- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
válasz
mrdavid #15536 üzenetére
eléggé rosszul hangzik.
PowerGomb és hangerő fel 10mp-re az is egyfajta SoftReset.
Keresnék egy másik kábelt és pl szgépre dugva próbálnám meg tölöteni vagy csekkolni mit lát a gép.Esetleg egy mágneses kábelt vagy dokkolót kipróbálni, ha mondjuk az USB halt meg akkor amonnan megpróbálni tölteni.
De szinte biztos, hogy ebből Cordon lesz...
-
Isual
veterán
válasz
mrdavid #9073 üzenetére
Igaz e-mailben, de sikerült körbejárni a témát, gyorsan válaszolt a tag. 24 hó gari a készülékre, 12 hó a tartozékokra és a cordon a szerviz, de ha a cordon nem fogadja el a garilevelet/számlát (ami céges ügyfeleknél fordult eddig náluk elő), akkor Sony UK gariztatja. Onnan is szerzik a készüléket, minden gyári tartozékával együtt. Magyar menü nem biztos hogy van, de engem ez nem izgat, mert úgyis angolul vagy németül fogom használni a telefont. Szerintem tőlük lesz, úgy tűnik 120k alatt ők az egyetlenek, akik vállalják a 24 hó teljes körű gyűri garanciát.
-
Eszkimo
csendes tag
válasz
mrdavid #2057 üzenetére
Szia, igen, ezzel én is ma szembesültem. Beszéltem, és jött egy hívás közben, hívásvárakoztatás, becsipogott a beszélgetésbe. Erre elvettem a fülemtől, hogy megnézzem, ki keres...mire visszatettem a fülemhez, már holdra tette az előző hívót, és bekapcsolta az újat...elég gáz...
-
lcee79
addikt
Nekem ONE X-em volt, örültem volna, ha fele ennyit tudott volna
Inkább harmad
Készenlétben még csak-csak elment, de ha már bekapcsoltam a kijelzőt is, meg wifit is, meg jobban ment a proci vagy a kijelző nagyobb fényerőn volt akkor már percenként 2%-ot számolt lefeleXperia Z3 Compact köröket ver rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest