Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
bigmasterg
üzenetére
Szerintem maga az O.S. a legnagyobb hátránya, ami visszafogja sebességet és kezelhetőséget...
Ha az alma rendszere nem lenne leegyszerűsítve és korlátozva, akkor az sem szaladna úgy.
Illetve ha a Symbiant elkezdenék hasonlóan leegyszerűsíteni, akkor ez is elkezd száguldozni.
Egyébként akinek ez a sebesség nem fele meg az vegyen almát.
O.S. a legnagyobb hátránya
szerintem az előnye.
tzatzikiiieleg fura azzal az omlesztett rendszerrel,
Nálunk a VMenu vagy mi tud olyan káoszt csinálni.
Görög saláta? -
tzatzikiii
tag
válasz
bigmasterg
üzenetére
En ugy vagyok vele, hogy lehet, hogy az Apple OS egy nagyon jol osszerakott rendszer, extra felhasznalobarat, es kenyelmes, de ez minden, amit tud. Persze van olyan felhasznaloi reteg, akiknek ez boven eleg, es igy kerek a vilag. Engem viszont elkepesztoen idegesit, hogy emellett a rendszer zart, a menu maga eleg fura azzal az omlesztett rendszerrel, raadasul az Apple marketingpolitikaja botranyos. Szoval nalam mindig is a Symbian volt a nyero (bar jokat hallok az Androidrol is), en nagyon szeretem.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- iPhone 17 Pro 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Fold 6 256GB Navy Blue
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest