- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tehát ha jól értem, a hibajelenség az hogy akik téged hallanak, kongó zajos beszédre panaszkodnak?
- Kerülhetett apró fém darab a mikrofonra (bár jellemzően a hangszórók szokták gyűjteni). Próbálhatod nem túl erős mágnessel - tök jó erre a mágneses töltő közepe - a hangszóró környékét körbesimogatni.
- A mikrofon védő gumi elfordult, eldeformálódott vagy rosszul tette vissza a szervizes.
- Valójában nem hardveres problémád van hanem szoftveres. Próbára mentsd az adataid és tegyél rá egy régi KitKat verziót és teszteld.
- Valójában szolgáltató oldalról SIM kártya vagy hálózati problémád van. Ha független a telefon, kölcsön simmel tesztelendő (lehetőleg más szolgáltatós), ha függő akkor másikkal. -
szabacsik
őstag
Épp szerdán merítettem víz alá mert vittem szervízbe a jack dugó miatt és úgy voltam vele, hogy ha már úgy is beadom akkor tök mindegy már, egy próbát megér. Nem lett semmi baja. A beledobom a vízbe típusú mozdulattól simán beázhat. A telefon nem légmentesen zárt vannak rajta rések csak annyira kicsik, hogy a víz nem hatol be rajta. (ugye 1.5 méter mélységig) De ha hirtelen nagy sebességgel kerül a víz alá akkor simán bepréselődhet a víz.
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Hagyományos és extrém roller, kickbike, Boardy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Vírusirtó topic
- Hobby rádiós topik
- PR-Telecom
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest