- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
nemkőbeszólni mer kapol megint 30 percet
letölteném a philzt ha menne a d-h
Gizmo94: siyah nem szignózott... elég gyenge cucc lehet
zsoca:
4.1.2-re philz kellett volna. nekem nem kő s3, egérmozi
apaszka: jó lesz a gyári is, philz a cwm miatt jobb neki. akku idő így is sokkal jobb lesz s2 után.
-
levehetted volna róla a fóliát, beállíthattad volna a fényerőt, illetve az új firmware mellett már a teljes színvilágot is - de ezt utólag inkább már ne, mert lecseréled a telefonodat!
leírhatod, hogy neked nem tetszik, sokan így vannak vele, másoknak meg pont az amoled nem kell, bár én azt is szeretem, volt több ilyen telefonom is - még az s2 kijelzője is tetszett -, de szinte naponta látom a különbséget, zavar az s3 esetén a "fehér" és kijelző halványsága, de mindenhol vannak kompromisszumok, ez van...
jut eszembe, az s3 lte kicsit erősebb mint a sima s3 esetében, többször is megnéztem, több darabon is, hátha csak véletlen, de nem. -
berczy03
aktív tag
Azért ne legyünk már szűklátókörűek. Nem csak arra jó. Aki azt mondja, csak arra jó, az vagy nem ért hozzá, vagy parasztvakít, vagy magát nyugtatja, hogy neki csak 1GB-s van.
Ugyan, ne vicceljünk, kétszer akkora mamóban kétszer annyi minden fér el. Gyorsabban fér hozzá a dolgokhoz a rendszer, jobban ugrik a használt progik betöltésénél. -
spawn21
veterán
Szerinted fos. Na de ezt inkább ne folytassuk. Mert Te biztos jól tudod. (Vagy nem
)
Tuz: nem volt vele komoly bajom. Ha bele akarnék kötnu, akkor a kamera.
Kijelzője nagyon baba. Nem kell arra a gonosz ördögre hallgatni. Csak a szája jár.
Nagyon minőségi. Zenében pl rongyosra veri az s3-at és a notot is. -
akinek a túlhúzott amoled kell, ami távolabb áll a valóságtól, meg nem baj, ha a fehér az inkább kék, beég, és még lehetne sorolni...
spawn21; bedobjuk egy kád vízbe az ő telefonját az enyém mellé, lefogadom, idővel ő is azt mondja, hogy nem az s3 kijelzőjén kátható színek szebbek!
-
dancsuri
veterán
nem azt mondtam, hogy nem tud többet
hanem azt hogy amivel többet tud az a használat során szinte semmi
egyébként mit olvastál? mivel tud többet, ami a napi használatkor kijön?
a proci tudása még itt sincs kihasznáélva, 4G = 0, Full hd ? mindkettőn ugyanaz a videó nemhinném hogy akkora eltéréssel bír ........ -
nem azért, de nem hátrány.
őszintén szólva, amikor egyedül vagyok itthon, akkor jön velem az xperia z a fürdőszobába - nem a vízbe, bár azt is bírná -, pláne ha fontos hívást várok, és az i4s félős volt ilyen tekintetben, az sgs3 is az lenne, mert a pára/gőz is csúnya munkát tud végezni idővel, és én vigyázok a telefonjaimra!
több cégtől is úgy hívogatnak, hogy kiír 30-as meg 20-as mobilszámot, de azon visszahívni nem lehet, mert a központ dob ki a hívóknak különböző számokat, viszont nem hátrány, ha bármikor elérnek napközben, fürdeni/zuhanyozni meg csak kell...
most hívott a haver, hogy s3 alatt nem működik neki a *2767*3855# kód!?!?
jól összegányolta, holnap áthozza, bíbelődhetek vele, mert állítólag semmilyen visszaállítás sem megy... -
akkor csak amoled kijelzős telefonokat vegyél, tft, ips és társaik felejtős...
tapasztalat, hogy akik például ips mellett/után nézik meg, azok inkább erre hajlanak, nem pedig az amoled irányába.
nekem mindegy, nem a kijelző milyensége az elsődleges szempont, ezért is lehetett volna akár az s3 lte is. -
én alaposan megnéztem egymás mellett az s3 lte és az xperia z telefont, mert ez a két esélyes volt, és közel sincs akkora különbség, ami engem zavara, pedig előtte is minőségi kijelzős telefonom volt, azelőtt meg két amoled is.
mind a két típusnál van annyi hátrány is, amennyi előny, sajnos...RicHarD; ez is egy szakmai topic, meg az is, ami tény, probléma, vélemény...stb, az mind a két témában az, elfogulatlanul véleményeztem mindent.
közben rákérdeztem egy ismerősnél - samsung illetékes - az s3 lte kivonulásos szervizelésének a lepasszolására, mondtam neki a korábban itt idézett sablonos elutasítást, mire megígérte, hogy rákérdez a dologra, mert ez így tényleg érdekes...
olyan ez, mint anno a galaxy w, ami csak sokadszori csesztetést követően került be a garis futári listába. -
Laraxior
titán
Megnéznéd hogy energiatakarékosságot bekapcsolva visszaveszi-e a CPU orajelet 1000MHzre. Mert nekem nem mukodik a 8as verzió óta, pedig super wipeolok. Cool Tool nevű marketes program monitoroz azzal mutatja. Köszi.
Reboot utan alkalmazza az aktuális beállítást de a kapcsoló nem hat a processzorra csak a fényerőt állítja energia takarekosra -
A DealExtreme-en is 23 $ az 1.5b verzió (a vaterás 1.5-ös tán 16 $), ami vagy 40%-kal kevesebb, mint úgy egy éve volt.
Egyébként tudja valaki, hogy mi a különbség a kettő között? Én eddig csak a kék, 1.5b-t próbáltam, állítólag az a tuti -- de miért????
Egyébként tényleg baromi hasznos kütyü minden még csak nyomokban is autófil egyednek!
Üdv: MaCS
-
feketepeti
aktív tag
Nekem eddig pozitív tapasztalataim voltak a CM vonallal, Desire, Defy eszközökön.
Az is igaz, hogy nálam a fényképezés sokadlagos szempont, inkább csak doksikat, eszközöket stb. fotózok vele, arra meg teljesen jó.
Gyorsaságban, stabilitásban, eddig nekem bevált.
Nekem mondjuk nem a csicsa lényeg, 1200 kontakt, 5 nagy forgalmú IMAP (SSL) mail fiók, rengeteg telefon.
A gyári rendszeren a tárcsázó teljesen elviselhetetlen és az egyéb tárcsázók sem túl fényesek.
-
-
bencze
senior tag
Én az sgs-en azt használtam egy darabig és nem volt semmi gondom vele. Igazán virgonc módon működött. Fényképezni nem próbáltam, arra van fényképezőgép, az max eszköznek kell pl mikor mosógépet kerestem lefényképeztem azokat ami érdekelt, hogy otthon tudjam jobban megnézni neten...
Szóval a cm-ről az extrém rossz véleményt én sem egész értem, ugye sok rom erre épül, szerintem igazán kemény munkát csinálnak, nem csak windows explorerben "fejlesztenek" fájlok másolásával / törlésével.
Az tény, hogy az eredmény eszközfüggő lehet, a driverek miatt. Talán pár év után ez is megoldódik mint a pc-k esetében.
-
rjg
őstag
Köszönöm,
feltettem. Ha jól látom, ez egyszerre látja és kezeli a micro sd-n lévő swap partíciót (az enyémet megtalálta) és e mellett enged hozzányúlni a zram-hoz. Most azt is beállítottam 500 MB-ra, a cache swap-ot pedig 480 MB-ra, kíváncsi leszek. Te milyen beállításokkal használod?
-
BéHGT
senior tag
Azért zavart S II-nél és Note-nál is, hogy a böngésző, youtube, facebook is futott a háttérben. Minek fusson?!
Nálam most van 3. napja, de a Note után baromi kicsike.Még mindig nem szoktam hozzá, de nagyon jó telefon! S IV-et vártam, de a külseje nem jött be, úgyhogy jó áron ezt vettem...
-
apaszka
veterán
Nem az üzletbe kell menni!
Ott tényleg kiröhögnek,mint engem a voda az Optimusom kapcsán! De az LG sec - perc kiadta rá a csere utalványt Ők nem szaroztak tényleg !
- Kicsit had védjem már őket!Viszont a szolgáltatóm egy köcsög volt! ( vodafone ) El is jöttem 4 előfizuval azonnal! Az elsők közt lettem vodás! Ne tudd meg,még a nagyvezír is személyesen hívott,hogy maradjak ,,,toljam le a gatyám,és bár melyik kollegina ...mutassak a polcon 4 telefonra,és megkapom....! Ez majd 100% ban így volt!
- Na én nem törődtem velük,és eljöttem! Soha nem leszek előfizetős! -
mycso
veterán
Igen, valóban érdekes ez számomra is...
Jó sokan jönnek itt ilyennel, hogy 100-200k-s telefonoknak ilyen - olyan hibái vannak, és mocskos gyártók, akik csak átvernek bla-bla....Viszont, ezen emberek, ha már ennyire érzékenyek erre, meg nyilván nem 2 forintról van szó, legalább annyit megcsinálhatnának, hogy a vásárlás előtt használják a Google-t, sőt tovább megyek, felkeresnek 1-2 szakmai fórumot és utána kérdeznek/olvasnak, ilyen egyszerű lenne.
Azt viszont valóban elismerem, hogy nem szép a gyártóktól, hogy igazából egyikük sem tud hibátlan cuccot kiadni, de ilyen ez a technika --> ilyen volt, ilyen lesz, apróbb hibák mindig lesznek.
Viszont amit az előbb írtam --> utánajárással a vásárlás előtt, megtalálható a megfelelő alternatíva. -
Bocsánat de elég idegesítő tud lenni, hogy egy 170e Ft-os telefonnak beég a kijelzője. Tudom saját tapasztalatból. (nekem szó nélkül cserélték a kijelzőt t-mobile szerviz) S2-őt egy évig nyúztam semmi baja nem volt ez meg 3 hónap alatt beégett. Nem kell egyből lenézni a felhasználót. Bocsánat az off-ért de az ilyen hozzászólásoktól mindig felforr a vérem. Attól, hogy neked semmi problémád a készülékkel sajnos másnak még lehet.
-
apaszka
veterán
Azt ígérte a Samu,hogy megkapunk szinte mindent mi az S4 ben van!
Ha az meglesz, onnantól és abból lehet építkezni 100 % osan!
Viszont az S4 ből már tudnak portolni a fiúk kik ezt vágják!Direkt nem írtam az XDA-t mert nem csak ott publikálnak ROM okat! És mint nézegetem ,hogy van egy alap,és azt csinálják,hogy cserélgetik a skineket,és pár appot,...mi egyébként nem szükséges,és már publikálják a saját műnek!
Aztán ha hibás az alap,és tele van BUG okkal,mind meg is kapja,és megy a kérdezősködés,hogy -te ez nem megy ,,,kilép mint a másik ROM ban.....
ÁH90% ban ez van az XDA.n szerintem!
Nagyon nagy dobást kevesen tudnak össze rakni,de hát ahhoz már tényleg kell a tudás!
Őket lehet figyelni,és azt kell majd felrántani!
Szerintem a fejlesztés ,és a ROMozgatás nem össze tévesztő dolog! Persze az is nagy munka,csak nem érdemi annyira!
PL ,hogy a mostanában feszegetett JKay ,egy marha nagy dolog .Megérdemli minden fillérét! Ők fejlesztenek !
De mint pár hónapja volt itt egy srác,és publikálta a ROMJÁT,ami valójában csak egy létező ROM-nak átszínezett munkáját takarta???? Na az nem nevezhető egyedi ROMnak,és húúú ,,,kategóriába sorolható!
Persze ez csak az én véleményem,és én még annyit sem tudok mint ki próbálja kicsit színesebbé tenni a más munkáját!
Így nem szeretnék senkit megsérteni itt sem!Én is XDA-s ROMot használok,és szeretem őket! Hajrá Omega!
és a többi egyedi ROM !
-
bencze
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest