Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
Én ezt még mindig városi legendának érzem, hogy a készükékház nyomkodása és a légköri nyomást érzékelő szenzor által mutatott értékek változásaiból következik bármi is a vízállóságra. Tudja valaki pontosan, hol van a nyomásérzékelő a telefonon belül? Hogyan méri a légnyomást? Mitől változik nyomogatásra? Ha a levegő ki tud menni, abból miért következik, hogy a víz meg be tud menni?
-
FhRossi
tag
Ha emelkedik az érték, akkor a készülékben nyomás keletkezik, magyarul nincs hol távozni a levegőnek. Ha kifelé nem megy a levegő, elvileg befelé nem jöhet a víz!
de úgysem így válik el a vízállóság, majd csak a vízben!
nekem is ennyit emelkedik az érték, de én még az esőcsepptől is védem a készülékemet. -
bzs73
őstag
Egyébként kinek hogy áll, és mennyire mozdul el az érték a szerviz menüben, a /Service Test/Pressure Sensor menüpontban. Nekem 1017.xx-en mozog, és ha megnyomom a képernyőt, 1018.xx-max 1019.xx-re ugrik. youtube-on ilyen teszt videókon, alapból alacsonyabb számokat láttam, 1015.xx körül, és nyomásra 1020.xx-1021.xx-re ugrik az érték. Most a vízállóság függ az értékektől, vagy pedig mindegy, csak nyomásra nőjön.
-
-Valinas-
senior tag
válasz
stalker1019
üzenetére
Nekem bírja a vizet, egyáltalán nincs baja a kamerának (szerintem az első futószalagnyi adag hibája lehetett), és előtte iPhone 4S-em volt, az is törik, ez is törik, nem kell leejteni, meg kell rá egy tok.

-
stalker1019
csendes tag
válasz
ChipKng
üzenetére
Köszönöm a segítséget!
A vízállóság hiánya nem zavarna, a kamera hibája viszont annál inkább, de ha csak néhány eset, akkor talán megkockáztatom. Valaki írt még olyat is, hogy a hátlap üvegje könnyen törik, de itt a fórumon még nem találkoztam ilyen esettel. Gondolom akinek tört, annak valami ütés érhette vagy hasonló.
-
FhRossi
tag
Király
! App Ops simán felment az Lp-re! Én azt hittem, 4.4.2-ig volt támogatva. -
Wajk
addikt
válasz
FhRossi
üzenetére
Azért, mert a rendszervisszaállítás csak a beállításokat törli és az utólag telepített appokat. Arra nincsen felkészülve, hogy az alaprendszert valaki megpocsékolja és azt is vissza kellene állítania.

Ha teljes rendszervisszaállítást szeretnél, akkor flasheld újra a gyári ROMot számítógépen keresztül.
-
FhRossi
tag
Rootolt LP frissítése után elszáll a Recovery? Kigyomláltam alaposan a legújabb Room-ot, majd csináltam egy rendszer visszaállítást, gyári állapot, törölve minden. Ezért? Visszaállítás után nem kellett újra gyomlálni, hiszen nem rakta vissza az előzőleg kigyomlált alkalmazásokat! Miért?

-
Atii91
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Aha frissítettem.

-
-
Atii91
tag
Mai naptól beálltam énis z3c táborába, samu s5ről jöttem, hatalmas megváltás eddig, mivel sikeresen elb.szták s5 lollipopját
Féltem, hogy zavarni fog a kisebb kijelző, de valahogy nagyon kézreáll, elég hamar hozzászoktam 
-
gjohnny
tag
Tudtommal a beállítások menü sötétítéshez olyan területen kell módosítani, amihez root jog kell. Amíg a sony nem voltoztat a téma modulján addíg ez csak root-al fog menni.
Amúgy nem értem miért nem lehet alapból testreszabhatóvá tenni mindenhol a szineket. Miért kell ráelöltetni a felhasználókra a fehér hátteret.
-
Uuser
tag
Xposed valamelyik verziója működik megbízhatóan 5.0.2 alatt ?
Konkrétan ez a modding érdekelne. Vagy van valami más módszer a menü sötét hátterűre váltására ? -
TomKiss
tag
Valaki, aki autentikus a témában, legyen oly kedves egy picit eligazodni a történetben (és most tényleg csak a valós helyzet érdekelne, nem az elvi dolog):
Hogyan működik a gyári Android szoftver frissítés?
A helyzet a következő:
- telefon kék propelleres szolgáltatótól véve, 4.4.4 alap Androiddal
- a kiadott frissítés telepítve, jelenleg 5.0.2 (23.1.A.0.690, 3.4.0-perf-g72984dd, 2015. febr. 27.)
- Sony honlapja alapján a legfrissebb kiadott rendszer: 23.1.A.1.28 (2015.05.05) forrás
- Propelleres szolgáltató álláspontja (2015.05.11): - "Nyilvántartásunk szerint a Sony Xperia Z3 Compact-típusú készülék esetében a legfrissebb szoftver verziója: 23.1.A.0.690 (Android 5.0.2-es)"Most akkor én hogyan tudnám megszerezni a szolgáltatótól a Sony által is megjelölt szoftvert?
(nem szeretnél root-olni, cm romot felrakni, stb, nekem tökéletes jelenleg a szolgáltató által kiadott, csak szeretném a frissítéseket, javításokat feltenni.) -
Dudikoff.
csendes tag
válasz
marilllyo
üzenetére
de wifi még lehet sok helyen, ha spórol is az ember a romainggal, meg hát az offline navik, térképek...
Csak igazából, sokan jönnek, hogy "bezzeg a 3210-es". Igen, az ritkán látott töltőt, hetente egyszer, de megnéznék egy kijelzőidőt!
Ugyanúgy használva egy jobb okostelefon is tudná ugyanazt a 5..8 napot, nem hogy a kis z3, csak ugye nem ugyanúgy használjuk. Múltkor azon kaptam magam, hogy három nap két éjszaka után még vagy 20 akárhány százalékon van. Nem volt időm nyomkodni, pedig így is volt benne vagy 4 óra kijelzőidő, és a 20%-ba egy óra netezés még simán belefér. -
Dudikoff.
csendes tag
Üdv!
Valaki használt már itt huzamosabb ideig -legalább egy akkumerítésig- UltraStaminát? Egy kicsit önkínzás egy ilyen telefonnál. Én egy napig bírtam, de estére már visszakapcsoltam normálba. Kb 8-10% per nap, de ilyenkor csak telefonálásra jó. Ezt ugyanilyen használat mellett egy sima Stamina mód is tudja. Szerintetek ez nem csak placebo? Mivel nem jó semmire a telefon, így nem veszi elő az ember fél óránként, ezért sokáig bírja...Viszont van hibája az UltraStaminának, visszatérve normál állapotba, az addig minden letiltott alkalmazást újra engedélyez, jönnek is orrba-szájba a frissítések..., lehetett újra tiltogatni mindent...
Talán van egy igazi jogosultsága az UltraStaminának: ha az ember egy idősebb családtagjának akar venni ilyen telefont, de neki nem kell másra, csak telefonálni, fényképezni meg az unokák képeit nézegetni...

Mondjatok már egy jó hívásblokkolót. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
stalker1019
üzenetére
Az a 930 valahogy kilóg onnan.
Az enyémnek pl semmi baja.
-
ChipKng
aktív tag
válasz
stalker1019
üzenetére
A vizallosagra ne vegyel merget es nehany esetben a kamera kozepen vmi rozsaszines folt van. Nekem nem csinalja, vizbe nem martogatom es elegedett vagyok vele.
-
stalker1019
csendes tag
Sziasztok!
Új telefon vásárlásán gondolkodom. A jelöltek: Z3 compact, Lumia 930, LG G2
A kérdésem az lenne, hogy van-e a Z3 compactnak ismert típushibája?
Az L930-nak lilul a kijelzője, meg eláll, a G2-nél sárgul a kijelző, amik garanciálisan javíthatóak, de garancia után nem olcsó mulatság a szervizelés.
Sajnos nincs időm elolvasni az összes kommentet.Válaszokat előre is köszönöm!
-
FhRossi
tag
A Root-olt készülék kapja a frissítést OTA-n? Mintha valaki írta volna, és a root is maradt!?

-
Dino69
aktív tag
válasz
muchacoado
üzenetére
Ha hátra sima fóliát raksz, akkor felmegy a szilikon tok, mert így használom én is, miután a tok magában megkarcolja a hátulját...
-
Brada:D
tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy a játékokat,programokat hogy tudnám átrakni az Sd kártyára?
Mivel hiába megyek arra rá hogy áthelyezés az Sd kártyára nem rakja át és a telefonról belsőmemóriájából sem szabadít fel helyet.
+1 kérdés:Milyen szilikon tokot ajánlotok ami nem túl vastag?(Üvegfólia lesz felrakva) -
Isual
veterán
válasz
muchacoado
üzenetére
Vodával tavasszal hosszabbítottam, és ott út közben nem lehet kedvezményesen készüléket vásárolni. Függetlenül honnan érdemes, ahol rendes garit kapok és a készülék is rendben lesz?
-
muchacoado
aktív tag
Azért ajánlottam az üveg előre+fólia hátra+szilikontok kombót mert ez védi a legjobban a telót.
Üveg előre-hátra kombóban már nem tudsz felrakni szilikontotot, mert nagyon megvastagítja a telót. Egy oldalirányú esésnél pedig sérül a telefon.
Isual
Vodánál ha flottás előfizuval+2gb nettel veszed, akkor 95-ért el lehet hozni.
-
Isual
veterán
Honnan érdemes újonnan megvásárolni a készüléket? Rendes gari, legalacsonyabb ár. Van valami, amire oda kell figyelni - többféle készüléktípus... ilyesmire gondolok...

-
vazzz
őstag
válasz
forgonati
üzenetére
Nekem is nillkin volt, már kétszer is, meg voltam vele elégedve, tette a dolgát, megvédte a telómat a kijelzőtöréstől. Hátul a hozzá adott fólia volt, tele óriás, mély karcokkal, de az is megvédte a telefon hátulját, mert még mindig karcmentes. Most én is olyasmi üveget használok, mint amit linkeltél. 10db-ot vettem belőle, raktam előre hátulra. Hátul kissé béna így, takarja a kamerát és a villanót is, de semmit nem befolyásol a képek minőségén. Egyet feláldoztam és töréspróbának vetettem alá, ugyanúgy és kb. ugyanakkor tört el a hajlítástól, ütéstől, mint a nillkin. Nem szállt szét ez sem, de tapintásra picit élesebbek voltak a törésvonalak, mint a nillkinnél. A nillkin mérete pontosabb, ez kb. 1,5mm-el kisebb, mint a nillkin, pedig az sem takarta teljesen a kijelzőt. A közelségszenzor és a hangszórók kivágása is bénább, viszont lekerekített élei vannak, ami a nillkinnél feláras (9H+). Lényeg, hogy ez is van olyan jó minőségű az esztétikai dolgokat leszámítva, mint a nillkin, csak töredék áron.

OFF: ha valakinek sürgősbe kell, nekem 4db van még. (pü) -
-
forgonati
őstag
válasz
spiky03
üzenetére
Amit linkeltél az fólia. Az a baj vele hogy nagyon gyorsan karcos lesz és az üveget sem védi meg az ütéstől. Edzett üveg azért jó mert ha leesik, az törik össze, nem a kijelző. Én mindenképp üveget ajánlanék a hátlapra is. A fólia nem jó, mart arra rakod le a telefont napjában százszor, kb. 1 hét után lesz csupa karc. Üveget előre-hátra.
-
spiky03
veterán
Oke, köszi.
Akkor szerintem berendelem majd őket.
A töltőből 3 db-ot az üvegből meg egyet.
Hogy amikorra megtudom venni a telót addigra meglegyen már minden hozzá
Nem tudom, hogy tokot érdemes-e hozzá venni? Vagy ilyen keretet vagy mit.
A LWW-en volt ilyen gumi tok, de most az L-re nem vettem semmit sem, csak fólia van rajta.
Mennyire melegszik a teló egy hosszabb netezés közben? Mert az L az eléggé, még wifivel is.
Jaj és még egy.

Milyen ez az üveg tapintása? Olyasmi mint a fóliáé? Nehezebb feltenni? Nem vastag, nem áll ki az elejéből?
-
brazor
tag
válasz
spiky03
üzenetére
Hát a töltési idővel nem szoktam foglalkozni, mert esténként felteszem töltőre, de ha nem nyomkodod töltés közben akkor 20%nál 2óra a töltés.
Fóliából/üvegből én is a nillkint ajánlom. Telefonhoz most vettem először üveget és mindenki a nillkint ajánlotta. Nekem bevált eddig egyszer esett le akkor a nillkin az előlapot megmentette a keretet sajnos nem tudta, de nagy kár nem lett.
Szerintem egy ilyen drága telefonnál pont nem a fólián, meg esetleg a tokon kell spórolni. Remélem valamit segítettem. -
spiky03
veterán
Király.

Köszi.
A töltési ideje mennyi? Mondjuk nem nagy baj, ha lassú, mert pl most is mindig rádugom töltőre az L-t amikor beérek a melóba, vagy ha épp hazaérek. Mindig töltöm 100%-ig este.
Ez jó Z1C-hez is? Mert egyik ismerősnek is kéne ilyen.
De gondolom ez a Z3C tovább bírja majd mint az L.
Fóliából mit javasolsz? Ez amit fentebb linkeltek az a 3 első és 3 hátsó fólia az jó lehet 1500-ért?
-
törölt tag
Köszönöm szépen mindenkinek!
-
spiky03
veterán
válasz
muchacoado
üzenetére
Támogatom az ötletet.
Esetleg lehetnének a tokokról és a fóliákról is eby-es linkek, hogy melyiket is érdemes venni.Akkor azt mondod, hogy olcsóbb ilyen mágneses töltőt nem érdemes venni? Mert pl nekem 3 db kellene majd.
(melóba, kocsiba, otthonra.) -
marilllyo
veterán
válasz
üzenetére
Én is osztanám a fólia+szilikon tok véleményt. Ezeket a "wallet" szerű vagy bújtatós tokokat nem szeretem mert plusz egy mozdulat az, hogy felvedd a telefont. A szütyőssel meg az a gondom, hogy biztos lehetsz benne, hogy nem akkor esik le a telefon amikor a tokban van hanem akkor mikor kiveszed belőle.
A kemény tokokat sem szeretem mert az esésen alig tompít valamit. Egy szép "csúnya" szilikon tok az igazi. Abban lehet dobálni.
Csak, hát igen....a telefont onnantól a funkciói miatt kell szeretni, nem a dizájn miatt. 
-
muchacoado
aktív tag
válasz
üzenetére
Lehetne egy ilyen az összefoglalóban hogy: Leendő tulajoknak GYIK.:
Vízállóság:
Ellenőrizni a szerviz menüben tudod (akár vásárlás előtt is) /Service Test/Pressure Sensor menüpontban a képernyő megnyomásával az értéknek nőnie kell,majd lassan visszaesik.
Gyakoribb hiba az usb takarófedél nem megfelelő záródása (egy idő után kitolja a kis gumipöcök,ezt meghajlítva javulni szokott a helyzet) Volt pár beázásos eset, de nem kirívóan sok.Védelem:
Saját véleményem szerint a legjobb választás a Nillkin üveg előre + fólia hátra + szilikon tok.
Ebayen érdemes vásárolni, 2000ft a Nillkin itthon 5-6 ezerért adják.Mágneses töltő:
Vannak jó minőségű kínai cuccok (a sony csak dokkolót gyártott hozzá) arra kell figyelni hogy meglegyen a megfelelő áramleadása a kábelnek, saját tapasztalat alapján ez a brazil dobozos nagyon jó minőségű, de van másfajta is ami jó.Vásárláshoz soha ne add meg a bankkártya adataidat, használj paypalt vagy ahol nem lehet ott virtuális bankkártyát.
-
forgonati
őstag
válasz
üzenetére
Szerintem nem annyira fontos hogy Nillkin legyen, túl van árazva a "tudásához" képest. Nekem volt Nillkin régebbi telefonon és észrevehetően karcos volt már 1-2 hónap után. Nekem most pont egy ilyen van, és semmivel sem rosszabb mint a Nillkin, tökéletesen illeszkedik, és a töredéke árban. 2 hét alatt megérkezett.
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem sokára szeretnék vásárolni egy ilyen telefont. Lenne pár kérdésem.
Ezt a vízállóságot tényleg komolyan lehet venni? Tehát le mosható a csap alatt bele érthetően a kádba stb?
Olvastam hogy a nillkin üveg fóliát ajánlották többen is. Abból pontosan melyik fajtát és Budapesten hol lehet a legjobb áron be szerezni aholnesetleg fel is rakják? Google-ban nem nagyon találtam ilyen üveg fóliát. Hátlapra is létezik ilyen?
Mágneses töltőbol melyik az ajánlott? Illetve van olyan tok ami többeknek is be vált? Lég inkább az ilyen bumper szerű vagy legalább átlátszó hatlapu tokokat kedvelem.
Sorry a sok kérdésért keresgéltem Google-ban dderül nagy a választék mindenből -
couche
újonc
Ki akartam kapcsolni a mintazárat a telefonon, de a beállításoknál ez fogadott:
http://kepfeltoltes.hu/150510/Screenshot_2015-05-10-22-30-42_www.kepfeltoltes.hu_.png
Mi ez a titkosításos dolog?
-
bzs73
őstag
válasz
geccoblaze
üzenetére
ha rendelnél ilyen tokot, dobj már egy püt, nekem is kéne.
-
válasz
geccoblaze
üzenetére
Én használok. Puhább tapintású sima műanyag tok. Nem rossz, de olyan furán "koszolódik". Vagyis nem kosz, hanem foltos,vagy milyen lesz és könnyen karcolódik. A foltok törölgetésre eltűnnek, majd tapizásra megint előjönnek. Valahogy olyan, mintha az ujjlenyomatot gyűjtené, de érdekes jelenség, nem tudom elmagyarázni. Majd lefényképezem
Bár a mobilom még szervizben, a tokot attól letudom digivel kapni. -
geccoblaze
aktív tag
Ilyen Terrapin tokot használ valaki? Mit bír?
-
NY_A
őstag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Mi Telekomosok vagyunk. Amikor először fordult elő a jelenség, akkor az 5. üzenet után felhívtuk a Telenort, mert 20-as számról küldték az üzit. Ott azt mondták, hogy a rendszer azt jelzi, a telefonunk nem tölti le az MMS-t ami ugyebár nem igaz, mert a kép és a szöveg is megjelent. Azt mondták a telefonnal van baj mert nem jelez vissza, hogy fogadta az üzenetet. Próbaképp én is küldtem egyet akkor már 30-as számról, kiszűrve ezzel a Telenor hibáját. Nos ez is megérkezett másnap, és harmadnap is.
-
NY_A
őstag
Sziasztok.
A feleségemnek van egy ilyen gyönyörű Z3 Compact-ja, és akadt vele egy kis gond. Amióta lefrissült Lolli-ra azóta azt csinálja, hogy ha MMS üzenet érkezik akkor azt minden nap megkapja amíg az üzenet érvényességi ideje tart. Az MMS beállításokat azóta újra letöltöttem, kikapcsolva is volt. Valaki találkozott már ilyennel? Mi lehet a gond?
-
darvinya
titán
Töröld le azt az app-ot ami ezt csinálja(végig nézed telepítet app-ok mihez kért engedélyt, ami kirívóan olyan engedélye van ami indokolatlan, akkor az is csinálhatja).
Vírusírtó nem ér semmit, ha már telepítetted.
Vagy csinálsz gyári visszaállítást, és utána egyesével vizsgálod meg melyik app telepítésével jön elő a jelenség.
Vagy visszaemlékszel mikor jeletkezet először, és akkor közvetlenül előtte mit telepítettél. -
Zalaym
tag
Sziasztok!
pár hete szarakodik néha a telefon, folyton random appokat dob ki az app store-ból, meg megnyit veboldalakat, amik egyértelműen vírusos oldalak.
Nem tudom, hogyan fertőződhetett meg, de mit tudok ilyen esetben tenni? leszedtem már két vírusírtót is (Antivirus ami rajta volt és feltettem mellé az Avast Mobile Security-t) de azok nem jeleznek semmit.

Találkoztatok már ilyesmivel? Mi erre a megoldás? Gyári beáll vissza? Vagy?
Előre is köszi!

-
Armahun
addikt
válasz
marilllyo
üzenetére
Ezt a funkciót alapból tudja.
Próbáld ki, takard le az ujjaddal a közelség érzékelőt (bal felső sarok), és próbáld meg koppintással feloldani.
Nem fog menni.Mégsem.
E robottal esetleg csinálhatsz olyan parancsot, hogy eseménynek megadod a képernyő bekapcsolást és a közelség szenzor eseményt, műveletnek pedig a képernyő kikapcsolását.
Így ha be is kapcsolódik rögtön ki is kapcsolja.
Plusz szerintem kellene hozzá még egy kiegészítő parancs, hogyha adott hívásállapotban van vagyis beszélgetés közben, akkor ezt az előbbi parancsot deaktiválja, majd ha letetted, akkor vissza. -
marilllyo
veterán
Nincs ezen ilyen zseb mód ami figyeli azt, ha a közelségérzékelő le van takarva?
-
palipi
csendes tag
válasz
muchacoado
üzenetére
megcsináltam de mindket esetben az üzenet jön be, egyik esetben egyből a leírt üzenetre a küldőhöz masik estben meg az üzenetet nyitja meg vagyis mindn üzenetet latom s legfelül ami utoljara jött.varom a segitsegeta addig is köszi
-
Lacesz88
tag
Üdv mindenkinek!
Vettem egy ilyen gyönyörűséget eddig nagyon tetszik, annyi gondom van vele, hogy a simkártyánál lévő kis szigetelt védőajtócska nem illeszkedik tökéletesen. visszanyomom és forgatom a telefont, használom, majd kis idő múlva mikor eszembe jut ránézek és tudok rajta egy kicsit benyomni érezhetően. Véleményem szerint az a kihúzható kis CE minősítő lapocska kiálló vége ami kinyomja de ennél jobban nem bírom már benyomni. Ez másnál is előfordul, vagy az enyémnél van valamiféle kis gyártási malőr? nem is mertem így kipróbálni vele a vízállóságot. Vigyem vissza a boltba ezzel vagy nem fognak velem foglalkozni és elhajtanak? Előre is köszönöm a segítséget mindenkitől!
-
neelix
csendes tag
Van egy ilyen telóm rootolva, független, de t-mobilba lett véve.
Android 4.4.4 build 23.0.A.93 van rajta.
A kérdésem, hogy ezt frissítve OTA-n keresztül lollipop-ra megmarad-e a root?
-
bzs73
őstag
-
Ahogy láttam, május 5.-én jelent meg az új frissítés. Mikor fog a telefon csipogni, hogy szedjem le?

-
bzs73
őstag
Üdv nektek
Beléptem én is a klubba. T-nél vettem függetlenül,eddig bejön. Nexus5 nagy volt, utána s4 mini, az meg kicsi. Na ez pont jó. Majd root kell, más nem hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Tanuljunk angolul!
- Medence topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- eBay
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de úgysem így válik el a vízállóság, majd csak a vízben!
nekem is ennyit emelkedik az érték, de én még az esőcsepptől is védem a készülékemet.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Éveken keresztül ilyen tokban tartott telefonok szörnyen tudnak kinézni.