Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-Valinas- #13391 üzenetére
Fogalmazz úgy hogy ne vidd félre az friss telefon felhasználót. Tudod hogy valamelyik kigyepált fícsör kell-e neki? Nem. Kevesen tisztelik a fórumtárs munkáját régebb óta mint én, de kb úgy hangzott mintha a gyári, a CM, Paranoid, Hispanico AIO, Carbon, Exodus, Mini, MX, Resurrection, Omni, PA, Remix, Twisted, Flyme stb. romok használhatatlanok lennének. Hát bocsáss meg hogy ennek szóvá tételével megbontottam a lelked!
-
válasz
-Valinas- #13388 üzenetére
"Mindenképpen Wajk ROM-ját használd!"
Nem kell mindenképpen azt a romot használni. Mindenki azzal használja amivel akarja. Ha például van PS eszköze, akkor érdemesebb egy gyári romot feltenni. Ha a témázhatóságra vagy szabadabb kezelhetőségre megy, akkor egy miui-ból talán több hozható ki. Ettől függetlenül a kiváló akku tulajdonságai miatt Wajk Slim-je abszolút ajánlott. -
-
-
válasz
-Valinas- #13248 üzenetére
Figyelj, ez a pénz visszafizetéses dolog teljesen bullshit. Azért nem találod ezt mert nincs ilyen jogszabály. Időnként valaki beböfenti, szép álom, logika benne zéró. Mondhatni akkora marhaság, hogy már reagálni sem szoktam rá. Aki írta megsértődik ha szembesítik vele hogy hülyeséget ír, majd mindenféle netes cikkek linkjei kerülnek elő, stb...
Örülj a szép Lime színű telefonodnak, kicsit irigyellek is mert szemeztem vele. Használd egészséggel sokáig! -
-
válasz
-Valinas- #12823 üzenetére
1. "A vicc az, hogy nem is érte még komolyabb ütés a telefont, kivéve egyszer leesett Nillkinnel, de annak hatására csak megrepedt a nillkin üveg teteje, a telefon egy teljesen másik pontján."
2. "Ha leejtettem volna, és megreped, majd megtörlöm, tovább reped - oké, ez az én hibám lett volna, és teljesen jogosnak érezném a Sony részéről, ha nem akarná cserélni. Azt is megértem, hogy miért nem hiszik el nekem, hogy nem ejtettem le. "
Hát, még az is lehet hogy amikor a nillkin megrepedt, egy hajszálrepedés lett a digitizer belső felületén, majd mikor picit megnyomtad, a hajszálrepedés mentén a feszültség miatt végigszaladt az üvegen a törés. Ez is csak egy lehetséges verzió.
(#12824) paxm
Ugyanaz a lemez. Hívd a Sony Ügyfélszolgálatot, ha akarnak ők tudnak információt adni a szervizben lévő készülékekről. Valószínűleg viszont nem akarnak.
"Szóval, ha egy ekkora Országos céget nem lehet soha elérni, akkor ott nagy a baj!! "
Nem országos, hanem nemzetközi cég, francia tulajdonossal. Azt kellene megérteni, hogy attól hogy te vagy más nem éri el őket, a munkát elvégzik. Ha készen van jelentkeznek. Ez a szoci érából megszokott módszertantól távol van ugyan, viszont lehet hogy hatékonyabb, és biztos hogy olcsóbb. A jogszabályok pedig nem térnek ki arra hogy az ügyfelet hogyan és mikor kell információval ellátni, hanem arra hogy lehetőséget kell biztosítani a hibás termék javítására (gyártó feladata).(#12822) Pano
Azért, mert Wajk feltételezte hogy ha már romolni kezded a készüléket, akkor az alapokkal valamennyire tisztában vagy. Mint ahogy az XDA egy szakmai fórum, nem pedig általános tudnivalók gyűjtőhelye.
De nincs semmi baj, a tudás megszerzéséhez minden adott, és ha elakadsz segíteni fogunk neked.
Kezdésnek egy To-Do lista:1. Olvasd át az Összefoglalót! (A fórum tetején kattints az Összefoglaló kinyitása gombra).
2. Amíg az egészet át nem olvastad, ne fogj bele semmibe.
3. Ha felszívtad magad, de kérdésed van tedd fel (esetleg a keresőbe írj be kulcsszavakat, így láthatod az adott témában eddig milyen kérdések, válaszok voltak).
4. Vágj bele.
5. Rootold a telefonod (lehetőleg a TA partíciót mentsd le utána)
6. Telepítsd a DualRecovery-t.
7. Másold fel Wajk romját az SD kártyára.
8. Indítsd el a telefonodon az NDRUtils nevű programot (keresőben találsz erre vonatkozó infót is!)
9. Válaszd ki az újraindítás TWRP Recoveryvel menüpontot.
10. Install menü a TWRP-ben, majd válaszd ki az SD-re mentett Wajk rom zip fájlját. Swipe to Install.
11. Reboot system, és már kezdheted is belakni az új rendszered. -
válasz
-Valinas- #12785 üzenetére
Érdemes lett volna a Vodát kihagyni.
1. Sony Ügyfélszolgálatot felhívod, elmeséled az összes privát adatodat a hölgynek.
2. Elmeséled mi történt, szorgalmasan részletezed a problémádat.
3. Mire rájön hogy ez most PC Studio telepítéssel nem fog megoldódni, átküld a Cordonhoz.
4. Na ekkor elkéred a nevét és az esetszámot, amin a beszélgetést rögzítik.
5. Megírod a hibaleírást jő bő lére eresztve, beleteszed a készülék IMEI számát, az Ügyfélszolgálattal folytatott beszélgetés rövid összefoglalását, a csaj nevét és az esetszámot.
6. Beviszed a Cordonhoz (vagy beküldöd futárral).
7. Reménykedsz és vársz.
---------------------
Ugyanez voda verzióban:
1. Voda levél a Cordonnak: Hiba leírása.
2. Futár a szervizbe viszi a telefont.Érzed az erők változását? Ja és többször elmondtam már ezt is, és az összefoglalóban külön felhívtam a figyelmet rá, hogy ha lehet ne a szolgáltatón keresztül adjátok le a készülékeket garanciális javításra.
Amúgy szerintem sincs olyan hogy egy törléstől megreped a kijelző, sőt a privát véleményem az hogy valószínűleg nem is attól / akkor tört meg. De a véleményemtől függetlenül mér szurkolok Neked hogy megúszd 38.000 alatt.
-
-
Kroni1
veterán
válasz
-Valinas- #12748 üzenetére
Nem te vagy az első, nem is a második, sőt, mégcsak nem is a harmadik, aki a fórumon igy járt és le is irta ezt.. Olvasd el az előző oldalon a hszeimet. Én is igy jártam, most Cordonban van a teló, és én is várom, hogy mit mondanak rá. De szerintem akkor ezt már lassan kezelhetjük tipushibának.
(az enyém is ugy tört be, hogy nem volt se leejtve se semmi, nálami is megszűnt az érzékelés, tehát mintha nem is a felső üveg rész repedne meg ilyenkor, hanem az alatta lévő érintő..)
-
Wajk
addikt
válasz
-Valinas- #12462 üzenetére
sajnálattal nemigen lehet előremozdítani semmit
(ha inkább úgy kezdted volna, hogy remélem, hogy ezek visszakerülnek vagy szeretném ha visszakerülnének az nekem is jobban esett volna)
- volt pár user report akinek minőségi problémái voltak a kamerával, azért került ki az Album váltás MOD a 3.5-ből anno
- A helyalapú WiFi-re nemigazán érkezett, hogy hasznos én meg régen szerettem de már nem használtam ezért még nem erőltettem az első verzióban
- alapváltásnál azért sem kerül bele minden fícsör, hogyha ha esetleg valamelyik fícsör félrevisz valamit, akkor könyebb a debug.u.i.: ezért kell amúgy néha pozitív feedback is, hogy tudjam mi az amit használnak is a userek. Ha pl a WiFi Location nem, akkor ne legyen benne ha csak 0,00001% harap az akksiból akkor sem. De ha hasznosnak van ítélve, akkor meg ok
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
-Valinas- #11308 üzenetére
Nincs itt semmi különös extra hangnem. Azt állítottad hogy a Z3C kamerája óriási visszalépés egy alma 5s-hez képest. Lehet hogy a Sony nem a mai csúcs kamerában, de az állításod emeletes hülyeség.
Másrészt örülök, hogy a 4S-ed kamerája szebb képeket készített. Majd a 4S topikban mond el inkább, mert gondolom ide csak fikázni jöttél.
Részemről lezártam. -
-
-
DANDE22
tag
válasz
-Valinas- #11167 üzenetére
Nekem előfordul, főleg mondjuk játék közben érzékelem, ha valamiért kikapcsolt a kijelző és visszakapcsolom, és főleg ahol sok szürke-fekete szín van, de engem nem zavar, 2-3mp után minden oké. Ha nem lesz rosszabb és nem lesz más baj vele akkor én így fogadom el, mert egyébként teljesen jó. Ezért ne piszkáljanak bele.
-
demars
addikt
válasz
-Valinas- #9929 üzenetére
Megpróbáltam újra indítani, de utána meg azt írta ki a cmd ablakban, hogy valami daemon-hoz nem tud kapcsolódni...
Egyébként flasheléskor folyamatosan nyomtam a hangerő le gombot mert nem kezdett el világítani a zöld led. A folyamat lement, kiírta, hogy finish és hogy húzzam le... Induláskor német nyelven indult, és fel is tette azt a romot! De valamiért nálam nem világított...
Megpróbálom azt amit linkeltél... csak picit lenyugszok!
Ha nem sikerül próbáljam ismét flashelni ezt a romot?? Hátha most világít a zöld led? Az jelenthet valamit? -
Szirtimorc
senior tag
válasz
-Valinas- #9269 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=de.barometer.prime
Ezzel próbálkoztam, de nem bírtam tartósan normális értéket kicsiholni, de bonyolult a beállítása, lehet, hogy hülye voltam hozzá. Időnként úgy érezte, hogy -2 méteren vagyok, néha meg kiírta a normális értéket. És 1001 mbar volt a kiindulási érték, szemben az 1022-vel. Kalibrálgattam meg ilyesmi, de nem volt meggyőző.
QWERY: Minden kívánságom így teljesüljön. A Gplayon mászkáltam, jöttek valami frissítések, és egyszer csak megkérdezte milyen billentyűt szeretnék (pedig már be volt állítva a magyar), és ott simán ezt választottam, jönnek az ékezetek is, tökéletes.
A 5-ös droidot még nem hagytam települni.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
-Valinas- #9211 üzenetére
Csak a Nillkin tört el? Ha csak az, akkor épp az a lényegé, hogy antelefon képernyője helyett ez törjön el
Annyi karcolásteszt stb van... Hogy ménnyire karcálló meg minden... Juj... A fóliának azba lényege, hogy megvédje az eredeti üveget, és nem az hogy maga a fólia ne karcolódjon
-
holozis_HUN
addikt
válasz
-Valinas- #9208 üzenetére
Szerintem sosem jó az a tok amit ajándékba kap az ember valamihez, kivéve ha ismert a márkája a fóliának és jó minőségű az a fólia! Nékem nemsokára megjön a Nillkin üvegem, ami elvileg totál átlátszó, nagyon erős, a szélei le vannak kerekítve, így nem olyan élas a határ az üveg és a képernyő találkozásánál stb.
-
-
Wajk
addikt
válasz
-Valinas- #8794 üzenetére
itt van egy csomag, hasznos és kevésbé hasznos appokkal, ebből neked az app/FaceLock kell
alkönyvtárral együtt
-
válasz
-Valinas- #8667 üzenetére
a bolti készülék nem bootloader nyitott, hanem bootloader nyitásra engedélyezett,
Ez minden független készülékre igaz.A BL nyitása jelenleg már csak egyetlen hátránnyal jár: megtudja a Sony, hogy az adott IMEI-hez tartozó készülék BL-ét kinyitották.
Tudtommal nem küldtek még emiatt szervizből el senkit, de simán lehet hogy bármikor megteszik. Amúgy van rá módszer, hogy a nyitott BL-es készüléket garanciaidőn belül tuti átvegyék és javítsák ha nincs külső sérülés a telefonon... -
-
Wajk
addikt
válasz
-Valinas- #8449 üzenetére
Nem, már megérkezett kb egy hete D5803-ra is, de még Customized verzió még nem. D5833-ra már kint van egy ideje, nagyon vártam már hogy nekünk is meglegyen.
Az a MOD nincsen benne, nem akartam annyira a saját ízlésemre szabni. Ha kell azt utána felteheted, az is egy egyszerű Recovery zip. A méretet illetően így lehet a legegyszerűbben megoldani, a telepítés után fut le a takarítás, átalakítás. Az 1.7GBos méret a munkaterület, több mint a fele eltűnik majd a süllyesztőben
-
spiky03
veterán
válasz
-Valinas- #8435 üzenetére
Köszi az infót.
Mondjuk nekem ráér majd a töltés, mert én úgy szoktam tölteni a mostani L-emet is, hogy amikor hazajövök a melóból általában rádugom az USB-re, hogy feltöltse, akkor ez estig kb mindig rajta is van, hogy este 100%-on legyen. Majd reggel melóba menet zenét hallgatok meg netezem, amikor meg beérek a melóba akkor ismét rádugom USB-n tölteni, hogy ismét fullon legyen ha jövök hazafelé mert akkor megint zenét hallgatok meg netezem.
Remélem a Z3C nem fog olyan gyorsan merülni, mint az L. Mert azt a mobilnet meg a wifi is szívja rendesen.
-
Uuser
tag
válasz
-Valinas- #8223 üzenetére
XDA-n a MIUI ROM hozzászólásai közt említik. Van egy link is, ami ide vezet. Innen lehet letölteni a Yandex linkre kattintva.
Örülnék ha feltennéd, és megírnád a tapasztalataidat.Williamgrant : pont így mentem végig az installeren, azzal a különbséggel, hogy Kit-Kat alól telepítettem.
-
Tel Chi
tag
válasz
-Valinas- #8149 üzenetére
Köszönöm szépen a te ill többiek segítségét!!
Sikerült mindent amit szerettem volna megcsinálni /szenvedések árán, de sikerült/ ezen oldal alapján:
http://logout.hu/bejegyzes/melanoma/sony_xperia_z3_root_lbl_firmware_23_0_1_a_5_77_gen.htmlMivel az ajánlott másik leírás, a Williamgrant féle bekavart nekem, /elakadtam a flashelés után, mert repülőgép modban összekapcaolva nem települtek a cuccok a telóra!!/ összekuszálódtak a dolgok rendesen!!!
Akkor az imént beírt oldalon írtakat előlről megcsináltam és a vége a D5803_23.1.A.0.690_Generic rom lett!!
ezt sikerült azután a telómon a lgújabb Lollipop-ra frissíteni!!! /Azt hiszem ez a legújabb, ha nem az sem baj, így tökéletes!!!/
Android: 5.0.2
Buildszám: 23.1.A1.28 -
Tel Chi
tag
válasz
-Valinas- #8068 üzenetére
Nem hiszed el de sikerült!!!!!!!!!!!!!
Nagyon boldog vagyok!!!!!!!!
Mindent újra csináltam csak a recovery-nél újabb verziót választottam!Az sd kártya gyökér könyvtárába tettem az általad javasolt romot, de mintha nem látszana a recaveriben.
Ott az installt választom ki és csak rányomok a romra?
Mostmár csak azt kell telepítenem kérlek csak még egy icipipci kitartás és megszűnök igérem!!!!
-
Tel Chi
tag
-
-
Tel Chi
tag
-
Tel Chi
tag
válasz
-Valinas- #8050 üzenetére
Szervusz!
Mint írtam sikerült feltennem ezt a romot: Z3C-D5803 Global generic 23.0.A.2.93
Rootolvais van mert a super su is fennt van és az org.adaway alkalmazás is feltelepült, ami csak rootolt telóra lehetséges és nem jönnek a reklámok!!!!Ezt az alkalmazást tegyem fel és akkor tudok romot tenni, vagy ismételjem meg a girefrootolást?
Igazából elég elégedett vagyok ezzel a rommal is, mert érdekes pl. az 5.1-es androidnál nem lehetett egyszerre bezárni a futó alkalmazásokat ezen pedig belehet.
-
lcee79
addikt
válasz
-Valinas- #8027 üzenetére
én most ez ((#5471) Williamgrant) alapján mentem végig
De a giefroot_v3.1 volt jó a roothoz, vagy nekem csak azzal sikerült.
csináltam ta backup-ot meg dualrecoveryt
aztán prfcvel csináltam flashable zip-etmost állítom be a telefont
szóval sikerült -
lcee79
addikt
válasz
-Valinas- #8004 üzenetére
A giefroot-os rootolásnál is a régi romnak kell fent lennie, ha jól látom, akkor viszont nem csak 1 kattintás
Kicsit azért több
Vagy rosszul gondolom/értem? -
-
forgonati
őstag
válasz
-Valinas- #7609 üzenetére
Nekem is hasonló volt, konkrétan ilyen, de gagyi, nem illeszkedik tökéletesen és rettentő sérülékeny, pár nap után csupa karc lett. A legapróbb sérülés is látszik rajta, meg a fogdosás nyomai is. És a hangerő gombnál az a vékonyka rész nagyon könnyen elpattan. Mondjuk filléres dolog, szóval nem különösebben érdekelt, hogy a kukában végezte.
A Nillkin Frosted 7$ és messze jobb minőség, a hátlap nem gyűjti a pacákat mert recés és érezhetően minőségibb anyagból van. Árban még ez sem vészes kategória egyáltalán.
Esetleg még ezt próbáld ki, ez sem drága, nem buksz nagyot ha nem jön be...
-
Tel Chi
tag
válasz
-Valinas- #7708 üzenetére
Szerbusz!!
Kérlek szépen legyen még picike türelmed gyenge elmémhez!!!!!!!
Ot az XDADevelopers oldalon 4 dolog közül lehet választanI:
1: DITY Guide files, 2: Miscellaneous Xperia, 3: Remount Reboot Fix, 4: XZDualRecovery
Gondolom itt a 2-est kell letölteni.Ha arra klikkelek akkor :
1: Flashtool-drivers... 14.6 Mb 2: Superuser zip 2.7 Mb, 3: CWM_Xperial_LockedBootloader_3.zip 3.48 Mb
4:SuperSU_fix zip 1.11 Mb -
Wajk
addikt
válasz
-Valinas- #7248 üzenetére
pont ez a kombináció van nekem
Remélem nem tudok majd reportolni róla, de ahogyan a képen látszik, a fa eltakarja az üveget, szóval ha a fa kapja az ütést szerintem nem lesz gond.A 2. Vesztes, pollai...
Bocs, hogy csak most, offline voltam. Ajándék volt, de innen, rendeléstől 1 héten belül és kérhetsz akármilyen feliratot...
Balolo.de
-10%-os kupon ha még él... 1K6P-62WH-F124 -
jancsiii
tag
válasz
-Valinas- #6169 üzenetére
Akkor szerinted ha veszek egy telefont 160000Ft-ért, melyhez mellékelnek egy szoftvert a pc-re és ahhoz azt használni tudjam,komolyabb informatikai tanfolyam kell, ez normális? Kisem bírom mondani amit leírtál,nem hogy megcsináljam! Az átlag felhasználó pl.: a párom vagy egy pék vagy én mint autószerelő ,hogy a francba fog egy snassz rendszerfrissítést felrakni? Ez nem várható el a 21. században,mint más "gagyinak" nevezett gyártóknál?Amit mondtál az kb. olyan mintha én azt mondanám neked,hogy miért nem tudod meg kuplungozni az egy hetes autód,ha nem megy akkor az a te hibád!Nem gondolod komolyan ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest