Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Magisk
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPite
tag
Ez így van, egy megkímélt telefont többért lehet eladni, mint egy nem megkíméltet, ez nem újdonság Nekem az volt a pech, hogy akkor még egyáltalán nem volt annyi fólia rá, 5 gsm boltban voltam, 1 helyen volt, de undorítóan nézett volna ki, szóval nem vettem meg. Pech. Azóta meg nem érdekel, majd ha kicseréltetem a kijelzőt, lesz rá fólia egyből (remélhetőleg lehet is akkor majd normálisat kapni rá), am meg flip tokban van, a többi része védve.
Amúgy leendő tulajoknak mondom: tényleg gondoljatok a védelemre az első naptól, mert nagyon csúszik!
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
Dobd fel a GLANCE PLUS progit.Én ezt használom. Többet tud mint a gyári always on display és kevesebbet fogyaszt.Be lehet állítani, hogy képernyő lezárástól mennyi ideig látszódjon, zsebből elővéve egyből bekapcsol a megadott ideig vagy asztalon pihenve a képernyő előtt oda-vissza kézmozdulatra bekapcsol. Ujjlenyomat olvasóval is együttműködik és van benn dupla koppos ébresztés.
-
600700
senior tag
Több ismerősömnek fent van már hetek óte volt lehetőségem kipróbálni a tapintasát, és ez a gond vele. A sima kijelző a legjobb tapintású utána az üveg kijelzővédők aztán a klasszikus fóliák és végül ez az említett fólia.Előnye vitathatatlanul az , hogy tapad nem levegős sehol de a tapintása ragadós. Az ujjad nem ugy csuszik rajta ahogy kellene.Egy Fruit Ninját kész szenvedés nyomni rajta.Külföldi fórumokon ha utánaolvasol 100 emberből 90 ugyanezt mondja.De ha Neked megfelel az a lényeg. Szerintem egy kalap *ar.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
600700
senior tag
A hátlapnak lehet jó lesz a fogása , de én a kijelzőről beszéltem. Ott azért nem túl előnyös ha "ragadós és nem csúszik. Ez a legnagyobb probléma ezzel a fóliával , 5 perc után kidobtam semmi értelme , sokat ront a használaton.Dehát kinek mi...
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
pohár
félisten
viszont kényelmesebb olyan szempontból, hogy ha az AoD aktív, akkor elég csak ránézni, nem kell feléhajolni, vagy ilyesmi
meg csak sukárabb ez, hogy álló
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
-
Dare2Live
félisten
nehogy berakj egy tükröset mert egyrészt elsírjuk magunkat másrészt mindenki verni fogja az asztalt, hogy szar a kamerája...
Ezt a torzítást meg igazán orvosolhatná Samsung egy frissitéssel....
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
törölt tag
Igen azokra nincs panasz..
Én a simát kaptam anno az s6-hoz, az nem annyira jó, az s4 pad viszont hülyebiztos. Tavaly a T akciózta egy darabig 2990-ért s4 hátlappal, akkor vettem 2db-ot én is ahogy sokan akkoriban s6 topiklakók közül. S7-hez is ezeket használom.[ Szerkesztve ]
-
-
gezatata
aktív tag
engem nagyon érdekelne az a kis videó és az is honnan szerezted be.
Köszönöm szépen előre is.Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
Kasya
nagyúr
Ugyan az a tolto. Biztos rendben lesz.
SD kartya sebesseg meresehez ezt javaslom.
-
a8l
aktív tag
Engem érdekelne, pont ugyan ilyen 64GB EVO+ kártyát rendeltem bele én is, meg van itthon 64-es evo is. HA nem tudja kihasználni a plus sebességét akkor jó bele a normál evo.
Már csak a telefon hiányzik. A k.. anyját az e...diginek. Van érvényes rendelés, visszaigazolva, hogy holnap átvehető a fehér edge vr-el együtt, erre küldenek egy emailt hogy lehet mégsem és akkor szemcsi se biztos hogy jár. 4.-ei rendelés. Holnap kiderül, azért vésztartaléknak ma még előrendeltem egyet a telenornál kártyás csomagban egy arany-at, ott nincs is fehér, fekete meg nem rendelhető, nem is kellene.
-
Fineous
csendes tag
Melyik szolgáltató?
Én a magentásokban most pozitívan csalódtam, a honlap szerint csak az kapja meg 8-án, aki megrendelte március 3-ig, én tegnap reggel adtam le a rendelést, ma már jött az értesítés, hogy átvehető a megadott helyen. Pénteken megyek is érte.
m1lan: 180-ért veszem az S7-et, ugyanezen konstrukcióban a 16 gigás 6S 220 ezer lenne... Kicsit el vannak szállva a szolgáltatónál a szifonok árával.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik