- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uhtred
csendes tag
-
hito
nagyúr
válasz
Zsolaf #24414 üzenetére
Miért nem ment fel vajon a CF-Root? Nem tudok rájönni.
zozyk: bármelyik másik samuval megcsinálnám, de ennek a készüléknek az előélete mellett (tegnap este) nem merek mobil odin-ezni
Sógi: hogy lenne már fake, amikor egyre-másra pakolgatom fel az S3 romokat? Látnád a készüléket egyébként Te se hinnéd, hogy fake. Megjelenés előtti verzió, ennyi az egész. Ma csinálok képeket.
-
hito
nagyúr
válasz
Zsolaf #24357 üzenetére
Odin3 v1.85. De nem ez lesz a baj. Teljesen szét van hullva a szoftver. Folyamatosan felugrik az a nyomorult samsung fiók bejelentkezés (vagy create new account). Bármit nyomok megint felugrik. Szar az egész. Szerintem feltolok egy új szoftvert. XEH ajánlott? Root ugyanúgy működik rajta (vagy ugyanúgy nem
)?
-
-
-
lajki7
senior tag
-
Yeffy
veterán
válasz
Zsolaf #23595 üzenetére
+ kungzi:
jah, köszi, h így aggódsz értemmég egyet kérdeznék: most, h már root meg egyéb extráim vannak, ilyet szeretnék magamnak. de ez a lengyel rom ez ...XXELKC. vagyis gondolom, h az "Alapsáv verziója" pont ezt jelenti.
van valahol erre is ilyen? egyelőre nem nagyon találok megfelelőt, de kéne nagyon, sokkal jobb szerintem a gyári sötét sz_rnál... -.-" -
Yeffy
veterán
válasz
Zsolaf #23587 üzenetére
+ ibenny, nggabi: köszi mindannyiótoknak. most már ezt is tudom.
akkor annyit még, h a kernel/romcsere nem írta felül ugye a gyárit? mert akkor mentem le valamivel, mint a villám...
kungzi: efs mappám nincs, egy efsdev-mmcblk0p3.img.gz és egy esfbackup.tar.gz fájlom van főkönyvtárban. ezek azok lennének?
-
Yeffy
veterán
válasz
Zsolaf #23581 üzenetére
én meg olyat kérdeznék, ha már EFS, h mindegyik, mondjuk T-s S3nak ezek az EFS fájlok megegyeznek, vagy alaplaponként mások? csak mert az előző, vélhetően DAC-hibás alaplapom"ból" van EFS mentésem, a mostaniról nincs. mondjuk én csak 4.1.2-t és Siyah-ot tettem fel. ha ne adj' isten baj lenne, jó az előző mentése? vagy, ha nem jó, a mostanit lementhetem? a kernel/romcsere nem írta felül?
thx
-
Laraxior
titán
válasz
Zsolaf #23518 üzenetére
Igen. Es az akkuidom is brutalisan ugrott a romolgatas ota, hogy visszatettem a 4.0.4-et.
2nap uzemidő, több mint 3,5 ora kijelzovel. Mondjuk uj akksim van, de fél eves sincsen a telefon, nem hinnem hogy az előző tönkrement volna.
Most 4.1.1re frissitett, de én nyomtam ra a frissites gombra, nem jelezte hogy van. -
Sógi
addikt
válasz
Zsolaf #23355 üzenetére
Még nem próbáltam, de ki fogom hétvégén! Láttam sok a pozitív hsz ezzel kapcsolatban. Szerencsémre
Am, reménykedem benne, sőt bízom a fejlesztőkben, hogy ki fognak adni tökéletes romotNem gondoltam anno S3 vásárlásakor, h 50-80 mega marad szabadon az 1 gigából, S2 után furcsa volt...
Imádtam a KK5 romot, sosem volt újratöltögetés, memória elfogyásHozzáteszem még egyszer, h szeretem ezt a telefont és nem szeretnék megválni emiatt tőle, csak sokszor felnyomja az agyamat a droid
-
Sógi
addikt
válasz
Zsolaf #23336 üzenetére
Igazából csak gondolkodom, várom, h javuljon a ram kezelés, nagyon sok memóriában futó appot használok és sokszor ráébredek, h nekem/telefonnak szükségem van a 2 giga ramra, mikor lövi ki az appokat és tölti újra az apexet (hiába a "tartsa memóriában"), böngészőt (amiben éppen benne voltam valamiben) és a többit...Bár nem egetrengetően nagy probléma ez, de mégis zavaró tud lenni
S4-el az lesz a gondom, h tuti horror ára lesz, kb. fél évig a megjelenés utánig...Bár biztos tuti kis masina lesz
Gondolkoztam a nexus 4-en is(#23337) spawn21: Annyival nem, csak a gari miatt gondoltam...Ha lenne benne 2 giga, eszembe sem jutna évekig a csere.
(#23344) Varszegig: Hát ez az! De az az egy év legalább samsung gari lenne?
Van LTE itthon, tudom, de ockodom a gsm bolti garitól.Várom, h a 4.1.2-őt elkezdjék főzni a kedvenceim, most is direkt hyper light romokat használok (200-300 mega), ha felteszek egy gyárit és belakom, már érzem is, h lassúbb és megdöccen sokszor!
Mondjuk eza hyper light 2 napja van fent LJ5 és egész jónak tűnik. -
berczy03
aktív tag
válasz
Zsolaf #23345 üzenetére
Jaja, köszönöm, látom 1 file-os.
Másik a kernel. van értelme, jelentősége custom kernelnek? Ill. hogyan kell feltenni? Az a kérdés igazából, hogy kell-e előtte CF-ROOT, vagy simán mehet .tar-al a Siyah kernel? Valamint ajánlod-e?(#23345) amuba: Sima Telenor-ost raktam rá ODIN-nal.
-
Yeffy
veterán
válasz
Zsolaf #23285 üzenetére
na, ez egész jó kis csomag, csak nekem az akku meg a töltő - egyelőre - nem kéne. olyan csomag nincs?
na ma este mászik fel a 4.1.2 root-tal ^^
Compi: tenkjúú, este le is kapom.
ezt a cubby-t mindig chubby-nak olvasom -.-" ami külön poén, mert nagy chubby girl fan vagyok ♥ -
highness
tag
válasz
Zsolaf #23314 üzenetére
Engem az ilyen "könyves" tokban csak az aggaszt, hogy mivel nem zárt oldalról, így az üveg és a tok közé szoruló esetleges porszemek nagyobb kárt okozhatnak, mintha nem lenne tok a telefonon. Mondjuk a nadrág zsebében akol rányomódik a tok fedőlapja az üvegre.
Ja, meg azt sem tudom, hogy ezek védik a telefon élét a sérüléstől leeséskor? -
Yeffy
veterán
-
okoska74
senior tag
válasz
Zsolaf #22815 üzenetére
Na kipróbáltam és tényleg szuper. Reggel 7-kor 100% -ról vettem le a telefont töltőről este 19:10 van most és csak 12% -t eset az akku szintje. Viszont az időjárás vidget nem frissül, hely meghatározás terén. Egyenlőre ennyi. A 12% -ban benne foglaltatik 2,5 perc beszélgetés + kb 10 perc játék a Modern Combattal + 15 email folyamatos mobilnettel.
-
Bilux
veterán
válasz
Zsolaf #22950 üzenetére
Szóval erre foglalták le azt az 1MB-ot
americanidiot: ne is mond most vagy 3/4 évig siránkozások jönnek
vagyula: Mindent nem lehet egyszerre, mert akkor ki veszi meg a következő telefont?
Egyébként meglepődtem a samsung döntésén mikor kiderült, hogy SGS2 megkapja ezt a győnyőrű új embereknek készítve UI-t. Ilyen sosem volt, de szerintem mi nem kapjuk meg a következő széria kezelőfelületét.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest