- Mindenki Z Fold7-et akar
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
balintkalman #61368 üzenetére
Nexus nem bővíthető.
Sony ? Olvass teszteket. -
roberto211
őstag
válasz
Itt valószínűleg s3 at fognak írni, de ha nem akarsz romolgatni,stb akkor nexus 4. Mindig kijönnek rá a frissítések , nem kevés ideig lesz támogatott ha előző generációkból indulunk ki,fapados(szoftverre gondolok de ezen lehet segíteni) de viszont nagyon gyors. És anyaghasználat sem rossz.. De ettől függetlenül LTE is kitűnő választás lehet.
(#61369) Burgburger : Nem tudom mivel tud kevesebbet a sima mivel nekem a prime van. Csomó helyről betudod szerezni.. Lehet ezért kapni fogok Tedd fel a primeot az a biztos.
(#61372) havri1: Nem erről van szó, hanem arról,hogy az alapból is használható ezért nem kell váltogatni, tesztelgetni,tisztogatni mivel gyári android. Custom romot arra szerintem fölösleges csinálni.
-
havri1
félisten
válasz
Nexus 4.
(#61373) roberto211: Ha nem akar romolgatni, akkor N4?
Arra van a legtöbb custom rom kb
-
iSonic
addikt
válasz
Xperia SP szerintem kiváló választás.. ismerősömnél láttam először és tényleg piszkosul gyors és jó készülék.. 3 közül a legférfiasabb is
-
Gergosz2
veterán
válasz
balintkalman #61303 üzenetére
s4 mini drága, sokkal jobb vétel most az s3 lte, t-nél 2 év hűséggel 76k.
-
Danny750
őstag
válasz
balintkalman #61303 üzenetére
Adreno 305 , de a mali 400 mp4 is bőven elég mindenre ha van elég ramod...Nem akarok itt vitát gerjeszteni , de pl a real racing 3 szaggatott és néha ki is lépett S3on míg az lte akadàs nélkül viszi+sosem dobott ki..és ugye ugyanaz a gpu csak a ram 2gb....
demyen: na akkor keress vmi tisztàt -
Balduran
tag
válasz
balintkalman #60897 üzenetére
Egy kis segítség:
[link]Itt látszik, hogy a -szerintem- lényeges részekben jobb az S3 LTE
-RAM
-Kijelző méret, felbontás
-Processzor
-Akku -
roberto211
őstag
válasz
S3 LTE: Nagyobb kijelző,2gb ram, 4magos proc.
S4 mini: Kisebb de ugyan zsebrevalóbb, 4.2.2(s3 ra "csak" a leaked jött ki és valszeg nem is fog 4.2.2 hanem egyből 4.3) és nagyjából ennyi.s3 nál a hibák az első szériánál keretrepedés volt, töltőgondok szoktak lenni ,kijelző foltosodás,beégés de ez amoled miatt tehát ugyanúgy ott van az s4 mininél is persze nem úgy kell elképzelni megveszed és egyből hanem az évek múltával... Röviden ennyi a többi rajtad múlik. Amelyik jobban tetszik, szerintem egyikkel sem fogsz rosszul járni bármelyiket választod.
-
zoltan6
addikt
válasz
egyértelmü hogy az s3 lte,a mini inkább női telefon.
-
roberto211
őstag
válasz
balintkalman #60293 üzenetére
s3 lte. Nagyobb kijelző,4magos proci, 2gb ram(mondjuk s4 miniben 1,5gb van tehat ,az a minusz 400-500mb nem mérvadó),több feature(persze ha használod ezeket),stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest