- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezek nem olyan értékek, amiket egyszer lemértek és onnan ugyanolyanok. Készülékenként, használatban változhatnak erre-arra. Ezeket tekintheted inkább maximumnak.
"A telefonban nem tudja a kártya ugyanazt mint egy usb3-as kártyaolvasóba."
Igen, de ez természetes, mert nem egy USB 3 csatalkozást használ a telefon belül.
"Hasznos lenne az összefoglalóban a felsorolt kártyák s7-ben mért sebességadatait feltűntetni, legalább annál amelyik elérhető."
A közösségen múlik... össze kell gyűjteni és betesszük. Nem elvárható, hogy valaki megvegyen minden kártyát.
Néhány iránymutató:
- Egyik kártya sem olyan gyors, mint a belső tárhely az S7-ben.
- Minden olvasás/írás a másolt adatoktól, a kapcsolat módjától, a source képességeitől és a kártya múltjától is függ.
- Az S7 nem egyenlő egy PC-vel. -
WZP
aktív tag
Igen. Telefonbeszélgetés közben nem tudom csúszik-e egyébként, lehet hogy igen, de ott nem lenne feltűnő akkor sem. Ellenben ha videót nézek a telefonon, akkor nagyon látszik. Ez egy Pioneer MVH-X560BT autós fejegységen van.
Ugyanígy otthon, ahol a T&V Kürbis-re van szúrva a telefon, és pl. ébreszt. Ilyenkor maga a telefon is játssza az alarmot, és a hangszórón keresztül is hallom. A kettő között határozott csúszás van. Persze most nem kell több másodpercre gondolni. 1mp vagy kevesebb, de nagyon idegesítő.
Azt is tudom, hogy a bluetooth mivel vezetéknélküli, meg kódolás-dekódolás, soha nem lesz real-time, de az S5-nél nem volt ilyen gond.
-
törölt tag
Ide
vettem, itt kell bizonyítania. Ennyi.
Viszont az egész onnan indult, hogy milyen sd-t? Én azt mondom, hogy egy evo+ vagy pro nem rossz választás hosszú távon.
Van egy Kingston otg pendrive-om, na az gyors, legalábbis arra sokkal gyorsabban ir/olvas érzésre. Lehet hogy tényleg vannak határai a kártya olvasónak. -
törölt tag
Hát nem tudom...
Én végeztem egy összehasonlítást itthon, s7/s6edge de azon kívül, hogy nemnem estem hasra az s7 kamerájátol különösebben semmilyen problémát nem fedeztem fel az s7-nél. Vagy kifogtam egy jót vagy egyszerűen nem zavaróan észrevehető a dolog nálam. Az enyém Sony kamerás.
Szinte minden Samsung megjelenés után megy a kamerával cirkuszolás(s4, s5, s6, Note4 stb) majd később lenyugszik mindenki.Egyébként ez a telefon már szinte unalmasan tökéletes,jót tettek az újítások, jobb a szoftver, jobb a fogása, jobb az akku és üdvözlöm a bővíthetőséget.
Az elején volt egy ujraindulásom de azóta semmi baja. Nekem tetszik, nem bántam meg.
Már csak egy dbrand-os fóliát várok. -
törölt tag
Igen ugyanaz a kamera, de ne fújjuk túl a dolgot semmi alapja. Tegnap vettem egy s6edge-t, ha az s7 torzít akkor az s6edge is. Nincs itt semmi probléma. Neves hozzáértő szakportálok a legjobbnak hozták ki. Valamennyire torzit minden kamera komolyabb dslr-eken is,de ez is belefér a rátába. Főként közeli fotókin látszik.
-
67tuareg
tag
Helló!
Át kell állítani a rendezést "Rendezés szempontja" Vezetéknév-ről, Keresztnév-re.
Én a múltkor meguntam ezt a rendező mizériát és átírtam az egész névjegyzéket, minden névjegyet szóköz nélkül írtam be.
Mentést az sd kártyára szoktam csinálni, amikor sok új szám van újra lementem. -
Neul
csendes tag
és neked olyankor kiírja amikor nem enged áttenni egy alkalmazást sd-re, vagy csak tölt a végtelenségig?
Egyébként a melegedéssel kapcsolatban, akinek még van jelenleg S7-je, kb mennyire meleg ha pár percig fényképezgettek vele? Nekem ettől a legmelegebb kb, bár nem annyira hogy eldobom, de kellemetlen fogni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Trollok komolyan
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest