- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brockey
csendes tag
válasz
muveszur #6205 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Az XXJB1-re frissítés azt jelenti, hogy így már hackelt a telefonom? Tehát működni fog a wireless-féle patch? Amit írtál a honlapodon a HyperX féle 48 kHz-es hang az viszont - ha jól értem - nem egy külön patch lesz (vagy már van), hanem a teljes Rom-csere után élvezhető? Bocs, ha olyanokat kérdezek, amik mások számára teljesen egyértelműek.
-
Brockey
csendes tag
válasz
Peti567 #6023 üzenetére
Nekem is gyári magyar (tavaly májusi) fw van fent, és nekem a Skyfire böngésző jött nagyon be. Egyetlen problémám van vele, amit az 5586 hozzászólásomban írtam le, de senki nem írt megoldást rá. Az is tulajdonképpen a PannonWap beállítás hibája szerintem, nincs hang flash videó tartalmak esetén (pl. youtube). Minden más tökéletesen működik, ettől jobb böngésző nekem nem kell. Bár írják itt többen, hogy az új magyar fw-rel jobb lett a gyári böngésző is.
-
Brockey
csendes tag
Legyetek szívesek segíteni nekem! Abszolút laikus vagyok, ezt kéretik megbocsátani.
Böngészésre használom a telót, ezért is vettem, nagyon meg vagyok vele elégedve. Gyári magyar szoft van rajta, tavaly májusi, én is nagyon várom már a hivatalos frissítést (a videó hangja borzalom és 2G-t használva elég rossz tud lenni a hangminőség, ahogyan azt korábban is írtátok).
A gyári böngésző és az Opera Mobile nem jön be nekem, utóbbi állandóan valami "Attempt to access unauthorized object" hibára hivatkozva nem nyitja meg az oldalakat vagy kb. 10-dik frissítésre és ugye nem tudja a flash tartalmakat megjeleníteni.
A Skyfire-rel teljesen meg lennék elégedve, de van egy kis problémám. Ha az otthoni vezeték nélküli netemre csatlakozom, semmi gond nincs, hang is van pl. egy youtube videó mellé. Ha viszont a Pannonos mobilnettel csatlakozom (többnyire így használható egy mobiltelefon), akkor az alábbi üzenetet kapom (és nincs hang):
"Audio Connection Error
Skyfire cannot receive Audio. It is likely that your network configuration is not compatible for receiving UDP traffic (required for audio)." Ezt leOK-zhatom vagy kapcsolatot válthatok, én más beállítási lehetőséget nem találtam. Valahol tudok változtatni a PannonWap kapcsolatomon, hogy ezt az UDP traffic-et el tudjam érni?
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Suzuki topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest