- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loboda
senior tag
válasz
lalika740 #7243 üzenetére
Nem az akkuval van bajom, sokkal tovább bírja a nyüstölést mint eddig bármelyik HTC-m.
Az elcseszett frissítés óta kínlódok az android rendszer ébren maradásával! Nálam csak az segít rajta, hogy amikor látom elkezd rohamosan növekedni az ébren maradási idő, újra indítom a készüléket.A legelső szoftverrel semmi gondom se volt.
-
pepetech
őstag
válasz
lalika740 #7158 üzenetére
Ne vedd meg!!! Én megvettem 22 euroért.. kár volt. Az üveg tökéletes az illeszkedése állomjó. De nincs rajta ragasztó. Csak az üvegen körbe így a kijelző közepére nem tapad rá... gépeléskor nehezen érzékel. Ha víz éri akkor az alá folyik és szar lesz az egész akkor nem is érzékel a telefon.
-
-
spider80
őstag
válasz
lalika740 #6758 üzenetére
Melyik mai telefon tud az s7nél lenyegesen többet? Attól hogy most van ez a google merülős cirkusz (ami mellesleg nálam s6on pont mára szűnt meg,újból tökéletes az üzemidőm), nem ez alapján az 1-2 hét alapján kellene általánosítani. A normál esetben meglévő 6-8 órás kijelző idő több mint elég szerintem.
-
madgie
titán
válasz
lalika740 #6745 üzenetére
És akkor most mindenki zokogva lapátolja a kukába a gelekszijét, mert neked rossz?
Nekem az S6 Edge-dzsel nem játszik semmi benntragadós akkumerítős móka, pedig újra se szoktam indítani (a legfrissebb 6.0.1 van rajta). Nem mondom, működhetne takarékosabban, a szifon 6 tovább bírta, de az android már csak ilyen. Sok mag, nagyfelbontású kijelző, kicsit éhesebb OS... ez van.
-
spawn21
veterán
válasz
lalika740 #6464 üzenetére
Senki sem sértődik meg, nekem szűz rendszer van rajta. Mindig ugyan azokkal az appokkal.
De valahogy mindig olyan dolgok vannak benne , amiket nem tudok elviselni . Itt egy minde tekintetben csúcs telefon. Gyönyörű , gyors, vízálló ;jó kamera;micro sd.... Erre nem tudok hívni , és random szoftveres hibák jönnek elő. Tegnap gyorsan kellett hívnom több embert is, de hol repülő ki-be vagy újraindítással kellett izélnem. Köszönöm nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest