- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
AC-s routerrel simán átmenne 250-300 körül (afölött minden ajándék, de akár 400 is lehet). Azt kevésbé zavarnák a szomszéd wifik, mert rosszabbul terjed, de ez hátrány is lehet a szomszéd szobában.
De pl. az irodában a szomszéd wifik minden frekvencián használhatatlanná teszik a 2,4 GHz-et, ott az 5GHz jobban átjut a szomszéd szobába is, mint a 2,4.
-
dkovizoli
addikt
Kb erre tippelnék én is. Az S9-ekre is majd egy hónappal előbb jött, mint ami a membersben előzőleg megjelent. Ha jól tudom öt beta volt. Mi most a harmadiknál járunk, hetente jön új. Ha így folytatják febr közepére kint az ötödik, de lehet, hogy a végleges. Persze ez csak az en tippem. Az is lehet, hogy akár mint most, március elsö napjaiban már márciusi patch-al kapjuk.
-
icemad
nagyúr
Azt sem érti meg sok magyar, hogy külföldön nem kell annyit fizetni, ha szolgáltatónál veszel telefont. Én előrendeltem az s8 pluszt, havi 40 eurót fizetek 2 évre. 7 eurót kellett kifizetnem a futárért, aki kihozta. Ebből a 40-ből 20 a telefon, 20 a korlátlan hívás és net. Ha kijön ez a brutális s10, akkor 50-60 euró lesz havonta, 0 euró kezdővel, és még a számlát sem kell nézni, mert minden korlátlan. Na ilyen otthon nincs!
És ez egy külföldinek havi 3 túlóra... -
sebgutkopf
őstag
Ekkorát azért ne ferdítsünk! Egyik országban sincs nettó 5000 usd-s átlag havi jövedelem. (szándékosan nem fizetést írtam, mert másból is lehet jövedelme az embernek).
Mellette pedig ne felejtsük, hogy valamiért csak nem fogadja el a piac az 1500 usd-s telefonokat. Egy telefon egyszerűen nem ér ennyit, még akkor sem ha simán meg tudnám venni és ez már azt a pár millió jó módú embert is zavarja, akik messze az átlag feletti jövedelemmel rendelkeznek. Ráadásul ők kb 100 millió a 7 milliárd ember közül, gondolj bele mennyire irritálja az ilyen ár a többi 6 900 000 000 embert.
Vagy szerinted az usa nagyvárosokban a baromi nagy jómód miatt nem tudnak az emberek 1 lakást megvenni egy nagyobb város jobb környékén? Vagy azért vesznek japán kocsikat és csak álmodnak az európai prémium autókról a trágyaszagú platós pickupban, mert jobban szeretik szamurájokat a valódi bőr autóbelsőnél? Ráadásul ott az autók érdemben és reál értéken is jóval olcsóbbak mint Európában és valamiért mégse veszik meg.
Szerintem eresszük már el ezt a ki hol él, meg tőlünk nyugatra kolbászból van a kerítés dolgot! Köszi!
-
kislaci
senior tag
Valakinek lehet, hogy nem gond, de sok ausztrálnak/amerikainak is gond valószínűleg, csak azért nem veszi senki mert rohadt drága, ha 500€ lenne akkor vinnék mint a cukrot. Mostanában meg azt hallom, hogy alig fogy a csúcs iPhone, csökkentik a gyártást folyamatosan, és ez az ára miatt van.
-
-
marquuard
veterán
Már nem is lehet mérvadónak tekinteni az FB/Messenger appot, mert gyalázat mindkettő. Kezdve az önkényesen előre telepített és kiirthatatlan FB appokkal, egészen az ócska optimalizációig. Egy komolyabb adatbotrány előbb vagy utóbb térdre kényszeríti a teljes branchet, a tőzsde sem tűr el mindent. Elsősorban én is az appokban keresném a hibát.
-
dkovizoli
addikt
Májusban lesz két éves az enyém és semmi baja az akksinak, pedig nagyjából ennyinél szoktam felrakni tölteni és full fel is töltöm. Sokszor egész éjszaka rajta van. Ráadásul gyorstöltöm általában. Az eddigieket is így csináltam és semmi nem győzött meg, hogy nem jó így.
-
Beri
addikt
-
Nekem a "Ne zavarjanak" mód a kedvencem!
Ha bekapcsolod és beállítod, hogy például csak a telefonkönyvben lévők hivhatnak, vagy amit én használok, hogy csak telefonkönyvből a kedvencnek beállított hívhat/üzenhet bármikor, más NEM!
Lehet napra/órára időzíteni tól-ig bekapcsolva, de lehet olyat is ha valaki idegen/nem kedvenc 3x hív 15percen belül, akkor csörögjön.
Alkalmazás is beállítható ne zavarjanak módba. -
coolpet
senior tag
Köszönöm a tapasztalataid megosztását.
Én viszont zsebben hordom a telót, és nem tudok olyan kijelző védő üveget/fóliát, ami ne karcolódna.
de ajánlhattok pontos típust.Apropó, Always on display: Mennyire meríti az akksit, illetve mennyire áll fenn a kijelző beégés veszélye?
-
coolpet
senior tag
Ezt fejtsd ki picit
A tokban van egy plasztik/gumis case, amibe belefekszik, valamint a tok teteje ráhajlik a kijelzőre.
Még rajta vannak a telón a gyári fóliák
Előlap, hátlap, valamint az oldalán körben.
Azokat nem is szedném le csak az előlapit.Mivel tiszta üveg a teló, nem tudom, hogy egy kijelző fólia mennyi védelmet nyújtana pottyanás esetén.
Párom S7-e egy éve ilyen wallet tokban van. Egy darab karcolás/kopás nincs rajta, pedig naponta több 100x kinyitja.
-
hevepapa
senior tag
Akár lovagolhatunk a szavakon is ...
A legutolsó TMH-s november 8-án jelent meg és október 1. a biztonsági szint. Ha a megjelenés idejét nézzük akkor ez bizony a novemberi
A következő hónapban valamikor adják ki a frissítést. Ha belegondolsz egy kicsit: a Google kiküldi a partnereknek, a Samsung ha kell, még farag rajta a saját rendszeréhez utána kiküldi a szolgáltatóknak, azok is berakják a saját dolgaikat és utána mehet ki az OTA. Ezt ha fejre állsz akkor sem fogják a cégek megcsinálni pár nap alattMax. akkor ha valami nagyon egetrengető gond van.
-
dkovizoli
addikt
Az októberinél valami keveredés vagy javítás, de inkább javítás lehetett az XEH-nál, mert a számai alapján inkább szeptemberinek néztem, csak a biztonsági szint lett igazából október. Utána a német októberi már új számozást kapott. De való igaz, hogy jó egy héttel előbb kiadták. De szerintem most visszatérnek a régihez.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest