- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
válasz
FhRossi #17018 üzenetére
Nekem eddig kétszer volt gariztatásom beázás miatt. Igaz az Z1C volt. Egyszer augusztusban romlott el a bekapcs gomb egy medencés buli után. Felújították az egészet. Most pedig márciusban ázott be, annyira, hogy kiszedtem a sim kártyát és vizes volt, a kamera és led párás, a rezgő motor ritmus nélkül rezgett összevissza, illetve az indikátorok elszíneződtek. Ezt már nem újították fel, hanem kaptam egy Z3C-t.
Telenoron keresztül mind a kétszer. Eddig csak jó tapasztalatom van a Cordonnal. -
-
vazzz
őstag
válasz
FhRossi #17018 üzenetére
Erre a beázós-garanciás dologra senki nem fog tudni konkrétan válaszolni. Ezt a szerviz dönti el, illetve állapítja meg, hogy miért ázhatott be. Lehet, hogy pozitívan bírál, lehet, hogy nem. Ha észrevetted, hogy elvált a kijelző, akkor vidd gariba, az enyémet is megcsinálták. Nekem kijelzőt, hátlapot (az is elvált), külső keretet, fedeleket, hangszórókat cseréltek. Tehát vadi új készülékházam van. A védőüveget buktam, de adtak bontatlan fóliát elölre-hátulra. Nem éri meg kockáztatni a beázást, mert ha úgy ítélik meg, hogy te hibáztál, sokba fog fájni a produkció.
Ha mégis gariba bevenné a szerviz, akkor is nagy eséllyel nem újat kapnál, hanem felújítottat, és a gari időd se indulna újra. Tehát semmi értelme trükközni. -
Dudikoff.
csendes tag
válasz
FhRossi #12918 üzenetére
Én a gyári dokkolót szilikontokkal úgy használom: adapter nélkül, egy nemhasználatos bankkártya szerűség van betéve a telefon mögé. Pont annyira megtámassza, amennyire kell. Lehet tuningolni a kinézetet, meg kétoldalúval odaragasztani, nekem csak az a lényeg, hogy töltsön. Amúgy nekem 700-800 mA tölt csak, de USB-csatin keresztül is max 1050 volt a max, de az is inkább 850 körül játszott. Különösebben ráér éjszaka tölteni, csak furcsállom, hogy ilyen alacsony. Majd kipróbálom másik töltővel is. Megoldhatnák telefonnál is mint laptopoknál, hogy kb. 95% alatt kezd el ismét tölteni, nem tartja minden áron 100%-on..., de hát biztos nagyon bonyolult feladat lenne
A hátlapi üveg fólia bevezeti a vaku fényét a lencséhez, aztán a kép alsó fele "ködös" lesz. Most tűnt fel igazán múlt héten, full éjszaka akartam fotózni. Világosabb fényviszonyoknál nem vészes, van erre valami megoldás?
Valami kerül-fordul (hetente) lejátszhatatlan, full sötét videókat kreál az Albuma? Mi a bánat ez?
-
ViSAS
senior tag
-
bzs73
őstag
válasz
FhRossi #7597 üzenetére
Na mindegy, rakja a franc vízbe. Minek. Csak épp nézegettem hogy az szerint jó-e, de akkor elvileg jó, mert hivatalosan nincs érték megadva, csak hogy emelkedni kell az értéknek nyomásra. Nálam sem volt ez a vízállóság szempont, max esőt kaphat, vagy esetleg nyáron a víz mellett, vizes kézzel nyúlok hozzá.
Egyébként ezt a tokot rendeltem hozzá, ilyen gumis hatású, ilyen volt a nexus5-n is, bejött. Jó árba van nagyon, postával - 2100ft körül volt. Előre meg nillkinh+ üveg már fent van.
Aztán remélem 1-2 évet nem kell megint telefonra költeni. -
-
Wajk
addikt
válasz
FhRossi #7586 üzenetére
Azért, mert a rendszervisszaállítás csak a beállításokat törli és az utólag telepített appokat. Arra nincsen felkészülve, hogy az alaprendszert valaki megpocsékolja és azt is vissza kellene állítania.
Ha teljes rendszervisszaállítást szeretnél, akkor flasheld újra a gyári ROMot számítógépen keresztül.
-
válasz
FhRossi #7312 üzenetére
Nálam is előfordul, hogy a lista élén van, de az is, amikor valahol a középmezőnyben:
[link]
Pár alkalmazást én is leállítottam: Amazon Kindle,Google play játékok, google play újságos, szövegfelolvasó, google+, hangouts,lifelog Hogy van-e köze ennek hozzá azt nem tudom.
KK-ről LP-ra váltás: teljesen letöröltem mindent sd kártyáról is, majd gyári beállítások visszaállítása, az első héten gyorsan merült, de azóta beállt. Képernyő idő függvényében 4-5 óra , így 2-től majdnem 4 napig is bírja. -
Wajk
addikt
válasz
FhRossi #7284 üzenetére
úgyis tervben van, hogy rakok össze egy Recovery Scriptet, hogyha kijön újabb ROM ne kelljen újra egyenként törölgetnem. Ha öszedobom majd megosztom
(#7285) TomKiss: nem az időintervallumot korlátozzák, hanem a darabszámot, ha jól tudom 500 bejegyzés a limit a Sonynál. Ha jól tudom ezt csak ők alkalmazzák. Engem mondjuk annyira nem érint negatívan...
De emlékszem hogy összefutottam egy leírással pár hónapja ami megmutatja hol van a korlátozás, de ahhoz természetesen ROOT kell... megpróbálhatom előkeresni ha nem futsz bele és érdekel.
-
-
kopida
csendes tag
-
Tamarel
senior tag
válasz
FhRossi #6951 üzenetére
Eddig csak staminával használtam az LP, eddig jobb mint a KK.
Hétfő reggel vettem le a töltőről, azóta nem volt kikapcsolva és 3 óra 18 perc kijelzővel 46%-on áll.Eddig max 3 nap + 2 éjszakát bírt mire 30% alá ment, frissítés után múlt héten még kb ugyanennyit, de úgy látszik valamit tanulgat a háttérben mert azóta gördülékenyebb és simán fogja hozni a 4 napot.
(A legutolsó újraindításnál láttam "az andoid szoftvereket frissít" vagy vmi ilyemi üzenetet, pedig nem változott semmi.)Lustában toltam: sima OTA frissítés reset nélkül...
-
jancsiii
tag
válasz
FhRossi #6848 üzenetére
Nem ez az első "vízálló" telefonom,de ez az egyetlen amit nem merek vízközelébe vinni! Tudok olyan típust ajánlani ami jó a balatonba és aqua parkba is az asszony fojtogatását felvenni,harmad ennyibe kerül és elég komoly hardverrel rendelkezik. Természetesen lehet neked is igazad. De kérdezem tőled,te bátran mered ajánlani a z3c,hogy uzsgyi neki aquapark meg balaton?
-
vazzz
őstag
-
Dino69
aktív tag
-
válasz
FhRossi #6124 üzenetére
Olvasd el mire válaszoltam. Hátulra és előre is elég a fólia, ha tokkal használja.
Egyszer úgy megnéznék egy fotót, amin a leesett telón lévő védő üveg tört, de a digitizer nem. :-)
Nekem tavaly november óta a fiókban van az üveglap, azóta is fólia van rajta. Szép karcos már, de csak akkor látszik ha erős fényt kap. -
da012807
csendes tag
válasz
FhRossi #6059 üzenetére
Hali!
Símán kontakthiba miatt ilyen eltérő a töltés ideje. Charger doctorral mértem többféle kábelt is, a teló saját töltőjével.
A töltőfejben az érintkezőket pici rugók nyomják a teló csatlakozási pontjaira és ott van a prücök.
Ugyan az a kábel többször csatlakoztatva- levéve mindig más-más értéket mutat.
Az átmeneti ellenállás miatt a csatlakozó melegszik is kissé.
Nekem általában 670 mA körül alakul, illetve addig bohóckodok vele, míg beáll erre az értékre.
USB-n keresztül gyorsabb a töltés, azzal kb 1 A körüli a töltőáram.Üdv.:
-
válasz
FhRossi #6062 üzenetére
Ahogy Valinas is írta: Nem. Kivéve ha mégis.
Oka: A legkevesebb netet adó hálózati beállítás az EDGE. Annál minden többet eszik viszont fényévekkel gyorsabb. Alapesetben a HSDPA-val szemben az LTE még energiatakarékosabb is, amennyiben jó lefedettséggel áll rendelkezésre. A gond az ha gyenge a jelminőség, mert akkor viszont lényegesen többet fog zabálni a telefonod mint sima H+ beállítással. Ennek okairól ebben a fórumban találsz ötleteket/válaszokat.(#6068) Zalaym
"Jó" hírem van, ha lecserélteted, akkor is be fog ázni a telefonod...
Azt olvastam külföldi fórumokon, hogy mikor sarkára elejted a telefont, az előlapi ragasztások IS és a hátsóak is megszakadhatnak egy hajszálnyit és ez szépen visszaáll, de ott már többé nem lesz százas és szépen beengedi a vizet. Tettek is fel képet (majd felteszem ha megtalálom újra) amin egy elejtett telefonon látszik hogy kb. fél-egy milliméterre elváltak a hátsó és első lapok. Szépen kézzel megnyomta és visszapattant. Tehát látni már többé nem látszik hogy gond van vele, viszont gond van vele...
-
szabacsik
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest