- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyipp
csendes tag
Családban sajnos a 4-es is ugyanúgy megadta magát középen, mint 3-as, szóval nem tudom, hogy az mennyire biztonságos menekülő útvonal
-
nyipp
csendes tag
Őszintén szólva fogalmam sincs, azért nem mechanikai hibára gyanakodom, mert időszakos, és akkor is előjönm, amikor nyitott képernyőnél kapcsolom fel, tehát nem történik semmilyen mozgás, ráadásul elég változatos formákat ölt. Néha csak villan egyet bekapcsolás előtt, néha meg komplett showt ad elő mindenféle lilás árnyalatokkal, meg inverz színekkel. A belső kijelző repedt és feljött nekem is középen, és az cserélve is volt nem oly rég, de ez a jelenség előtte is meg-megjelent, viszont most egyértelműen romló tendenciát mutat. A fura csak az, hogy nem lineárisan romlik, hanem hetekig semmi, utána meg folytonos, majd megint semmi.
-
nyipp
csendes tag
Sziasztok,
Nem tudom, más is tapasztalta-e, nekem mostanában teljesen elszabadult a belső kijelző abban az értelemben, hogy kinyitáskor villog, maximális fényerő mellett invertálja a színeket, és ezt kb. minden nyitáskor előadja, aztán vagy visszaáll a "normál" állapot, vagy nem. Van erre valami gyógyír? Egészen döbbenetesnek tartom, hogy ezt nem képesek valamelyik frissítésnél kikalapálni végre
-
nyipp
csendes tag
Sziasztok, többektől olvasom, hogy a középen repedő/felváló fóliát nem cserélik garanciában mindenféle bull@@it indokokra hivatkozva. Az ilyesmit nem lehet megtámadni valamilyen módon (fogyasztóvédelem, pénzügyi békéltető testület, whatever)? Elég durván hangzik, hogy egy ennyire nyilvánvaló típushiba javítása alól ki tud bújni a szervíz.
-
nyipp
csendes tag
Sziasztok,
használ valaki függőleges szellőzőre feltehető autós tartót a telefonhoz? Ha igen, melyik jött/nem jött be?
Köszönöm! -
nyipp
csendes tag
Sziasztok,
Dex-szel kapcsolatos kérdésem merült fel, de nem találtam élő specifikus topikot, hátha itt is elfér (ha már Z fold 3-on küzdök). A kérdés az volna, hogy lehetséges-e elérni Dex módban, hogy Chrome-ból megnyitva Google Sheetet ne dobjon át az alkalmazásba, hanem Chorme-ból tudjak vele dolgozni, mint egy PC-n?
Köszönöm! -
nyipp
csendes tag
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy létezik-e ehhez a készülékhez custom virtuális billentyűzet (meg egyáltalán, van ilyen?)? Ennél a kijelzőméretnél azért már kényelmesen elféren egy cursor-sziget a billentyűzeten, hogy ne a képernyőn kelljen makizni, ha vissza akarok lépni három karakternyit. Ismertek esetleg ilyesmit, ami működik is?
-
nyipp
csendes tag
Sziasztok,
gyors kérdésem volna: eddig csak kártyáról vittem át az új telefonomra a mindent Smart Switch segítségével, de ugye a Fold 3-ban nincs kártya slot. Ilyenkor mi a jó opció? USB C - USB C kábel áthidalja a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Haditechnika, harcászat
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- DOOM - The Dark Ages
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged