- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 2. Vesztes
senior tag
Köszi!
Képben vagyok Dekrerrel kapcsolatban. Úgy tudom Ő is nagyon elégedett az S7-el. A tietek azért fontos tapasztalat, mert akik nem Samut használnak, azok általában leszólják. Szerintem ez amúgy butaság.
Persze én is kivi vagyok az S8-ra, ha nagyon megfog a külseje, akkor lehet, hogy az lesz, csakhát nem tudok sok észérvet felhozni mellette az S7, és az árával szemben. Annyival nem tudhat többet....
No majd meglássuk!
Vuff!
-
hito
nagyúr
Én már megszoktam a stílusod,de aki nem ismer annak fura lehet
En csak ettol a vuffozastol maszok a falra, de ettol nagyon. Ha nem eroltetne ezt a viccesnek velt dolgot, semmi gond nem lenne a forumtarssal
De hat el kell egymas hulyesegiet viselnunk, ha mar ossze vagyunk zarva
-
A 2. Vesztes
senior tag
Csaó!Képzeld már nem emlékszem, hogy milyen volt a banán súlya, annyira átszoktam a fémre. De jó, hogy emlékeztettél a régi időkre, mert akkoriban nagyon szerettem a Z3-at!!
Ha megengedsz két, azaz two kérdést:
Miért ragaszkodsz az amoledhez, miért jobb?
A Z3-hoz képest milyen az üzemidő?Köszi a válaszokat!
Vuff!
-
Sazsóti
tag
Engem meg csak a független árak érdekelnek.
Szolgáltatós szóba sem jöhet.
Eladni is nehezebb. Letilthatják.Használtan is csak függetlent veszek.
A Samu S8 Plusz nem érdekel mennyi lesz.
Minden idők egyik legjobb telója lesz.
Megleckézteti az almást, hüvelyt, meg az összes kínai csodát...meg jobb létre szenderült Lumiákat...Az S7 Edge jelenleg is tartja a 230 körüli árát. Nem akciós árakról beszélek. 2 éves gyártói garival.
Az S8 Plusz 350 ezres ára borítékolható. Köszönhetően a hazai botrányos 27%-os ÁFÁ-nak és a hasonló rabló árképzésnek.
-
becikem
tag
+1
-Maci-!
Szedj le minden greenify meg ilyen vackot. Gesztus vezérlest is. (Integetés felébresztéshez)
Egyébként kb 2 hete van fenn a nougat, és kicsit még gyorsabb lett és 20% al többet bír az akku. Belakva. 5 e-mail szinkron. Munkaidőben csak 4g. Face+ messenger+ insta+ viber fent van. És semmi ram gyogyító app sincs fent. Az 5 óra sot mindig meg van. A legtöbb 6 és fél, igaz az nagyon ritka. -
-
Nem akarom a lelkesedésed letörni, de egyik barátom kapott egy ilyen telefont, és az volt a kérése hogy egy szolgáltatós szutykoktól mentes romot tegyek rá. A sim kártyám sem fogom beledugni.
Nekem a mobilnak egy kézzel használhatónak kell lennie a melóm miatt, így minden 5" feletti telefon kilőve.
-
D4ni
őstag
-
brumi1024
veterán
Nincs vele tudtommal gond, de a Samsung Pro és ez a Toshiba nem egy liga sebességben.
-
Manka76
senior tag
Azért maradt ilyen mert a BTU tartalmazza az XEU CSC-t is.
A legegyszerübb változat az hogyha felteszel egy szolgáltatós verziót ami csak 1 CSC-t tartalmaz (pl. Telekom) és utánna húzod rá a BTU firmet.
Nekem 2-ből 2-szer bejött.
A legjobb ha mindegyikből a 4 fájlosat teszed fel. -
Risard
aktív tag
Rakd fel a 6.0.1 et egyből frissíti magát
Amúgy azt kell mondjam jó lett a rendszer picit szokni kell a kinézetét meg hogy minden máshol van máshogy néz ki de jó lett.Este jo dolog a kék szűrés, meg a 6 os alatt éjszaka 6- 7 % ot szokott nálam merülni most első töltéssel 4 et merült.Kiváncsi vagyok mi lesz ha beáll a rendszer. -
gerner1
nagyúr
Én is kiváncsi vagyok, hogy az S8, mennyi plusszt ad majd az S7 -hez képest. Nekem, eddig mindig a páratlan számozásúak váltak be. Illetve, nekem mindíg az aktuálisat követő második széria adott annyival többet, amennyi miatt már hajlandó lettem cserélni. Lehet, hogy ez most megszakad majd, de lehet, hogy nem. Meglássuk. Engem sem zavarnak az újítások, igyekszem haladni a korral.
-
törölt tag
Ez már csak igy szokott menni a Samsungnál. Viszont ez a sok pletyka ami az s8 körül kevereg egyelőre (ha igazak) engem egyre távolabb lökdös tőle.
Nem hiszem, hogy nekirepülök.
Lesz itt sok finomság jövőre is G6-tól(szakitanak a moduláris megoldásokkal) a Nokiáig de ahogy hallom a HTC sem adja fel. Nekem nem nagyon kell type c, íriszszkenner, home gomb nélküli faltól falig kijelző jack nélkül. Fene se tudja.
Nekem tetszik az s7/s7e, elég a tudása minden szempontból. Inkább egy kicsit élesebb, sarkosabb még letusztultabb formára szavaznék, home gombbbal, esetleg egy bekapcs gombba épített ujjlenyomat olvasóval (a sony megoldása nagyon tetszik). A kamerát szabad reszelgetni természetesen. -
HUTCHDB
nagyúr
Beta alkalmazás letöltési link!
Ez utóbbi programot kell telepíteni, és abban regisztrálni, majd MANUÁLISAN lehet frissíteni a szoftverfrissítés menüpont alatt...OTA-n.
-
törölt tag
-
w333
félisten
Nem rossz telefon az sem ... de egy S7E -hez képest nekem túl kevés volt, őszintén nem sokkal éreztem gyorsabbnak a N5X -től (végül kiderül hogy a belső memória írási + olvasási sebessége lassúcska) kijelzője nagyon fura mondhatnám azt is hogy kicsit lilás árnyalatú (először azt gondoltam hogy a panel ilyen majd rájöttem hogy kikapcsolt kijelzőnél is lilás gondolom ez a sötétítés), kamera szintén gyengus, maga a rendszer pedig olyan semmilyen (túl üres és puszta) nem mondom azt hogy csalódtam benne de őszinte leszek én sokkal többet vártam tőle, szóval jobb is így hogy visszavittem a Mobilcorner -nek garanciális probléma miatt (gyakorlatilag német Telekomos készüléket küldtek) így elálltam a vásárlástól, különben így is úgyis elálltam volna mert mondom hogy annyira nem fogott meg ... pedig milyen jókat írnak róla !
Maga az anyaghasználat + összeszerelés jó, kivéve hogy már többen is benyomták a nem benyomható home gombot (nem tudom hogyan, kicsit erősebben hozzáérve tényleg egy kis holtjátéka azért van) illetve a vissza és alkalmazás váltó gombok pont fordítva vannak a telefonon, szóval mindig összekevertem, arról nem is beszélve hogy olyan picik ezek az érintőgombok hogy nagyon pontos helyen kell hozzáérni hogy működjön, nagyon sokszor mellényúltam, elég közel van a home gombhoz !
200k -t sajnáltam kiadni de így hogy most a Telekom leakciózta 150k -ra és a hűségem is lejárt, így nem hagyhattam ki ezt a jó ajánlatot !
Illetve az sem mindegy hogy egyben 150k vagy 15X9990 Ft (utóbbi nem fáj annyira)
(#19503) ΞlittlecarΞ
HTC -ről szinte már leírtam mindent illetve már nincs nálam, N6P nem volt hanem most N5X van ami nem rossz de az akku nagyon gyenge, kijelző nagyon fakó, na és ugye műanyag (szóval nem prémium anyaga használat) előnye csak annyi hogy a rendszer friss és viszonylag elég gyors illetve a kamera mi még jó, de minden másban sokkal rosszabb akár a másik telefonomtól a Xiaomi Mi4 -től !
-
törölt tag
És még bele se merültél nagyon. Nincs fájlkezelő, otg, meg sokminden más.
Ma korán keltem, azaz le se feküdtem. Éjjfélkor levettem a töltőröl a telefont (edge), útnak indultam és valahol Olaszországban talán Velence környékén, negyed 8-körül nyúltam rá először. 99%-on volt még az akku. Ennyit a készenléti időről
-
Parallaxis
addikt
Azt hittem ezzel nem lesz már gond.Kicsit aggasztó,hogy mostanában ilyen gyakran nem tudok hívást indítani.Remélem a Nougat-tal nem lesz ilyen gond.
Azzal eddig bármikor sikerült hívást indítani, ellenben ma harmadszor fordult elő, hogy SMS jön, hogy nem fogadott hívásom volt, miközben fullon van a térerő és ott fekszik előttem az asztalon.
Vagyis most én tudok hívni, csak néha engem nem lehet.. Végülis ezt is lehet fejlesztésnek nevezni
-
gerner1
nagyúr
Részemről semmi gond, de képzeld magad fordított helyzetbe, amikor valaki más ír ugyan erről, de mondjuk nem teszi hozzá, hogy pölö ITV-re kapta. Majd sokan szintén elkezdik keresni a sajátjukra (ami nem a példaként említett ITV) ami számukra nem lesz pozitív . Egy ilyet, értékelhetik -akár- feleslegesen futott körnek is ...
-
Ákkk
addikt
Ez jó kérdés ha kicsit Értesz a fotózáshoz manuális beeállításokkal jobbak lehetnek a képeid.
Hogy mit érdemes itt állítani ....az adott helyzetben a fény és a téma a fotós kreativitása is a tényezők között van .
Tehát itt senki nem tudja ezt neked megmondani.
Égyébbként az automatika sokszor jóval roszabb eredményt ad mint a manual mód (pro) ahol sokmindent tudsz kézzel korigálni de ehezz érdemes a a digitális fotózásról olvasgatni pld záridő, érzékenység, fehéregyensúly stb. -
törölt tag
Igen M. Tapolca és környéke.
Jó kis környék, rengeteg a látnivaló és a fotós téma arrafelé. Nekünk kicsit sajnos messze van Pécstől, de egyszer megérte.
A Tapolcai tavasbarlangot is egyszer "bevesszük". Egy ilyen telefon nekem bőven elég megörökiteni pár dolgot. Kiválóan vizsgázott az s7 szó szerint földön-vizen-levegőben. Na meg föld alatt is..Aggtelek...
-
kellcucc
aktív tag
Ez a tok tetszik, de nem fogja lekoptatni a kijelző szélét? Elvégre ott feszíti szét a bőrt végig.
Joe.36: Erről én is olvastam, csak kicsit dromedárnak tűnik, de inkább, minthogy megsérüljön.
Úgy néz ki ezek szerint 2 év garisat csak 230 körül tudok venni, úgy is október elején lesz esedékes a vásárlása, lehet addig lejjebb megy az ára.
Köszönöm a válaszokat!
-
Keem1
veterán
Az egy folyamatosan növekvő sorozatot jelöl. Ezt úgy képzeld el, mint az 1..2..3..4.., valamint az A..B..C..D sorozatot. Remélem, nem tudom rosszul, de A-val kezd, egészen Z-ig, utána 1...2... satöbbi (bár ebben nem vagyok biztos). De egy nagyobb szám, ill egy "nagyobb" betű mindig újabb romot jelöl.
-
RaveForce
veterán
mikor éppen mi
nekem már volt helyszíni javítás(S3) futár jön viszi, 2nap múlva hozta(note4), házhoz jött cserélte 1:1-ben (note4), legrosszabb esetben amit itt olvastam, hogy elvitték, és nem éppen 2 nap múlva hozták
de itt mindenképpen kapsz cseretelefont és gyorsabb a javítás még a legrosszabb esetben s mint a hagyományos T-hez visszaviszed, ők elküldik...stb
-
vadászcsiga
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch 10 46mm Titanium/Hibátlan/2026.03.06.Apple Gar./Akku 100%/p4298
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest