Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • laci0530

    senior tag

    válasz Sys85 #6012 üzenetére

    Ugyanezt tudom alátámasztani, nagy különbség lehet kínai és kínai gyártók és termékeik között.

    A Xiaomi számomra az egyik legszínvonalasabb termékeket előállító vállalat, a Meizu pl. úgyszintén (van jónéhány termékem tőlük, és lesz is még.

    A vésztöltők terén igen nagy tapasztalatom van, életmódomból fakadóan jelentős arzenált halmoztam fel az évek során (kb. 25 db. van jelenleg, 4-5 gyártótól). Összesen kétszer sikerült rossz darabot kifognom, az egyik egy ebay-es vásárlás volt (refund lett a vége), a másik az egyik legnagyobb hazai webshopból érkezett, kisebb huza-vona után annak is eredményesen visszatéríttettem az árát.

    Nemrégiben vásároltam 6 db külső akksit (4 db. 20.000 mAh, valamint egy kb. 10.000 mAh és egy 13.000 mAh kapacitásút) egy kevésbé ismert kínai márkától, de igen kellemesen csalódtam mind a kivitelezés, mind a névleges és a valós energiatároló kapacitás arányát illetően (persze nem egyszerre vettem őket, hanem ahogyan megtapasztaltam egy-egy rendelést követően a minőséget): a gyártó a Yoobao. Kinézetre az eszközök elegánsak, letisztultak, kb. a Xiaomi stílusvonalához tudnám őket hasonlítani.

    Több forrásból szoktam rendelni, az Eustock-tól pl. bevásároltam mostanában hálózati, autós és vezetéknélküli gyorstöltő fronton is, onnan Tronsmart termékeket hozattam, mindegyik hibátlan, kiválóan működik és minőségi darab (szerintem a Blitzwolf is hasonló lehet).

    Szóval - nem szaporítva tovább a szót - lehet nagyon jó minőségű kínai tartozékokat is vásárolni, csak utána kell olvasni/egy-két próbadarabot rendelni, és nem a legolcsóbbat választani.

    Mindemellett félre ne értse senki, nem a gyári tartozékok ellen vagyok (jópár Samsung, gyári kiegészítőt használok nap mint nap), csak amelletti tapasztalataimat osztottam meg én is, hogy igenis léteznek egyéb alternatívák, ha minőségi termékeket szeretne beszerezni az ember, de nem feltétlenül ragaszkodik 100 %-ban a gyári termékek birtoklásához.

Új hozzászólás Aktív témák