- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Laccyka.
csendes tag
válasz
eladotattoo #2176 üzenetére
Na kitapasztaltam:
Nekem akkor csinál hülyeségeket, ha túlmlegszik a gép.
Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy mindig 1-2 óra után túlmelegszik, hanem ha teljesen marokban szorongatod sokat, akkor megérzni.Ha normálisan fogod meg, nincs baja
Az én munkahelyemen meg viszonylag meleg is van, van ahol 40-50 fok.Szóval akkor visszavonom a szar telót kaptam dolgot. Csak ne használjátok "extrém körülmények között" Ha mégis ilyen történne, akkor is a restart után minden okés lesz.
Persze ilyenkor hagyd hülni.Szerencsére mivel fémből van, elég hidegen tartja magát. Sokszor fogtam meg úgy, hogy eszméletlen kellemesen hideg volt. Olyan professzionális érzést ad, hogy el sem tudom mondani.
Szóval mindenkinek ajánlom!
-
babosmiki
addikt
válasz
eladotattoo #2155 üzenetére
Pü ment!
-
taschner
aktív tag
válasz
eladotattoo #2155 üzenetére
Köszi gondoltam ugy is.
Amugy meg voltál elégedve a telcsivel? -
taschner
aktív tag
válasz
eladotattoo #2144 üzenetére
Miért adod el?
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
eladotattoo #2080 üzenetére
Ez remek, köszönöm. Csak mert pilanatnyilag ez az egyetlen rendszer esényes nálam az (esetleges) Symbian utáni időkre.
Már csak az kell, hogy kinője a gyermekbetegségeit és sok progi legyen hozzá.Tehát itt sem szabják meg hogy hova telepíthetek alkalmazás, és gondolom a rendelkezésükre álló terület sincs behatárolva.
-
válasz
eladotattoo #2074 üzenetére
Egyszer történt velem ilyen, de egy lezárás-feloldás megoldotta emlékeim szerint.
-
Paca2
senior tag
válasz
eladotattoo #1914 üzenetére
a hátlap alja ha nagyon nézem néhány nm-nyit eltér, de nem feltünő
-
válasz
eladotattoo #1887 üzenetére
A kérdés nem rossz, bár érintős telefonnál sok értelme nincs.
Egyébként a Wave nem is támogatja, használd a Kedvencek listát inkább. -
user137
őstag
válasz
eladotattoo #1039 üzenetére
na de telefonálni egy 3310-essel is lehet. :-) mire használod még? és van-e már NDrive az app store-ban? mert a samsungapps.com-on nincs, még Portugáliában sem...
-
AS
félisten
válasz
Na ez tényleg jó sok szempontból Bada okosabb mint az Android.
+Ha minden igaz hamarosan bejelentik Qwerty változatot+ Jönnek az olcsó bada telok.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Milyen progikat lehet hozzá beszerezni ?
Aktív témák
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- MacSzerez.com - iPhone 8/ Független / 256GB / Asztro / Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest