Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
Aktív témák
-
becenevem
aktív tag
Van ugye egy gyári hang fent a telón. Beyond vagy mi. Háttértár módban le tudtam törölni a telóról. Utána bementem a zenelejátszóba, hogy tényleg? Erre a bal alsó gomb a kijelzőn félig látszódott. Szürke csíkos, felirat szintén félig. Nem is reagált az érintésre. Kiléptem a zenelejátszóból task menedzserrel, majd vissza és utána jó volt. Érdekes.
Viszont az még mindig zavar, hogy ha 31-én beállítok egy jelzést és havi ismétlést kérek, akkor csak a 31 napos hónapokban jelez.
Van egy Samsung digitális kamerám. Annak a kábelével nem tudom a TV-n nézni a Wave képét.
AllShare-rel a Mediamarkt-ban fél óráig szenvedtem egy LED TV-vel, de nem találta meg. Gondoltam kipróbálom hogyan néz ki. Sikertelen volt.
Aktív témák
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest