- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rengete
aktív tag
-
rankesz
veterán
válasz
Zsolaf #11676 üzenetére
Írták már, nem a hátlap karcolódik, csak a kulcs anyaga kenődik rá...
-
Norbi8719
tag
-
adamho
tag
válasz
Zsolaf #11405 üzenetére
Na akkor megvan a múltkori szenvedésem oka is. Nem tudtam egy LH1-et visszatenni, másikat kellett keresni, ekkor tettem fel lengyel LH1-et. Valószínűleg innen lett a XEO kód!
Ha majd nagyon sok időm les, nekállok: visszateszek egy TMH-s romot, factory reset, új rom, PC ellenőrzés, anyám kínja, stb. -
lajki7
senior tag
válasz
Zsolaf #11237 üzenetére
Szerintem fixxen igaza van arsenix kollégának ! Más szerverre kell h felrakják ugyan ezt a ROM-ot és utána tudjuk tölteni mi is
Egy az egyben ugyan ezt fogjuk kapni !! 90%-ra meg merem kockáztatni. Van benne logika,sőt... Én szerintem egy ODIN-al bátran fel lehet rakni és át állítani XEH-re !
-
agabe
addikt
válasz
Zsolaf #11237 üzenetére
de ettol fuggetlenul ez nem oromteli...meg ha alma hozzaallasa a dolgokhoz nem is szimpatikus (bar tobben gondoljak, hogy egy jo marketingnek is hasznalhato fogas a sok pereskedes), a tulajoknak azert ez szomoru dolog...mas gyartoval is elofordult mar, volt az iphone-nal is jopar dolog (utoljara talan az antenna gate), aki viszont megveszi az szomoruan konstatal egy ilyen peldanyt, ezert ha erre orommel hivatkozik barki arra jogosan lesz merges, es itt kezdodnek a veres hitvitak is. tudni tud rola akit erdekel ugyis, es itt is lehet hir, csak ne oruljunk neki.
-
arsenix
tag
válasz
Zsolaf #11237 üzenetére
Szerintem tök ugyanaz a lengyel és a magyar ROM.
Mikor felraktam a független LH1-et, akkor is XEO-n indult el először a teló, utána kellett átállítani. (és ez megmagyarázza Oberthur esetét is)
Gondolom csak amiatt van külön lengyel meg magyar release, hogy külön szerverre rakják a terhelés elkerülése miatt.
-
Oberthur
tag
válasz
Zsolaf #11224 üzenetére
Én számítástechnikában dolgozom és hetente 2x 3x járok a Samsunghoz garanciáztatni! Tőlem már semmit nem érnek annyira ismernek! Nem hordok se garancialevelet se számlát semmihez! Ők mondták, hogy ne szennyezzem a környezetet a sok papírral!
Samsung
LG
Dell
HP
LenovoA sorozatszám alapján van a garancia!
A gyárból való kikerüléstől van a garancia mindegyik így csinálja! Az adott garancia 1-2-3 év + 3-4-5 hónap ennyit szoktak még ráhúzni mert ennyit áll kb. nagyker bolt stb. helyen!A nygkerek új szokása, hogy lejelentik a sorozatszámokat. hogy mikor adták el a kiskereskedőnek! A mai világban kevesen visznek raktárra, inkább rendelésre viszik így biztosan kikerül a boltból max 1 héten belül!
-
-
válasz
Zsolaf #11013 üzenetére
Ez ami neked van fele olyan vékony és még a neve is más. Ráadásul nem védi a csatlakozókat sem. Két teljesen különböző tokról beszélünk egyik sem a másik javítása vagy módosított változata. Teljesen más kategóriában indulnak.
Anyagán kívül nincs hasonlóság. A slim max a karctól véd.
-
megabe
tag
-
rjg
őstag
válasz
Zsolaf #10659 üzenetére
Csak, hogy legyen ellenvélemény is.
S2-n hibátlanul ment a BLN és a NoLed is, pótolandó az állapotjelző led hiányát. (Természetesen az örömteli, hogy SIII-mon ehhez nem kell külső app.) Továbbá évek óta gond nélkül használom különböző készülékeken, az alábbi, root jogot használó programokat is: Cache Cleaner, Droidwall, Root Explorer, Autorun Manager és TB.
-
bruti01
őstag
válasz
Zsolaf #10547 üzenetére
hát igen! max gondolom krait procit kap magas órajellel. + egy eröseb gpu-t (minek??) meg 2 giga ramot +lte támogatást. ennél tovább nem hiszem hogy lehetne strofolni! full hd kijelzőt tuti nem kap. akkor nem hiszem hogy nekünk érdemes lenne váltani. hisz az lte még közel se elterjedt + elég drága is amelett hogy totál felesleges. 21mb/sec et tud a miénk és a hálózat idáig max 6 mb-et adott ami a villámgyors böngészéshez totál elég.
a 2 gb ram az mondjuk nem lenne rossz. a proci meg nem olyan nagy előrelépés. hisz a miénk is atombika! jelenleg a legerösebb. hát nem toma méret meg hát ez szerintem totál hibátlan. nagyobbat akkor viselnék el ha a felbontás is nagyobb lenne. mondjuk volt note om ami nem volt rossz!
gabee: harveresen érződik a plussz! ha lenne egy fullos nota valszeg visszacserélném de ez sajna nem fenyeget de lehet nem is gond
elvagyok ezzel is böven
karácsonyra meg ugyis kapok egyet!
de egy majdnem azonos telóra ami egy picit nagyonn arra szerinted érdemes cserélni ( é hardveresen majdnem ugyanaz)????
-
-
rjg
őstag
válasz
Zsolaf #10342 üzenetére
Jogosan szúrja. Szerintem sok S2 használó van, aki nem azért nem vált, mert nincs rá pénze, hanem mert nem kap akkora pluszt, mit az S1 - S2 váltásnál / vagy nem tetszik neki az S3. Én is erősen gondolkoztam és csak most vettem meg, pedig ha továbbvitte volna az S2 design-ját, már a megjelenéstől használnám. Amiért mégis váltottam, az a felbontás és a jobb támogatás, közelebbi JB.
-
highness
tag
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest