Hirdetés
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Az letezik, h az uj SW-el egyutt eltunt a hely alapu wifi lehetosege?
-
darkpower
aktív tag
válasz
krisztar #6998 üzenetére
Nézd meg a verzióját. Nekem a 7.0.xx környéki csinálta ezt, a 7.3 óta helyre állt a dolog
zotyi8:
Annyira ne örülj szerintem:
"So it's surprising — shocking, even — to see Sony using a two-year-old imaging sensor in its latest phone, not least because Sony itself produces the advanced sensors used by the Galaxy S6 and iPhone 6. Samsung's latest uses an IMX240 sensor with OIS (optical image stabilization), the same one included in 2014's Note 4, while Sony also manufactures the iPhone's 8-megapixel iSight camera. "
[link] -
krisztar
csendes tag
Sziasztok!
Megnéztem az akkuhasználatot,és 40%-ot tesz ki a Google Play szolg.Mit töröljek,v. tiltsak le?
Csak a gmailt és play áruházat használom.köszi
-
zotyi8
tag
Lehet hogy lesz Z4 comp
-
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Gyárilag van fólia a kijelzőn meg a hátlapon?
Olyasmire gondolok, mint a Z esetében.Megrendeltem a T-től este meló után megyek érte, az SGS4-et fogja leváltani.
-
darkpower
aktív tag
Sziasztok!
Egy ideje a hátsó kamera lencséje alatt megjelent pár fura folt, mintha az üveg ragasztása kezdene engedni, és levegő került volna oda, vagy nem tudom mi lehet ez. Valamennyire látható a képen.
Találkoztatok már hasonlóval? Vigyem szervízbe ezért?
[link] -
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
Quasi_modo #6985 üzenetére
Már látom, köszi!
Vuff!
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
A 2. Vesztes #6984 üzenetére
Van.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Sziasztok!
Most vettem egy ilyen kis aranyost. Aztat szeretném megkérdezni, hogy ezen van koppintásos képernyőaktiválás??
Köszi előre is!
Vuff!
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Gyári T-s rendszer alatt működik az ACR progi megfelelően?
Jelenleg S4-em van, ezen pöpec, de Z3C-n is zárt BL alatt? -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muchacoado #6950 üzenetére
ha 90%-os töltöttség felett restartoltok, nektek is nullázódik az akku használati ideje
Hasonlót láttam már. Restart után közvetlenül 0 százalék, kb 5 perc után már a normális értéket mutatta. -
Levente07
tag
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy LP-ről vissza tudok KK-ra menni root meg ilyesmi nélkül is? És ha igen akkor hogyan? Köszi előre is!
-
Rune_1st
csendes tag
Sziasztok!
Nagyjából egy hónappal ezelőtt vettem végre egy z3c-t... rá kb 2-3 hétre sikerült betörnöm a kijelzőjét....
Járt még valaki így és tudnátok tippet adni, hogy kb hol, s mennyiért lehetne ebből kijönni?
(Edzőm előttem egy fél hónappal szintén betörte a kijelzőjét, neki valahol 68e Ft-ért csinálták meg...) Hihetetlennek tartom, hogy a telefon árának a kétharmadáért kell most kijelzőt cseréltetem......Szép napot srácok!
Köszönettel... -
Armahun
addikt
válasz
Williamgrant #6974 üzenetére
A könyvjelzőt esetleg.
-
-
Armahun
addikt
Nektek a file commander sima vagy a pro verziója van a telefonon?
Nekem még kittin egy frissítés után átváltott pro-ra.
Ez kb. pont akkor történt mikor kiadták a lollit, azt gondoltam, hogy mivel kivették belőle az sd írás tiltását, nem sok mindenki használná tovább ezt a fájlkezelőt, ezért a sonysoknak elérhetővé tették.Frissítettem lollira, csináltam rendszer visszaállítást is, de maradt pro.
Most csináltam megint egy gyári visszaállítást, mert a google szolgáltatások zabálják az akkut és töröltem a belső tárhelyet is.Most ismét a sima verzió van a commanderből.
Nálatok?
-
bedibazsa
senior tag
Valaki tapasztalt hasonlót? Ha egy ikonra rákattintok, az ikon mellett a "letöltések" ábra jelenik meg. A másik; ha le akarom húzni az állapotsávot, a térerő- és wifi jelző ikon elszíneződik - a szivárvány színeiben. LP van a telómon.
-
zbecks
tag
Nekem is tetszik a LP ,de arra még nem tudtam rájönni hogy akku használatnál nekem a grafikon alatt a wifit folyamatosnak jelzi pedig nincs állandóan bekapcsolva.Látom nálatok hogy szaggatott a vonal a wifinél nálam meg folyamatos.ez mitől lehet?
-
FhRossi
tag
-
kopida
csendes tag
-
FhRossi
tag
Most vagyok 51%-on, még nincs 2 óra sem a képernyő. Tegnap dèlben fejeződött be a töltés. Stamina bekapcsolva.
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
ez így működött már az SP-n is....
-
Tamarel
senior tag
válasz
FhRossi #6951 üzenetére
Eddig csak staminával használtam az LP, eddig jobb mint a KK.
Hétfő reggel vettem le a töltőről, azóta nem volt kikapcsolva és 3 óra 18 perc kijelzővel 46%-on áll.Eddig max 3 nap + 2 éjszakát bírt mire 30% alá ment, frissítés után múlt héten még kb ugyanennyit, de úgy látszik valamit tanulgat a háttérben mert azóta gördülékenyebb és simán fogja hozni a 4 napot.
(A legutolsó újraindításnál láttam "az andoid szoftvereket frissít" vagy vmi ilyemi üzenetet, pedig nem változott semmi.)Lustában toltam: sima OTA frissítés reset nélkül...
-
válasz
Ez nem bug, hanem feature!
-
muchacoado
aktív tag
Teszteljétek már le hogy ha 90%-os töltöttség felett restartoltok, nektek is nullázódik az akku használati ideje?
-
attis81
csendes tag
válasz
Gloryan #6823 üzenetére
Hali
Az enyém 2 hete szervizbe 2x lemostam csap alatt ,mid két hangszóró recsegett torzított ,nem volt megfelelő hangerő.
Visszavittem a boltba ahol vettem vidéken (ismerős több telefont vettem már tőle ) , ő visszaküldte a nagykerbe ahonnan rendelte ők meg németországba küldték mer elvileg onnan való , imei szám alapján néztem a sony oldalán 2 év sony gar van rá, pedig én csak 1 év saját gart kaptam a mobilboltostól.
Kiváncsi leszek mikor lesz telefonom? -
neorow1
aktív tag
Valaki járt már így? Egyenesen húzom az ujjam és össze vissza érzékeli.
-
mrdavid
aktív tag
Mióta feltettem a lollipopot (gyári beállítások vissza és úgy) azt vettem észre hogy a Facebook Messenger Viber és Chrome esetében ha mondjuk tíz perce nem nyitottam meg és újra akarom használni multitaskingból, olyan mintha újra töltené mert kurva sok idő a KKhoz képest... Mintha igazából kilőné az applikaciókat, vki hasonlót tapasztalt már?
-
válasz
muchacoado #6931 üzenetére
Laggol, mint a gép
(Azért annyira nem rossz, de ugye Z3C után csigatetű szindrómás a dolog). Viszont alap funkciókra teljesen jó. Netezni meg meglepően jól használható. Ennyiért nem is vártam csodát, nem rossz, backup telefonnak megmarad. Plusz ezzel simán kihúzom az 1-2 hetes szervizelést, de ennyiért kaptam volna egy Nokia 225-öt, azzal lehet nem lennék ilyen nyugodt.
-
umfrider
senior tag
válasz
umfrider #6928 üzenetére
Ja, nincs link....
-
Armahun
addikt
válasz
muchacoado #6931 üzenetére
Szerintem a legnagyobb baja az os-nek, hogy alul csak egy home gomb van, a vissza pedig elérhetetlen helyen bal felső sarokban.
-
apollo12
veterán
heló 1-2 napja randomban el megy a térerőm, és csak telo resi teszi helyre, mi lehet a baj ?
-
umfrider
senior tag
Ez kompatibilis lehet a Lifeloggal? Mert akkor inkább annak a tiltását oldom föl, mintsem letöltök egy új alkalmazást.
-
Na, lefutottam a második kört a telefonommal.
Ugye, a jack csatlakozó adta be az unalmast, de csak "félig", elment a basszus, pattog a háttérben, stb. de még szól a fülhallgató/fejhallgató, amit épp bedugtam.
Először az eurocenter T-ben voltam, mert az volt a legközelebb. Ők is átvették volna, de közölték,hogy a Cordon javít, oda vigyem,ha előbb meg akarom kapni. Ha nem, akkor Mammut, majd ott adnak cserekészüléket. Ma voltam utóbb említett helyen, fent azt mondték, lent veszik át javítani a készülékeket. Ok, lemegyek, majd közlik,hogy cseretelefon sehol sincs, december óta. Vigyem a telefont a Cordonhoz, vagy náluk is leadhatom, de cserekészülék nem les sehol, "oldjam meg". Mondom remek, 1,5-2 hét azért sok idő telefon nélkül, otthon nincs elfekvőben egy sem, ami használaton kívül lenne. Eljöttem, felsétáltam ide, majd vettem egy Firefox OS-es telefont akciósan 10k-ért
Lehet vele netezni, gmail sincelni, emilezni, stb, ennyit megért, marad is backup telefonnak. Teljesen rendben van ennyiért meg főleg.
A telefonom leadtam, kaptam papírt, amin rajta a hibajelenség, és ráírattam, hogy fóliásan, karcmentesen adtam át (így is kérem vissza).
Most várakozás, aztán majd írom az eseményeket, ha lesz valami
-
-
tott
tag
válasz
geccoblaze #6924 üzenetére
Vazze, kanapén sose hagyd! Bármi lehet, szék, asztal vagy ágy! De kanapén... ne már, ez ez első a tudnivalókban is, kérlek olvass vissza.
-
geccoblaze
aktív tag
Na, megvolt az első teljes fagyása a telefonnak. Otthagytam a kanapén, majd 10 perc múlva, amikor felvettem, semmire se reagált. Sárga gombos hardver reset lett a vége. Fogalmam sincs mi okozta. Semmi extra nem futott.
-
Uuser
tag
Baromira hiányzik a MIUI. Nem tud valaki az XDA-n fent lévő verzión kívül másikat Z3C-re ? Az sajnos a helymeghatározási hibája miatt számomra használhatatlan. Esetleg stock MIUI valahol készülőben ? Már az is megnyugtatna ha tudnám hogy valaki dolgozik rajta.
Volt egy kósza gondolatom hogy lecserélem a telót MI3-ra, de igazából a Z3C annyira jó vas hogy gyorsan el is vetettem. Csak lenne rá MIUI. -
darvinya
titán
obb önmagában semmi gond nem lenne, mert egy egyszerű csomag file típus, azaz olyan mintha zip, rar, stb.
A beltartalma más és az aláírás hiányában nem ismeri fel.(#6916) LouiS22
Ha Mo. ismerőse itthon belép az Ő fiókjába, hogy hozzá adja a telojához letöltendőt, az bizony külföldi IP címen lévő telora nem indul el.
-
válasz
LouiS22 #6894 üzenetére
"Az meg egészen biztosan nem úgy lesz, hogy te "szerzel" egy friss térképet, azt bemásolod valahova és menni fog. Ennyire nem hülyék az NNG-nél sem."
Én sokkal optimistább vagyok, ügyes fiúk meg fogják oldani. Eddig is megoldható volt, valamikor egy Samuról szedték le az elődjét, amit mai napig használnak.
-
válasz
LouiS22 #6916 üzenetére
én beléptem weben a google playbe és ott már konkrétan kiirta az oldal hibaüzenetként, hogy az én országomból nem elérhető az app. egye fene eddig is elvoltam nélküle, mert mikor magyarországon vagyok nekem nem kell navi.
Williamgrant: köszi, remélem igazad lesz. nekem most nagyon bejövős a kitkat. nem szívesen kísérleteznék egyelőre
-
-
-
válasz
Gloryan #6823 üzenetére
Nem volt jó ötlet a hajszárítózás, szerintem. Ha beragadt egy kis piszok vagy szösz (szerintem inkább az lesz a ludas mint a víz) ami a vízbe tétel előtt a hangszóró rácson átjutott, azt a hajszárító nem fogja kivinni, több kárt okoz mint hasznot hajt. Én inkább megöblögetném újra a telefont a hangszóró résznél és kíméletesen lassan szárítanám ki (nem tűző napfény, nem radiátor, nem hajszárító).
(#6825) kriszkoczi
Az SWR10-re vonatkozó Sony választ belinkeltem már erre a fórumra, keress vissza. Valszeg a Cordon annál okosabbat nem tud mondani.(#6839) vicces
Az android update miatt nem lesz olyan appod, ami sírna hogy neki 5.x-es android kell. Maradhatsz a 4.4-en évekig akár, ugyanúgy menni fog minden.(#6840) ViSAS
Minden kérdésed felmerült már, a kereső használatával a címszavakra megtalálod az összeset.(#6853) Wajk
TFT készítővel? Már az LCD-t is moddolod?(#6874) fPApi
BL nyitást én a helyedben elfelejteném... És a pre-root után izibe TA backupppal menteném ami menthető. ;-)(#6876) fPApi
Én nem ismerek annál egyszerűbb módszert BL nyitás nélkül. Viszont ha tesztelős és bátor hangulatban vagy, kipróbálhatod hogy ha nyitod a BL-t majd visszatöltöd a TA-t és zárod a BL-t akkor minden nyoma eltűnik a BL nyitásnak (DRM)?(#6894) LouiS22
"Az meg egészen biztosan nem úgy lesz, hogy te "szerzel" egy friss térképet, azt bemásolod valahova és menni fog."
Egészen biztosan így lesz, mint ahogy eddig is így volt. Aki nem volt rest és felment a legismertebb torrent oldalra, eddig is vígan használt hárombetűs navigációt, friss térképekkel. Sőt továbbmegyek, mindegyik nagyobb navigáció márkának felkerülnek a tört változatai, nehogymár pont majd ezt nem lehet majd sehonnan megszerezni.
Egyébként TUTI hogy lesz arra lehetőség hogy átállj róla egy fizetős változatra / fizetős térképre tegyél szert. -
Astery
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #6909 üzenetére
Vki már említette, hogy ilyen célra dögivel vannak 1-2 ezer forintos eldobható fényképezőgépek ... Persze mondják, hogy nem azért vettek ilyen telefont ... ezt mindenki maga dönti el.
-
umfrider
senior tag
válasz
Ateszpapa #6908 üzenetére
Szia!
Én hetente 2x legalább fürdetem, lenyomom a fejét a medencébe! Minden f@sza, tök a tronf!!!
Más
Galaktika Parallax a hátterem. Megérzem, hogy használja a hardvert, pedig nem sok benne a mozgás, de mégis. Összesen 11%-ot szed le. A Face jelenleg 19%-et, kijelző 9-et. Durva...
Sőt, a Taskman alkalmannkén CPU laggra is figyelmesztet, BOOST-ra buzdít.+1
Asszem van andorid naviknak külön topikja. Kicsit túllihegiket ezt, nem? -
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem, mert lehet ez lesz az SGS4 után...
Ti mennyire szoktátok vízbe meríteni a készüléket, bírja rendesen?
Strandra vitte már valaki úszkálni a telcsit, és túl is élte?Arra gondoltam, hogy a kis babánkat visszük úszni, akkor a telóval csinálnék videót, képeket róla.
Volt már akinek beázott a készüléke és igaz, hogy biztosításban sem cserélték?
-
LouiS22
veterán
válasz
sisqoboy2 #6905 üzenetére
Vélhetően korlátozva van a letölthetőség Magyarországra. Egy tipp: ha van olyan ismerősöd, akiben nagyon mebízol, és ő Magyarországon van, akkor add meg neki a gmail belépődet. Lépjen, be és töltse le (pontosabban adja hozz) weben keresztül a fiókodhoz a SzüliNappot. Lehet még kísérletezni proxykkal, de szerintem sokkal gyorsabb az első verzió
-
LouiS22
veterán
válasz
Quasi_modo #6903 üzenetére
Hol olvastad?
A GYIK szerint nincs vásárlási lehetőség az appban, plusz le is szedik az áruházból. Enélkül igencsak bajos frissíteni/vásárolni. Plusz miért is adjanak valamit neked ingyen, amiért egyébként pénzt kérnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Revolut
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest