- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alma123
csendes tag
válasz
pitimany #23690 üzenetére
Arra tippelek, hogy azért nem engedi Magyarországon, mert a térkép a teleatlastól van - vagyis már csak volt, pár nappal ezelőtt jött a ground truth update, és most a webes google maps már nem írja ki az alján, hogy a teleatlastól van - remélhetőleg akkor a mobil verziót is hamarosan frissítik.
Biztos olyan megállapodásuk volt a teleatlas-szal, hogy nem lehet letölteni.
Egyébként az origo cikke szerint a trükk az, hogy mozgatod a keretet, és akkor csak egyszer engedi. Érdekes bug.
http://www.origo.hu/techbazis/20120628-internet-nelkul-is-mukodik-a-google-terkepe.html -
KKevin
tag
válasz
pitimany #1582 üzenetére
Lehet hogy megpróbálom megtapogatni a kamera felső részét hogy az ég ne égjen be...
Amúgy biztos volt már, de az accuweather widgeten az idő mellett mi az a nap amiben egy 1-es van? Mit jelent?
A másik, hogy jól látom, ez a widget animál? Szóval a Samsung végre megírta úgy a framework-öt, hogy támogassa az animációt? Mert akkor HTC szerű óra widgetek is menni fognak rajta... -
mycso
veterán
válasz
pitimany #1557 üzenetére
Mondjuk eddig nálam az S2 nem adott okot, hogy panaszkodjak a wifire vagy a GPS-re...nálam mind2 kiválóan működik. Talán volt 1-2 rom verzió, amelyiknél a wifi picit gyengébb volt.
S3 wifi kb ugyan azt tudja, én nem vettem észre, hogy jobb lenne...gps-ét még nem néztem.(#1558) lalakov: Es-ben valóban nem látni, csak a belső tárhelyet. Egyébként a gyári fájlkezelő, root explorer és az Astro is tökéletes. A total commandernek, meg úgy tudom, hogy minden verziója fagy, nem indul, stb. azt majd gondolom javítják.
-
Gold_fish
tag
válasz
pitimany #1557 üzenetére
Nem én vagyok a megfelelő referenciacsoport, mert két napig volt HOXom, ez meg nem egész 20 órája, amiből 10-et alvással töltöttem
HOX wifivel a lakásban semmi gond nem volt, a gps-sel meg annyit próbáltam csak ki, hogy jelet fog-e. A Samsunggal ma lehet, hogy elmegyek futni, és rögzítem az útvonalat. Az sokat elárul majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest