári lenne annyira minden ugyanolyan színnel, árnyalattal stb. - pár hét után digitizer megdöglött, sárgulni kezdett.
Lilás-rózsaszínes hátsó fóliával, alatta szürke puha szivacsszerű cuccal, nagyon hideg színárnyalat alapból, maxra húzva a szaturáció így is észre lehet venni. Működik, kb fél éve hibátlanul.
Igazából szürke puha volt a legtöbb, de abból is volt ami jobb és volt ami gagyibb másolat volt. Ahogy esik, úgy puffan.
A fentiek közül egyik sem volt Z1C paneles."Amúgy szerintem is egy lottózás az egész."
Jah, ezért küldtem neki egy olyan ebay linket, amit. "Z3 compact LCD " -
válasz
quailstorm #24534 üzenetére
Miért ne, tudsz olyat ami "ajánlott" státuszú? Lutri az egész LCD panel téma. A rózsaszín és a lila között mi a különbség? Vagy csak fotó eltérés van? Érted...
Az enyémre utoljára rózsaszínes-lilás hátuljú érkezett és azóta is azzal megy, kvázi hiba nélkül. Adnám a linket, de az eladó már nem árulja.
Olyan hogy Original pedig nincs.Legalábbis a Sony-n kívül senkinek nem szállítottak.
-
Dexter-2000
őstag
válasz
quailstorm #24526 üzenetére
-
Dexter-2000
őstag
válasz
quailstorm #24521 üzenetére
úgy néz ki, hogy az aksija tönkrement a telefonnak (szerintem)
szétkaptam, aksit lecsatoltam a lapkáról, és máris működöt a flastool.3-4ezer forint bele egy új aksi, szerinted egy próbát megérne? illetve honnan lenne célszerű rendelni?
-
Gempas 70
aktív tag
válasz
Írtam privátot.
-
Dexter-2000
őstag
válasz
most win7-en próbálom, ott gond nélkül felmnetek a driverek, viszont még mindig nem jó sajnos
ügyebár ha töltőn van akkor eljut a "sony xperia" logóig, viszont ha gépről próbálom csak a led villog pirosan.
-
Dexter-2000
őstag
válasz
quailstorm #24518 üzenetére
"8. Ha jelzi hogy tedd a telefont flash módba, akkor kapcsold ki a telefont. Tartsd nyomva a hangerő LE gombot majd dugd be az USB kábelt. Ha felvillan a zöld led, akkor engedd el a hangerő gombot."
ennél a lépésnél elakadtam, mivel a telefon nem villan fel a zöld led.(csak a piros) Win10 en pedig azt hallom mikor az usb-t "eltávolitjuk, majd bedugjuk" hangot
hozzáteszem, mikor a drivereket teszem fel a
Xperia Z3 Compact Device driver-nél hibát kapok [kép]2017-es flashtoolnál a (0.9.18.6) ra gondoltál? próbáltam ezt is de nem ismerte fel.
-
Dexter-2000
őstag
válasz
quailstorm #24518 üzenetére
köszi, nekifutok akkor
-
unravel
őstag
válasz
quailstorm #24504 üzenetére
"Arra rájött már valaki, hogy kb. mi okozza ezt (azon kívül, hogy anyaghiba)?"
Én nagyon meglepődtem azon, hogy nekem az LCD elválás nem jött elő, hanem kontaktos lett a jack a mindennapi használattól. Lehet a Cruzerlite tok vigyázott rá jól.
De már XZ1C-t nyúzok. -
amator2
tag
válasz
quailstorm #24510 üzenetére
Itt a fórumban is azt mondták, de én néztem a Z1c-nek más a csatlakozója. Mindegy, kukásítottam akkor.
-
amator2
tag
válasz
quailstorm #24508 üzenetére
Munkás telefon, úgyhogy nekem az lenne a fontos, hogy el tudjam olvasni ki hív, meg az e-maileket :-)
ja és jó kemény anyagból legyen. Amit sikerült rendelni az vastagabb, nem fért bele a keretbe. Az a baj rengeteg van belőle, és nem tudni melyik a jó, meg 1 hónap míg ideér. Lecserélni nem akarom más típusra, mert sosem fagy le, elmegy fél évig újraindítás nélkül, és még mindig több napot kibír. SLIM 5.0 van rajt. -
válasz
quailstorm #24504 üzenetére
Szerintem konstrukciós hiba. Nem megfelelő hőleadás pl. a panelre gőzőlt cuccok körül.
-
válasz
quailstorm #24502 üzenetére
Nem ment volna tönkre valószínűleg, de ilyen teszteket senki nem végzett. Azok akik új elfekvő raktárból származó Z3C-ket vettek, hibátlanul használják X ideig.
-
válasz
quailstorm #24500 üzenetére
Volt persze, az utángyártott LCD semmivel sem jobb minőségű mint a gyári.
-
válasz
quailstorm #24498 üzenetére
Meg. Idővel minden.
-
amator2
tag
válasz
quailstorm #24491 üzenetére
Pont azt nem szeretném :-) A 6-ossal meg nem megy egy "G" betűvel kezdődő gps alkalmazás.
-
metalstorm
aktív tag
válasz
quailstorm #24485 üzenetére
Ha nem javul, szétszedem, köszi! Banki utalás miatt fel kellett tennem a gyári romot mert arra nem engedte (slim4.8), hátha romba volt hiba... Bár azt szerintem olvastam volna....
-
FehérHolló
veterán
válasz
quailstorm #24475 üzenetére
Köszi szépen!
OTG fícsör nem hittem, hogy vóna, bedugom, azt próba.
Kijelző látszik, csak a tapizás nem oké neki. Mondjuk én sem szeretném, de ő hagyta 4 éven át.
-
emiki6
veterán
válasz
quailstorm #24441 üzenetére
Kikapcsoltam az írtót, és letöltöttem giefroot.org-ról, mert az összefoglalós link már nem működik, így most ment
-
emiki6
veterán
válasz
quailstorm #24438 üzenetére
Szerintem az a baj, hogy ezt írja ki a giefroot: invalid apk file: exploitserviceapp.apk
Rákerestem neten azt írták vagy megfog valamit a tűzfal vagy meg kell próbálni más gépről, egyik se megy...Nekem sikerült új flashtoollal is flashelni, igaz nem elsőre...
-
metalstorm
aktív tag
válasz
quailstorm #24402 üzenetére
Bocs én hamar töröltem mert egy vacak játék...
Egyszerűen semmi nehézség, röhejes....
-
FehérHolló
veterán
válasz
quailstorm #24407 üzenetére
Hol lehet még Z5C-t kapni?
-
KISDUCK
addikt
válasz
quailstorm #24404 üzenetére
A Sanpdragon 625-tel szerelt telefonok teljesítményben elérik pl.: Xiaomi Redmi Note 4, a Snapdragon 650 pedig lehagyja pl.: X compact.
-
metalstorm
aktív tag
válasz
quailstorm #24397 üzenetére
Nálam slim 4.8-on nem akad....
-
válasz
quailstorm #24397 üzenetére
Asphalt Nitro volt anno a neki való verzió, azzal majdnem egyidősek.
-
válasz
quailstorm #24374 üzenetére
nekem általában bluetooth füles és zello /walki-talki app/ megy. wifi mindig on, mobilnet általában on.
meg ha már itthon vagyok, fél óra tunein általában szintén bluetoothon lejátszva
kikerestem, ez az app mondja, hogy már csak 75%-os a kapacitás: [link] -
Armahun
addikt
válasz
quailstorm #24374 üzenetére
Nekem csak annyit ír, hogy vírusos
-
metalstorm
aktív tag
válasz
quailstorm #24342 üzenetére
Én is azt, csak a KK-ra kellene a BB billentyüzet
-
Grave_444
nagyúr
válasz
quailstorm #24358 üzenetére
Akkor még jobb.
Azért lenézni nem kéne, simán szét tudnám darabokra szedni gond nélkül, főleg hogy műszerész területen is van elég sok munkám. Más kérdés hogy nem akartam nekiállni és ennyire elmélyülni benne, így is munkaidőben ragasztottam.Aki segíteni próbált annak köszi.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
quailstorm #24356 üzenetére
Majd kikaparom valahogy ha szét kell szedni. Külsőre már nem hibátlan telefon, szerintem a piaci ára kb 25.000Ft. Ha elenged több helyen idővel és pénzt is kéne ráfordítani majd veszek másikat helyette.
Kijelző sarka kicsit elsötétült, ezek szerint nagyon meghajtottam.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
quailstorm #24354 üzenetére
Mindkettő megvan bennem, viszont kárt okozni nem szeretnék.
Jelentem megragasztottam és úgy néz ki sikerült. Külső nyoma nem maradt, csak kicsit a sarkát megkarcoltam tisztítás közben.Eddig volt olyan problémám is hogy halk volt a beszéd hangszóró. Csipesszel kiszedtem előle a szövet borítót, gondolom az volt tele kosszal, így olyan hangos nem is hagyom maximumon. Zenehallgatás közben is erősödött, persze így lehet a vízállósága bukott, már ha egyáltalán anno volt neki.
Ha csak ez a kis ragasztó a kijelző alatt nem mar szét semmit nem lesz gond vele szerintem. Műanyag alányúlós szerszámmal aránylag ki tudtam takarítani ragasztás előtt és levegővel is kifújtam.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
quailstorm #24352 üzenetére
Minden esetre szétszedős szerszámból van bőven munkahelyemen és találtam Loctite 454-et is.
Kicsit megpróbálok belenyomni, legrosszabb esetben marad így. -
metalstorm
aktív tag
válasz
quailstorm #24338 üzenetére
Ma már nem próbálom ki, de talán van megoldás... Bár a hubot is használom!
Ha jó lesz linkelem....
-
válasz
quailstorm #24326 üzenetére
Ja. Arra viszont lehet venni külön / illetve nillkinhez pl adtak ingyen kis kerek védő fóliát.
-
quailstorm
félisten
válasz
quailstorm #24316 üzenetére
Egy baj van így tok nélkül, egyre karcosabb a kameravédő plexi. Ezt csak hátlappal együtt lehet cserélni?
-
válasz
quailstorm #24318 üzenetére
Ha egyszer lesz egy gyenge pillanatod, próbáld ki a KK-t (pl. 93-as). Meg fogsz lepődni mennyire gyors és smooth vele a rendszer. Az egy frankón optimalizált rendszer volt rá. Utána már csak foltozás és google baromságok jöttek.
-
válasz
quailstorm #24316 üzenetére
Milyen romot használsz?
-
válasz
quailstorm #24314 üzenetére
Elfogadom, telóról írtam, mértékegységeket nem ellenőriztem, adatokat emlékezetből.
A mondandóm lényege az, hogy teljesen értelmetlen a két készüléket összehasonlítani, mert kb. annyi közös bennük hogy két okostelefon. Ha több lenne, az apple már a Sony-t is perelné.
Hol van egy 4S használhatóság terén egy Z3C-hez?
Amúgy meg ha melegedési problémám lenne, biztos hogy tennék fel egy SLiM romot és cpu kontrolt, és lehetne vadul szórakozni vele. Plusz tok helyett odalt takaró bumbert vagy elöl hátul üveg védőt használnék.
Amúgy ha a 4S a dokkban van, kb 20 perc zene lejátszás után elég tisztességesen melegszik. -
demars
addikt
válasz
quailstorm #24303 üzenetére
Akkuból újat érdemes.
Öcsém régi Z3C készüléke még megvan, de abból se tenném át. Hónapok óta nem használja.Williamgrant: Most megcsináltatom, tudod, lustaság fél egészség
Egyébként rendeltem csájnából 9 ml es e6000 ragasztót, azt hiszem 4 vagy 5 darabot. Legyen itthon tartalékba.
Ezek amúgy bekötnek ha nincsenek megbontva? -
demars
addikt
válasz
quailstorm #24300 üzenetére
Rendeltem e6000 ragacsot is, hátha nem jön össze a dolog.
Már pár napja, hete feltűnt, hogy furán áll a szolikon tok a telón. Emiatt volt sajnos. Szóval ha nem kapok holnap ragasztót, kivárom míg ideér az e6000. -
demars
addikt
válasz
quailstorm #24297 üzenetére
Emiatt ajánlotta Williamgrant az fbs ragasztót.
Ha jól tudom elvileg az is oldható.
Elöl még tart, remélem nem kotlik meg. -
demars
addikt
válasz
quailstorm #24295 üzenetére
Nem cuppog, de mintha a szenzornál fent másabb lenne a hangja, mint mikor alul nyomom...
Mindegy, megpróbálom a hátulját megragasztani, aztán ha elől is elválik (ha már látszódik és zavarja a szenzort) akkor ismét agyalok, hogy mi legyen. -
metalstorm
aktív tag
válasz
quailstorm #24274 üzenetére
Na ezt jó tudni.... akkor már ez miatt is Messenger LITE
-
MrChris
nagyúr
válasz
quailstorm #24264 üzenetére
Köszi, külön méregetni nem akarnék csak hogy bedugás után lássam mi a helyzet. Onnan jutott eszembe, hogy még nagyon régen harmincvalahanyas nokiámhoz volt olyan hekkelt szoftver ami mindenféle ilyesmi adatot megjelenített. Blackberry töltőm van 1,5m-es szerelt kábellel és 40perc alatt feltölti.
-
metalstorm
aktív tag
válasz
quailstorm #24244 üzenetére
A legegyszerübb egy kis szivacsot rátenni... Én nagy koncerteken igy veszek fel a z3C-vel.....
-
MrChris
nagyúr
válasz
quailstorm #24244 üzenetére
Zeneaksin dolgozom és a nagyteremben, kisteremben, tanteremben is próbáltam zongorát felvenni, de szörnyen kompresszált hangot rögzít. Pedig tudna jobbat ha állítható lenne, így viszont élvezhetetlen, pont mint a fényképezőjében a túlélesítés. De mióta megadta magát a fotóapparátja ez nem zavar
-
törölt tag
válasz
quailstorm #24231 üzenetére
A fekete a rokoné, Z1 Compact.
A fehér az enyém, Z3 Compact. -
törölt tag
válasz
quailstorm #24228 üzenetére
Annyira vigyáztam a telefonra, hogy kint, az udvaron, vagy az utcán 4-5 alkalomnál többet nem használtam.
Melegszik, de borzalmasan. Átlag fél óra Messenger, csak üzenetek, annyira meghajtja, hogy izzik, forr.
Óvom mindentől, de a telefon "saját forrósodásától" nem tudom.
Biztos, hogy nem szedem szét. Nem tudom, hogyan kell. Azért köszönöm szépen Nektek!
Majd max, ha elválik, egy pici pillanatragasztó! -
PubliCat
tag
válasz
quailstorm #24228 üzenetére
Nekem 22 hónapos koráig nem jött elő az elválás problémája, pedig nálam mindig zsebbe volt, kapott hőt ha úgy alakult. (22 hónaposan beküldtem szervizbe, mert nem akart aovlasni a memkártyát, és a javítás során cserélték a kijelzőt, ugyhogy remélem kibírja még másfélévig ,legalább)
Újra kell ragasztani, a legnagyobb odafigyeléssel.
-
válasz
quailstorm #24218 üzenetére
Kifogás.
-
válasz
quailstorm #24216 üzenetére
Teszel mellé egy telefon alaplapot és egérrel-billentyűzettel pl.
-
axioma
veterán
válasz
quailstorm #24210 üzenetére
Ja akkor mar ertem. Bocs, nalam nem allt ossze.
-
Ghard
őstag
válasz
quailstorm #24194 üzenetére
Nekem a drm fix nem működött, viszont EliteKernel v3-al megy a zajszűrés a képeken. Nem mondom, hogy rossz, de sok helyen túl agresszív a szűrés. Photoshoppal vagy DxO Optics Proval (utóbbi sokszor volt már ingyenesen tölthető) szebb zajszűrés érhető el. Nappali képek meg szerintem jobbak is zajszűrés nélkül.
-
MrChris
nagyúr
válasz
quailstorm #24097 üzenetére
Szétszedtem, de hibátlannak látszik minden, semmi letörés, vagy hasonló, vagy kábel kicsúszás.
Van valami tanácsotok? -
Tomika86
senior tag
válasz
quailstorm #24134 üzenetére
Megrendeltem ebay-en Angliából elvileg jövő hét vége felé ideér.
Köszi! -
Tomika86
senior tag
válasz
quailstorm #24130 üzenetére
Akkor E6000 folyékony ragasztót megpróbáljam?
Mindegy feltettem hirdetni így a telefont. -
Tomika86
senior tag
válasz
quailstorm #24128 üzenetére
Én ilyenre gondoltam:
[link] -
MrChris
nagyúr
válasz
quailstorm #24104 üzenetére
Ezek majd kiderülnek, persze a legegyszerűbb ha szétcsúszott a csatija, de ennek kb 0 az esélye. Ezeket lehet forrasztani? Van egy nagyon pici páka hegyem. Bár ez is furcsa nekem, hogy belül a házban elpattan.
Ha jól látom ~15$ a kamera. -
Tomika86
senior tag
válasz
quailstorm #24106 üzenetére
Találtam vékony kétoldalit, tettem rá körbe.
Kész lett a telefon remélem egy darabig nem válik szét megint -
Tomika86
senior tag
válasz
quailstorm #24104 üzenetére
Erre gondoltam én is
Csak leírni nem akartam.
-
válasz
quailstorm #24101 üzenetére
Nálam kétszer kamera csere javította ugyanezt a hibát. Tesztre érdemes szerintem azzal kezdeni.
-
válasz
Sima kamera szalag kipattanás és kamera törésre is csinál pont ugyanilyet.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Elképzelhető, mert a 7végén reptettem.
Majd átolvasom aztán ha lesz időm szétszedem, de baromi picinek néz ki a javítandó rész.
-
válasz
quailstorm #24040 üzenetére
Hát igen, az utángyártott cuccok hátránya a nem pontos illeszkedés. A túl sok fény viszont javítható fekete alkoholos filccel. Tényleg működik.
-
válasz
quailstorm #24025 üzenetére
Nem "blokkolódás", hanem egyszerűen sok fényt kap. A leírtak normálisnak tekinthetők elválás esetén és simán javulnak ragasztás után.
-
Tomika86
senior tag
válasz
quailstorm #24025 üzenetére
Vagy mert ott vált el a kijelző és mivel nincs ott elötte leragasztva a kijelző azért vált sötétre. Meglátja a feljött kijelzőt.
Ezt megnézem majd.
Köszönöm -
törölt tag
válasz
quailstorm #24009 üzenetére
Az egyik ismerősömnek 3 éve van Z1 Compact. Egy akkumulátor cserén esett át, eddig csak.
Nagyon megbízható. Folyamatosan be van neki kapcsolva a wifi, de 2 naponta tölti.
Én fogtam már élőben, nagyon szép a kijelzője, és a hátlapi kamerája, csak jól kell variálni.Van egy Z3 Compactos ismerősöm is.
Ő 2 éve használja, neki sem volt különösebb problémája vele. Az is gyönyörű képeket készít.Végül is, akkor melyiket vegyem? Z1 Comact
vagy Z3 Compact? Nekem mondjuk, mindkettőről csak jó tapasztalatom van. -
Tomika86
senior tag
válasz
quailstorm #23994 üzenetére
Azt látom, hogy ezzel a felület csökken, amit írnak.
De én észre nem veszem a telefonon. -
Tomika86
senior tag
válasz
quailstorm #23994 üzenetére
Nem csökkent a felület, semmivel.
Ugyanúgy néz ki minden, ugyanott vannak a gombok is.Ha hardver hiba lenne, akkor ugyanott nem működne az érintő lezárt képernyőn.
Ha elfordítom a telefont, akkor ott működik bármelyik része a telefonnak, ha valamelyik programban ott kell nyomni, működik. Meg a diagnosztikában az érintőképernyőt, az egészet le tudom törölni, ott eltünik az alsó sáv és ott is működik minden részen. -
Tomika86
senior tag
válasz
quailstorm #23989 üzenetére
Az egész képernyőt le tudtam törölni.
Jah és lezárt képernyőn működik mind a 3 gomb. -
válasz
quailstorm #23975 üzenetére
Pontosan, sőt legalább 6 ciklus kéne.
-
PubliCat
tag
válasz
quailstorm #23972 üzenetére
-
PubliCat
tag
válasz
quailstorm #23972 üzenetére
Ahan, köszi az infót,
Új az akksi, 2 hónapja volt a cordonnál csere berén, azóta nem igazán van terhelve, mert a céges kapja a sok sarat.
mindenesetre figyelem a kicsikét, nem akrom még lecserélni, hiába jár le az előfizetésem
-
MrChris
nagyúr
válasz
quailstorm #23933 üzenetére
Köszi, kb. értem, ezt ideiglenesen ki tudom kapcsolni?
-
MrChris
nagyúr
válasz
quailstorm #23915 üzenetére
Ha néz a kuncsaft, lesi a mozdulataid és még bele is szól az recept a rontásra, meg még másra is.
Nézésre kérj felárat! Ezt jól megpatkoltad!
-
válasz
quailstorm #23907 üzenetére
Cseréltem jack aljzatot én is, simán ki lehetett belőle venni. Valami dokkmunkás kezed lehet, ha ennyire sok a törés nálad. Kb átlag 30 szétszedésre jut egy probléma, de az sem smd törés, hanem keret réz érintkező elhajlás stb szokott lenni.
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz
Na szerintem pont ezért fogom elengedni a dolgot. Néztem videókat a youtube-on, nem lehetetlen, de még fél egy kicsit használni szeretném.
Köszi a részletes leírást! -
quailstorm
félisten
válasz
quailstorm #23909 üzenetére
Nem hiszem el kategória. Meghalt a bontott érintő+LCD kombó teteje. RIP 11k HUF... Nem lehet lehúzni az állapotsávot.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Furcsa, hogy ennyi minden lepusztult nálad. Egy szétszedős videó alapján csináltam a jack cserét, persze mindent óvatosan, meg ezekkel a műanyag szerszámokkal. Még egy jó műanyag csipesz hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest