- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mr.Silkó
veterán
Na, ez a mai eredményem. Minden normál állásban (AoD aktív, energiatakarék offolva, BK Disabler aktív, Chrome a gyári Internet app helyett). Ez már tényleg rendben van, korábban is ilyen SoT-okkal operáltam.
Az jutott eszembe, hogy talán a korábbi titokzatos fogyasztómat sikeresen kilőtte a tegnap bekapcsolt energiatakarékos üzemmód, ma meg, hogy kikapcsoltam az utóbbit, már nem indult el újra a háttérben ez az akku gyilkos app/folyamat.
A Chrome-mal most inkább az a bajom, hogy elég sok adatforgalmat zabál a gyári alkalmazáshoz képest.
Illetve, hogy néha képtelen rendesen betölteni egy-egy oldalt, mert elakad.
-
sub71
aktív tag
amikor először berakod a sim kártyát és mecsinálod amit kér: "Reset and Restart" opciót akkor beáll a te "régiódra" és többet nem figyelmeztet. csak egy már belakott telefonnál ez gáz...... Szerintem.... Bár vannak itt olyanok akik jobban vágják ezt a témát, talán majd ők..... Bár az elözményeket nem olvastam, csak a konkrét kérdésedre válaszoltam.
-
Leka68
tag
o.k,letöltöttem a G950FXXU1AQH3_G950FOXM1AQH3_XEU.zip,na de itt 5 file vann én ahogy nézem odin csak 4 filet fogad el,vagy rosszúl gondolom,elöre is bocs a láma a kérdésekért amikkor odinal rakod újra akkor a sim és sd maradhat benne vagy ki kell venni,sajna a lányom nincs itthon hogy segitségét tudjam kérnni.
-
Mr.Silkó
veterán
Azt (még) nem, nehezen engedem el a bejelentkező jelszavak helyetti íriszes azonosítást.
De most úgy néz ki - bár nem akarom elkiabálni -, azzal, hogy egy lightos energiatakarékos módot állítottam be, nem zabálja le az aksit a titokzatos fogyasztó. Egyébként szerintem valami a háttérfolyamatok közül fogyaszt rengeteget, hiszen ennek az energiatakarékos beállításnak az egyik meghatározó energia spórolási megoldása a háttérben történő alkalmazás szinkronizáció letiltása.
-
SharpSA
veterán
Ahogy magyarul írjuk, tehát első a család-, majd a keresztnév. Ezzel persze pont fordítva lesznek beírva a mezőkbe a nevek. Egy névnél beírtam a mező megnevezése szerint a neveket, úgy a gyári tárcsázóban a keresztnév jelenik meg elsőnek. A True Phone Dialer & Contacts-ban viszont be lehet állítani a megjelenítés és sorrend módját. Ez a gyári tárcsázó még mindig elég hiányos...
-
Mr.Silkó
veterán
Az a gond ezzel, hogy dobhatom az appot, de ha csak azzal lenne gond, másnál is vacak lenne az üzemidő.
Pár nappal ezelőttig ez totál máshogy volt: 5-6-7 órás SoT-jaim voltak, fél - 1 órás hanghívással naponta, semmi nem volt tiltva, max felbontással használtam a képernyőt, 4 hónapig gyötörtem a vezetékmentes és a vezetékes gyorstöltéssel is az akkut, sokszor 40 fokban, és bírta. Estére többnyire még volt benne 40% nafta (4 órás SoT-tal).
Most meg: egy rakat app és háttérfolyamat tiltva van, minden kábé energiatakarékosra állítva, és örülök, ha estig kibírja a teló, 2-3 óra SoT-tal.
Na de mindegy, nem akarom telesírni ezzel a témával a topikot, ha nem lesz változás hamarosan, akkor megy a teló a szervízbe.
-
janosibaja
őstag
Csak most tudtam átnézni BK Package Disabler leírását.
Itt mintha valami olyasmit lehetne olvasni, hogy az Android SDK-nak telepítve kell lennie hozzá: "If you can not active the SDK license, setup following this instruction below (complicated)"
Kérdezem, hogy akinek működik a Package Disabler, beleakadt ebbe az SDK problémába, vagy simán Playről telepítette az appot és ment?
-
SkyS1gn
félisten
Akkor passz, ilyen volt, vagy megzavarodott és ki be kapcsolgatta a töltést vagy nem töltött, de olyan is volt hogy töltött otthagytam mikor kellett volna meg láttam hogy valamikor leállt és majdnem lemerült a telefon.
-
polonic
félisten
Persze, otthon, melóban állandóan van wifi.
Be van kapcsolva minden, most néztem meg.
Ennek a hibának lehet köze hozzá.Mikori az utolsó mentés nálad?
Olvastam most olyat is, hogy frissített vkinek júliusban, azóta viszont nem.(#14684) racerx
Jaja, nekem is ez volt. Először láttam az opciókat.
-
polonic
félisten
Legelőször, még az első napon, amikor laktam be a telót és minden menüpontba belenéztem, akkor még itt láttam az opciókat.
Azóta most néztem meg másodjára és már ez van.Én is gondoltam erre, de ha kikapcsolom a samsung backupot, akkor sem lesz aktív.
Google drive help fórumon olvasok most egy topikot, ott több embert érinti ez. És nem csak S8, van S7, LG G6, Nokia és Nexus is közöttük.
-
Mr.Silkó
veterán
-
Quasi_modo
nagyúr
1. Nem csak a saját tapasztalatomra gondoltam.
2. Ami a műszaki magyarázatot illeti, ha körülnézel meg fogod találni az állításod ellenkezőjét is műszaki magyarázatként. Ráadásul tudományosan alátámasztva. Holmi töltési ciklusokat, meg azoknak a számát fogják benne emlegetni. Meg mást is.
De mindegy, nem fogjuk egymást meggyőzni. -
-
Igen elég egyszerű. Ha jól tudom nem régiben lett ez csak megoldva így rendesen. Elvileg MasterCard, Maestro, Visa és Amex kártyákat elfogad. Tehát legyél bármilyen banknál, ha ilyen a kártyád, tehát ezek közül bármelyik akkor működnie kell!
Amúgy igen amikor belépek írja is, hogy jelenleg nem fut az NFC és amennyiben használni akarom be kell kapcsoljam. Na ez így már tök jó!
-
-
törölt tag
Mert már fenn van egy ideje a telefonodon. Nekem is megy az s8-con de most, hogy a plusra is felraktam volna ujként telepítve nem megy. Tele is sírták a play boltot
Írtam nekik, válaszoltak, fentebb. A baj csak az, hogy amire hivatkoznak azt már más megoldotta.
Nem gond, a bixby-t kiírtottam, számomra hasztalan, meg pár apróságot, most olyan lett a telefon mint a vaj, amilyennek lennie kell. -
Den Hadnagy
senior tag
-
Mr.Silkó
veterán
Az az érdekes, hogy eddig is ugyanúgy a gyári böngészőt használtam, és nem volt ilyen gond. Egyébként Krisztián kollégával már értekeztem erről privátban, ott is arra jutottunk, mit itt te, hogy néhány kritikus program kerülése mellett tesztelni kell, mi zabálja le az aksit. Reggel óta ez megy, de sajnos még nincs meg a megoldás.
Memmaao
Pacsi!
lanszelot
Az utóbbi pár hétben kizárólag adatforgalmon vagyok, mivel az új lakásomba még nincs beköttetve a WiFi. Data saver nincs bekapcsolva. Az alkalmazások, amiket használok, ugyanazok, mint korábban, nem tiltottam semmit.
-
hunluigi
senior tag
"viszont jól véd" Az olyan karcolási behatásnál, amit az üveg simán kibír, ez már sérül. A töréstől semmit nem véd. Ez inkább csak dekoráció. Esetleg ha megtöröd a hátlapot, és nincs pénz cserére, olcsó megoldás, hogy vállalható maradjon a kinézet. Egy olcsóbb tokkal is többre mész védelemben...
-
-
spider23
senior tag
Igen a BT nekem is megy, csatlakozásnál azonnal rá is kérdez hogy hozzáadom e a megbízható eszközökhöz.
Csak az NFC nem működik. Pedig pl autóban ahol nincs bluetooth ott a tartóba rakva az nfc taget feloldva maradna a teló és nem kellene állandóan feloldani ha szeretnék valamit. Nen értem miért vették ezt ki belőle... -
spider23
senior tag
De akkor nézd meg az első képeket. Ott nem úgy néz ki. Ráadásul folyamatosan "csatlakoztatom" az NFC tag-et de semmi nem változik. Az előző firmwaren ez nem igy volt. Szóval valami biztos hogy nem jó... De ahogy rákerestem külföldi oldalakon ott is panaszkodnak hogy eltűnt az NFC smart lock hozzáadása.
-
polonic
félisten
Kell egy halozati eszkoz a szolgaltatonak. TAS-nak hivjak. T-nek van. Telenornak is de miota mondtak, hogy lesz volte azota se hire se hamva. Vodarol nincs info.
Eleg komoly konfiguracio is kell az eszkozok osszehangolasahoz. Nem csak ugy megy, hogy akkor holnaptol volte-zunk. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged