-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
HaliGab23
senior tag
válasz
#67656192 #27202 üzenetére
Határozottan sz@rabbak lettek a ROM-ok. Extrém módon kisarkítva azt tudom írni, hogy akad, melegszik, és az akku jobban merül. Ugyanolyan használati szokás mellett reggel 7h-kor 100%-on levéve töltőről, este 19h-kor már töltőre kell tenni..
(Semmi nem változott a programjaimnál) Sok program használata közben melegszik! Pl. a Waze felmelegíti rendesen, ahhoz tudom hasonlítani, mint amikor az S7-et gyorstöltöttem és a hátlapja hősugárzó módba került...
Vagy 2-3 ROM-mal korábbinál nem voltak ezek a problémák. -
-
dnelb
veterán
válasz
#67656192 #27195 üzenetére
Juniusi xeh(G950FXXU1AQF7_G950FOXM1AQF7_XEH). Nekem az volt a tökéletes minden tekintetben.. Én már nem is fogok frissíteni szerintem amíg meg van a teló, minden frissítéssel rosszabb lett picit. Ami nem tűnik fel, csak ilyen nagy ugrásokkal visszafelé látszik. Örülök hogy itt nincs tiltva a downgrade mint az almánál.
-
janosibaja
őstag
válasz
#67656192 #27058 üzenetére
OFF BOCS
Nekem mától okos a Samsung tévém, csak én nem vagyok az, de majd felnövök hozzá.
Nem tudsz véletlen valami leírást, url-t kezdőknek, hogy az otthoni wifire amúgy is csatlakozott okostévének hogyan tehetném láthatóvá az otthoni hálózatra vezetéken kapcsolt számítógépem vinyójának egy könyvtárát?
(Ahol a filmjeim vannak.)Azért itt kérdezem, mert hátha te vágod ezt a dolgot. Is.
Bocsánat, csak egyetlen kérdés erejéig lógok ki a topicból, ezekre a problémákra gyorsan keresek valami Samsung okostévés fórumot, ha van ilyen valahol.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
#67656192 #27045 üzenetére
Jó tudni, köszi!
Butatévére tükrözöl a Home appal? Mert nekem az van (egy Samsung), viszont Chromecastom is van (2.0), de a képernyő tükrözés eddig abban merült ki, hogy a YouTube-ot, meg a galéria tartalmát egy külön appal átvittem a Chromecaston keresztül a tévére (Bubble-UPnP). A Google Home-ban nem találtam erre opciót – azzal telepítettem fel a Chromecastot –, igaz, nagyon részletesen nem is néztem utána.
-
-
-
-
sgeza
veterán
válasz
#67656192 #26923 üzenetére
Így van: beb@szik!
Ugyanis ha lefuttatom, következetesen törli a belső tárhelyről a wake on lan alkalmazásom könyvtárát! (A jelek szerint egyébként másnál is csinál ilyet!)
És ebből kiindulva ki tudja még mit! Mivel nincs semmi jelentés a végén. Számomra egy nulla alkalmazás.
De ez a tisztításra vonatkozik. Az alkalmazásfigyelő használható, bár semmi értelme annak sem.Régebben is írtam már (lehet, hogy még az S6 fórumban), hogy vigyázzatok vele!
Az SD kártyás problémára pedig: biztonsági mentés! :-D
-
dnelb
veterán
válasz
#67656192 #26635 üzenetére
ne mondd már.. s8 full új design neked semmi?
vagy csak hasonlítsd össze s5-el, ugye az 3 éves .
de egyébként s8 is hozott pár új dolgot, pl force touch, uj design, iris scanner , jobb kijelző.. Pont annyit hogy váltani akarj s7-ről.
tudod mi volt ugyanaz 4 évig? az iphone... 6 6s 7 8. nézd meg ugyanezt itt s5 s6 s7 s8ha csak a kamerára gondolsz akkor jogos, bár ugye nem erről volt szó
-
racerx
őstag
-
a.sebi
őstag
válasz
#67656192 #25734 üzenetére
A g6 om 64 quad dac volt , teszteltem azért zenében gyengébb jóval az s 8, a széleslátószögü kamera már most hiányzik egy picit !
Lassan be is laktam a telefont ! Mmúgy a t mobilos tellát is lehet oreosítani gari vesztés és komolyabb mókolás nélkül ? Odin még okoz problémát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Overwatch 2
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged