Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurma23
aktív tag
Sziasztok
Valaki tapasztalt már olyat hogy a marketből letöltött játékok(700-800 megásakra gondolok) telepítés után csak loading feliratig jutnak és csak azt írják folyamatosan? Illetve az alkalmazáskezelő pedig 30-40megának látja? -
nintendojet
tag
Kijött egy myxperia nevű kiterjesztés a telefonhoz és működik!
http://www.xperiablog.net/2013/02/18/my-xperia-leaked-now-available-to-download-for-all/
Itt a leírás, nekem megy, tegnap feltettem rá az apk-t. (Visszanézttem most, de nem telejsen, ha lett volna már, akkor bocs. De plusz egy megerősítés, hogy megy P-vel is nem árthat
).
-
Breki
veterán
Nálam simán megy az új viber igaz másik SONY-telefonon
semmi gond nincs vele. -
dorkacica
csendes tag
válasz
rObika8802 #14294 üzenetére
köszi megvan
és akkor már soha többé nem lehet frissíteni a vibert?
-
dorkacica
csendes tag
-
Newlachka
őstag
válasz
rObika8802 #14289 üzenetére
tedd vissza a régi verziót
-
rObika8802
aktív tag
amugy a vibert aki teheti tényleg ne frissítse nem indul el azóta..meg belassította a telót..most,hogy leszedtem gyorsabb lett..érdekes!
-
dorkacica
csendes tag
Sziasztok! Jb szerintetek március végétől várható?
-
-
kerobi
senior tag
A gps-t hogy lehet benne életre kelteni? Mióta megvettem (vatera) azóta nem fogott gps jelet.
Most meg a wifi szarakodik, lefagy és csak ugy lehet lekaocsolni, ha kikapcsolod a telót. -
Knight666
aktív tag
válasz
retexis #14274 üzenetére
A hátlap eléggé strapás, nekem nem kopik sehol és nem is karcos. A műanyag részek viszont sérülékenyek (nem a karcokra, inkább az ütésekre). Hozzáteszem, szerintem az alumínium sem szereti az ütéseket. Én a gyári (hozzá adott) tokjával használom egyébként.
Nem tudom miért ment ki a divatból a magnézium ötvözet, az vékonyabb kialakítással hozza ugyanazt a merevséget és jobban ellenáll a behatásoknak is. -
retexis
tag
Hali!
Most vettem egy ilyen telót, és az a kérdésem, hogy mennyire sérülékeny a burkolata?
Érdemes rá venni valamilyen fóliát vagy annyira nem karcolódik? -
darvinya
titán
Meg van a gebasz a rendszerre.
Sajna a gyors ide-oda telepítés kb.1½ hónapja és biztosági backup megtette jótékony hatását.
-gyorsan merül
-rendszerben sokkal több hiba keletkezik(ez mi átlag felhasználó nem látja)Megoldás:
SUS-al újrahúzás, de előtte mindent törölni, ez gyáriállapot a rendszeren, belső tároló formázás/törlés, teljesen feltöltés.
Csak névjegy és naptár bejegyzés szinkronizálás/visszaállítás.Esetleg root-olni és CWM-mel ellátni.
Ezután az aksi beállást megvárni. -
s4tch
veterán
Vibert ne frissítsétek, állítólag Sonykon problémás az új verzió. Ha beütött a cumi, itt a legutolsó, ami nálam megy:
http://www.androiddrawer.com/8054/download-viber-free-calls-messages-2-3-2-61-app-apk/ -
Mr.C
őstag
válasz
darvinya #14256 üzenetére
Igaz, később rájöttem hogy (ha jól tudom) 4 eres (data-, data+ VCC, GND), és bocsánat, nem akarttam azt éreztetni mintha csak nyavajognék és nem fogadok el segítséget
a töltő cserét meg úgy értettem hogy kábel + töltőfej mert az előző mobilomnál is volt ilyen probléma és azt is csak úgy vették el anno
-
maszat07
tag
Sziasztok!
Eddig mióta megvettem az Xperia P-t december óta minden rendben volt vele tökéletesen mködött, most kb 2napja csinálja azt hogy tulajdonképpen lefagy, hosszabb ideig le van rakva nem szekálom, felveszem valamire rábökök és megáll minden nem reagál semmire csak kikapcsolni tudom, ujrabekapsolás után minden újra tökéletes! mi lehet a gond szerintetek?? köszi előre is! -
darvinya
titán
Urak mivel a T és most már a V is JB-t megkapta.
Aki gépnél van és gyárilag független vagy független fw-s a teloja.
Megtenné, hogy PCC vagy SUS nem jelez JB frissítést?
'54 vagy '75 fw-n. -
Maxentius
addikt
Féloff: Nem lesz több NovaThor proci (angolul).
-
Danny750
őstag
Mostanában nálam is gyakran szórakozik a hangerő+rezgő...........(gyakran felhangosodik és kihagy a rezgőmotor!!+tegnap egyszer csak dobta a térerőt és amikor nagy nehezen újra felállt a hálózatra kidobott egy csomó a ....alkalmazás leállt üzenetet és nem működött szinte semmi-egy újraindítás szerencsére megoldotta!!)
Már várom a jb-t..... -
darvinya
titán
Töltőt minek cserélni amikor a kábel hibás.
USB kábel nem csak 2 eres, főleg adat kommunikáció független a töltő erektől.
Azért, mert te ReadOnly vagy attól még illik a segítő kérdésére válaszolni.
Mert most úgy hangzik mint Te magaddal társalogsz a fórumon és a segítő meg szellem lenne amire fittyet kell hányni. -
Mr.C
őstag
nem hinném h kábel baja lenne ugyanis tegnap másoltam vele 1.5 Gb adatot... akkor se töltötte bár lehet ugyanannyit fogyasztott mint amennyit kapott, de az adatátvitellel nem volt semmi gond
(#14253) darvinya köszönöm! első körben csak töltő csere lesz sztem, a mobilt nem szivesen adnám be szervizbe (valamiért nagyon ragaszkodom ehhez a darabhoz ), ha nem segít akkor készülék is megy... reméljük a legjobbakat!
És köszönöm az eddigi kitartó segítségeteket!
-
Mr.C
őstag
-
s4tch
veterán
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2053466
Hoppá, erről lemaradtam, pedig megmozdult valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S kistestvére spéci kijelzővel és alumínium borítással érkezik a boltok polcaira, árban viszont még kissé húzós.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest