- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isual
veterán
válasz
Brada:D #7947 üzenetére
Sok mindenben én is használt párti vagyok, de a telefonnál én ragaszkodom az újhoz. Egyébként megfordult a fejemben, de mindenképpen újat szeretnék. 120k-nál többet nem adok ezért a készülékért, ezt már akkor lefektettem magamnak, amikor ősszel bemutatták, csak nem tudom most van-e ennyiért megbízható helyről és garival (Expansys ilyennek imponál).
-
DANDE22
tag
válasz
Brada:D #7831 üzenetére
Nekem teljesen jól működik az Adblock. Legalábbis én a Firefox böngészőt használva, streameket nézek rajta, ahhoz kiegészítőként letöltve és engedélyezve abszolút jól működik. Azon kívül persze más kérdés, a Dolphinhoz pl nem lehet használni.
S itt mondom, egyenlőre nagyon tetszik a telefon és remélem még legalább 3 évig, ha nem tovább, használni tudom. Ennél több másabb nem igazán kell. Remélem ennek szoftveres akadálya sem lesz.
Amit írtam fentebb, autós usb-s rádióra való rácsatlakozást/felismerést kell még kitalálnom, hogyan lehet, ha lehet (azLG 9 II-nél szó nélkül sikerült). Ha ebben tudtok segíteni, köszönöm.
S ezt a típusú tokot ajánlom mindenkinek ha szabad, nem olcsó, de nagyon jó:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest