Új hozzászólás Aktív témák
-
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #7444 üzenetére
Elejében semmi gond nem volt. A kórházban feküdve sok feliratos filmet megnéztem. Feltelepítettem a letsgolfot és a ferrarigt-ét, ha jól emlékszem utána jelentkezett
mellesleg mindkét játék videobejátszása látszik a listában, és lejátszható, de amit én rakok fel vagy felvettem a kamerával, az nem látszik, csak ha berakom a private mappába.
Arra gondoltam ha már a galéria, zenelejátszó, médiatár keresését lehet moddolni a videolejátszóét is lehet biztos, csak hogyan...?. -
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #7438 üzenetére
Lejátszik mindent amit megtalál, csak sajnos az e:\private mappán kívül sehol máshol nem keres. Báris csak akkor mutatja a listában ha oda teszem be a filmet. Na meg sok szemetet is mutat ami nem játszható le, az sem látszik amit én vettem fel.
-
bigmasterg
addikt
válasz
Quasi_modo #7438 üzenetére
A gyári demókat le lehet valahonnan szedni?
Ahogyan írtam, használtan vettem és az előző tulaj formázta, szóval nekem nem volt rajta se gyári videó, se kép. -
bigmasterg
addikt
válasz
Quasi_modo #7417 üzenetére
Igazság szerint iphone OS nem kellene, egyedül a sebesség+képernyő érzékenység és a sok program/játék az előnye.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy hogyan teljesítene az i8910 androiddal.
Csak ugye ott meg a multimédia van hátrányban.
Sőt ha azt nézzük, multimédiában nem nagyon van még ellenfele a telónak. Legalább is én nem tudnék másik olyan telefont mondani, ami hozza mind ezt fotóban, videó felvételben és visszajátszásban, kijelzőben (amoled), zenében( na jó a zenét nem emelném ki, de úgy tudom a winmo. és android zenében is gyengébb). -
tzatzikiii
tag
válasz
Quasi_modo #7417 üzenetére
akkor az sem szaladna úgy. --- akkor ez is elkezd száguldozni
Igy van. En viszont ugy vagyok vele, hogy szivesebben vallalom be a sebessegbeli kompromisszumot (? - nekem tokeletes a symbian sebessege, komolyan, de lehet, hogy csak a viszonyitasi alapom gyenge
) a bovithetosegert, testreszabhatosagert cserebe.
szerintem az előnye.
Szerintem is. Szamomra egy volt biztos az elozo telefonom levaltasakor: symbian kell.
Egyebkent az altalad emlitett vMenu nekem epp azert nem szimpatikus, mert omleszt. Oke-oke, gyors, meg minden, de amig nem jelentkezik nalam masszivan az a problema, hogy lassan nyilik az Applications, addig eszemben sincs felrakni.
Görög saláta?
Na puff, lottek a misztikus imidzsemnek. -
bigmasterg
addikt
válasz
Quasi_modo #7388 üzenetére
"bigmasterg Gratula, és ez a gép nem csak az ára miatt jó."
Köszi.
Persze tudom, gyönyörű a képe, élményszámba megy vele a videózás, korrekt képeket készít és a 720as videó sem hátrány.
Ma egy iphone-os ismerőssel nyomkodtuk egymás telóját, azért amikor meglátta, pislogott, hogy milyen szép képe van.
Viszont az iphone kezelhetőség terén még mindig kenterbe veri.
Szerintem maga az O.S. a legnagyobb hátránya, ami visszafogja sebességet és kezelhetőséget... -
tzatzikiii
tag
válasz
Quasi_modo #7410 üzenetére
Koszonom szepen, eddig en is oda tettem, csak most a HR elott gondoltam, megkerdezem a nalam okosabbaktol is.
-
Zen_Mester
csendes tag
válasz
Sziasztok!
Nekem volt problémám a kijelzömmel konkrétan elkezdtek a ledsorok kiégni egymás után 2 nap alatt 4 sor égett ki uh ment visza cserére 4 naptári hétig pihent a szervizben mondván kijelzöre várnak.
Ez nem jött úgy hogy fogták és kivették a kijelzöt egy másik készülékböl ami úgy tudom bontatlan volt majd betették az enyémbe.Azota megy rendesen.
-
Senser87
tag
válasz
Quasi_modo #7393 üzenetére
Nézd, én eddig bármilyen gépre feldughattam, tároló módban ment. Saját gépeimen, (csak az egyiken van driver, mert csak laptopról flashelek, másikon nincs, ott csak tároló mód van), barátnőm gépén ugyancsak nincs semmi, tároló mód ott is megy. Olyan mint egy pendrive. Látom a mass memoryt és a kártyát.
-
dudi6
senior tag
válasz
Töltés van, más nem történik...Telefonon connectivity résznél "not connected" van.
Ha kikapcsolt állapotban dugom rá és ugy kapcsolom be akkor rákérdez, hogy akarom csatlakoztatni, és akkor a connectivity résznél már jelzi, hogy milyen módban vagyok, de a gépen semmi...Eszközkezelőben is jónak tűnik minden (Modem, usb). Virtuális gépen már felpakoltam párszor a drivereket. Driver nélkül is néztem..1 hete ezzel "játszogatok", szinte mindent kipróbáltam...(XP-n, Vista-n) -
törölt tag
válasz
Quasi_modo #7364 üzenetére
még nem tudom, sokat nem szeretnék az i8910 szolgáltatáskínálatából leadni, de "hagyományos gombos" telefont szeretnék, így nagyjából 2 alternatíva marad, az innov8 és az n86, de még meglátom
-
tariattila
veterán
válasz
Quasi_modo #7359 üzenetére
igen a 0 csík állapot még új nekem ...
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #7344 üzenetére
Igaz én nem Sygic-kal próbáltam, de nekem 2 biztos lement 1 óra alatt.
-
tzatzikiii
tag
válasz
Quasi_modo #7340 üzenetére
Khm, hat igen.
Nekem a connection manager jobb felso csucsokbol valo elohozasa volt a legkellemesebb meglepetes, amit eddig tapasztaltam. Egyszeruen megvaltasnak erzem ezt a fajta kenyelmesseget (mondjuk a hivo gombbal el nem erheto szamtipusok ellenere) a windows mobile utan. -
Senser87
tag
válasz
Quasi_modo #7337 üzenetére
Így már megvan!
Köszi -
tzatzikiii
tag
válasz
Quasi_modo #7337 üzenetére
Felül a jobb oldali ikon.
Na ez marad ki nekem.
Koszi, igy mar ertheto! Picit azert kenyelmetlen, mert megszoktam, hogy fokepernyorol a hivasgombbal nezem meg a logot, de az ott megnyilo menu az a menu -> tools -> log bal felso ikonjanak megfelelo reszt mutatja, es abbol sajnos nem derul ki pontosan a hivo fel aktualisan hasznalt telefonszama. Igy osszessegeben, bar orulok, hogy mutattal ra megoldast, megis kicsit sajnalom, hogy alapbol nem derul ki a szam tipusa. -
tzatzikiii
tag
válasz
Quasi_modo #7334 üzenetére
Szia!
Koszonom a valaszod, de sajnos tovabb ertetlenkedem. Ha a naplo listajaban (mondjuk a nem fogadottaknal) rabokok a hivora, akkor a felugro ablakban harom opcio jelenik meg: hivas, uzenetkuldes, mentes a nevjegyzekbe. Also sor az utobbi. Mit csinalok rosszul?
-
Senser87
tag
válasz
Quasi_modo #7334 üzenetére
Ezt én nem találom
-
Senser87
tag
válasz
Quasi_modo #7329 üzenetére
Nálam is a resco van fent, csúcs, de ha teljes képernyőn nézed a fotókat nehéz lapozgatni, mert a képet a váltáshoz a fél képernyőig el kell húzni, szvsz ez az egyetlen hibája. A gyárin nagyon könnyen lehet képet váltani, csak megpöccinted és már ugrik is...
Valamint valaki kérdezte, hogy hogyan lehet gyorsan installálni programokat flash után, és van egy progi, az a neve, hogy lfile. Nah ezzel lehet csoportos installt csinálni, úgy hogy egy mappába pakolod azt amiket fel akarsz tenni, kijelölöd mindet és magától szépen felrak mident. Nokprog.hun keressétek, szignózni kell!
-
válasz
Quasi_modo #7327 üzenetére
Na, erről még nem hallottam! meglesem!
Tényleg nem egy nagy szám, csak annyi hogy nem a gyári képnézegető van, hanem egy kicsit szebb!Az ujjlenyomat progi úgy működik ahogy phaet0n kolléga leírta!
Az optionsban meg tudod adni, hogy mennyi rezgés után oldjon ki!
Én használom, és jópofa dolog! -
tariattila
veterán
válasz
Quasi_modo #7254 üzenetére
igen ez még a rom csere előtt történt és ki volt kapcsolva minden...
-
tzatzikiii
tag
válasz
Politikusnak jo lennel, ok szoktak felbevagni egy mondatot.
Az eredeti szoveg: "Nezd, en ket hete neztem ki ezt a telefont magamnak, konstataltam a tesztek alapjan, hogy mekkora szar, hogy nincs eredetileg benne kinetic scroll [...]"
Nem a telefon, kerlek, hanem a teny, hogy szoftveresen sok apro hianyossaga volt eredetileg. A "szar" pedig nem is az en szavajarasom, hanem a te hozzaszolasodra (miszerint "nem veszek meg olyat amiről azt gondolom hogy szar") reagaltam hasonlo szoval.
Na igy mar ertheto-e, vagy meg egy kicsit tovabb hasogatod a szorszalakat?Add el és kész.
Koszonom konstruktiv tanacsodat, de ezt engedelmeddel en eldontom magamtol. Eszemben sincs eladni, eletem legjobb telefonja eddig, amibe ugyan eredetileg nem meltoztattak pl kinetikus gorgetest rakni, es valoban szaggat a video, de barmelyik uj ROMmal ez megoldhato, csak hat ugye szerinted akinek nem jo az eredeti ROMmal, az miert veszi meg.
Egyebirant nem kivanok tovabb belemenni ebbe a temaba, kicsit vegyel vissza a tamado hangnemedbol, tudtommal en nem sertegettelek teged, hat vice versa se legyen felesleges sertegetes. En tiszteletben tartom a te nezetedet innentol a ROMfrissitesrol, viszont az, hogy a sajat telefonomra mikor, mit flashelek, hogy mit tanacsolok masoknak, hogy mikor es hogyan adom el a telefonom, az mind a sajat dolgom.
@ Muveszur: tisztellek, becsullek, de ertelmezd ujra kerlek kerdeses hozzaszolasomat. Nem adtam volna ki egy vagyont a telefonra, ha szamomra nem erte volna meg eredeti bosszanto szoftveres hianyossagai ellenere.
@ tariattila: az normális, hogy 5 óra alatt két egységet merül???
Ha nyuztad (GPS, wifi, bluetooth), akkor szvsz igen, ha nem, akkor Quasi_modo tanacsat kovetve itt is nezd meg, eszi-e valami feleslegesen az akksit. Alapjaraton viszont nem normalis.
-
muveszur
addikt
válasz
Ez a mondat nálam is kiütött valamit
-
tariattila
veterán
válasz
Quasi_modo #7183 üzenetére
"Fring nélkül kipróbáltad már?"
igen ezidáig nem futtattam semmit és most hideg mint a normális telefonok
(megjegyzem volt közben kb 10 perc opera használat és akkor volt hőemelkedése rendesen...)tehát akkor most mi a teendő?
-
tzatzikiii
tag
válasz
Quasi_modo #7201 üzenetére
Ha mindenkinek mindenről a flash jut eszébe, na az a no komment. Sajna.
Mindenrol? Tariattilanak eleg komoly problemai vannak, szerintem megutik azt a szintet, amikor mar el lehet gondolkozni azon, hogy segit-e egy flash. HR-t nem javasoltam, mert irta, hogy mar csinalt.
Én ugyanis nem veszek meg olyat amiről azt gondolom hogy szar és majd legfeljebb később jó lesz.
Na ez is egy no komment.Nezd, en ket hete neztem ki ezt a telefont magamnak, konstataltam a tesztek alapjan, hogy mekkora szar, hogy nincs eredetileg benne kinetic scroll, szaggat a video es nem tul jo minoseguek a kepek, de mit ad Isten, keves utanaolvasassal rajottem, hogy erre mind van mar megoldas (gyari!), igy megvettem. Na, ez neked mi a rossebert no comment? Kicsit mintha feleslegesen tamado lennel.
Sokkal inkabb igaza van Muveszurnak ("Szvsz az a probléma, ha valaki 2-3 naponta, vagy hetente flasheli a telefonját."), pontosan az az idegesito, amikor valaki annyira nem tud megmaradni a seggen, hogy inkonzekvensen minden uj fozetet vagy minden uj gyarit felrak, valamint, akinek az elso szamu gyogyire a problemamegoldasra a flash. En vagyok annyira tapasztalt, ha nem is Symbianon edzodtem, hogy mikor erdemes ujraflashelni (es pl. tariattilanak es nekem, akinek meg az eredeti, regi szoft van fent, szvsz erosen ajanlott), ugyhogy kerlek, ne kossel feleslegesen belem. Koszi.
@ Muveszur:
Mea culpa, magyar ROMot nem flash-eltem PC Studion, csak angol ROM flasheleset neztem vegig, ezert is ajanlottam tariattilanak, aki a hagyomanyos utba informacio hianyaban nem mer belevagni. -
tzatzikiii
tag
válasz
Quasi_modo #7191 üzenetére
Csak akkor, ha egy szar rom van fenn és nem egy másik szar kerül fel.
Hat ha jol ertettem tariattilat, neki szinten regi gyari rom van fent, nekem is, bar mar nem sokaig, ma talan lesz idom ezen valtoztatni.
Akinek nem felel meg a gyár rom az miért nem adja el?
Ugyan mar, ezt nem gondolhatod komolyan... no comment.
Egyebkent nem azt mondtam, hogy ne gyarit tegyen fel, hanem azt, hogy frissitsen. A flash pedig igenis segithet egy merules probleman, ha, ahogy te is felhivod ra a figyelmet, jot rak fel, es nem egy, a gyarival koszonoviszonyban se levo szart, valamint, ha nem hw-hibas a gepe.
-
tariattila
veterán
válasz
Quasi_modo #7191 üzenetére
köszi...így most minden kilőve lekapcsolva bezárva...akár egy TS Value teló...
lehetséges, hogy ilyen mértékben egye a vid.megosztás...???
na kíváncsi vagyok... le is szedem a töltőről (4óra után írta, hogy végzett a töltéssel...) -
tariattila
veterán
válasz
Quasi_modo #7185 üzenetére
HR-t csináltam és nem is gondoltam, hogy ilyenek alapon be vannak kapcsolva...
de be volt...
most ez mit változtat??ok akkor kikapcsoltam a fringet...és ha így jobb a helyzet akkor mi a következtetés...(ja v.szinű, hogy a fring meríti...oké de akkor megint csak nem értem, hogy miért...)
-
tariattila
veterán
válasz
Quasi_modo #7183 üzenetére
most megint töltöm és utána kipróbálom...
a videómegosztást hol kell nézni? -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #7119 üzenetére
Sajnálattal hallom...
A Shell tényleg nagyon ott van, hát még ha működne az összes funkció is korrektül. Kicsit olyan érzést ad, mintha nem is s60v5 futna a telónkon.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #7117 üzenetére
Hogy vannak a gombjaid?
-
Varszegig
veterán
válasz
Quasi_modo #7022 üzenetére
hát mióta van kinetikus görgetés, nekem eszembe nem jut betűket beírni a kereséshez. Bérkit kikeresek 5 mp alatt
-
válasz
Quasi_modo #7077 üzenetére
Nézem a wikipédiával karöltve, de nem látom, hogy hol nincs igazam.
A passzív mátrix egy címzési módszer, amikor pl. az oszlopokat folyamatosan pásztázod, a címvonalakon, az adatvonalakon meg mindig az aktuális oszlop értékeit adod ki. Én is implementáltam már ilyet...
Na megtaláltam amire gondolsz, tényleg kell kapacitás a ciklusok közötti töltéstárolásra, ez jogos. De nem ez a fő különbség szvsz a kettő között.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Quasi_modo #7077 üzenetére
Melyik volt az a kettő? N1 és Desire? Van itthon mikroszkóp, de már 5 éve nem volt beüzemelve.
-
válasz
Quasi_modo #7071 üzenetére
Tévedés. A passzív mátrix, ahogy az ábrán is látható, azt jelenti, hogy sor/oszlop címzéssel kell a pixeleket megcímezni és áramot adni rájuk, míg az aktívnál minden pixel külön aktiválható.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Quasi_modo #7071 üzenetére
Akkor az a "költségcsökkentő" csak a 3,7"-os WVGA-knál van jelen? Vagy abból sem az összesnél?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Quasi_modo #7066 üzenetére
Az i8910HD nem AM-OLED? Tudtommal az AM(Active Matrix) miatt van a kevesebb fizikai pixel.
szerk.: Ja, és kétlem, hogy a nexus1-ba költségkímélő raknak. Ha valamit rosszul tudok, kérlek adj egy linket, én lennék a legboldogabb, ha nézhetném az o2-n a teljes 800x480-at. -
tariattila
veterán
válasz
Quasi_modo #7066 üzenetére
igen...kemény két nap...
első samsung telefonom ! és a sokadik symbianom...
ugyan ennyibe jött volna ki egy HTC HD2..de mégis ezt választottam...(azt, hogy miért magam sem tudom...talán félek az újtól...ezt meg ismerem)
bár a pc studio feltelepítés is megmókázott és ezek a verziószámok meg a szoftverek letöltési helyei most eléggé megriasztottak de szokták mondani: fogott bábu lép!
fura, hogy nincs sok helyen hivatalosan rá progi...jobbra számítottam (plring, Opera Mobile...) fringet felraktam az 5800 verziósat igaz tanusítvány hibával de legalább megy szépen...
most ismerkedési est van folyamatban...
hardveresen , minőségileg, esztétikailag stb nem egy lapon említendő a Nokiákkal!kérdéssel állok elő ismét: HR után visszaáll a biztonsági kód alapbeállításra??
és az mi?? 12345 mint nokiáéknál? kössz -
tzatzikiii
tag
válasz
Quasi_modo #7022 üzenetére
Igen ismert. Én is megemlékeztem róla már az első héten. Át is állítottam fektetett bill-re.
Hat ez kar.
semelyik kesobbi romban nem lett javitva?
Mas: most akkor szabad vagy nem szabad romokrol beszelni ebben a topicban?
Ha igen, akkor megkerdezlek Titeket, mit ajanlanatok: a februari (vagy van ujabb?) Samu gyari romot, vagy egy Bukest-felet (ez esetben megvarom, amig a beigert uj elkeszul). Az igenyeim: minel kevesebb bug, kinetic scroll, jo akksiuzemido. Szamotokra (marmint akik fozott romot hasznaltok) miben tobb egy fozott rom, mit szerettek benne? Termeszetesen utanaolvastam, hogy Bukest mit valtoztatott, de erdekelne a Ti szubjektiv velemenyetek.
Gyari romot tudok PC Studioval is feltenni? ha igen, az megy win 7 alol is?
Szep napot mindenkinek! -
HENE
aktív tag
válasz
Quasi_modo #7036 üzenetére
A warez nem jogi fogalom!
Vannak fokozatok, szerintem nem legális, de különösebb joghátrány szerintem nem érheti az embert. De nem ez a szakterületem...
-
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #7036 üzenetére
Különben az hogy a symbian nyilt forráskodú, már néhány hónapja, az mit jelent?
-
válasz
Quasi_modo #6983 üzenetére
Ez igaz, de mégis kényelmesebb az irányított keresés!
Legalább is nekem! -
szhunor
tag
válasz
Quasi_modo #6947 üzenetére
Nekem is első dolgom a flashalés volt, ahogy lézhez kaptam a telót, 30 perc nyomogatás után már mehetett a flash.
-
BitiOne
tag
válasz
Quasi_modo #6963 üzenetére
Oké igazad is van, nem is ez a gondom (mindkét oldalt megértem).
De gondoljatok bele ha minden lelkes újoncot (bár tényleg nem ismerem a munkáit, lehet nem is újonc) úgy lelkesítettek volna mint ahogy ezen a fórumon szokás mostanában, akkor szerintem nem lenne ma Művészúr, HiperX, Bukest stb. nekünk.
A véleménnyilvánítás is rendben van, de mint pártatlan (próbálok az lenni) azt mondom, hogy lehet azt kultúráltan is, nem a másikat sértegetve és ami a legfontosabb nem a kedvét szegve, főleg egy "szakmai" fórumon (nehogy félre értsd nem rólad beszélek). -
tzatzikiii
tag
válasz
Quasi_modo #6947 üzenetére
Sziasztok!
De hogy a fenében van az, hogy valaki vesz egy ilyen gépet és első gondolata a romcsere.
Talan eleg, ha azt mondom, WinMo-rol jovok.
Ott tenyleg leteleme egy stabil, jol mukodo platformra vagyonak a ROM-csere... epp ezert is gyuloltem az Omniam, mert kb 2-3 hetente flasheltem, de az osszes ROMban volt bug, a fozottben talan kevesebb, mint a gyariban... szoval mar "megszoktam".
Egyebkent epp ezert vagytam Symbianra, sokkal stabilabb rendszernek tunik nekem, mint a WinMo. Regi 6131-es Nokiamon S40 volt, es imadtam. A Paromnak pedig 5800-ja van, ott ismertem meg eloszor az S60v5-ot, es rettentoen irigyeltem a stabilitasert, amit benne kapott.
A ROM frissites amugy most nem is a stabilitasbeli problemak vagy a bugok miatt vagyam, hanem leginkabb egy kinetic scrollingot szeretnek a telefonra (igazabol azt se tudom, miert, mert ha tulgordulok kinetikusan, nehezebb pozicionalni, de noi lelkem szereti a csicsat), minden mas tokeletesen megfelel egyelore. A hosszu akkuido a masik, ami erdekelne, de egyelore nem tudom, hogy a mostani, standard majusi romom mennyit bir, igy meg nem kezdek el sirni egy jobb akkuidoert.
@ Muveszur:
Azért is érdemes lenne várni, mert Bukest is dolgozik az újabb munkáján, elvileg hamarosan az is elkészül.Koszonom, tanacsod es ezt az infot is megfogadom. Nem ma akartam frissiteni amugyse (tobbek kozott azert, mert nincs XP-m, ugyhogy talan ujra kene particionalnom es telepitenem egy par gigara egy XP-t), de igy talan meg is varom, amig kijon az uj Bukest ROM es a visszajelzesek rola.
Kicsit mas: szignozni mindenkepp fogok, de erdemes-e hackelnem elso korben? Mindent elolvastam a hackelesrol Muveszur blogjan, ennek ellenere nem tudom, kell-e nekem. Hol johet elo szuksegessege? "Elronthatok" valamit hackeles soran?
Bocsanat a lamazasert, vissza fogok olvasni a topicban, nem kerdezek ra mindenre szazszor, igerem. -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #6938 üzenetére
Majd a munka alapján meglátjuk, hogy ki vagy kik a profik...
Szvsz a Symbian^1-ben már nem sok lehetőség lakozik a romfőzők számára, jön az Nokia N8, és azzal együtt a Symbian^3. Aki áthozza a 3-at az lesz a nagykirályÉn se tartottam érdemesnek beszámolni róla a blogon...
-
TokLac
senior tag
válasz
Quasi_modo #6938 üzenetére
Nem írtam azt hogy profibb vagyok bárkinél.
-
TokLac
senior tag
válasz
Quasi_modo #6917 üzenetére
Köszi.
-
TokLac
senior tag
válasz
Quasi_modo #6913 üzenetére
Zsír új.
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
Quasi_modo #6867 üzenetére
Hali!
Van rá garancia és nálam van a papír is. -
phaet0n
tag
válasz
Quasi_modo #6852 üzenetére
Viszont az éppen aktív témának ildomos a C:\-n lenni, mert az elvileg jót tesz mind az üzemidőnek, mind pedig a telefon sebességének. Legalábbis én így olvastam, aztán, hogy ennek mennyi valóságalapja van, azt nem tudom.
-
válasz
Quasi_modo #6841 üzenetére
nekem sem megy csak úgy a sygic
-
Peti567
aktív tag
válasz
Quasi_modo #6841 üzenetére
Hááát......
Letöltöttem, feltelepítettem!
A program már működne is talán de azt írja hogy térkép nincs betöltve!
Pedig a csomagban már eleve volt egy SMM10 Europe.mlm és még a letölöttt hun.pak -fájlt is bemásoltam a memkari Maps mappába, de semmi!
A program látja a SMM10 térképcsomagot mondja hogy válasszam ki, kiválasztom és semmi! Kért egy aktiváló kódot is első elindításkor azt is generáltam, el is fogadta de mágsincs térkép!
Mi lehet a baj? -
TokLac
senior tag
válasz
Quasi_modo #6786 üzenetére
Az 1 év EU gar az bolti gar, ez van mindenhol. Ez a két év mégis csak két év. És nem bolti garnak írják. Megnéztem. Gyártói gar. Samsungnál 1 évet írnak, de a telónál 1+1 év van.
-
TokLac
senior tag
válasz
Quasi_modo #6771 üzenetére
Szerintem jó. Csak telefonáláskor kellene kivenni belőle. De lehet igazad van, még nézelődöm.
-
llll
senior tag
válasz
Quasi_modo #6730 üzenetére
úgy értem több is telepítve van
de eccerre ternészetesen csak 1 fut -
i8910HD
csendes tag
válasz
Quasi_modo #6732 üzenetére
Köszönöm a választ, remélem nem lesz gond ezzel a hülye mágnessel...
-
llll
senior tag
válasz
Quasi_modo #6725 üzenetére
és arra is tegnap kellett rájönnöm, hogy az ndrive-ban nem lehet letiltani a megfordulást
(majd megfordulok ha akarok, de addig is ne hajtogassa)
és az a nappali üzemmódokban való színváltogatás is valóban zavaró mostmár, hogy felhívták rá a figyelmemet
...úgyhogy revideálnom kell az álláspontomat -
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #6718 üzenetére
hát basszus, sajnálom
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #6713 üzenetére
telód meggyógyult végül?
-
TokLac
senior tag
válasz
Quasi_modo #6691 üzenetére
Olvastam, jártam iskolába!
-
TokLac
senior tag
válasz
Quasi_modo #6689 üzenetére
Akkor is pontosabb a reszesztív. Ez van.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #6642 üzenetére
Nekem nincs gond fullscreen módban sem a VLC-vel.
-
Hege-Zs
tag
válasz
Quasi_modo #6642 üzenetére
THX a gyors válaszokért
Megpróbálom elsőnek a VLC-vel,az egyszerűbb,ha nem akkor jön a CodecPacket a Media Playerhez.
Üdv
-
phaet0n
tag
válasz
Quasi_modo #6629 üzenetére
Nem írtam, hogy bánom, hogy megvettem.
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
Quasi_modo #6585 üzenetére
Hali!
Nem konvertáltam még semilyen fájlba. Csak érdeklődtem hogy normál avi-ba menne-e vagy kell konvertálás is. Majd holnap vagy vasárnap megpróba.
-
válasz
Quasi_modo #6598 üzenetére
Hogy a P***ába tudtok 5 napot produkálni??
Nekem eredeti magyarral, meg az újabb magyarral is max 2 nap!
Éjjel kikapcs, napi 5-6 sms, 20-30 perc telefonálás, meg max 30 perc net! -
llll
senior tag
válasz
Quasi_modo #6568 üzenetére
főleg teleatlasost (ndrive, sygic)
és némi navteqet is anno a nokia maps révén
és csak itthon
...elismerem ez az előítéletem egy másfél évvel ezelőtti(!) mobilarénás íráson alapul
("Milyen navit vegyek?")
azóta biztosan öles léptekkel próbálta behozni a Mo-i lemaradását a TA is
de akkor még komplett útszakaszok hiányoztak itthon a térképükről...
egyébként tulképpen nem sokat navigálok, mert a hétköznapokban nem létkérdés számomra
(de amikor kell, akkor nagyon kell)
úgyhogy igazándiból személyes, negatívnak mondható tapasztalatom csak egy van idáig:
vidékről ferihegyre menet, leggyorsabb útvonal beállítással a garmin (top map) az utolsó pillanatig az M0-n vitt, a sygic (teleatlas) pedig levitt vecsésre
véleményem szerint ez egy teljesen fölösleges kunkor volt és szintén leggyorsabb beállítással kicsit érthetetlen is
de végül is célhoz vitt az is
plusz a TA még nem ismer néhány körforgalmat, de természetesen ezzel is simán lehet együtt élni
és az egyéb szolgáltatásokkal (sávinfó, útjező táblák, nem darabos szöveg) biza azt kell mondjam, hogy miután annak leálltak a fejlesztésével, hamarabb állva hagyta/hagyták szegény garmint, mint ahogy én saccoltam
utóbbinak lassan már csak a turista térképes lehetőség jelent még egyáltalán vmi létjogosultságot
...amit személy szerint kicsit azért sajnálok, mert a garmin volt az első navi, amivel közelebbről is megismerkedtem és az első pillanattól kezdve nagyon stabilnak, nagyon megbízhatónak ismertem meg, úgyhogy a szívemhez nőtt
de hát ilyenek a farkastörvények -
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #6591 üzenetére
rossz vagy
de nekem tényleg nagyon bejön az arany
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
Quasi_modo #6572 üzenetére
Hali Quasi!
Én még várok kb egy hónapot. Hátha meggondolják a dolgot a Samsung. Filmet melyik progival lehet konvertálni erre a telóra hogy jó is legyen? Ja és ha lehet magyar nyelvű lehetne a progi.
-
llll
senior tag
válasz
Quasi_modo #6551 üzenetére
s lőn...
(köszönöm szépen)
-
llll
senior tag
válasz
Quasi_modo #6549 üzenetére
esetleg még arra tudok gondolni legvégső lehetőségként, hogy most nem az E:-re telepítgettem, hanem a (telóban formázott) F:memkarira
...de ennek is mindegynek kellene lennie, nem? -
llll
senior tag
válasz
Quasi_modo #6547 üzenetére
igen, addig kellene tartson
de nálam kétszer sötétül el a 15mp-re állított kijelző, mire kikapcsoligaz a korábbi sikeres próbálkozások óta rom-ot cseréltem
régi magyart az új lengyelre
nem hinném, hogy ez gondot jelenthet a sygicnek, de ha esetleg igen, akkor meg ebben "gyengébb" a többinél
garminnál, nrive-nál továbbra sincs semmi gondom -
llll
senior tag
válasz
Quasi_modo #6541 üzenetére
arra alapozva írtam amit írtam, hogy korábban már simán feltettem egyszer a 7.71-es verziót (sőt asszem a 7.72-es is járt már a telómon)
most újra fel akartam tenni és egyiket sem(!) sikerült az összes elérhető közül, csak a legutolsó 10-est
de annál meg bő fél percig tart minden egyes beállításmódosítást követő, vagy kikapcsolást megelőző mentés...
lehet persze hogy én vagyok béna, de eddig minden navival gond nélkül boldogultam
a sygiccel is
nekem inkább vhogy instabilnak, megbízhatatlannak tűnik az egész cucc
és a teleatlas és topmap térképek között azért sztem még mindíg van különbség
(Mo-ról beszélek) -
kerceréce
csendes tag
válasz
Quasi_modo #6524 üzenetére
Köszi!
Sajna nem garis. Debrecenben nem tudtok valakit aki segíthetne? -
kerceréce
csendes tag
válasz
Quasi_modo #6521 üzenetére
Köszönöm szépen!
Az utóbbi javítható? -
válasz
Quasi_modo #6517 üzenetére
ezeket a játékokat hol lehet megvásárolni, megszerezni?
-
user137
őstag
válasz
Quasi_modo #6504 üzenetére
köszi Urak!
Igen, ez a készülék megelőzte a korát nagyon... (innen nézve nevetséges, h a többi gyártó mit vacakol rezisztív tftkkel flagship termékekben....)
-
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #6483 üzenetére
-
tzatzikiii
tag
válasz
Quasi_modo #6458 üzenetére
Szia!
Eloszor is, koszi a gyors valaszt. Mint elozoleg irtam, reszben epp azert akarok a jelenlegi WinMo-s PDA-mtol elszakadni, mert nagyon elegem van abbol, hogy tok mindegy, melyik romfozo mester romjat teszem fel, eleg nagy kompromisszumokra kenyszerulok igy is stabilitas, gyorsasag, kenyelem teren.
Szeretem testreszabni az altalam hasznalt rendszereket, de mindezt normalis kereteken belul, es nem azert, mert testreszabas nelkul kvazi hasznalhatatlanul bugos a rendszerem. Igy nemikepp megnyugtat, amit irsz, hogy az alap fw se rossz, bar biztos utana fogok nezni a tobbi gyari es/vagy fozott romnak is.
Azt irod, egyertelmuen jobban jarok ezzel a keszulekkel. En is az i8910 fele hajlok (leginkabb a kijelzo es az akksi elettartam miatt, ugyanis pl a kamera vagy a HD videozas "nem hat meg", ugyse hasznalnam ki), annak ellenere, hogy a mostani Omniam nem igazan szerettette meg velem a Samsungot (annak idejen sokevi Nokiazas utan valtottam az Omniara, mert olyan jonak tunt, de sajnos szamomra nagyon sok tekintetben csalodas volt).
Megegy kerdesem lenne: nehany teszt irja, hogy a call quality nem eleg jo, gondolnak itt a hangszoro alkalmankenti recsegesere vagy tulzott felerosodesere. Ti tapasztaltatok ehhez hasonlot? A mostani Omniam egyik igen komoly gondja epp ez, nem vagyok elegedett a hangszorojaval.
-
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #6434 üzenetére
megmondja hogy a bal hatso hatos usb3 a jobb felso 2es meg usb2?
nekem alapbol van vagy 16 usb port az alaplapomon.... nem hiszem hogy ezt barmielyik program le tudna kezelni... vagy tevedek?
-
válasz
Quasi_modo #6434 üzenetére
Az Everest szerintem megmondja, de passz.
-
banpity
tag
válasz
Quasi_modo #6426 üzenetére
Szia
Csak ötletnek gondolom hogy ha vakuum alá helyeznéd a készüléket hamarabb kipárologna belőle a víz.Azt nemtom hogy a telóval csinálna-e valami bajt.Én hűtőgépszerelő vagyok és töltés elött mindig le kell vakuumolni a gépet hogy ne legyen benne "idegen" gáz és nedvesség.Ha hülyeséget írok akkor felejtsd el az egészet és megkérek mindenkit hogy ne hurrogjon le -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #6343 üzenetére
Nem értem én sem... Főleg azt, hogy miért kell kizárólag direktlinkeket dobálni a fórumba főzött ROM-okról... Így nem tudhatunk meg róla semmi infót, még egy changelogot sem.
Továbbá azt sem értem, hogy miért kell a CSC fájlcseréket szorgalmazni. Nagyon könyen el lehet vele rontani a telefont, aztán majd lesz meglepi.
-
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #6329 üzenetére
sztem is használd, úgy előbb okés lesz
-
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #6326 üzenetére
Abban nem kételkedem h megjavul, nem nagy gond ez. A kapcsolókat próbálgathatod finoman mozgatni, nyomogatni, de csak kikapcs állapotban. Tudod az a gond h az érintkező felülete nem homogén v egyenletes, és a gomb így nem tudja megfelelően rövidre zárni.
-
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #6323 üzenetére
Quasi_modo, már egyszer mondtam anno, nem szeretnék unalmaskodni, de! A telefonodban nincs már egy fikarcnyi nedvesséfg sem, hanem: A vízcsep ásványtartalmától függően, felszáradás után visszamarad valamennyi "só", ami valamekkora elenállással bír(n*100MOhm). Na ez akkor gond ha az elemsűrűség(túl közel vannak a kis plcc lábak egymáshoz) nagy és az n*Mhz-es jelek kicsik (3V). Egyenáramnál és diszkrét elemeknél ez semmit nem zavarna, de itt igen. Mivel a telefonod feltételezem stabilan dolgozik, ez a gond itt nem hiszem h fennáll, de viszont a pici mikrokapcsoló(valszeg szén alapú) érintkezőjén ott maradt 1 kis flekk(nedvesség hatására feloldódhatott a szén) ami meggátolja az érintkezést. Mivel szét van szedve a telefonod, és hozzá is férsz a mikrokapcsólókhoz, ki kellene őket tisztítani. Lehet rá számos tisztító sprayt kapni, de csak óvatosan, mert ha pl maró hatású v alkohol tartalmú, akkor gallyra is vághatod. Különben meg előfordulhat az is h a nyomkodástól szétkenődik a kosz és működni fog egyszer csak. Sok szerencsét
-
válasz
Quasi_modo #6319 üzenetére
Nem akarok nagyon pesszimistának tűnni, de két hét alatt "nem száradt ki", akkor lassan menthetetlen a dolog szerintem...
-
Gabenpetit
csendes tag
válasz
Quasi_modo #6292 üzenetére
Kiprobalhatnad, hogy szobaventilatorral nyomatod egy napon at. Tehat nem hajszaritoval, hanem szobaventilatorral. Az talan okozna annyi aramlast, hogy gyorsabb lenne a parolgas.
Nekem egyszer a kocsiban folyt ki egy fel liter asvanyviz. Reggelre koszaraz lett a szonyeg ezzel a technikaval. Jo szerencset! -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #6290 üzenetére
Jól néz ki
Így hagyod száradni?
-
Bdanyy
addikt
válasz
Quasi_modo #6265 üzenetére
multitask nelkul? hihetetlen mit hoznak ossze...
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #6196 üzenetére
Örülök, hogy Neked is tetszik
Egyébként hogy áll a géped? Százalékban mérve mennyire becsülnéd a jelenlegi állapotát?
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #6193 üzenetére
Dobok fel 20 percen belül vakus képeket is...
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #6191 üzenetére
Pedig a teljes méret is ott van
[link]
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #6188 üzenetére
Itt a blogomon van 3 kép. Ezek automatán készültek vaku nélkül, viszonylag rossz fényviszonyokkal...
Csinálok most még pár vakusat, meg ,még holnap délelőtt beltérben is párat.
-
sauser
tag
válasz
Quasi_modo #6097 üzenetére
C:25,7MB.
-
sauser
tag
válasz
Quasi_modo #6093 üzenetére
Ez a legvalószinőbb de eddig jónak tűnik.Az XXJA2 azóta sem jelent meg hivatalosan.Igen full magyar menüt tud.Olyan mint a hivatalos olasz csak magyarul.
-
sauser
tag
válasz
Quasi_modo #6091 üzenetére
Mind a többi,semennyire.
-
sauser
tag
válasz
Quasi_modo #6087 üzenetére
Ez februári, a XXJA2-tő pedig januári én is most ismerkedek vele.Úgy látom ez is megkapta a jobb beltéri képeket készitő kamera firmwarét.C:25,7MB mind az orosz.
-
iNfAntRy
senior tag
válasz
Quasi_modo #6063 üzenetére
köszi
én is megnéztem, de nincs vodafone-nál. Nyárra biztos lemegy kb 80k-ra, de az túl sok, nincs annyi pénzem. Mondjuk az egyszerübb telefonok sem túl olcsók. Pl még a már réginek számitó pixon is 60k 2 éves elöfizetéssel.
Pedig ez jó telefon lenne filmezésre. Megvárom még mennyire mennek le az árak nyárig, max veszek egy s5230-at, az a 3,2mp sem rossz, egy amatőr filmhez megteszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged