Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Aktív témák
-
Tomajdon
aktív tag
válasz SlyChocolate #45346 üzenetére
Ezzel én is. Ha a mai okos telefonokat nézzük, akkor szinte az összes érintőképernyős. Bármelyiket leejted, legyen az iPhone (mivel ez IPS), Wave II (ez meg SCLCD), Wave I (SAMOLED), xperia Neo (TFT) mindegyik széttörik ha úgy esik. A samoledben annyi a hátrány, hogy nem lehet külön csak az üveget cserélni...
(#45349) TomWexX: Jól hangzik! Remélem be is tudják tartani.
(#45351) SlyChocolate: Elvileg légmentesen (vagy nem tudom hogy, annyira nem pontosan emlékszem) össze van nyomva a kijelző és az üveg. Ha az üveget leszedjük, akkor valami lesz a kijelzővel, és nem lehet használni, emiatt nem lehet cserélni külön az üveget.[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz SlyChocolate #45346 üzenetére
Ebben szvsz bokrosolajos-nak igaza és neked inkább csak szerencséd volt.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
SlyChocolate
senior tag
válasz bokrosolajos #45329 üzenetére
"vagy az elejtéstől azonnal megsemmisülő S-AMOLED kijelző mennyivel előnyösebb?"
Ezzel a mondattal vitatkozom Kedves Lajos.
Mivel ez nem igaz.
Az enyém már zuhant kéz magasságból betonra pofával és azóta sincs semmi baja.
Szóval hülyeséget ne írj! -
TomWexX
addikt
válasz Tomajdon #45343 üzenetére
Igen, ez nekem is szemet szúrt! Nem értem miért kell a Wave I-et kifelejteni, hiszen azzal indult a bada pályafutása. Lehet az van a háttérben hogy már nem lehet kapni, de akkor egyszerűen csak egy "Sold out" feliratú pecsétet rá kell rakni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
-
TomWexX
addikt
-
Tomajdon
aktív tag
Én a böngészőben beírom hogy m.facebook.com, és ott rámegyek hogy check-in. Az működik, de persze engedélyezd a helymeghatározást. Bada 2.0-ban a facebook appon belül is működött, bár elég lassan, jobb a böngészős.
Más:
Direkt visszaraktam az 1.2 KF3-at, hogy legyen egy stabil rendszer. Ahhoz képest tegnap este 2x újraindult, ma is 1x. De tök véletlenszerűen. Egyszer böngészésnél, egyszer amikor beléptem a menübe, ma meg amikor a saját fájlok közt kerestem. Tegnap amikor befagyott, elindítottam egy játékot, az is 3-4x befagyott, meg akadozott, vártam vele 5 percet, utána jó volt, de a proci soha nem ment le 1 %-ra. Egyelőre marad, mert most multiztam fel, nincs kedvem megint ehhez. De mitől lehetnek ezek a random újraindulások?[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Badára nem lesz vírus vagy mailware, a Bada döglődik, a Bada halott!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Orlin
addikt
hello!tudtok olyan progit ami kiteszi a Face-re hogy hol vagyok éppen.olyan mint a foursquare.vagy van az samsung-ra?köszönöm!
touch.fb.com-otajánlották ! oda simán csak lépjek be a jelszóval amim van?
köszi!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Dhampir
félisten
"Szimat-Szörény" Kolléga csak annyiban téved, hogy nem titkon olvasgatok más fórumokat, hanem nyilvánosan hozzá is szólok azokhoz. Kivénhedt telefonbuzi lévén többféle márkát és típust használtam már, vagy a családtagok révén kezembe kerülhettek.
Most is van itt kérem szépen WP7-től Androidon át Symbianig minden, és olcsón.Wave II készüléket használtam korábban, aztán váltottam, de megszerettem a Bada rendszert, az én szerény igényeimet bőven kielégítette az 1.2 verzióval is.
Kolléga úr véleménye alapján nem az azonnal megsemmisülő S-AMOLED kijelzőt tartom a probléma forrásának, hanem ez minden nagy kijelzővel megáldott mai divattelefonra könnyen érvényes, ha a magasból pofára esik.
A Kollégát még megkérném arra is, hogy ne tájékoztasson félre fórumlátogatókat azzal, hogy drága Androidos készülékek problémáit eltitkolva bőszen ajánlgatja azt másoknak.
A fórumot olvasó esetleges érdeklődőknek ajánlom figyelmébe a véletlenül meglátott akciót:
A GSM Takácsnál a mai akcióban 52.990 Ft a Wave I, bár nem gyártói garanciával, ha jól olvastam.[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz mrhitoshi #45333 üzenetére
Miért csak ott lehetne? Pont ott nem lehet, oda a gyári "widget" megy, a többire lehet a szokásos widgeteket kitenn, ha az adott fw-ben ez épp működik (KH2-ben ment, KH3-ban telepíteni sem tudom a widgetet)
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
pikkubee
tag
No, azért nem szép dolog, hogy a wave 1-2 bada 2 frissítéséről egy szót sem ejtettek a kis desznajok.
-
appel
őstag
jah, Desire S, és két hónapja cseréltem erre a wave-et
-
bokrosolajos
őstag
appel: DS = Desire S? Köszi! Annyira nem rossz, de azért van rajta hibajavító korrekció, meg kromatikus aberráció is.
Ettől függetlenül még benne van a lehetségesek táborában! Tiedé?Dhampir: Ezzel mire akartál célozni? A Wave beragadó kézifókusza, vagy az elejtéstől azonnal megsemmisülő S-AMOLED kijelző mennyivel előnyösebb?
Vagy csupán szemlélteted, hogy titkon másik típus fórumait is olvasgatod, hátha váltasz a Wave-ről ?leslieke: ad 1: 250,000 ad 2: mennyi ideig terjed ? hónapokig, napokig, órákig, vagy percekig?
Nem vicces, hogy vírusírtókból élő cég felmérései a nyilvánosságra hozott 'adatok' ? Ennyi erővel biztosítási ügynök is előkaphatna statisztikákat a környék romló közbiztonságáról
ad 3: nem vírusokról van szó, hanem malware-ekről, amik a bada 2.0-n is meg fognak jelenni SZVSZ[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Aki lemaradt a sajtókonferenciáról, az most (még) letöltheti INNEN az 1óra 16 perces anyagot mindenestől. Firefox használóknak ajánlom a letöltéshez a Video Downloadhelpert.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz leslieke #45325 üzenetére
Jogos! Eddig mindenhol 3GB-ról volt szó Pl. ITT is 3GB szerepel az adatlapon. Remélem a most megjelent hivatalos paraméterek a helytállóak! Mondjuk a sorozatgyártás előtt még szabadon variálhatnak a belső memória méretével. Ráadásul a béka s*gge alatt vannak most a memória árak. Tévedhetnének még párat amíg 8 v. 16GB lesz a végeredmény
[ Szerkesztve ]
-
pedrock
tag
Sziasztok!
Akinek van, vagy tud olyat akinek van J-tag S8500-hoz, az jelentkezzen a petobalazs@orfu.eu email címen. FONTOS!
-
duvi
nagyúr
A samsung mobilra letölthető Unpacked / New Product alkalmazásban már elérhetők a bemutatott termékek képei/leírásai/technikai paraméterei. Ezen kívül él már a Press Release menü is. A youtube linkre is feltették az új termékek bemutató videóit.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Nem biztos, hogy nagyon érdemes lenne Androidra váltani. Vírusözön Androidra: [link]
Az idén már nem egyszer bukkantak fel a Marketen ügyes kis programok, warez sem kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
appel
őstag
válasz bokrosolajos #45282 üzenetére
lőttem gyorsan két fotót DS-el és felraktam picasara...(tényleg elég fos, de láttam már rosszabbat is)
akksi 2 nap folyamatos 3g-vel, ahol négy fiók push szinkronnal, további négy óránként frissítve (fb, twitter, időjárás, stb...), kicsivel több, mint napi egy óra beszélgetés, kijelző is kb. két órát van bekapcsolva...ez nem sok, de nem is kevés...a wave sem bírt ezzel három napot... -
F-ECT$
titán
válasz Dhampir #45316 üzenetére
Az azért még odébb lesz. Azért kíváncsi vagyok, hogy hogyan alakulnak ezek a mobil és táblagép mértek az elkövetkező 1-2 évben. Az már látszik, hogy a legtöbb érintős mobil 3 és 5 col közötti lesz, mondjuk nekem max akkora kell, ami elfér a zsebemben. A mostani SGS2 már eléggé a határon mozog, de szerintem egy 4.7, vagy akár 5.0 még pont beférne.
Dive ever, work never.
-
leslieke
Jómunkásember
Munka miatt nem tudtam végignézni, mondtak valami újat azon kívül amit már eddig is tudtunk?
-
TomWexX
addikt
Hogy a wave 3-ba miért nem bírtak superamoled+-t rakni, azt soha nem fogom megérteni!
-
Fantomas80
tag
Csak ahhoz megint újabb Kies is kell!
Mert ez a mostani megint belekeveri a számítógép nevet a készülék szoftver verziójába!
Hány verzióval ezelőtti Kies is ilyen volt vissza az alap problémákhoz !Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
TomWexX
addikt
-
pikkubee
tag
Na akkor nagyon remélem, hogy egy kis koreai bejelenti hamarosan, hogy holnap reggel 7-től feküdjünk a kiesre, mert jön a 2.0
-
Fantomas80
tag
Most beszélnek a Wave3 ról!
Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
SirDöme
tag
Most van a Wave III.
SAMSUNG Wave I
Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest