- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senser87
tag
Szétszerelési és összerakási útmutató
Ha ezt végigböngészed, akkor megtudod mi az a plexi, meg egyébként is érdemes, hogy meglegyen
-
Quasi_modo
nagyúr
Igéret van, de hát az....
Én is már arra hajlok, hogy inkább meg fogom csinálni a flash-t itthon. Eddig tartottam magam ahhoz, hogy majd hivatalosan, de hát a hivalos frissítés nem akar ideérni. Akkor ugye itt látszana a készülékünk.
Minden esetre ha végre bootloader módba tudom kapcsolni a mobilt (jelenleg nem megy a hangerő fel gomb), akkor megy fel a magyar nyelvű poland rom. -
factory01
tag
ha nagyon zavar akkor egy Hard resetet nem nehéz végre hajtani,kikapcsolt állapotban megnyomod az előlapon lévő 3 gombot egyszerre majd a telefon kiírja,hogy hard reset igen vagy nem,rámész az igenre és már kész is,csak így minden beállítás törlődni fog a telefonodról.
Nekem sincs meg régóta,de már csináltam hard resetet meg flashelést,muveszur segítségének köszönhetően -
Quasi_modo
nagyúr
Hmm. Esetleg használtan vetted a gépet és már ott voltak ezek a dolgok? Vagy ha nem lehet tudni, hogy mikor kerültek oda? Vagy esetleg nézted egy Xplore filekezelővel, hogy mi a bánat ez?
Ha semi sincs ami használhatná és mégsem sikerül eltakarítani, akkor végső esetben egy reset + format. De én ezt mindig szeretem elkerülni. (sok újratelepítésbe kerül)
szerk: mint ahogy muveszur is mondja egyel lejjebb... -
Quasi_modo
nagyúr
Xplore-ral sem lehet leszedni őket? Én előbb azzal próbálnám. Mert ugye a format már egy végső megoldás.
Azt sem ártana tudni mikor kerültek oda azok a file-ok. Lehet hogy valami telepített proginak a tartozékai. Akkor viszont vagy a progit kellene törölni, vagy békén kellene hagyni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged