- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorcihhxx
csendes tag
Segítsetek kérlek!
Akinek van ilyen telefonja az mit tud elmondani róla??
Minden tesztet elolvastam de ez minősült a legjobbnak és tudok már mindent róla,csak szeretném megtudni,hogy akinek ilyene van az mit tud róla elmondani,hogy megérte-e,vagy hogy esetleg megbánta-e vagy sem.És írhatna róla hogy milyen a telefon,egy 14 éves gyereknek ajánlaná-e.
Mert ezt kapnám,hogyha év végén jeles lennék.
Ez egy álomtelefon számomra,nemis kéne fényképezőgép,mert 8 megapixel!
A három legfontosabb kérdésem:
1.: Nehéz-e a telefon,és hogy milyen nagy?Könnyen megszokható a nagysága?(ami szerencsére nagy képernyővel párosul)
2.: Milyen a minősége az ezzel a telóval készített képeknek?Szép,éles tiszta??
3.: Milyen hangosan lehet zenét hallgatni rajta,és hogy tiszta-e a hangzása.
Nagyon örülnék,hogyha valaki írna ilyenekről,szívesen elolvasnám
A válaszokat előre is köszönöm -
student
őstag
valami ilyesmire gondolsz?
-
Quasi_modo
nagyúr
Vannak hozzá már 3d-s játékok?
Gondolom a 3D gyorsítós játékokra gondolsz. Hát azt még nem találtam. (Bár némejyik gyanusan jól mozog). Tube-os promo videokon már volt látható ilyen, de kézbe kaparintani még nem sikerült. De ami késik nem múlik.d.beni
Zene lejátszásnál üvölt, filmnél kicsit halkabb, de használható. Persze némi belepiszkálással hangosítható. Sok függ az eredeti anyag hangerejétől is. -
joey04
titán
akkor mondj egy qwerty billes symbian touch mobilt. már csak ezért is egyedi modell és akinek erre van szüksége az pedig erre a samsungra nem fog ránézni.
meg eleve erős kijelentés, mivel nincs annyi touch symbian modell, hogy egyet is le lehessen írni. de persze samsung mindenek felett, te 3 éve megmondtad. lol.tulajoknak: jobb gép mint az n97 nem kérdés, csak AS elfogultsága kezd mostanában elfajulni.
-
"+ tud multitouchot is meg szinte mindent .
"
Szép lenne, de azért ez nem így megy. Az Android rendszer (hasonlóan a WM-hez és az S60-hoz) egyszerre csak egy lenyomáseseményt tud kezelni, a multitouch lehetetlen. Persze a hardver (és a synaptics driver) képes rá, így tudták meghackelni a böngészőt a kétujjas zoomoláshoz - de globálisan még egy jó darabig nem lesz
-
hito
nagyúr
Sajnos AS-nek igaza van...kezd átrendeződni a piac. És ezt a lemaradó gyártók maguknak köszönhetik. Minden elismerésem a Samsung-é és az LG-jé. Az elvakult rajongók is tudják már ezt, de maguknak se vallják be. Ez ostobaság
Én is imádtam a Nokiát, de belátom, hogy egyenlőre nem rúg labdába semmilyen téren. N97 meg még mindig csak egy ráncfelvarrt N95. Ideje lenne lépni, amíg még nem késő -
Stunts666
őstag
Nokiának is meg a többi cégnek is az az érdeke, hogy minél nagyobb hasznot szerezzen. A Nokia is megtudná csinálni a Samsung HD vetélytársát. De minek? Elavult? Úgy is venni fogják. Kevesebbe kerül az előállítás, többért adja, több a haszna.
Úgy is elfognak adni annyi N97et mint amennyi HD-t elad a samsung.
-
Stunts666
őstag
Hát szerintem nem égett be. Ha megfelelően gyors lesz menüben az N97 akkor tökmindegy a 250 pont.
1.) Itt mondták mindig az okosok, hogy nem lehet ezekre a tesztekre adni.
Az N82-öm kb 480 pont körül ér el a Speedy Go!-ban és mégse játsza le folyamatosan a HD videót.2.) HD videó pl engem nem hat meg. Egyrészt nem fogok pöcsnyi kijelzőn hd-t nézni. Másrészt ha a nokiának dicsérik a fényképezőjét akkor sok ember rögtön rávágja, hogy "ne akarjuk már kiváltani a fényképezőgépeket telefonnal".
Én meg rávágom, hogy ne akaruk már kiváltani a videókamerákat telefonnal.
ui.: Vakítás ez az egész HD. Nehogy már egy igazi HD film elfusson a sz*ros 600 MHz-es telón.
-
joey04
titán
ok de frissíteni lehet azért őket? Gondolom igen. a magyar nyelv hiánya miatt maga a készülék nem lesz szarabb szerintem. Igazat adok, hogy sokkal jobb vétel magyar garival, de csak a biztonság miatt, mert maga a készülék semmivel nem rosszabb ha esetleg más EU-s országba szánták...
-
Atomgeszi
nagyúr
Hmm nem rossz. Én csak azért óvakodok ettől a telótól mert rosszabb képet csinál az innov 8-nál.. pedig jó lenne, ha legalább olyat vagy mégjobbat csinálna.. A másik dolog meg az érintőkijelző.. nehéz lenne megszokni. Ha lesz szolgáltatóknál az omnia hd tuti azt veszem... ha nem akkor innov 8..de csak az ár miatt!
-
ronaldo
őstag
Ahogy a képen látszik a csóka kezében, erre olyan 3" körüli kijelző fér. Talán picit nagyobb. Tehát kijelzőben jóval kisebb lesz, mint az i8910 hd. Plusz ahogy ismerem én az üzletpolitikát, nem is amoled lesz, de még csak nem is symbian rendszerrel. De 2 hét múlva meglátjuk mi jön be ebből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest