- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
geccoblaze
aktív tag
válasz
NavySeal #10004 üzenetére
Sajnos nekem is hasonló a tapasztalatom pár hónapos használat után. Mágnes töltő feletti vékony híd eltört, bal felső sarok töredezett. Ezek alapján nem ajánlom a tokot.
Más: vízállóság: már jó pár felvételt készítettem víz alatt (fotót és videót is, fizikai zár gombot használva) medencében és Balatonban is, mostam a telót csap alatt és tettem fel nillkin üveget egy tálca vízben. 0 probléma! Csak, hogy ne csak a beázásos sztorik kerüljenek be a fórumba.
-
B.F.G.
senior tag
válasz
NavySeal #10042 üzenetére
Nem nem volt, csak simán elfogult vagyok
, nekem csak Cruzerlite Bugdroid Circuit Case van és volt, de a másikon a Jack dugó védő az hasznos. Viszont a 2 dropteszt meggyőzött eddig, mindkétszer elég magasról esett és semmi baja. Lehet, hogy a másik is épp így megvédené megvédte volna.
-
válasz
NavySeal #7984 üzenetére
Az S5 akkor is az egyik legjobb ilyen téren.Ezt elég sok tesztben le is írták és Én is tapasztaltam.Ez még nem jelenti azt,hogy hibátlan,de a többséghez képest erősebb.Elég sok gyártó van a piacon,nem ismerem mindet csak tesztekből,lehet/biztosan van olyan,ami szintén jobb.Azokról nem tudok nyilatkozni
Kipróbálnék egy Z3-mat,ugyanott ahol szoktam,mert ugyebár az fémkeretes.
-
válasz
NavySeal #7982 üzenetére
Szóval van némi összehasonlítási alapom.Az tuti,hogy az S5 a legjobb.Olyan Wifit is látott,amit egyik sem soha,de ezt írják is több helyen.A rádió antenna is brutálisan jó volt.
A mobilnet meg fontos számomra,mert ritkán vagyok wifi közelben.Csak itthon használom.Ja,és egyetértek veled.A Z3C tényleg kompakt.Gyors,pont jó a méret,stb...
Csak már ezt is megúntam egy kicsit.
Már 2 hete meg van mondjuk. -
válasz
NavySeal #7974 üzenetére
Az a helyzet,hogy bekeverhet bármi és ahogy írtad,kombó.Összeadódhatnak.
Viszont egy telefonnak sem egyforma a "vevőkéje".
Nekem idén ez a 8.telefonom.(ezt azért mondom,hogy hihető legyen a következő mesém)Szóval....
Mindig ugyanazon a helyen tesztelem a vételi képességeket.Lumia 930,vadi új,nem tudtam vele,mobilnetezni,mert még 3g sem jött rajta.i5-i5s szintén ua.Lumia 820,hagyjuk.
Lg Nexus,éppen hogy 3g.Samsung Galaxy S5,szétdurrant a 4g-től,de a wifi is,a legdurvább és egyben legjobb ezen a téren.
Samsung Galaxy Alpha,pici 3g.,elég gázos.
És a Z3compact-om,3g.,de nem a legizmosabb,használható.
Androidosoknál lolli mindegyiken,lumiáknál 8.1,ios pedig 8.3.Tehát a legfrissebbek.Ugyanaz a hely,ugyanaz az asztal.Még az időpont is ugyanaz.
Az is számít,hogy fémházas egy készülék,vagy műanyag.A mesémben látod,hogy melyik milyen.
Tehát nehéz kérdések ezek.Nem feltétlen rossz,hanem lehet annyit tud az antenna.Talán,ha több darab Z3C-t tesztelnél ugyanott.Van erre lehetőséged?Ha nincs,akkor szervíz és ott letesztelik.Vagy találkozzunk mindannyian és meglátjuk kié erős,vagy gyenge.
Hirtelen nincs több ötletem így korán reggel,de a vasárnapi mesémet elmondtam.
Remélem tudtam segíteni.
-
TomKiss
tag
válasz
NavySeal #7972 üzenetére
Korábban, másik telóval volt ilyen problémám. Elsőként SIM-et cseréltek, mert nagyon régi volt, majd mikor az ügyfélszolgálaton pontos dátummal, idővel bejelentettem az eseteket (legalább három kell), a szolgáltató rögtön kapcsolt, hogy hoppá, "a hiba nálunk van", majd két nap múlva már hívtak is, hogy köszönik szépen, hibás volt a környéki antenna, de javították (igaz, kék propelleres szolgáltató, de szerintem ez jelen esetben mindegy). Azóta nem fordult elő ilyen.
Ja igen, és két telefon egymás mellett, egyiken előfordult a hiba,a másikon nem. Valami teljesítmény probléma lehetett.
Szóval javaslom az időpontok percre pontos felírását, majd ügyfélszolgálat hibabejelentést.
-
-
atothg
tag
válasz
NavySeal #7773 üzenetére
Én most épp ezt használom.
Volt csiptetős is amit itt is mutattak, de abba oldalt kellett tenni a telefont, hogy elérjem a gombokat, meg a töltőcsatlakozót. Mondjuk 500 ft volt.
Ez sem túl drága, viszont kellett raknom a csuklóba egy kis vászondarabot, mert nem lehetett meghúzni rendesen. Így már jó. -
muchacoado
aktív tag
válasz
NavySeal #7773 üzenetére
Szia! Ha nem tervezel nagyobb telefont venni : nokia cr-115 Évek óta megvan rettenetesen erős és stabil. A Z3C Szilikon tokkal PONT belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest