- A karcsúság ára
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Mókás, hogy egyesek szerint a BMW-ben nincs motor, az ugyanaz, mint a kontrollerben nincs wless. Inkább a 4 zónás klímával lehetne hasonlítani, vagy az automata csomagtartónyitóval, egyiktől sem lesz jobb az autó, inkább csak kényelmet kapsz válaszidőért cserébe.
Van egy Razer Wolverine Ultimate kontim, egy Elite Series 1, meg pár gyári alap, a Razer a kábellel kompetitíven köröket ver az összes többire, összeszerelési minőségben meg főleg. Ha a SCUF hozza ezt, akkor vicces az Elitekkel is egy lapon emlegetni, mint a szóban forgót az alap MS kontikkal, de hát kinek mi mire, gyerekkel oroszlánkirályt játszogatni bőven jó a sima MS is, palworldöt meg ilyesmiket a gyerekkel néha én is inkább azzal nyomom. -
ridiculous
aktív tag
Szerintem az összes GameSir megtalálható már hazánkban is, nem azért linkelem a gyártó oldalát hogy onnan kell venni. (itthon akár olcsóbban is hozzá lehet jutni)
Én az ilyen véleményekre sosem adok, semmilyen terméknél sem.
Nézek teszteket ha valami érdekel meg megkérdezem itt a szakmai topikjában, isten ments hogy alza, emag, árukereső etc. vélemények szerint vásároljak.. -
g@bo
nagyúr
válasz
ridiculous #24 üzenetére
köszi, cyclone van itthon is, alza... mondjuk a másik is.
nem dícsérik egységesen..
-
ridiculous
aktív tag
Attól függ mit takar a jó ár.
Én ha most vennék és hall effectes vezeték nélkülit szeretnék akkor egy
GameSir Cyclone 2 - t próbálnék ki.. de a Gamesir Super Nova se néz ki rossznak.
Sokféle hall effectes konti van már más gyártóktól is, érdemes körülnézni és a gyári xbox kontit elkerülni minél messzebb. -
g@bo
nagyúr
válasz
ridiculous #19 üzenetére
jónak tűnik, mire leesett, hogy vezetékes, azaz kuka.
nincs hall effectes wireless cucc jó áron?
-
George85
tag
válasz
ridiculous #19 üzenetére
Nekem sok változás a laptop a gép után, de "megtanultam" vele élni,
a legnagyobb változás, hogy hanyagolom egyenlőre a hardcore címeket pl. Forspoken, NFS Heat, ezek vinnék a pusztulásba a "gamer" laposom, hiába RTX 2060-al szerelt...Összesítve most mobilt kell vegyek mert a Xiaomi 3. éves és
kezd hülyéskedni egyre többet, ezt úgy hívom hogy "Xiaomi betegség".
Utána jöhet az asztali gép ami AMD vagy Intel is lehet részemről. -
Uran39
csendes tag
válasz
Celithrandi #17 üzenetére
Akárcsak a kognitív disszonancia.
-
ridiculous
aktív tag
Csak hogy úgy fogalmaztál hogy a
mostani laptopomhoz
.
Én egy GameSir G7 SE kontit használok asztalihoz, még tavaly vettem boxhoz a gyári helyett, Series kontit utána nem is tudtam használni annyira ócska érzés volt nekem a GameSir után. Kábelt meg megoldottam elvezettem az gépasztallap alján. -
BigBear
senior tag
válasz
Celithrandi #15 üzenetére
???? Az Xbox kontroller nem Bluetooth kapcsolattal csatlakozik az Xboxhoz. Tekintve, hogy a box nem kapott Bluetooth támogatást. A kontroller csak egyéb eszközökhöz használ Bluetooth kapcsolatot.
(Van vezeték nélküli, de ott meg az ár brutális. Nekem(!) nem ér ennyit, mert nem ad semmi számomra(!) szükséges pluszt
).
-
Uran39
csendes tag
válasz
Celithrandi #9 üzenetére
Arra nem azt írta hogy jobb, hanem hogy nem vezetéknélküli, ami innentől kezdve számára kuka. Ez így valid is amit írt, ahogy az is valid, hogy két gyári boxos kontrollert tud belőle venni, amik viszont vezetéknélküliek.
Nem írt semmilyen elite kontrollerről, azt már te gondoltad oda, ezért is regáltam a te hozzászólásodra, mert megemlítetted az Instinct Pro-t és az Elite 2-őt is ugyanabban a hozzászólásodban. Arra írtam, hogy abból ha kettőt is vesz valaki, még az sincs messze az általad említett darab árától, ez is tény.
-
BigBear
senior tag
válasz
Celithrandi #13 üzenetére
Ezt el is fogadom.
De pont ezzel indítottam az első hozzászólást, hogy számomra az extra tudása érdektelen, mert sajnos nem vezeték nélküli. Nekem ez az első szempont. A többi feature csak utána jön.
-
BigBear
senior tag
válasz
Celithrandi #11 üzenetére
Vitatkozhatunk, de ahogy látom, neked magas. Hiába BMW, ha nincs motorja. Szépnek szép, de ennyi. Lehet benne ücsörögni, kényelmes, épp csak nem megy.
Tetszik vagy sem, ma az emberek legnagyobb részének a vezeték nélküliség fontos. Ha nem az, szóba sem jön az eszköz. -
BigBear
senior tag
válasz
Celithrandi #6 üzenetére
Jól mondod. A bemutatott SCUF Valor onnantól kezdve, hogy vezetékes, számomra max. a Suzuki (se...) kategória. Az ára pedig 110 Eur-tól indul.
Ebből bizony kapok itthon 2db gyári alap kontrollert, ami vezeték nélküli -> számomra ez önmagában fényévekkel magasabbra pozícionálja, hiába a Hall-szenzor. Egy gyárit használok 4+ éve, egyelőre jól van, nem driftel. De ha 3 évenként veszek is egyet, még akkor is olcsóbb és nekem tökéletes.
Hogy jött ide az Elite? -
Uran39
csendes tag
válasz
Celithrandi #6 üzenetére
Az Instinct Pro 200 euro alatt sehol nincs meg, az elite 2 160-ból megvan úgy, hogy kapsz hozzá hordozható kis dobozt, amiben a vezetéknélküli töltő is elfér, amit szintén hozzáadnak, ha pedig ugyanazzal a felszereltséggel veszed (Elite 2 Core), mint az Instinct Pro-t, akkor megvagy 120 euro alatt, így ha nem is kettőt veszek belőle, de bizony nincs olyan messze az tőle.
A cikkben szereplő pedig egyáltalán nem jobb, mivel ahogy már korábban is említették, nem tud vezetéknélküli módot.
-
George85
tag
válasz
ridiculous #2 üzenetére
Kontroller van nekem a SCUF helyett:
Trust GXT 545 Yula wireless, PS5 Dualsense wired for notebook, Rampage SG-R360 wired.Szóval mint írtam, majd asztali géphez kell egy jobb XBox Series alapú kontroller.
-
Celithrandi
addikt
-
BigBear
senior tag
Onnantól kezdve, hogy vezetékes, kuka. Ennyiért meg konrétan vicc. 2 Xbox kontrollert kapok az árán, az extra feature meg számomra semmit nem ér.
-
George85
tag
válasz
ridiculous #2 üzenetére
Dehogy csak lapost ne, főleg újra gondolok itt.
Asztali gép lesz újra a következő gép. -
George85
tag
Biztos jó, de a mostani laptopomhoz nem vennék ilyen kontrollert...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Hall-szenzor? Pipa. Állítható funkciójú hátsó gombok? Csekk. Garantált győzelem minden meccsen? Na jó, mindent azért nem végezhet el a kontroller helyettünk – de a Valor Pro így is sokra képes.
- ThinkPad P53 15.6" FHD IPS i7-9850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ROG Strix GX601 Helios Black
- Oppo Find X7 Ultra 16/512GB 100% aksi újszerű!
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS kihajt érintő i5-1245U 16GB 512GB ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest