- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pXeeT
tag
válasz
Ateszpapa #92765 üzenetére
Szia,
nekem van egy, ha szeretnéd, postaköltség fejében elküldöm.
De azt tudnod kell, hogy azt az életben be nem passzírozod a gyári hátlap alá. Teljesen púpos lesz tőle
Vegyél inkább egy ILYET. Nekem nagyon bevált, minimálisan vastagabb tőle a telefon, de passzol rá 100%. -
pXeeT
tag
válasz
feketepeti #92040 üzenetére
Jó kérdés, azt nem próbáltam.
-
pXeeT
tag
válasz
Classius #92005 üzenetére
Szia, mivel 4.4.4 csak S3 LTE (I9305) telefonra jött, a saját topicjában jobb esélyed van a válszra.
-
pXeeT
tag
2 üveg tök egyforma. Mindkét érintő gyári, 1 év különbség van köztük.
Nagyot néztem én is.
... Most, hogy mondod, amelyikre teljesen felfekszik az mondjuk 1 cserélt kijelző, de a Samsung szervíz cserélte garanciában mert be volt égve.#91975; lela: nekem ezzel volt rootolva: CF-Auto-Root-m0-m0xx-gti9300
-
pXeeT
tag
válasz
ImpersonatoR #91925 üzenetére
Gyári nem. Ez biztos.
-
pXeeT
tag
Javaslom a használatát
Én ilyen töltőt használok, meg vettem a telefonra egy ilyen hátlapot.
Kicsit lassabban tölt mint a hagyományos, de én laptop USB-ről töltöm. Leteszem az aztalra és simán töltögeti.
A hátlap miatt nagyon minimálisan vastagabb a telefon mint a gyári hátlappal, de a szilikon tok így is simán rámegy. -
pXeeT
tag
válasz
Beca1990 #91775 üzenetére
A [#91763. hsz-ben] írtad, hogy most a kit-kat alatt is újraindulgat...
Ebből arra következtetek, hogy valami főzött rom van fent, hiszen erre a telóra sajnos soha nem jött hivatalos KK.
(erre írtam, hogy tegyél fel CM-et, nekem azzal tökéletesen működik)A gyári 4.3 romot nem próbáltad visszatenni?
Ha a gyárival is újraindulgat, akkor lehet tovább keresgélni (akksi, bekapcs. gomb, egyéb hw hiba..), de addig amíg nem a gyári rom van fent, addig szvsz. szoftveres gond is lehet. -
pXeeT
tag
Sziasztok,
Azoktól kérdezném, akik üveg fóliát használnak: A szélein is szépen mutat az üveg?
Sajnos a legtöbb fólia a telefon mindkét szélén nagyon vékony sávban, de nem fekszik fel rendesen, mert kifelé ívelt a kijelző.
Ez az üvegnél is így van, vagy az valamivel keskenyebb mint a fóliák?Nexus 5-ön Nillkin üveget használok, és soha rosszabbat.
Esetleg egy jól bevált üveget linkelne valaki? (ebay-en a bőség zavara van, és nem szeretnék vaktában lövöldözni)
Köszi. -
pXeeT
tag
válasz
würzburger #90241 üzenetére
Köszi, lehet teszek egy próbát
jnorby: neked is köszi.
-
pXeeT
tag
válasz
Krisz1000 #90239 üzenetére
Javaslom keresd fel az [S3 LTE-s] topicot.
würzburger: CM12-ből pontosan melyiket tetted fel? Nekem most CM11 van fent, ezzel a kernellel ezzel OK a CM12 is?.. és Szunyi kolléga magyarítása jó hozzá?
Csak jókat mondasz, lehet kipróbálnám
BÚÉK mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest