- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
-
kislaci
senior tag
válasz
bigdady #28991 üzenetére
Állítólag ügyfélszolgálatnál kell intézni, nekem, még nincs, de be fogok menni, mert észrevettem, hogy ha 2g-n van a teló is hívnak egyből csörög, viszont ha 4g-n vagyok, akkor a hívónál csörög kétszer is mire nálam megjelenik a hívás. Így pl. ha valaki megcsörget csak lehet, hogy észre sem veszem. Viszont ha ez az idő, amíg az enyém visszavált 2/3G-re és akkor kezd el csak csörögni, eltűnne, akkor egyből csörögne.
-
nünüke1975
aktív tag
válasz
bigdady #28150 üzenetére
Azt nem próbáltam.Amikor uj telefon esetén beállítod a fiókodat akkor ott elvileg lesz egy olyan opció hogy miként akarod használni a telefont .Pl. új eszközként vagy föl dob olyat is hogy mutatja az előző telefon nevét.Ha arra böksz rá akkor szerintem úgy telepíti föl a régi telefont alkalmazásait ahogy az előző telefonon volt.
Vagy ha nincs ilyen akkor play áruház,saját alkalmazások,és ott lesznek az előző telefonra telepített alkalmazások.Csak ezeket újra kell telepíteni.Előnyeem kell azon agyalni hogy milyen alkalmazások voltak rajta előzőleg.
-
nünüke1975
aktív tag
válasz
bigdady #28144 üzenetére
Nekem az sms-ek voltak fontosak.Tök jól működik.Régi telórol az újra átrakta az sms-eket oda a beérkezett sms-ek közé mintha az új telóra kaptam volna az sms-t.
Ugy tudom hogy telefonszámokat,képeket is át lehet rakni de azt nem próbáltam mert nekem minden a felhőbe van.Csak a telefonon lévő dolgokat tudod átvinni a másik telefonra.Úgy tudom.
De manapság a felhő vagy memóriakártya. -
sgeza
veterán
válasz
bigdady #27982 üzenetére
Persze, nyilván mindenkinek, ahogy tetszik. Nekem a google photos (illetve bármelyik beépített képmentési megoldás) azért nem tetszik, mert egyrészt behány minden képet könyvtárak megtartása nélkül egy halomba, valamint a törléseket nem szinkronizja. Márpedig, mivel nekem elég a telefonon lévő tárhely, nem hely felszabadítása céljából töltöm fel, hanem biztonsági másolat érdekében. Azt meg én "tükrözve" akarom. Egyik sem így csinálja, ezért használom a FolderSync-et. Az akárhogyan paraméterezhető.
-
sgeza
veterán
válasz
bigdady #27980 üzenetére
Az van, de bizonyos dolgokra használom a felhős cuccot. Például FolderSync alkalmazással mentem útközben, nyaralás alkalmával a képeim biztonsági mentés céljából. Illetve olyan képek, videók vannak még fent, amiket másoknak megosztok. Tudom, erre is vannak persze nas funkciók, de én nem tartom otthon folyton bekapcsolva, kényelmesebb így.
-
Mike81
senior tag
válasz
bigdady #27954 üzenetére
Biztos hogy abban van a hiba. Dec 24 üzemeltem be a telót akkor mozgott. Utána 2 ünnep között valaki írta hogy van az AOD-hoz frissítés. Én le is frissítettem talán dec 29 vagy 30. És azóta nem mozog a nyomorult.
#27955;Kislaci: Ha nem piszkálod akkor is kellene mozohnia hogy ne égjen be a kijelző.
-
sub71
aktív tag
válasz
bigdady #26581 üzenetére
Opel Astra J 2014. VW Polo 2017. MŰKÖDIK!!! Bejövő hívást imitál. Amikor először láttam az Opelben, azt hittem valaki hív., mer ta kijelzőn az látszik... Aztán amikor megszólalt hogy:"200 méter múlva forduljon jobbra" leesett, hogy ez a navi.... Hiszed, nem hiszed a dolgon nem sokat változtat, mert működik a dolog. A Sygicről beszélek...
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
bigdady #25684 üzenetére
Egyrészt ebben a témakörben sajnos jómagam nem vagyok jártas, másrészt azért azt tudnotok kell, hogy az összefoglaló átszerkesztése összetettebb művelet, mint egy Word doksi megszerkesztése, ráadásul havonta időigényes is lenne, plusz van belőle offline és online is több példány, a biztonság kedvéért, amiket ilyenkor minden egyes alkalommal ugyanúgy át kell szerkesztenem.
-
válasz
bigdady #25027 üzenetére
Szerintem nincs. Nagyon bíztam a Nillkin 3D CP -ben. Fel ment rá,tökéletesnek nézett ki. Azután bekapcsoltam a telefont....Szörnyű lett az érzékenysége...és a rémálom a bal alsó sarokban hüppögött,pedig látszólag ok volt.
Letéptem a pi...ba,ugrott 3.600.- pezeta. Rápattintottam ezt. Sztm csak sima fólia lesz jó a hajlított kijelzős telókra. az S7 E-vel is szenvedtem.
Ja a gyári samus fólia meg el kezdett leválni ,így nézett ki 3 hét használat után. -
törölt tag
válasz
bigdady #24604 üzenetére
Recovery módban (hang fel+bixby+bekapcs)
Ezután megjelenik a recovery menü, ahol a wipe cache partitiont válaszd ki, majd okézd le. Újraindul a telefon, töröl minden szemetet és ujraparticionál mindent de a telefonon megmarad minden fontos dolog, beállítás. Hasznos dolog, én kb kéthetente élek vele. Arra figyelj, hogy mit csinálsz, nehogy a wipe data.... - ra menj rá mert az gyalul.Falsh után nézz rá a play, és a Samsung store frissítésekre.
-
törölt tag
válasz
bigdady #24593 üzenetére
A teljes fájlállományt, mindent a helyére. A csc-hez a home csc-t
Mondtam, hogy olvasd el az egészet, utána menni fog.
S7 összefoglalóban linkekkel együtt le van irva minden, mindent ugyanúgy kell csinálni itt is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Crucial 240GB SSD eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest