Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
babkukta
senior tag
Sziasztok!
Ha a telefonon csinálok egy factory resetet, és ráflashelem a legújabb szoftvert, az úgy tiszta telepítésnek számít, vagy van vmi egyéb is, amit csinálni kell? -
szabi97
tag
Sziasztok!
Valaki le tudja nekem írni a legfrissebb Kitkat buildszámát? -
|AP|
veterán
melyik skin márka az igényesebb kidolgozású? Ismeri valaki őket?
GadgetShiedz vs DBrand ?
Vagy esetleg más ajánlott márka? Az lenne a fontos, hogy ne csak egy fólia legyen, hanem igazi "anyag" tapintású legyen, ezáltal kevésbé csúszós.
-
Tel Chi
tag
A KitKat -nál Z3Compact-D5803/D5883) itt ha ezt a mappát megnyitom akkor 6db file van benne.
Ezeket mindet egyesével le kell tölteni?? -
marilllyo
veterán
Nem találkoztatok olyan szilikon tokkal, amin a töltőcsatlakozó is le van fedve. Tehát csak mágnesessel lehetne tölteni a tokban tartva vagy ki kéne venni.?!
-
Tel Chi
tag
Szerbusztok!
Kérnék egy kis segítséget a rootoláshoz.
Igazából az a bajom, hogy nem tudom mit kell a pc-re tölteni és mit kell a telóra!
Sajna nekem, mert nem értek hozzá, nem egyértelmű.
Nagyon fontos lenne a root, mert fel szeretnék telepíteni reklám blokkoló progit, mert már az agyam eldurran, hogy bármit csinálok, ontják rám a reklámokat!!!!
Megköszönném, ha valaki tudna segíteni! -
Znupi
csendes tag
válasz
Chris Kiki
üzenetére
Köszi, ezeket én is néztem sajnos itt nem találtam, csak drágábban. Van ott egy 65-ért de az elkelt. Néztem a jófogáson is, de sok olyan köcsög van aki felteszi, és nem reagál semmire. Tuti kamu hírdetések....
-
Znupi
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni a páromnak egy z3 compact fehér telefont.(vagy valamelyik színeset.) Úgy 70.000 körül szánnék rá. Nincs valakinek egy eladó? Telenoros kellene. Vagy független
-
arti1121
senior tag
azt hittem hogy a z4 compakt (A4) már 64 bites lesz erre majdhogy nem a z3c vel egyezik meg.
-
bzs73
őstag
Most akkor vannak ezek a pre rootolt romok, Root, Recoveryt is felraknak, ezek a bootloadert nem nyitják?
-
arti1121
senior tag
válasz
Chris Kiki
üzenetére
akkor csúnyán lemaradtam!
köszi. -
szabacsik
őstag
válasz
Chris Kiki
üzenetére
úgy, hogy rootoltad a KK -et és ment rá a JB vagy van már azóta újabb megoldás?
-
Tel Chi
tag
Szerbusztok!
Csak rootolni szeretném a telómat, tudna valaki segíteni?
Köszönöm!
-
NavySeal
senior tag
Sziasztok!
Megjott a telefon
Szeretne frissulni Lollira. Hagyjam v erdemes maradni a Kitkat-nel?
Koszi! -
palipi
csendes tag
Na akkor még egyszer a problémámról, hátha valaki végül tud segíteni. frissült a teló kitkat ról lallipora. Valami jobban bejön valami nem. A gondom az ,hogy mikor smst kapok, 2 szer jelenik meg, mint üzenet meg mint értesítés is. külön csengő hangom van az sms-ra (üzenetre) és az értesítésekre is. egyszer az értesítő majd az üzenet hang hallatszik egymás után. Ez zavar engem, plusz kétszer mutatja a savban is.
Hogy lehetne ezt megoldani, hogy mikor üzenet (sms) jön akkor csak az jelentjen meg a s az ő hangján is?
előre is köszönöm -
DANDE22
tag
válasz
Dudikoff.
üzenetére
Ó nagyon köszönöm
, elég idiótaság lett volna ha nem lehet állítani.A melegedés főleg játék közben jelentkezett erősebben, meg stream nézés közben. Meglátjuk mennyire durvul el.
Másnak nem homályosodik el a kép?
Egyébként egyenlőre nagyon tetszik nagyon gyors, remélem így is marad
-
arti1121
senior tag
a rootra lesz remény lollipop alatt z3c-re??
-
Brada:D
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Böngészés, ha játszok akkor 40-42Nyilván ha játszok akkor oké,de hogy böngészés közben is és valamikor alapból is meleg.
A szervízből meg most jött vissza nem rég szóval elvileg okés a készülék de elég zavaróan melegszik -
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Akku a CPU-t még nem néztem meg
-
Vodásra is megjött a frissítés!

-
Tel Chi
tag
Szerbusztok!
Én nem szeretném nagyon buherálni a telómat, csak annyi lenne szükséges, hogy root-olva legyen, hogy fel tudjam tenni rá az adbloc alkalmazást.
Mit kell tegyek?Előre is köszönöm!
-
pokember3
csendes tag
A héten én is visszakaptam a szervizből a telefont, ("hirtelen halál") problémával került oda. Alaplap csere volt és aggódtam a vízállóság miatt, de a szervizmenüs teszt után (ami az adott érték elmozdulása után visszaállt) már ment is a kádba és szerencsére semmi gond. Egyébként én is kaptam előlapi fóliát ajándékba (persze volt rajta).
Viszont LP al kaptam vissza és a fényképek mintha kicsit fakóbbak, színtelenebbek lennének, tapasztalt még valaki ilyet, mert az ismeretségi körömben jelezte más is.
-
DANDE22
tag
Sziasztok! Csak három apróság, amivel nem tudok mit kezdeni:
1. Melegedés, elég erősen. Ezen lehet e valami alakítani, vagy ez van?
2. A kép elmosódik videó felvétele közben illetve ha gyorsan görgetek a neten egy-egy oldalon.
3. Fényképezésnél nem lehet a képméretet beállítani csak a képarányt. (nem az első kameráról van szó)
Lollipop van rajta a Kitkatat nem is használtam mert szinte azonnal felajánlotta a frissítést (másfél hete van meg) én balga meg frissítettem, mert azt gondoltam az még nem a Loli.
Köszönöm a segítséget!
-
marilllyo
veterán
Na jó csak....beállítok egy mintát...arra rápróbál 3x aztán szevasz.
Kifelé meg nem akarom rakni a kijelzőt mert a kilincs vagy az asztal sarkát egyből elkezdi majd vonzani. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként nagyjából ez az egy hiányosságát érzem a telónak...(vagy rendszernek). Nagyon bagatel hiányosság.... Az összes duplakopis nokia tudja. De még az Ascend P6-is tudta.
-
tag
Az normális ha a telefon átlag használatnál 35-37°C fokos?
-
|AP|
veterán
válasz
marilllyo
üzenetére
az lehet még megoldás, hogy a duplakopp utánra beállítasz még egy mintás feloldást is.
Tudom, így eggyel több mozdulat a feloldás, de még mindig jobb, mintha elkezdene önálló életet élni a telefon.
Ezért (is) jó az LG-féle knock code, ez ötvözi a két módszert. Szerintem az eddigi legjobb feloldási mód, igazán lenyúlhatná a többi gyártó is... -
Dudikoff.
csendes tag
Tegnap szórakozásból bekapcsoltam az mintás képernyőzárat. Amúgy az arcfelismerő része, nem úgy működik mint KKn, de megtaláltam.
A lényeg, hogy bármilyen képernyőzár aktiválása után, mert nem lehetett visszamenni simán a "csúszkásra". KKn minden gond nélkül lehetett választani. A problémát a "Hitelesítő adatok törlése" oldotta meg. Ez csak a feloldáshoz szükséges kódokat törli? Arc, minta, stb? Remélem másba nem kavar bele, eddig nem vettem észre... -
Ami egyébként egy óriási pofátlanság... Kb. mintha a Windows-on az asztal 10%-át az Outlook foglalná el és ha leszeded oda nem húzhatsz ikont.

(#7625) Brada

Elvileg van, de ha úgy döglik meg a telefonod hogy nem tudod visszaflashelni (pl. a power vagy a hangerő gomb döglik meg, akkor megszívhatod (bár ennek azért minimális az esélye).
Két kérdést kell magadban tisztázni, KitKat vagy Lollipop alapon óhajtod a rendszert használni. Bár már nem vagyok képbe hogy milyen módszerek vannak, de elvileg még mindig a KK exploitos módszerrel kell kezdened hogy legyen recovery menüd, tehát nem úszod meg a kitkat flashelést.
Hogy mit hogyan kell tenni, arra ott a fórum kereső, fogsz találni leírást (pl az enyémet is).(#7642) muchacoado
A jó öreg kereső...
-
muchacoado
aktív tag
-
Chris Kiki
senior tag
Na, én is megvettem a kicsikét. Root, Recovery megvan, ezt a ROM-ot tettem fel. Ennél kigyomláltabb rendszer már nem is lehetne

-
Tel Chi
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, mégpedig én ma vettem meg a telecomtól a telót és csak arra lennék kíváncsi, hogy független-e a készülék?
-
geccoblaze
aktív tag
válasz
Chris Kiki
üzenetére
Az árát a linkben találod. Budapesten tudom átadni. Én a 17. és 14. kerület környékén mozgok főleg.
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
geccoblaze
üzenetére
Mennyibe kerülne és hová kellene későbbiekben érte menni?
-
aaa112
csendes tag
Sziasztok!
Ma lettem figyelmes rá, hogy valamiért nem tudtak elérni ismerőseim (volt erre már példa de ma sikerült utánanéznem)
Bárki hívott annak nem kapcsolhatót jelzett és rögtön kisípolt. újraindítottam a telefont azóta jó. Ötlet hogy mi okozhatja?
(5.0.2 android van rajta) -
Atii91
tag
válasz
muchacoado
üzenetére
Nekem se jelezte

-
marilllyo
veterán
Hát jó lenne ez a "zseb mód ". Zsebre tettem a telót. Duplakopin van. Arra lettem figyelmes, hogy oroszul halandzsázik a telefon a zsebemben. Elővettem...
Google translateba bepötyögött egy 30 soros halandzsát.. Magyarról oroszra fordítva felolvastatta.
Megváltozott a hátterem és fényerő 0-án...
Yisss -
geccoblaze
aktív tag
Holnap rendelem a tokot. Ma szóljon még, ha valaki szeretne csatlakozni.
-
bedibazsa
senior tag
Most jött UK, független telefonra frissítés, van minden app bezárása gomb, stb. Itt ia érdemes wipe-ot tolni vagy ez nem olyan, mint amikor KK-ről frissítettem?
-
tag
Sziasztok
Én is beruháztam egy Z3c-re.

Az lenne a kérdésem(Lehet hülyeség nem értek hozzá) van olyan root ami nem jár garanciavesztéssel?
Ha igen akkor valaki tudna is linkelni meg abban segíteni hogy hogy kell feltelepíteni? -
NavySeal
senior tag
válasz
bedibazsa
üzenetére
Sziasztok,
Én szintúgy Lumiákról (utolsó L930 volt) váltok.
Kritérium volt a 4.5" környéki kijelző, kellően hosszú üzemidő és a megfelelő mennyiségű alkalmazások. Választásom a Z3c-re esett, a telefon holnap jön meg és remélhetőleg nem fogom megbánni a váltást!!
Most gondolkodom, hogy milyen védelemmel lássam el, ahogy olvasgatom az üvegfólia előre, fólia hátra és valamilyen szilikon tok lesz a befutó (mondjuk jó lenne valamilyen design-ost találni, mert a telefon nagyon szép vétek lenne elcsúfítani).
Aki tud tutti kombót ne tartsa magában.
Használ valaki Class4-es memóriakártyát a telefonban? Tapasztalható vele valamilyen akadozás, lassulás?
Lollipop-nál is folyton kint van a google keresősáv? Az eltűntethető valahogy?
Köszi a válaszokat, segítséget!
-
bedibazsa
senior tag
válasz
stalker1019
üzenetére
Ja, amúgy nem tudok semmilyen hibáról így fél év után sem. A hátlap eléggé karcolódik, pedig vigyázok rá. Egy ideje tokban van. A z1c sokkal rosszabb ilyen téren, de ha el akarja adni az ember egyszer, nem árt egy tok vagy fólia. A L930 kamerája sokkal jobb, a Sony-ét nem szeretem, viszont 2x olyan jó ennek az akksija, mint az említett Nokiáé. Vízbe még nem raktam, ha nem muszáj, nem is akarom.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
stalker1019
üzenetére
Én Lumia 930-ról jöttem át erre a telóra. Szerintem masszívabb a L930, szebb a kijelzője, nagyon jó telefon és nagyon szerettem, de még mindig annyira korlátoltak voltak az alkalmazások WP-re, hogy muszáj volt valami értelmes droidos telefont keresni. Ez lett a z3c.
-
Armahun
addikt
Jött Telenor-ra frissítés.
23.1.A.1.28
-
-Valinas-: Ennek olyan az anyaga,hogy nem nyekereg, de mozogni kicsit mozog, olyan, mintha kicsit meg lenne tekeredven,hol egyik sarkén nem fekszik fel rendese, hol a másikon. Viszont szinte minden ilyen jellegű tokom ilyen, Nillkintől kezdve a gagyiig. Egyik sem passzol tökéletesen, maximum a vastagabb Cruzerlite-k és egyéb szilkontokok.
-
-Valinas-
senior tag
válasz
icecave
üzenetére
A case mate tokom szinte ugyan ilyen (bal oldalt lent kissé kevésbé takar), de az sajnos recseg-ropog a készüléken, illetve a bal oldali felső sarok állandóan "kiakad". Ez is hasonló? Ha nem, akkor lehet, hogy egy ilyenre újítok be...
Még mindig nem találtam meg a legszebb vékony tokot, sajnos nekem már a nillkin frosted is kicsit vaskosnak tűnik...
-
-Valinas-
senior tag
válasz
muchacoado
üzenetére
A lényeg az, hogy az érték egy kis ideig feljebb szalad, tehát képes vagy a légkörinél nagyobb nyomást létrehozni a készülék belsejében.

-
-
Közben megvolt a második menet is a szervizzel. A kérésüknek megfelelően bevittem hozzá a headset-et is. Hétfőn adtam le a T-ben múlt héten és tegnap érkezett MPL postafutárral. Ezúttal egy lelkiismeretes szervizes kapta szerintem, mert még a hátlapi fóliát is próbálta visszatenni, inkább azért,hogy ne karcolódjon, míg visszakerül.. Kicserélték a Jack csatlakozót, mostmár rendben minden.
Sőt, bár a headsetnek semmi baja sem volt, kaptam egy zsír újat, valamint küldtek egy előlapi fóliát is, amit nem értek, hisz ahhoz hozzá sem nyúltak
Lehet ez volt nekik.Szóval most egyelőre én is az elégedett Cordon-t megjárt emberek közé tartozom. Remélem, így is marad és nem szívom meg velük.
Más: Ígértem valakinek terrapin tokról képeket, sajnos az pont "nem jön le" amiről beszéltem, látni kell. Azért igyekeztem pár képet lőni, nemsokára feltöltöm valahova.
-
KISDUCK
addikt
Ma fogtam egy ilyen kis tündérbogarat és eléggé "kell nekem egy ilyen" érzés fogott el. Van róla valami amit tudni kell? Függetlenül szeretném megvásárolni és a hirtelen halálról olvastam már van valami baja amivel érdemes számolni? Webshopot tudtok esetleg ajánlani hozzá amivel jó a tapasztalat?
up.: vodás vagyok ahhoz a D5803 kivitel kell ugye?
-
bzs73
őstag
válasz
FhRossi
üzenetére
Na mindegy, rakja a franc vízbe. Minek. Csak épp nézegettem hogy az szerint jó-e, de akkor elvileg jó, mert hivatalosan nincs érték megadva, csak hogy emelkedni kell az értéknek nyomásra. Nálam sem volt ez a vízállóság szempont, max esőt kaphat, vagy esetleg nyáron a víz mellett, vizes kézzel nyúlok hozzá.
Egyébként ezt a tokot rendeltem hozzá, ilyen gumis hatású, ilyen volt a nexus5-n is, bejött. Jó árba van nagyon, postával - 2100ft körül volt. Előre meg nillkinh+ üveg már fent van.
Aztán remélem 1-2 évet nem kell megint telefonra költeni. -
rgeorge
addikt
válasz
muchacoado
üzenetére
Nem, ez nem nyomáspróba. "Pressure sensor test", azaz a légköri nyomásérzékelő tesztje.
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, elég idiótaság lett volna ha nem lehet állítani.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, de az (#7634) Arni által leírt a legegyszerűbb jól bevált módszer.