- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
Nekem ezzel a módszerrel bevált a dolog.
A 4. pont persze nem kell.
-
janosibaja
őstag
Furaság történt, nem egészen értem.
A Reminder app tett valamit keresztbe.
Mikor kipróbáltam AOD-on is, végül is úgy döntöttem, hogy maradok a Google-nél, s töröltem az egyetlen tesztbejegyzésemet a Reminderből, majd Disablerrel ki is iktattam.
Azután jelent meg az AOD alatt egy idióta ikon, a Cloud pedig nem volt hajlandó szinkronizálni...
Hiába engedélyeztem újra a Disablerben, állíthattam vissza, csak nem működött a Cloud, s maradt az ikon.
Úgy oldódott meg, hogy új bejegyzést írtam a Reminderben, majd azt, ahogy írtad
, kukáztam az AOD alatt.
Erre eltűnt az a hülye ikon, s működik a Samsung Cloud.
Nem értem az összefüggéseket, de végül is minden műxik.
-
MM
őstag
Biztos, hogy emiatt van, de semelyik kombinációban sem működik. (Pl képernyőzár esetén tiltva, vagy engedélyezve az értesítések.)
Az IT sem tud mit kezdeni vele, valamiért a Samsung gyári levelező App túlérzékeny a fiók biztonsági házirendjére. De kb. az összes többi email klienssel jól működik...
Mivel a kisebb telefonokon (A3, A5) egyéb bugokat is produkál, nálunk úgy adják már át a Samu céges telefonokat, hogy - típustól függetlenül - gyári app gyalu, helyette Outlook belőve.
Mr Silkó:
Értesítések engedelyezve, "zárolt képernyőn tartalom elrejtése" beállítva.Zarolt képernyőn csak annyi látszik, hogy "Email".
Ha képernyőzár feloldva, akkor látszik a feladó és a tárgy, de ha széthúzóm, csak annyi jelenik meg pluszban, hogy "tartalom elrejtve". -
Mr.Silkó
veterán
Teljesen egyetértek veled.
----------------------------
Más:
Rábíztam a BK Disablerre a Gmail appot is, sose hittem volna, hogy szükség lesz erre, de egyszerűen használhatatlan a mostani állapotában a Google androidos levelező alkalmazása; a levelek napokat csúszva érkeztek meg benne, de még akkor is csak abban az esetben, ha ráfrissítettem a bejövő mailekre, és még ilyenkor is csak pár másodperc csúszás után. Hiába minden aprólékos beállítási kísérlet.
A Samsung gyári email appja jól teljesített eddig nálam mind kezelhetőségben, mind dizájnban, mind pedig frissítési megbízhatóságban – a munkalevelezéseknél –, így most végre rábíztam a magán email fiókomat is. Hibátlan.
-
Mike81
senior tag
Szerintem tuti nem így működik. Majd 1 órán keresztül nem nyúltam hozzá és nem kapcsolt ki. Nem volt nagy világosság de még is az erősebb fokozaton nyomta. Nem is tudom hogy lehet valamit így el b@szni
Valamelyik pihent agyú fejlesztő csodás kaizenje volt biztos(#27474) Szajo;
Ha zsebben van akkor nálam is így van hogy érzékeli a fényt és bekapcsol. De ha az asztalon van és nem piszkálod akkor bizony nem kapcsol ki.
-
Szajo
őstag
Jó bocsánat nem vitát akartam szítani egy kicsit "félre értelmezem".
A maga módján egyébként van benne valami.(#27459) iceQ!
Eszköz karbantartása- akkumulátor és ott kapcsold ki.
Valamint ott tovább mész oda kattintva h akkum. használat és ott fent a három pötty és ott akkumulátor használat opt. -
törölt tag
Igen s6 topikban én is óvva intettem mindenkit tőle. Egyébként a tisztitót sem használom, néha wcp-t nyomok.
Sd: csak azért vagyok mérges mert tényleg a legjobb garanciákkal bíró sd-t használtam eddig és jól kib..tt velem. Otg-n szoktam bizt mentést csinálni de nem mindennap és most egy olyan etap volt ahol pint az új dolgok nem voltak mente. Segitett egy barátom az adatmentésben, hellyel kozzel sikerült is de azért, ugy fogalmaznék, hogy nem voltam jó kedvemben.
Qva SanDisk helyett, mert szinte mindenhol ezt nyomják most Silko tanácsára egy Samsung evo-t vettem. Azt csiripelik, hogy a Samsung nem gyárt többet sd-. -
zetor2000
őstag
Köszi.
Ismerős készüléke itt van, tettem fel neki iGo-t, mert használja. Elvitte, hogy faszaköszi, 10 perc múlva jött, hogy fel kéne tenni megint, mert tisztított, és lerepült a f*szba.Azt hittem, van valami megoldás rá, ezek szerint csak a szokásos, hogy ne használja. Legalább egy bütyköt tehettek volna bele, hogy kijelöljem a saját mappáim, amit NE bántson... 10 perc meló lett volna a kódernek.
-
kengyel
nagyúr
-
tothl
addikt
Fogjátok fel egy kicsit másképp.
Először is sok munkahelyen kritérium a rootolatlan telefon az IT vonalban, sőt még azt is megmondják milyen típusok jöhetnek szóba, amiket használhatsz.Másod sorban roottal simán tönkre lehet tenni egy készüléket erről nem is érdemes vitát nyitni.
Képzeld el azt, hogy veszel egy autót, módosítod itt-ott, majd garanciális problémád támad. Ugyanez bármilyen háztartási berendezéssel.....
Szerintetek nem jogos, hogy a gyártó azt mondja, hogy no gar ? -
kislaci
senior tag
Szia, köszi na elkezdtem telefonon, Google cimtarban más van nekem mint a Samsungos cimtarban, egyébként itt is gyorsan megy kivágás beillesztéssel. Mindent el kezdtem írni én is a vezetéknévhez, csak azt kell megszokni hogy ha újat írok be akkor ne a névhez írjak hanem a vezetéknévhez.
-
Erőssen gondolkodom, hogy ez mire jó, de nem nagyon tudom. Régen a 607-esmebe vettem (akkor még volt) autós kártyát (külön sim volt ugyanazzal a számmal, mint a telefonomban) ez valami olyasmi lehet. Annak az volt az értelme, hogy az autóba volt integrálva a kihangosító rendszer,külső antennával,kézi beszélővel annak úgy volt értelme.
Honnan tudod most milyen kihangosítóm van?
Mondeo,gyári Microsoft SYNC rendszerű egyébként. -
icemad
nagyúr
De bizony túlmelegedhet. Nyáron párszor előfordult, hogy leállt a töltés túlmelegedés miatt.
Dehogy. Simán tölti rendesen! Ma hazafelé lemértem. 1 óra 42 perc volt az út, 38%-ot töltött a "gyors" autóstöltő, végig bekapcsolt kijelzővel, automata fényerőn. Ennyi idő alatt nekem feltölti teljesen, kikapcsolt kijelzővel. Szóval ez kb. szinten-tartás.
-
Ateszpapa
addikt
Nincs rajta LAN, meg egyel kevesebb az USB, nem dokkolható...stb.
A lényeg, hogy úgy veszi, mintha DeX-ben lenne, és eddig müxik!Persze, ha szükségem lenne vennék egy DeX-et ma 25 ért is adják.
De nincs rá szükségem, csak tesztelgetem, és örülnék ha kiadná a Samu a Linuxot már rá amiről volt szó.Tudom, hogy nem egyenrangú a DeX-el, de ez azért csak 4 ezer volt.
Az előzőt meg köszi, ki fogom próbálni!
-
sasa134
addikt
Slider23-nak és Neked is köszönöm..De nem megy. Mindent jól csinálok,minden jól van beállítva de amit a párom beír a telefonja naptárjába az az ő saját Google Calendarjaban sem jelenik meg. Amit viszont PCn beiír az megjelenik a telefonban...!Ez mitől lehet?
Ez a gond sztem..vmi bugzik az ő appjával. Azt figyeltem meg,hogy amíg az én telefonos naptáram rendesen kiírja,hogy 'A naptár szinkronizálása' elkezdődött, amikor elindítom, az övé nem... Mind a 2 telo 1 hetes,vadi új,out of the box, minden app lefrissitve, szoftververziok ugyanazok...Arra gondoltam, le kéne törölnöm ezt a gyári naptár appot és újra feltenni. Van erre lehetőség? Google Playben nincs fent.. Köszi mindenkinek aki segíteni akar, én unom már a legjobban ezt az egészet
Rohadtul bosszantó..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged