Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Williamgrant #24495 üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
Williamgrant #24482 üzenetére
Törpe után óriás lett, Huawei Mate 10 Pro-ra cseréltem a telefont, kb karácsonyig húzni akartam a cserét, de a behalt digitizerrel egyszerre 60 ezerrel leakciózott Huawei pontott tett a dolog végére.
-
válasz
Williamgrant #24480 üzenetére
Sok a 10k, főleg, hogy a hátlap is törött, együttes áráért inkább megvenném az ebayes 24 ezrest, de akkor már inkább valami újat, mert a 2 giga ram kevés már, és nem tdom miért de sz*r minőségű képeket csinál, főleg ha a családon belüli S7, S8 telefonok fotói mellé teszem.
-
Úgy néz ki digitizer hibám van. Gépelésnél vettem észre, az R oszlopa nem érzékel. Jellemző hiba? Kijelző elválásom volt korábban, de meg lett ragasztva, okozhatja? Illetve a hátlapom most megint repedt.
Csere kijelzővel? Az gondolom nem megérős. -
Na, gsmgodollo.hu, baromi sok ügyfél van, mindig várni kell, először az asszony P8 lite aksicseréjét csináltattam meg, csak jobb tlefon mint az M4 aqua. Utána az enyém, jó erősnek néz ki, de körbe én látok ragasztódarabokat meg a kamera felőli saroknál mintha huppogna picit a hátlap. Nem tudom, visszavigyem-e.
-
válasz
jojokka #24253 üzenetére
Voltam bent náluk, persze simet már nem is vittem így kereshettem pénzbedobós parkolóórát, aztán várhattam 20 percet amíg sorbanálltam, majd közölték velem, hogy az előlap visszaragasztáshoz a hátlapot is le kell venni, ami pókhálós, ezért nem tudják összerakni, venni kellene hátlapot, ez holnapra megjön délelőtt beviszem, merthogy nem reggel nyitnak ám, hogy munka előtt be tudjam vinni, hanem 9-kor hogy el kelljen kéredzkednem, és nem is lesz már holnap kész, csak holnap után reggel, hogy megint elkéredzskedhessek harmadjára is.
-
-
válasz
Szirtimorc #24250 üzenetére
Kezd az az érzésem lenni, hogy 10 milió kókler országa vagyunk. Nem ért senki nemmihez. Ezért nem mer senki felújítandó házat meg foglalkozós használtautót venni, mert nem találni embert aki normálisan megcsinálja.
-
Sziasztok!
Értelmes szervizet keresek! Voltam ma náluk weboldal.
Tegnap felhívtam őket, mondtam, hogy egy Z3C előlap visszaragasztás és hátlap csere lenne, meg van egy M4 Aqua ami nem tölt, usb csere. Mondták, hogy oké csak érjek oda 4-re, és 6 körül kész lesz.
Elkéredzkedtem a munkából, Gödöllőről fél 3-kor irány haza Dányba, asszonyt felvesz, padlógáz a Duna Plázába hozzájuk. Oda is értünk nehezített parkolással 4 óra 3 percre.
Mondom miért jöttünk. Ők ilyet biztos nem mondtak, a Z3C kész lesz zárásra, 19 órára, az M4 csak holnap lesz kész. Mondom tök jó, hogy cirka 40 kilométert kocsikáztunk, de csak mert azt mondtátok. Ja, emlékszik, hogy beszéltünk de nem ezt mondta. Pedig de.
Szóval most keresek mást. Posta, központi szerviz, ottkellhagyni nem játszik, odamegyek, megcsinálja, megvárom, kifizetem, elhozom. Tudtok segíteni?
Amúgy 5 lett volna a hátlapcsere állítólag eredeti hátlappal (korrekt ár) 7 a kijelzőragasztás (kissé húzós) és talán 8 körül a csaticsere a másik Sony-n.
Egyébként a Duna Pláza úgy kompletten egy rakás szar, átláthatatlan, a központi teret leszámítva szűkös, meleg, párás, levegőtlen, nincs hangulata, jellegtelen. -
Mennyiért lehet eladni egy ilyen telót, ha pókhálós a hátlap és ragasztani kéne a kijelzőt? Egyelőre csak hívás közben okoz gondot. Más baja nincs
-
-
-
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy hívás közben sehogy nem tudom feléleszteni a kijelzőt, így letenni sem a telefont, a másik félen múlik, hogy leteszi-e. Egyedüli módszer a power gomb kétszer, erre bejön a kamera és át tudok lépni a telefon alkalmazásra, de pl egy téves kimenő hívást nem tudok gyorsan lenyomni mielőtt kicsöng.
Mit állíthattam el? -
válasz
Williamgrant #24075 üzenetére
Köszönöm! Ha nekiállok biztos kérdezek még
Akkor 7-es, 8-as értelmes rom nincs is rá? És mi a különbség a SLiM 4.9 meg a SLiMM között? -
T-s legfrissebb 6-os szoftver van fent, és hát bő fél év alatt durván belassult. Mostmár buherálnék kicsit.
Az új rendszerben szeretném, ha lenne:
- recovery
- root
- Xposed jól működne, sok kis tweaket szeretem használni
Ehhez kérém a segítségeteket.
Letisztított gyári 6-os SW, vagy főzött 7-es, 8-as? Korábban más telefonoknál azt tapasztaltam a kamera minősége nagyban függ a kameraszoftvertől, ha nem a gyári van rajta akkor szar.
Semmilyen HW igényes programot nem használok, max sok chrome tab-om van megnyitva egyszerre. Greenfy van fönt de sokat nem ér szerintem. Szeretném, ha 1 másodperc alatt elindulna a kamera, meg nem lagolna másodpercekig kis egyszerű műveleteken. A legidegesítőbb ha weboldalan tappintok valahova de mire feldolgozza már a szomszédos gombot nyomja meg. Ez az Xperia ajánlgatószoftver (vacnyú) ez már tényleg a legundorítóbb.
Vannak itt leírások, de sokszor csak 5-ösig vagy max 6-osig. -
Sziasztok! Hátlapom reccsent egy ideje, cserére találtam egy helyet ahol 5-ért megcsinálják eredeti hátlappal. Lenne most egy eredeti hátlap 1500-ért, de ragasztó is kellene még. Nincs valakinek egy kis maradék ami pont elég egy telefonra? Vagy lehet valahol kapni ami nem 6 hét?
-
válasz
Williamgrant #23710 üzenetére
Azzal nincs gond, csak nehogy az legyen, hogy megrendelem az eredetit eredeti áron, aztán mikor megjön kiderül. hogy nem az
-
válasz
Williamgrant #23708 üzenetére
Köszönöm, lehet élnék vele, de egyszerűen nem kaptam tőled privát üzenetet.
Eredetire egy linket tudsz küldeni? -
válasz
Williamgrant #23697 üzenetére
Köszönöm, azért írtam privátot, nehogy "keresem" jellegű reklámnak minősüljön. Nem nagyon szeretnék 4-6 hetet várni...
-
Hátlap csere mennyiből jön ki? Sikerült ma pókhálósan levenni a ragadós autós tartóról
-
-
válasz
Williamgrant #23417 üzenetére
Köszönöm!
Sajnos a vázoltakat kevésbé tartom jó megoldásnak, gyáriban reménykedtem.
A roottól egyelőre tartok kissé. -
válasz
T0mBd1gg3R #23401 üzenetére
A fullscreenes kérdésemre valaki tudna válaszolni? Köszönöm!
-
Immersive mode / full screen valahogy bekapcsolható a telefonon? Nem találtam a menüben.
-
-
Nem találom az összefoglalóban, 6-os gyári androidot hogyan lehet rootolni? Illetve tudok-e open romot feltenni a telekomos helyett?
Szeretnék TWRP-t, xposed-ot -
Üdv, LG G2 lezúzása után kaptam egy ilyet családon belül, jó kis telefonnak tűnik, usb takaró megrendelve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest