Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
dancsuri #40649 üzenetére
És az fel sem merül benned, se a mostani kollégánál se a tegnap plugines TC-s kérdesmnél,hogy MI esetleg nem az archiv válaszokra vagyunk kíváncsiak ,hanem a naprakészekre,csak mivel a témát anno jegelték / elfelejtették ezért feledésbe merült,de azóta az adott téma problémája sokkal könnyebben/egyszerűbben/gyorsabban kezelhető lenne....
ha valaki válaszolna rá érdemben,nem pedig folyton a ki**aszott KERESŐ szót böfégnék rá válaszul a kedves fórumozó társak -
válasz
dancsuri #40580 üzenetére
Használom is. Remélhetőleg egészséggel.
Meg a Skype-ot is. Ugyanazzal az egészséggel.
Mégis, éppen csak érintőleges metszete van a kettőnek.
A Vibert mindenki normál telefonként használja, nem kell külön accountot nyitni, keresgélni, engedélyezni a másik felet, feltelepítem, és a mobilszámommal egy kapott SMS után már megy is. Nincs macera, telefonként szuperál.
A Skype már egy elszigeteltebb világ, különösen a nem telefonbúvároknak már messze nem olyan kézenfekvő a használta -- még ha van is Skype accountjuk. Arról nem is beszélve, hogy Skype-on nem fog felhívni az, aki eddig is csak a telefonszámomat ismerte.A telefonkönyvemben ezer felé jár a viberesek száma, elég sok hívást kapok Viberen. Skype-on azonban még sosem hívott senki, pedig szép hosszú ott is a névjegyzék, mégis, a Skype-osok is mindig Viberen keresnek.
Ezért mondom, hogy a Skype a Viber HELYETT szerintem nem jó javaslat.
Az pedig, hogy az ismerőseid használjanak inkább normális programot , szerintem egy kicsit udvariatlan hangvétel.
Üdv: MaCS
-
apaszka
veterán
válasz
dancsuri #40575 üzenetére
Kicsit eltérek a témától!
Bocsánat!Vannak dolgok amikre sokan ráizgulnak,de egy szar sör árát sajnálják kiadni! Mikor szembesülnek a problémával,hogy nem frissíthető,és nem legális,akkor fel-vannak háborodva!
Vannak tényleg múúúkodö cuccok! Érted! ??? Nem az igazi,de megy egy darabig! Már tényleg vannak vírusok!
Ne hidd,hogy megúszod ha ilyen dolgokat töltesz le! Persze olcsó,mert ingyen van,de a kockázat?????? -
-
-
trobi28
addikt
válasz
dancsuri #40495 üzenetére
Amit én írtam az is ott van gyárilag csak nem a rendszerben (halkan jegyzem meg csak hogy ahhoz hogy valaki oda másolgasson root kell,legalábbis én úgy tudom , és nem mndenki root-ol ) hanem a saját memóriába
sid87: Én csak simán ki szoktam másolni root után,nem bonyolítom .
-
Slash20
tag
válasz
dancsuri #40319 üzenetére
Felraktam az új romot, tökéletesen ment leírás szerint minden, nagyon szép fut, minden tökéletes, viszont utána se telefonálni, se fogadni nem lehetett vele...Akármit csináltam, nem engedte fel hálózatra...Ahol vettem se tudtak vele mit kezdeni, keddre lesz kész a telefon, elvileg szoftver probléma. Na így jártam:/
-
Slash20
tag
válasz
dancsuri #40295 üzenetére
Csak simán a telefon készüléken csináltam, a kies programot még le se szedtem (tegnap óta van meg a teló, még nem nagyon tudom mi kell hozzá
Akkor azzal biztos nem lenne gond. Szerinted ha függetlenítve van és frissítem, visszaáll tmobile függővé? Mert ha igen, akkor marad inkább a 4.0.4.
-
Slash20
tag
válasz
dancsuri #40291 üzenetére
Ahol ezek az adatok vannak:
modell: GT-I9300
Firmware verzió: 4.0.4
Alapsáv verziója I9300XXLH1
Kernelverzió: 3.0.15-928452-user
se.infra*SEP-107#1
SMP PREEMPT Tue Jul 31 19:37:49 KST 2012
Build száma: IMM76D.I9300XXBLH1
-Na ennek a menünek a tetején a "szoftver frissítése"
Letölt vagy 330megát, rányomok telepít, újraindul ott az android figura vmit telepít vagy pár másodpercig, utána kéri a pin kódot, beütöm és bejön a telefon. Utána beugrik egy ablak szoftver frissítése névvel, és egy oké gomb. Után ha rányom, vagy nem semmi. A teló amúgy szerintem nem gyári független, mert mikor kapcsolom be a samsung logó tmobilos hangot ad. De telenorral használom. -
válasz
dancsuri #40188 üzenetére
köszi de inkább kihagyjuk a telós transmittereket
én személy szerint egy A6ba használtam egyszer kétszer,de a hangminősége hagy némi kivetnivalót maga után a gyári rendszerrel
akármelyik "üres" frekire hangolok egyszerüen "matt hangja" vanmaradok a pendriv/Aux verziónál
-
-
-
pcsabat
őstag
válasz
dancsuri #39631 üzenetére
lehet, hogy lementette, meg Siyah kernel is volt fenn és az is elvileg lementi ha jól tudom, de nem nagyon foglalkoztam vele. Most viszont ha visszakapom és nekiállok újból berhelni szeretnék mindent a "papírforma" szerint csinálni. Annyira nem is volt vészes 4.1.2-ről flash countert nullázni, úgyhogy felbátorodtam a további ROM-oláshoz.
Egyébként a Revolution HD rom-okról van valakinek valami tapasztalata? Azzal szemezek most.
-
spider80
őstag
-
törölt tag
válasz
dancsuri #39272 üzenetére
Ugy gondoltam, hogy meg lehetne pròbàlni madzagon megosztani a mobilnetet -- csak épp nem azt osztod meg, mert le van kapcsolva, hanem a wifit, amit fog a készülék. Persze nekem is az a hunch-om, hogy nem mukodik, de megprobalni meg lehet.
(#39280) Tomash95: pihe-puha
-
Chrys_
addikt
válasz
dancsuri #39239 üzenetére
Nekem S3-n csak rossz tapasztalataim vannak Skype-pal:
Hanghívásnál az egyik fél nem hallja a másikat, hívást nem mindig lehet megszakítani, mert befagy ha a másik fél bontja a vonalat. Ha én próbálom meg lerakni, akkor utána semmire nem reagál a skype és olyan, mintha nem bontaná a kapcsolatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest