-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dkovizoli
addikt
válasz
Probert75 #53724 üzenetére
Persze, hogy nem linkelem, hiszen én mindig samfirm-el szedem le. Az gyors, a Samsung szervereiről tölt, biztonságos, mindenki számára elérhető. Sok hozzászólásomban javasoltam már, hogy használja mindenki azt ha a legújabb szoftvert keresi. Sammobilhoz nem tudom miért ragaszkodnak olyan sokan. Főleg ha azonnal akarja valaki. Azon csak később jelennek meg a firmware-k, ráadásul még pénzt is kérnek a nagyobb sebességért. Maximum, ha valami régebbi romot keresnék, akkor használnám letöltésre.
-
MrCsiT
addikt
válasz
Probert75 #53631 üzenetére
Ne feltételezzünk arról, hogy van-e még a telóra havi frissítés, hanem szerezzünk bizonyosságot.
dnelb: 3 év frissítési kötelezettségről én nem tudok. Ha alá tudod támasztani bármilyen hivatalos linkkel az állításod, akkor azt oszd meg kérlek, érdekelne és köszi.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Probert75 #53395 üzenetére
Régen, jó pár android verzióval és technológiával ezelőtt, valóban többet fogyasztott egy telefon, ha használta a fényérzékelőt, ha egyáltalán volt benne, de az akkumulátort akkor sem tette tönkre. Ma már ennek nincs jelentősége, régi rossz beidegződés, ahogyan például a folyamatos ram ürítgetés is.
-
tetova
tag
válasz
Probert75 #53306 üzenetére
Azért a kíváncsiság nem hagyott nyugodni, hogy a német és a holland független romoknál miért adtak ki mégegyet márciusban, úgyhogy feldobtam a DBT-set. Nos, semmi látható változás. Ami szembetűnő, hogy a XEH-es rommal XEU/XEH/PAN-ra állt be a teló, a DBT-s után meg XEH/XEH/PAN lett. Működésben sem jobb, sem rosszabb, tényleg valami olyan hiba miatt javíthattak, ami ritkán jön elő.
-
AliasB
senior tag
válasz
Probert75 #53201 üzenetére
De a frissítést megcsinálja magától a rendszer. Ha megnézed itt mindenki arra keresi mostanság az odint, hogy visszategye az oreot. Akkor legalább kellene egy ilyen részt is beletenni az összefoglalóba, hogy visszafelé nem szabad. De nem találtam ettől független egy ilyen figyelmeztetést sem ami nem ártana szerintem. Vagy nincs igazam?
-
AliasB
senior tag
válasz
Probert75 #53199 üzenetére
Na fasza. És erről miért nem írt senki? Keresgéltem de sehol sem írták, hogy visszatelepítésnél azt nem szabad :/ sőt azt olvastam az S7es fórumba amire hivatkozva van, hogy a home kezdetű kell ha a régiókód megegyezik! Jó lenne ezt frissíteni a leírásba de tényleg. Vagy csak megemlíteni az összefoglalóba :/
-
thamasz
senior tag
válasz
Probert75 #52909 üzenetére
Telekom, korábban volt hd hívás kijelzés is most valamiért nekem is eltűnt. De biztos hogy lte mert 4g nem kapcsol vissza és piszok gyorsan kicsöng szinte nem tudom olyan gyorsan a fülemhez emelni a telefont. Ha nem lte lenne akkor volna késlekedés míg felépül a vonal.
-
EAndrew
aktív tag
válasz
Probert75 #52684 üzenetére
Én a Samsung böngészőt használom és nálam csak a mobilarena oldallal csinálja, máshol nem. Itt a legegyszerűbb megoldás, ha hagyod a beállítást ahogy van, csak az oldal alján megkeresed a teljes verzió linket és arra ráböksz, rögtön átvált asztali nézetre. Vissza--> oldal alja és most mobil nézet (igaz ilyenkor visszadob a főoldalra
).
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Probert75 #52692 üzenetére
Nekem is volt biztosításos cserém a Telekomnál és a következőt tudom mondani.
- Nem indul újra a garancia.
- Samsung szervizben ugyanarra az IMEI számra írják át az alaplapot ami volt.
- amit kaptál papírt, hogy 6 hó a garancia, az csak akkor érvényes ha már amúgy nem lenne rá garancia, addig marad az eredeti dátum.
- a szervizben töltött idővel hosszabbítódik a garancia, ezt rá szokták írni a garipapírra. -
zseko
veterán
válasz
Probert75 #52446 üzenetére
Vagyis tényleg nem érted, vagy nem is akarod megérteni mit akartam mondani. Nehogy te szabd már meg, hogy mit használjak, vagy szóvá tehetem-e ha épp nem tetszik valami. Reagálnod sem volt kötelező, hülyeséget is írsz, aztán most meg hepciáskodsz. Mindegy, a részemről befejeztem, a vérnyomásodra azért vigyázz
Peace -
zseko
veterán
válasz
Probert75 #52440 üzenetére
... - szóval nem megy a felvétel - ... vs Ráadásul videózás közben is lehet fotót lőni!
Nem értetted mit írtam
Tudom, hogy videózás közben lehet fotót lőni, és tudom, hogy marginális a lehetősége annak amit hiányolok. És igen, könnyebb volt úgy.
Végül is mindegy, a gyorsabb fotós képesség azért előnyösebb és tetszik, csak ez a 'butítási' kényszer mindenben nem tetszik. Egyre jobb lesz a rendszer, csak több esetben hülyébb módon. És akkor még a módok közötti váltást fel se hoztam, mert ugye hát könnyebb mindenen áttekerni mindig egy beállítási módhoz, mint egy listából egy ikont megnyomni. Gondolom ez utóbbi túl egyszerű és gyors volt.
Na mindegy, ez akkor marad az én problémám -
zseko
veterán
válasz
Probert75 #52432 üzenetére
Akkor próbáld ki a következőt. Videó módban vagy, mert épp videót csináltál, vagy épp azt akarsz most csinálni - szóval nem megy a felvétel - majd történik valami (kutyád fejreáll, valaki vicces pofát vág, stb., mindegy), amit hirtelen le akarsz, vagy le kellene fotózni. Mire átvált fotó módba, több mint egy másodperc. Melyik a gyorsabb, 'képernyőt tekerészni' a módváltáshoz+gomb, vagy két gomb közül az 'A' helyett a 'B'-re nyomni, amiből a fotó gombja eleve a frekventált helyen van?
TUDOM, hogy egy kicsit belemagyarázás-szerű, de reális. Azt is tudom, hogy lehetne szimplán videót indítani, de az nem ugyanazt adja vissza, hangulatban sem. Feltételezem egyébként, hogy a szétbontásnak köze van ahhoz, hogy milyen gyors lett a fotózás, ami egyénként szimpatikus is. -
Tomiii258
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest