- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két új Meizu mutatkozott be
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geni86
csendes tag
Sziasztok!
Eladóvá vált az Omnia HD-m. Megkímélt állapotban van, van hozzá autós töltőm,és adok mellé egy 2GB-os memóriakártyát,navigációs szoftverrel. Az ára: 40.000 HUF. Abban az esetben, ha valakit érdekel,küldjön email-t a következő címre:
ageniculata kukac freemail pont hu
-
Geni86
csendes tag
A HyperX 2.0-ás romban,nagyon jó volt az alap téma.Fekete alapú volt,biztos emlékszik,aki feltette korábban azt a romot. Nem tudjátok,le lehet valahol külön tölteni?
-
Geni86
csendes tag
Érdemes feltenni az új HyperX romot? Stabil,gyors?
Mivel nem tudok szignózni turbóromnál, fel szeretnék tenni egy hackelt verziót, és a legújabbat néztem ki. -
Geni86
csendes tag
válasz
Quasi_modo #6031 üzenetére
Na igen, én is így tudtam,és lám,mégsem...
-
Geni86
csendes tag
Üdv.!
"Rendeltem" szignó fájlokat a telefonomra,erről az olasz oldalról, a SignSis programmal szignózom is a fájlokat,de amikor telepíteni akarom őket, azt írja ki a telefon,hogy:
Requested application acces not granted
Ez miért lehet?
-
Geni86
csendes tag
-
Geni86
csendes tag
-
Geni86
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem a telefonomra, ennek az olasz srácnak a turboromját, és meg is vagyok elégedve vele,mert eléggé gyors, viszont vannak programok,amiket nem enged feltelepíteni, pl. Művészúr billentyűzetét. Gondolkodik,gondolkodik, aztán valami error-t ír ki. Miért lehet ez?
-
Geni86
csendes tag
Üdv.!
Érdemes feltenni,ezt az új HyperX romot? Jelenleg 1,7 bulgarian van fent,úgyhogy ennek függvényében kérdezem. Lesz érdemi változás?
-
Geni86
csendes tag
Üdv.!
A kérdésem a következő: feltelepítettem az animenu plus programot, valamint phytont is,de nem indul el. Említésre került itt nemrég,valami patch,aminek a segítségével lehet használni ezeket a programokat. Kaphatnék egy linket?
Köszi a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobban várt Samsung az Omnia óta. Minden benne van, ami csak létezik.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest