- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
Camera2.api nincsen, de ígérnek fejlesztést ami a kamerát illeti (ez nekem is fáj), a többi meg még tesztelés alatt...
Hivatalos changelog:
– Improvements to volume and silent mode control, more control of your alerts, simplified and enhanced design
– Integration of LinkedIn with your Calendar and Contacts
– Camera focus, speed and accuracy improvements in Superior Auto mode
– Many new features for Xperia in Business, enhancing enterprise support for Xperia
– Now take pictures from the camera using Sony SmartWatch 3; use the SW3 as a remote shutter button
– Instant calendar events – create & share smart events directly from any email
– Calendar agenda in Email – no need to switch apps to check upcoming events
– Richer Xperia themes
– New Settings menu icons
– Additional options for Wi-Fi and Bluetooth in notification menu(#9975) VincentV: most még alapban tesztelem, hogy legyen képem róla, aztán jön a takarítás, majd az optimalizálás. Szóval a SLiM 2.0 azért arrébb van.
-
-Valinas-: Ennek olyan az anyaga,hogy nem nyekereg, de mozogni kicsit mozog, olyan, mintha kicsit meg lenne tekeredven,hol egyik sarkén nem fekszik fel rendese, hol a másikon. Viszont szinte minden ilyen jellegű tokom ilyen, Nillkintől kezdve a gagyiig. Egyik sem passzol tökéletesen, maximum a vastagabb Cruzerlite-k és egyéb szilkontokok.
-
geccoblaze
aktív tag
Szerintem IGO addig volt érdekes, amíg nem jelent meg a HERE, ami ugyanúgy tud külföldön offline navit adni ingyér'. Ilyen szempontból a Sygic megvásárlását sem értem 6K Ft-ért, de lehet, hogy tud valami olyat, ami valakinek fontos. Bevallom én még a Sygicet nem használtam, de aszem a HERE elég pontos.
-
sisqoboy2
tag
koszi a velemenyt. szamomra megdobbentett h mennyire jo kepet csinal a telo. hozza teszem h sokszor auto uzemmodan nem a legjobban reagal...
Címzett: cucumber87
A telo vizallosagat tekintve meg en nem meritem vizbe. egyszeruen nem er annyit. ha furdok nem telcsizek ha telcsizek meg nem furdok. ennyi
De sok sikert bro! -
umfrider
senior tag
?
sisqoboy2 nem kamu, de valamit valamiért. A felgyorsult világban mindent gyorsabban, ugyan olyan minőségben kívánnak a fogyasztók. Persze utóbbi rovására. Tök jó, hogy felölt gyorsabban ( a cikk alapján persze nem ), de nem sokra megy vele az ember.
Éjjel pedig tök mind egy nekem, hogy mennyi a töltési idő.Egyik ismerősöm rendszerint gyengébb töltővel tölti a készülékeit, ezzel kímélve az akkumulátort. Nem vagyok műszerész, sem villamosmérnök, de logikailag meg lehet vizsgálni ezt is.
-
Vikooo
addikt
Amugy erdekes, hogy a Sonynal semmilyen informacio nem szivargott ki arrol, hogy fog kinezni Lollipop -al, Samsungnal LG -nel komplett teszteket, videokat lehetett latni joval a hivatalos kiadas elott. Ez nembaj, igy legalabb nem lankad a kivancsisagunk
Szerk.: Kivancsi vagyok mikor folytatjak a Material Design frissiteseket a sajat alkalmazasaikra, a Walkmant egyedul hagytak ezzel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest