Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
kurtuzov #88612 üzenetére
Hmmm. Ezt jo tudni. Bar ereztem, hogy a samu nem adta ki a drivereket nyilvanosan, bar akkor nem tudom, hogy oldottak meg pl a cm-esek, hogy van rendes hang, megy a kamera, telefonalas, stb. Mindegy, nem ertek hozza.
Amugy egyelore nagy csalodas szamomra ez a(z Archi) CM. Pozitivan.
Furge, egesz jol testre szabhato, es ami a szamomra egyik legmegdobbentobb, nagyon jol banik az akkuval. Ha lekapcsolt kepernyovel van a telefon, szinte semmit nem merul, de ha hasznalom, sem olyan mertekben, mint az elozo, lelakott, bugos 4.3mal.
Rendesen meglepodtem, milyen jol banik az akkuval, pedig mar 2 eves a tel. Epp gondolkodtam egy nagyobb akku beszerzesen.Es megnt adodik a kerdes szamomra, hogy ha nincsenek drivereik a custom rommereknek, akkor hogy tudnak pl ilyen jo keszenleti idot produkalni ezzel a rommal... Na mindegy.
Ricardo:
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Mobil flották
- Diablo IV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest