- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
metalstorm #24487 üzenetére
Nem hibás a 4.8-as, ahogy az összes többi sem.
-
quailstorm
félisten
válasz
metalstorm #24483 üzenetére
Elveszett a kapcsolat az antennával? állítólag ez az
GPS test mit mutat?
-
válasz
metalstorm #24483 üzenetére
HW hibának nehéz okot találni. Mivel nem esett le így azt nem merem tippelni hogy nincs kontakt az antenna és a panel között.
-
válasz
metalstorm #24457 üzenetére
Ha a ragasztás nem oldható, akkor olyan jól nem sikerült a ragasztás. Hátulról az előlapi kamera nem elérhető, előlap le, tisztít, újra ragaszt.
-
quailstorm
félisten
válasz
metalstorm #24457 üzenetére
Ha nm látszik a képén, vagy nem használod, akkor ígyjárás. Nem éri meg lebontani. Én nem szoktam kiemelni a középkeretet rossz tapasztalatok miatt. Hátulját veszem le majd az elejét, alaplapot benn hagyom.
-
válasz
metalstorm #24452 üzenetére
Nincs esély rá, megállt a 64 bites rendszer kernel miatt az android.
A LOS olyan mint a CM, dugig bugokkal. Bohóckodni jó, de nem egy stabil rendszer.
-
Armahun
addikt
válasz
metalstorm #24452 üzenetére
Én azért szeretem az orejót (más telefonon) mert semmivel sem tud többet, ellenben amik előtte jól működtek, vele már nem.
-
válasz
metalstorm #24426 üzenetére
Csinálsz egy TWRP mentést, kipróbálod, és ha nem okés, akkor visszatöltöd.
-
iscsu
tag
válasz
metalstorm #24422 üzenetére
Factory reset elvileg megoldja.
-
quailstorm
félisten
válasz
metalstorm #24410 üzenetére
Semmi nehézség? Szerintem akkor még a tutorialon se jutottál túl. De mindegy, ez már az A9 topicra tartozik.
Arra lettem volna kíváncsi megérhetné-e ROM-ot cserélni hátha smoothabb, de nem nagyon hiszek benne. A ZRAM volt a fő gond.
-
quailstorm
félisten
válasz
metalstorm #24401 üzenetére
Azóta nem próbálgattad? Mert én inkább úgy érzem, hogy a telefon limitel, de ha biztos vagy benne, hogy egyáltalán nem akad, akkor megcsinálom a ROMcserét.
Multizzál, ott nagyon kijön. Meg 8 szereplős eventen is. Vagy Rome mapon a nagy nyílt térben.
Egyébként ez a Z3c milyen későbbi alsóbb vagy középkategóriás telónak felel meg erőben?
-
quailstorm
félisten
válasz
metalstorm #24401 üzenetére
Én slimm 3.8-at használok. Hol tartasz a játékban, hogy nem akad? Főleg akkor akad, ha van több AI is a játékban. Nem játszhatatlan szint, de professzionális játékra teljesen alkalmatlan.
Esetleg videóra kíváncsi lennék. Kizártnak tartom, hogy ne akadna, ez a HW 2018-as játékhoz már gyenge. kb. a leggyengébb támogatott mobil a Z3c. -
válasz
metalstorm #24383 üzenetére
Friss FB van az enyémen tudtommal és megy.
-
iscsu
tag
válasz
metalstorm #24380 üzenetére
Én frissítési igényt még az életben nem láttam, pedig 2 SLiM és 3-4 SLiMM verzió volt már fent...
-
válasz
metalstorm #24380 üzenetére
Biztos?
-
Armahun
addikt
válasz
metalstorm #24367 üzenetére
bb bill[link]
-
quailstorm
félisten
válasz
metalstorm #24367 üzenetére
Az nem fog menni szerintem. Max valami utánzat.
-
quailstorm
félisten
válasz
metalstorm #24341 üzenetére
Megoldás? Már mire? Én ezt használom.
-
quailstorm
félisten
válasz
metalstorm #24337 üzenetére
Na igen, ugye én szintén Z10-ről jövök és szintén a BB billentyűt használom tovább
-
válasz
metalstorm #24282 üzenetére
Hát légy erős, nem sokáig lesz miből választani android vonalon.
-
válasz
metalstorm #24277 üzenetére
Valószínűleg jó teló lesz akkor is, csak sokkal kevesebb lesz belőle mint Z3c-ből. Nem nagyon van már igény 5" alatti telefonra, abban méretben pedig van millió jó.
-
quailstorm
félisten
válasz
metalstorm #24276 üzenetére
Mondjuk utólag nem volt a legpontosabb megfogalmazás, mert leginkább az agyontákolt szétscriptelt szétanimált felület a gond.
De maga a JS motor se a legjobb, szifonra unokatesóm feltett régen egy Cydia tweaket, ami áttette alá a Safari JS motorját, durván más volt a sebesség. -
válasz
metalstorm #24091 üzenetére
Ahogy érzed. Nem fogok pitizni senkinek hogy vigyázzon a telefonjára ha nem tud egy nyamvadt dos parancsot értelmezni.
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
metalstorm #24091 üzenetére
Életemben nem ROM-oltam soha semmilyen telefont, de a leírás alapján simán ment...
-
KISDUCK
addikt
válasz
metalstorm #24066 üzenetére
Mi?
Nem rémlik hogy nekem zsebben elindult volna egyszer is valami.
Nincs neked bekapcsolva a koppintson duplán az ébresztéshez funkció? -
válasz
metalstorm #24064 üzenetére
Az azért van mert az informatikai tudásodat ez sajnos meghaladja. Eskü bizi hogy ennél szájbarágósabban már necces lenne leírni, plusz ha ez gondot okoz, jobb ha nem távolítgatsz el rendszer szintű appokat. Félreírsz valamit és FC + reset vár.
-
axioma
veterán
válasz
metalstorm #24066 üzenetére
Vagy tokban kell hordani, nekem ovtokban teljesen jo volt befele is.
-
válasz
metalstorm #23851 üzenetére
Nem csak rootolni kéne, BootLoader-t is nyitni hozzá. A kamerád már biztos rosszabb lenne mint bármi más gyáriból főzöttel. A segítőkészség megvan, ha bárki szuttyogott volna vele, tuti ír a kérdésedre.
Egyáltalán nem biztos hogy próbálta valaki. Sőt, valószínűleg senki nem próbálta, főleg azért amit fentebb is írtam. Nem éri meg, ez ha elolvasod a hozzászólásokat, egyértelmű.
Megsértődnöd felesleges, ha elolvasod az angol hozzászólásokat és leírást, majd még mindig fel akarod tenni, akkor már semmi szükséged az itteni közösség véleményére.
-
válasz
metalstorm #23847 üzenetére
Hát ahogy elnézem, senki nem akar veled eszmecserét folytatni egy bugos, elavult, nem supportált romról.
Azért ha felteszed, mindenképp írd meg a saját tapasztalataid róla. -
unravel
őstag
válasz
metalstorm #23844 üzenetére
a linkeden 27 oldalon keresztül beszélik ki a romot akik kipróbálták és akik ki szeretnék
-
válasz
metalstorm #23840 üzenetére
KK
-
KISDUCK
addikt
-
quailstorm
félisten
válasz
metalstorm #23808 üzenetére
Törölni nem lehet csak letiltani.
-
válasz
metalstorm #23778 üzenetére
BL unlock required.
Ha nincs garod és tudod hogy kell DRM restore-t csinálni, akkor egy próbát megér ha szeretsz szórakozni. Ha a fentiek nem igazak rád, akkor nem.
-
taki01
őstag
válasz
metalstorm #23501 üzenetére
Elvileg ha .nomedia fájlt létrehozol abba a mappába amiket nem akarsz látni akkor nem fog meg jeleni a galériába. Bár ezt még a Samsung Galaxy S-nél csinálta mert engem is zavartak a borító képek.
-
|AP|
veterán
válasz
metalstorm #23366 üzenetére
én szeretem a letisztult, geometrikus formákat, de ez mindenféle ergonómiát nélkülöz
-
válasz
metalstorm #23237 üzenetére
Ajánlom hogy olvasd el a hozzászólásom második részét. Játék futtatási problémáról ennyi elég is.
-
MrChris
nagyúr
válasz
metalstorm #23235 üzenetére
A nem hivatalos és lopott szoftver (aminél megkerülted a fizetést) két különböző dolog.
-
válasz
metalstorm #23233 üzenetére
A PH! fórum alapelvek alapján mindenféle WAREZ szoftverrel kapcsolatos beszélgetés folytatása TILOS!
Ha legális változatot használsz, írhatsz a fejlesztőnek, mi a szoftver gondja. A témát pls. ezzel zárjuk is le.
-
Poiro7
senior tag
válasz
metalstorm #23014 üzenetére
Senki?
-
válasz
metalstorm #22953 üzenetére
Elhiszem, mondjuk legalább százszor telepítettem már romot, de még sosem volt bootloopom, a leírás alapján flashelés után. Jó lenne tudni, nálad mitől lehetett.
-
unravel
őstag
válasz
metalstorm #22953 üzenetére
35 hozzászólásban van benne a bootloop szó és megoldás is biztos van
-
válasz
metalstorm #22949 üzenetére
Azt a sok mindent amiben a SLiMM jobb a SLiM-nél, megoszthatnád.
Az xposedes részt nem értem, xposed nélkül jobb? Az állapotsávval mi a gond L-es rom esetén?Az a helyzet, hogy tekintve az elmúlt egy év hozzászólásait, eddig ha jól emlékszem Te vagy az egyetlen aki szerint az MM stabilabb mint az L-es SLiM.
-
unravel
őstag
válasz
metalstorm #22949 üzenetére
Duplakopp nem volt aktív?
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
metalstorm #22945 üzenetére
Nekem most jól megy. Szervizből jött vissza, még az eredeti 4.4.4 volt rajta, ezt javasolták a fórumon. Most, hogy kezdem belakni, jöttem rá, hogy nem megy a mágneses töltés, mehet vissza gariba. A mikrousb csati meg a sok ki- behúzástól lötyögős és kh-s lett
A SLIMM mennyivel jobb?
-
Viktor77
titán
válasz
metalstorm #22931 üzenetére
A kijelzőidő majdnem megduplázódik. Ez saját tapasztalat.
-
obros
tag
válasz
metalstorm #22920 üzenetére
Elkéstem... Köszi!
-
obros
tag
válasz
metalstorm #22915 üzenetére
Hát igen. Én is az FHD 60 fps-t használom most. Az bevállt hosszútávon.
-
obros
tag
válasz
metalstorm #22888 üzenetére
Én fekete témát használok. + Play áruházban is letöltöttem egy fekete témát. Így csuma fekete minden
-
Viktor77
titán
válasz
metalstorm #22863 üzenetére
Próbáltad kifelé fordítani a telefont?
-
metalstorm
aktív tag
válasz
metalstorm #22862 üzenetére
Azért kezdek besokalni.... akár mit csinálok, zsebembe elindult a zene, megnyitódtak háttérben továbbra is a progranok, (kamera,fájlkezelő stb...) Hihetetlen hogy a képernyőzár használhatatlan!
-
válasz
metalstorm #22860 üzenetére
Gravitybox MM
-
pumi1980
tag
válasz
metalstorm #22839 üzenetére
A kamerával nem is volt gond, a headset gomb nem működik úgy ahogy szeretném a SLIM 4.8 és SLIM 5.0-val. Lehet hogy gyári Lolipop-pal sem lenne jó, de ezt nem próbáltam.
A SLIMM 3.8 és a gyári 6.01 viszont ok, de itt meg az akkuidő rosszabnak tűnik. -
Armahun
addikt
válasz
metalstorm #22816 üzenetére
Inkább az volt az idióta aki kiadta a telefont úgy, hogy a közelség érzékelő nem tiltja le a képernyő bekapcsolását ha a zsebedben van.
De meg lehet oldani rootolt telefon esetén. Xposed keretrendszer kell és GravityBox modul.
Azon belül be kell kapcsolni az ébresztés közelség érzékelővel opciót.
Ezek után ha le van takarva a szenzor nem lehet a képernyőt bekapcsolni sem dupla koppintással sem a bekapcsoló gombbal. -
pumi1980
tag
válasz
metalstorm #22796 üzenetére
Először a SLiM 5.0-val probáltam, de az nem segített, a SLiMM 3.8-cal jó lett.
-
metalstorm
aktív tag
válasz
Megoldottam más módon, leirom hátha valakinek ugyanaz a baja, ugyan úgy átállitódik mindeféle beállitás miközben zsebbe van a teló....
A lehúzható menünél mindent visszatettem a felsö sávra hogy semmi se legyen kiválasztva! Igy mindösszesen a wifi és a kékfog marad. Utána akár a Play is jó: Power Toggles - letölt, beállit, nem a főképernyőre teszi... És örül! -
válasz
De van. Tasker kell hozzá, meg tudod oldani hogy lezárt képernyő esetén mely gyorsgombok legyenek inaktívak. A redőny továbbra is ott lesz, de elnyomkodni nem fogod tudni. [link]
-
unravel
őstag
válasz
metalstorm #22774 üzenetére
A linkelt oldalon van a Removed apps.
Ott találod az usb_services_flashable.zip fájlt. Azt próbáld meg. -
válasz
metalstorm #22766 üzenetére
Igen, de főzött romot. Ellenben bukod a rootot.
-
válasz
metalstorm #22764 üzenetére
Friss rommal nem megy. Mindenképp az marad hogy downgradelned kell, akkor már jobban jársz ha nem kingrootolsz hanem vissza KK-ra az Összefoglalóban leírtak mentén root. Tiszta lesz, gyors és tuti nem lesz semmi adatszivárgás a rootapp miatt.
-
válasz
metalstorm #22754 üzenetére
Xperifirm CE1 megtalálod, csupaszban SLiMM.
-
metalstorm
aktív tag
válasz
metalstorm #22734 üzenetére
Megoldva... telepitettből beállitásainál kikapcsolható a gyári
-
vtomi2
őstag
válasz
metalstorm #22734 üzenetére
Beállítások - > biztonság - > képernyő zár - > nincs
-
válasz
metalstorm #22710 üzenetére
FV-5-öt nem használok.
Nem lehet letiltani, szívás, a google szerint ez így van jól 6-os Android óta... -
válasz
metalstorm #22708 üzenetére
Az nem fog javulni, de az meg nem a szoftver hibája ha utánanézel a kamera modulról található infóknak. Ami zseniálisan jó videózásra az a Z5C.
-
válasz
metalstorm #22698 üzenetére
Nem létezik, és nem is fog. Amúgy a kamera szoftver éjszakai fotóit érték kritikák, ami hogy most mennyire jogos az vitatott. Tény hogy pl egy ájfón szebben használja a denoise filtert. Ha nem vagy elégedett, Photoshop + Noiseware (max 3 mp-es melóval) és a Sony telóval készített fotóid az összes ájfónos, hüvelyes, szamszungos éjszakai fotót rommá fogja verni.
-
válasz
metalstorm #22696 üzenetére
Rootolod és kipucolod.
De ha másra bízod, akkor SLiMM rom, és a neked nem szükséges appokat még abból is kiszeded.
-
válasz
metalstorm #22693 üzenetére
Rootolt telefonod van, TWRP-vel?
-
demars
addikt
válasz
metalstorm #22680 üzenetére
Jó hát
Na akkor ismét egy kis anomália. Ma megint meghülyült. Zsebben volt, majd mikor ránéztem össze vissza volt minden. Semmit nem találtam, valami alap kamera cuccok voltak a kezdő képernyőn, se nova, se semmi. Újra indítottam mérgemben, szerencsére minden helyre került.
De ez nem lesz így jó. Eddig is zsebben hordtam még sem volt ilyen gond. -
válasz
metalstorm #22629 üzenetére
Root + xposedben volt régen ilyen mod, de hogy most is van azt nem tudom. Keress rá google barátoddal.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
metalstorm #22625 üzenetére
Ha van rootod: Cyberian camera mod.
Csomó jó dolog van benne, nagyon szeretem.
-
demars
addikt
válasz
metalstorm #22625 üzenetére
Engem nem izgat, de volt téma. Wajk linkelt néhány appot.
-
válasz
metalstorm #22595 üzenetére
A Z3 Compact jó telefon, a Z5 Compact is (ha van rá pénzed) és utóbbinál nincs elválásos probléma.
-
válasz
metalstorm #22592 üzenetére
A kijelzővel többnyire az szokott lenni, hogy a ragasztás elválik. Ezzel beázhat, plusz az lcd + digitizer kábele mozog, ami nem tesz jót neki.
Arra számíts, hogy ez nem zsír új telefon, ha a gazdájának semmi gondja nem volt vele, akkor neked simán lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest