- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
styxcsabi
csendes tag
válasz
Richard #8968 üzenetére
Meg hát! Mivel ez önhibából történt ezért nekem kellett állnom az egészet. De amúgy garancia az 2 évig van rá.
@gyuri81: Azért volt ilyen gyors mert expresszbe kértem (10 euro felár). Amúgy 5 munkanap lett volna :S azt azért sokalltam volna. És még cseretelót se adtak volna...
-
buci30
addikt
válasz
Richard #8955 üzenetére
Na ezt nem tudtam tényleg ,hogy az frissítési csomag.
Ott van ,hogy OTA igaz de..
Azt tudom ,hogy Titaniummal ,hogy kell az nekem úgyis van elmentve ,hogy felhasználói programok és beállítás. De akkor ezt meg is csinálom ,hogy csak a felhasználói programok legyenek mentve sd-re.Piwi :
Nagyából képbe vagyok mert az eredeti romot már tettem vissza Odinnal, és arra kernelt aztán tibi visszaállítás.
Igaz ott csináltam wipe-t is.
Azt hittem ez is csak annyi ,hogy betallóz PDA és go. -
Rengete
aktív tag
válasz
Richard #8543 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm eme kimerítő és egyben nagyon humoros hozzászólást!!! Csodálkoztam is volna ha valaki nem írt volna valami ehhez hasonló amiért nyilvánvalóan idegesíti a kérdésem. Bár jobban örültem volna egy kulturált "még mi is arra várunk" vagy "olvastam valahol, hogy 2-3 napot késik" válasznak de hát ezzel is beérem!
-
Roxbury
őstag
válasz
Richard #8527 üzenetére
Nekem is az S3 protective cover van. Tökéletes. Egyetlen egy bajom van vele, hogy a jobb felső sarokban hátulról nézve ahol van két kis lyuk, ahol a nyakbaakasztót be lehet tenni, ott bemegy pár nap utàn a por. Ez eléggé idegesít. Amúgy minden másban tökéletes. Marad nekem is ez.
-
rankesz
veterán
válasz
Richard #8237 üzenetére
Stabilitassal nincs gondom, ahogy eddig az akkuval sem volt, 16 ora uzemidovel hoztam ki vele 6.5 ora kijelzot, csak ez az 1.5.2 az ami kicsit mint ha jobban fogyasztana keszenletben, bar hosszutavu tapasztalat meg nincs, lehet csak be kell allnia.
Az biztos hogy romot mar nem cserelek amig nincs stabil JB kint. -
baladam86
aktív tag
válasz
Richard #8237 üzenetére
Tudsz valami megoldást a(z) STweak-hez hasonló alkalmazásra? Nekem ettől tetszett meg a szia. A root az root, nekem az mindegy mitől lesz rootolt, mondom, én a(z) STweak-et sajnálom most, hogy nincs.
Egyébként csak nekem nem tetszik az LH7-es ROM? Néha biza meg-megakad, beállítások leállt, amikor nincs semmi gáz, akkor tény, hogy valamit érezni a project butterből
Remélem holnapután jön az igazi magyar független változat!
-
Gold_fish
tag
válasz
Richard #8099 üzenetére
Nagyszerű... elképzelésem sincs, hogy mi lehet az oka. Alkalmazáskezelőben nem látok semmi olyan futó alkalmazást, ami nem oda való, nem telepítettem semmi újat. Egyszerű kikapcsolt kijelzős készenlét alatt egyértelműen gyorsabban merül, talán az akkuidő grafikonoknál az ébrenlét valamivel gyakoribb, mint korábban. Átnéztem minden alkalmazást, aminél állítható a szinkronizálás gyakorisága, de semmi. A szabad memória sem lett kevesebb, mint korábban.
Lehet az lesz, hogy megvárom a JB-t, és ha ott is fennmarad a jelenség, akkor csinálok egy gyári állapotot. Ezt ugyanis eddig nem léptem meg.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Richard #7877 üzenetére
ha valakinek nem megy a wifije pl akkor arra jonnek a megoldasok, kerdesek, pl tegye ujra a romjat, tesztelje le mas routerrel vagy akarmi.. hat ebben az esetben magam kellett rajojjek mert senki nem tudta hogy az nfc antenna az akkuban van, egesz addig amig irtam hogy nem a gyarival hasznalom (mert sokkal tovabb birja mellesleg..)
bizonygatni nem akarok semmit, tudom hogy nem vagyok tokeletes csak epp nem csipazom amikor valaki nem szol semmit mert ugyanugy kurvara nem tudja hogy mi lehet a baj, aztan meg jon hogy jaaa hat persze.... hat miert nem mondta akkor hogy milyen hibalehetosegek vannak ha nem megy az nfc.. azer mer ugyanakkora mokus volt mint en..egyebkent a samsung szervizben csak kiprobalas keppen a csao is szetszedte es meg hatlap nelkul is kiprobaltuk a kinai akkuval es neki sem jutott eszebe hogy az lehet a baj.. (teljesen mashogy nez ki ugyhogy tudta h nem eredeti az sem..
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Richard #7872 üzenetére
leirnad pontosan mit is keverek mert amit te most irtal az szinten eleg osszevissza dolog.. az akkura nem gyanakodtam ezert nem tunt fel hogy abban van a hiba ezert irtam hogy gyarival ment, valoszinuleg akkor az eredeti akkso volt benne..
nem is kellett volna semmit kibogozni, ha tudta volna barki hogy ha nem megy az nfc akkor milyen hibalehetosegek vannak, de akkor meg senki nem jott elo semmivel... utana meg persze jon az osszes hogy nalam van a user error, ami igaz is csak akkor meg senki nem volt ennyire nagyarc.. -
Brekecs
senior tag
válasz
Richard #7828 üzenetére
Nálam kicsit felemás a helyzett ! Az eszköz névjegye -> Állapot -> Eszköz állapota: Modosított ! Viszont amit írtál " Második módszer: Kikapcsolod a telefont. Bekapcsológomb + Hangerő le + Home gomb egyszerre nyomva tart amíg be nem jön a download mód. Itt Hangerő fel gombot nyomsz. Itt a Custom Binary-nál NO kell "
Itt minden rendben van ! No és Officialon van !
Ja és tegnap lefrissült a telo !
Akkor most mi a helyzet ? -
allein
addikt
válasz
Richard #7830 üzenetére
Akkor addig frissítem amíg jó lesz. Tehát a HOME gombot nyomva elvárnám egy ilyen készüléktől, hogy egyből kilépjen a programból és azt is elvárnám, hogy miután kiléptem akkor egyből megjelenjen az adott képernyő beállítás. Én esetemben, van az alkalmazás ami mutatja az időjárást és még pár ikon. Ezeket nem egyszerre jeleníti meg miután a HOME gombot megnyomom, nem tudom mennyire vagyok érthető
Vagy csak én vagyok ilyen finnyás?
-
bigdigit
addikt
válasz
Richard #7828 üzenetére
ezek megint érdekes információk számomra.volt itt aki tegnap frissített majd megint rootolt...
nekem rootolt volt és odinnal tudtam csak frissíteni viszont eszközállapot maradt módosított!
Supersu is panaszkodik valamire és kilép valamint Triangle Away sem talál root jogot működjön.Cwm meg eltűnt...
most már kezdem elveszteni a fonalat vajon hogyan lesz ismét gyári állapotú a teló!update:
SuperSu-t le sem tudom szedni a telóról teljesen.maga az alkalmazás talán lement de az ikonját még manuálisan sem lehet törölni. -
allein
addikt
-
heidrich
senior tag
válasz
Richard #7817 üzenetére
tudom csak azt hittem a lista nincs összefüggésben a rommal és csak azokat lehet változtatni.
Amugy senkinek nem volt olyan hiába mint nekem, hogy néha bejön magától a beállitás varázslo??? Nem tudja valaki a megoldást?
styxcsabi (#7818): szolgáltatos telefonon átállitod a product codeot magyar független régiora és feldobsz egy olyan romot és kész. onnantol kezdve ugy kapod a frissitéseket mint ahogy a magyar független telefonok.
[ Módosította: Ndruu ]
-
törölt tag
válasz
Richard #7772 üzenetére
Gyárilag független elvileg és sztem németből hozták be mert mikor bekapcsoltam legelőször csak német nyelvet lehetett kiválasztani azt ajánlotta csak fel.
Android 4.0.4
Alapsáv verzio: I9300XXLG8
Build szám: IMM76D.I9300XXBLG8
Ez va rajta most erre frissitett még juli 26.án. -
bigdigit
addikt
válasz
Richard #7731 üzenetére
na várjunk csak valamit nem értek ismét.valami 32mb-os frissítésről volt szó ez meg 7xxmb.
a 32mb-os esetén gondolom megmarad minden beállítás míg a 7xxmb-os esetén kezdhetem megint az alapokról a beállítást majd?ha így van többet sem rootolok azt hiszem.
a 7xxmb esetén kell wipe vagy valami? -
bigdigit
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest