- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Silent77 #2791 üzenetére
Nekem nemrég egy 64-es SanDisk f*sott be. Beadtam a euronics-ba mert ann ott vettem.
10 év garis volt kb 3 évet használtam.
1 hónap után kaptam egy utalványt, még nem vásároltam le, majd karácsonyi ajándéknak jó lesz.
Nem utazom műszaki cikkben, igy kapcsolataim sincsenek ezen a vonalon ezért inkább a biztos forrást preferálom.
A telefont is MM-ban vettem volt rá 10% kedvezmény. A telefon kedvezménnyel "csak" 213e ft volt, a fennmaradó összegből bőven kijött a kártya. Így efelől nyugodtan alszom.. -
-
válasz
Silent77 #2787 üzenetére
Én egyszer megszívtam egy 64-es meghibásodott kártyával amit az Ebay-ről rendeltem. Hiába volt rá elvileg 10 év garancia, a Samu nem cserélte számla hiányában. A mostani kártyámat 5-6 ezerrel olcsóbban tudtam volna megvenni az Ebay-ről, de ettől többet ér nekem a 10 év hivatalos magyarországi garancia.
-
Geri1985
tag
válasz
Silent77 #2698 üzenetére
Az ultimate shield is tökéltesen tapad a széleknél is? Nincs apró felválás? Ugyanis nekem a Spigen fólia van rajta, ami nem rossz, de a két szélen egy kb negyed-fél mm szélességben nem tapad a kijelzőre. Különösebben nem zavar csak mikor az ujjbegyemmel lapozok akkor érződik a széle.
-
scapegt
őstag
válasz
Silent77 #2587 üzenetére
Ááá és valóban
A power toggles nevű widget-tel zárom le, úgy nem kell nyomkodni az oldalán a gombot, jobban kézreáll és gyorsabb is, a gomb sem "kopik". Valóban csak akkor kéri a mintát. Köszi
Bár nyilván ettől még nincs megoldva a probléma. Egyébként a tegnapi frissítés előtt is ezt csinálta. Sajnos eszközadminisztrátornak sem lehet megadni a widgetet, nincs a listában, pedig gondolom az megoldaná a gondot. Még egyszer köszi!
-
törölt tag
válasz
Silent77 #1186 üzenetére
De sygic térképeket. Egyelőre töröltem az android mappa tartalmát az sd-n majd ujrainditottam. Igy most csak az van az android mappába aminek ott kell lennie.
Ha nem megy akkor formázom.
Note4-ben használtam előtte ezt a kártyát és csak átraktam ebbe. Egyébként elég sok helyen írnak ereől a problémáról sok féle telefonon jelen van a mediaszerver mint nagy fogyasztó. -
Neul
csendes tag
válasz
Silent77 #743 üzenetére
Tényleg? :/ csak azért nem értem mert az S4-em nem csinált ilyeneket egy sima fényképezőnél, az S7 meg csodálkozom hogy igen, és játék közben meg 36-37 fokra is felmegy, legalábbis két különböző hőmérő app is ezt mutatja a cpu és akku részéről is, kézben fogva a telefon pedig kifejezetten kellemetlenül meleg.. akkor nem is fognak velem szóbaállni ha cseréltetni akarom ugye? :s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest