Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
Botos Marci #26899 üzenetére
Mivel, hogy nincsen rá infó. Minden más pedig helytálló volt, tehát ha neked annyira fontos, akkor visszaolvasol, és felrakod azt, amit már kiadtak.
-
-
magyarattila
tag
válasz
Botos Marci #26894 üzenetére
a legutóbbi cikk amit olvastam május júniust írt, az S8 megjelenés után.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Néhány CSC -re már kiadták. Van CSC, amelyikre már frissítés is érkezett. A 98% -ra pedig majd valamikor érkezik...
-
-
Zsolaf
addikt
válasz
Nem mondok rá semmit.
-
Sziasztok,
Valaki tudja hogy az S7 Edge-re mikor jön a Android 7.0 Nougat ? -
-Maci-
addikt
válasz
Dr_Senkihazi #26891 üzenetére
Ne felejtsd el időnként újra indítani a telefont! Az is segíthet, ha valami beragad. Én pl rendszeresen elfelejtem ezt
Van opció arra is, hogy adott időközönként magától újra induljon.
-
-Maci-
addikt
válasz
Sazsóti #26889 üzenetére
Hát úgy nincs...
Az előző Sony-t már nem tudom melyik websop-ból rendeltem (nekik nem volt boltjuk). Hozzák-viszik garanciát vállaltak rá, de 2 év óta semmi baja nem volt a készüléknek. (ilyen hozzák-viszik garancia a legszimpatikusabb nekem, mert akkor nem kell utána futkosni).
Az S7-et a GSM Palota nevű boltban vettem az Oktogonnál. Relatíve "olcsó" volt és gyorsan kellett, arany színű...
Ha gond van vele, oda kell visszavinnem, de azért bízom benne, hogy nem kell. -
Zsolaf
addikt
válasz
magyarattila #26887 üzenetére
Mindenképp! Ez elő fog jönni máskor is szerintem.
-
Sazsóti
tag
A meglévő fekete S7 Edgem mellé szeretnék vásárolni egy Dul Simes Blu Corall S7 E-et..
A gondom az, hogy ilyen verzió( ázsiai) csak GSM üzletben érhető el..
Partnero..Mobileshop..XXL..
Van véletlenül vkinek bármilyen pozitív tapasztalata bármely ilyen üzlettel kapcsolatosan?
Előre is köszönöm.
-
-Maci-
addikt
-
Zsolaf
addikt
válasz
magyarattila #26885 üzenetére
Jobban jársz ha beviszed egy Samsung Smart & Prémium gyors szerviz pontba, a futárt várni kell. Onnan meg beviszik és vissza viszik ha kész nem kell várni sehol. Én eddig mindig futárt hívtam és most legutóbb így intéztem, kényelmes volt, csak max van pár várakozó az ügyintézőnél.
-
magyarattila
tag
Sziasztok!
Szeptemberben vásárolt s7edge készülékemen ma reggel a képernyő jobb sávjában megjelent egy piros csík, ami folyton ott van. Láttam más is járt már így. Fekete független készülék Euronics-ban lett véve.
Jól emlékszem hogy ilyenkor vihetem samsung store-ba is meg vissza az euronics-ba is, vagy csak az euronics-ba vigyem cserére?
-
Alexios
veterán
Sziasztok
Vagy fél éve kb leejtettem a telefont, az üveg a kijelzon elrepedt de különösebben nem zavart, mert a képet nem befolyásolta. Mai nap viszont egyszer csak főleg fehér tartalmaknal megjelent egy függőleges rózsaszín csík a kijelzon. Bár sejtem a választ, de van valami esély hogy ezt garanciaban javítsák, vagy úgyis az esesre kennék? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
-Maci- #26881 üzenetére
Amikor én felraktam a XEU-t. Nekem is merült, két FR -t is csináltam, rögtön egyet, mikor felállt a rendszer, mert előtte elfejtettem, de azóta (már a rengeteg használatot figyelembe véve) nálam ez szinte nem is merül. Elképesztő akkuidőt produkál, tehát más telefon reggel 100%-ról levéve a töltőről nekem már dél körül tölteni kellett, ebbe meg még van este vagy 10%.
Átlagos használat mellett, szerintem ez simán elmegy 3-5 napot is!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Sazsóti #26877 üzenetére
Neked ez lett a rögeszméd? Egy kis hiba, merülés etc... és azonnal szerviz, vagy csere? Mit írtam múltkor?
Csak is az utolsó legyen ez az opció, hogy szervizbe rohangál vele a user, persze csak ha minden tesztet elvégezett és semmi javulás nem tapasztalható! Az pedig jó pár napos megfigyelés jelent, pl egy FR után. Egy cserével akár tényleg kifoghat egy selejtet. holott az övével valószínűleg szoftveres, bugos, beakadásos gond van. -
-Maci-
addikt
válasz
Dr_Senkihazi #26875 üzenetére
Szia!
Nem mértem, így csak szubjektív megítélés alapján állítom, hogy 5-10 teljes merülés-töltés után valamivel jobb lett az akku idő. Az appok energiafogyasztásával eddig nem foglalkoztam, csak az alapokra koncentráltam, hogy úgy legyen beállítgatva, ahogy nekem tetszik.
Most kezdem a komolyabb munkát! Ma először megnéztem, 20:30-06:30-ig 10%-ot esett a töltöttség(nem nyúltam hozzá a készülékhez). Ezt próbálom most vissza fogni ERobottal. -
marquuard
veterán
válasz
Nálunk zsinórban 2 S6-nál volt az, hogy első pár feltöltés után percek alatt leesett 90-95%-ra és mehetett újra töltőre. Szerintem kalibrációs probléma, pár nap után itt megszűnt.
-
bandi0000
nagyúr
Napidroidon van egy link a messenger lite ról, minden sallang mentes, eddig jónak tűnik
-
Sazsóti
tag
válasz
Azért ez sok.
. Cseréltetném a helyedben.
-
ShadowLac
addikt
válasz
igen javul.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
félnaposan mennyire normális,hogy másfél óra alatt 7-8%-ot merült a telefon készenlétben?azt olvastam,hogy jo az akkuja.néhány töltés után javulhat?
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
-Maci- #26804 üzenetére
Nagyon tetszik, köszi az infót!
Majd egyszer, ha eljutok Budapestiába csináltatok enyémre is.
Találtam videót -
asuspc96
senior tag
Helló!
Amikor kitörlök képet a galériából, akkor ott megemlít valami samsung cloudot, hogy áthelyezi az ottani lomtárba...ez hogyan érhető el ?
Ki szeretném pucolni ott is...Where can I find Cloud Recycle Bin? (Samsung Cloud)
megvan....
-
Csocsesz75
őstag
Sziasztok !
Glance Plust használ valaki?
Ha a gyorsképernyő típusa nem "Mindig bekapcsolva" opción van hanem a másik 2 valamelyikén, akkor a telefon töltése alatt hol megjelenik, hol eltűnik a kijelzett tartalom fél-egy perces gyakorisággal.
Megnéznétek, hogy nálatok is így van-e?
-
enemi
senior tag
válasz
Leslie1966 #26865 üzenetére
De. Root kell hozzá... Ezért nem ugrálok a Nougatért.
-
marquuard
veterán
válasz
Parallaxis #26857 üzenetére
Na igen ezt akartam belőle kihozni, de nekem nem tűnik valami informatívnak, nyilván nem is kell készpénznek venni.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #26854 üzenetére
Elég pontos...normál pulzusmérővel vetettem össze.
-
enemi
senior tag
válasz
Parallaxis #26857 üzenetére
Itt írta valaki,hogy pl a franciáknál csak "bevizsgált",hitelesített pulzusmérőt lehet használni...vagy valami ilyesmi. Mint ahogy a kamera zárhangát se lehet néhol kikapcsolni.... Ökörség.
-
enemi
senior tag
válasz
Na ezzel mit bohóckodtam! Tudom,hogy van az a funkciója,hogy lefelé fordítva,bejövő híváskor 2 másodpercig ráteszed az ujjad,és küld egy sms-t előre definiált szöveggel...na,de hol lehet ezt kikapcsolni? Én tudom,és ti?
-
marquuard
veterán
válasz
Stressz mérés a pulzusod alapján kategorizál, szerintem hülyeség.
-
Ez a pulzus mérés mennyire hihető?
Meg a stressz mérés -
vadászcsiga
félisten
válasz
Dr_Senkihazi #26845 üzenetére
De lehet. Töltsd le a Galaxy button lights appot.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Dr_Senkihazi #26845 üzenetére
Gyárilag nem lehet, play galaxy button lights
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
Williamgrant #26847 üzenetére
CSC ?
-
-
viera
őstag
válasz
Williamgrant #26843 üzenetére
Igen,ezt is megértem.Kicsit azért sejtettem,hogy inkább ismerősnek segítesz.Sorry
Egyébként én is most nézem,hogy S6 Edge. -
Dr_Senkihazi
aktív tag
üdv
ma lett meg a telom.
az alsó két "gombra" nem lehet állandóra kapcsolni a világitást?vagyis hogy addig világitson amig a kijelzö.
köszi -
-
Nem akarom a lelkesedésed letörni, de egyik barátom kapott egy ilyen telefont, és az volt a kérése hogy egy szolgáltatós szutykoktól mentes romot tegyek rá. A sim kártyám sem fogom beledugni.
Nekem a mobilnak egy kézzel használhatónak kell lennie a melóm miatt, így minden 5" feletti telefon kilőve.
-
dodoroli
aktív tag
válasz
#93966848 #26835 üzenetére
Q..va durva
és milyen felrakni a kijelzőre könnyű volt?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Williamgrant #26838 üzenetére
SM-G925F topic...
-
viera
őstag
válasz
Üdv az S7 Edge topicban.
Bevallom kicsit meglepődtem,hogy itt látlak.Korábban nem gondoltam volna,hogy Samsung telód lesz.Persze magamról sem hittem,de be kell vallanom,hogy nagyon jó az S7.Én teljesen meg vagyok vele elégedve.
-
válasz
Itt találsz rá gyári romokat
[link]
XEF, XEU, BTU,Ezeket nyugodtan rakhatod, samfirm-nek pedig működnie kell, mi is rendszeresen használjuk, ajánljuk
-
Sziasztok!
SM-G925F-32 GB verzióra van ajánlott gyári rom? Arra gondolok hogy akár nem feltétlenül a legújabb ha van vele gond, vagy esetleg bloatware mentes is lenne.
Gondolom az összefoglaló alapján meg tudom oldani odinnal.Samfirmre az összefoglalóban találtam, de azt olvastam az XDA-n hogy már nem működik.
Köszi
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #26833 üzenetére
Jogos...én is szeretnék rendes védelmet a kijelzőnek. Ha havonta ( addig biztos kibírrja egy ) kell 700Ft-nak megfelelő összegért Ebayről üvegfóliát vennem akkor is még csak 9.000Ft körül van az éves költség. Annyit meg lazàn megér. Rendelek most egyet, mondjuk nem sok kedvem van 3 hetet várni.
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #26829 üzenetére
Melyik üveget vetted?
-
-Maci-
addikt
Bocs, nem is ide...
-
Kasya
nagyúr
válasz
Parallaxis #26829 üzenetére
Szo szerint nyertel a lotton. 100-bol egy ilyen van kb. Ne akard lecserelni mostansag.
-
Parallaxis
addikt
Az uvegfolia nem fekszik teljesen ra a kijelzore, ezert rontja az erintes szenzitivitasat. Tovabba "szivarvany" hatas is kialakul nagy esellyel emiatt. A kijelzo szinet halvanyitja, IPS kijelzos hatast kelt.
Háát.. Az enyémen vásárlás óta üvegfólia van és egyik problémát sem tapasztaltam. Lehet, hogy szerencsés vagyok?
--
A sima fólia nekem nem pálya. Egyrészt zsírosodik, mert nincs oleofób réteg rajta, másrészt esés esetén semmilyen védelmet nem jelent.
-
Marquess
tag
Hali
Ma láttam Újságba ,hogy itt Austriába 650 Euro a Galaxy s7 edge Coral Blue színben,kártyafüggetlen ,2év garanciával +250mbnet+100perc ingyenességet adnak...Szerintem jőv héten csatlakozom hozzátok
Végre itt a CORAL BLUE!: -
törölt tag
válasz
Jack Oneill #26824 üzenetére
Semmi olyat...még a gyárit se.
-
törölt tag
válasz
-Maci- #26819 üzenetére
Beállítások - Értesítések. Itt kilövöd ami nem kell.
Gmailben tudod a szinkron gyakoriságát állítani.
Beállítások - Fiókok. Itt is ki lehet pár szinkront kapcsolni, pl. nálam a Twitter szinkront.Sőt, ezek után minden alkalmazásban külön szétnézek, hogy biztos nem szinkronizál-e magától. A nyamvadt Viber képes pl. arra, hogy bekapcsolja a WiFi-t akkor is, ha te kikapcsolod. Ezt Viberen belül tudod tiltani.
Annyi ilyen rejtett marhaság van még amire érdemes odafigyelni. -
törölt tag
válasz
Jack Oneill #26818 üzenetére
Nougat telepítés előtt és után is volt egy Wipe data + wipe cache.
Lehet most még adok egy esélyt egy újabb Wipe Data-nak, hátha.
Már bizonytalan vagyok abban is, mit tiltsak, mit kapcsoljak ki vagy be. Hangouts és a Play dolgokat ( Film, Zene, Könyv ) dolgokat mindig tiltom, az az első. De pl. az akku optimalizálás bekapcsolva hagyása után csak jobb lett az akkuidőm, mégha picivel is. Azt nem javaslom kikapcsolni. Google beállításokban a szokásos merítőket mindig kikapcsolom ( Nearby, eszközadmin, eszköz távoli vezérlése, fitness, stb...), S-Voice tiltva, meg minden ami folyamatosan figyeli a mikrofont ( hangvezérléses dolgok ). Lényegében minden olyan szenzoros feature ki van kapcsolva amire nincs szükségem ( tenyérelhúzásos print screen, kijelző ébresztése tenyérrel, kijelző ébren tartása a szem figyelésével, stb... ).
Azon is elgondolkozok sokszor, hogy lehet teljesen feleslegesen tiltom az összes fenti dolgot mert lehet SOT-ban max 5-10 percet vesz el, nem tudni, senki se mérte még meg, nem is lehet. Ha meg feleslegesen tiltom ezeket, elhagynám ezt a szokást, megspórolnék kb. 30 percet a belakásból. Ami nem kevés. -
-
Kasya
nagyúr
válasz
#18001664 #26816 üzenetére
Ha a korabbiakhoz kepest ennyivel rosszabb eredmenyt kapsz, akkor igen is tragedia.
Nekem hasznalat mellett, vagy AOD mellett ugyanannyit ad, mint a 6.0. Viszont este csak 3%-ot merul, holott 6.0 alatt 8%-ot szokott.Mondanam, hogy az Akkumulator - Nem figyelt alkalmazasi kozt mik szerepelnek, de gondolom azokat is nezted. Nem tudom mi lehet a gond. Nekem mondjuk hozzad kepest annyi a kulonbseg, hogy a FB nincs telepitve, mert bongeszobol nezem (es jon az ertesites).
-
törölt tag
Eddig én hallgattam akkuidőt tekintve Nougatnal. Tesztelgettem, kipróbáltam minden eshetőséget szinte és most már le merem írni, hogy tényleg valami nem kóser Nougat alatt az akkuval. Ugyanolyan körülmények és használat mellett 6-7 óra SOT helyett 4.5-5 óra jön össze. Éjjel 9-10% a merülés mértéke úgy, hogy push csak 1db emailnek, Vibernek és Messengernek van engedve. Gmail óránként szinkronizál, Facebook és szinte minden alkalmazás értesítése és szinkronizálása le van tiltva. Mégsem javult a helyzet.
Nyílván nem tragédia ez az 5 óra SOT sem de nem ennyire képes ez a telefon. Minden másban szuper a Nougat. -
Kasya
nagyúr
Az uvegfolia nem fekszik teljesen ra a kijelzore, ezert rontja az erintes szenzitivitasat. Tovabba "szivarvany" hatas is kialakul nagy esellyel emiatt. A kijelzo szinet halvanyitja, IPS kijelzos hatast kelt. Ha pedig rosszul van felhelyezve, vagy nem tapad a szele megfeleloen, por megy ala, ami osszekarcolhatja a kijelzot (volt ra mar itt pelda).
Igen, jok. Keress vissza a topikba...eleg sok tapasztalat van roluk.
-
asus1
aktív tag
Sziasztok!
Ki milyen foliat ajanlana s7 edge-re? Valami normalis kene.
Elore is koszi!
-
Kasya
nagyúr
válasz
-Maci- #26807 üzenetére
Azert ne aggodj, ez csak egy velemeny, ami altalaban elszokott tunni itt a nagy fergetegben
Ha atlag felhasznalokent tekintek a 7.0-ra, nincs gond vele. Mindennapos hazsnalatra amugy megfelelo.
Ha van okos tv a kornyeken (nekem pl. Samsung van), akkor egy film elinditasanal alapbol felugrik egy kis ikon. Maskulonben ket modon lehet elerni.
- az adott programon belul Megosztas - SmartView
- az ertesitesi savon fent Gyors Kapcsolodas az okos tv-hez. Akkor a teljes telefont tukrozi a TV-re. -
-Maci-
addikt
"te 6.0-t hasznalsz, en meg a 7.0 hianyossagait irtam le"
Igen, utána én is észrevettem
Nem baj, így még határozottabb vagyok abban, hogy nem fogom lefrissíteni. Legalábbis amég ilyen vélemények vannak, addig tuti nem.
Ezt a Smart View -t hol érem el? (gondolom láma kérdés, de úgy tanul a gyerek ha kérdez
)
-
Kasya
nagyúr
válasz
-Maci- #26805 üzenetére
Utana lattam meg, hogy te 6.0-t hasznalsz, en meg a 7.0 hianyossagait irtam le
A Launcher3.apk elvileg a Google alap cucca, ha jol tudom. A Samsung launchere amugy nem all le, nem fagy. Csak ez a hiba uzenet ugrik fel idorol idore.
A betutipus a 7.0 alatt a felso savban "zavaro" inkabb. nyujtott szamokkal irja ki az aksi szazalekot pl.A SmartView mindenre, amit amugy nem tudok kikuldeni a tv-re. Pl. jatekok (kontrollerrel), vagy film nezese (foleg ha mar az agyban jut eszebe az embernek letolteni valamit), esetleg mas programok kivetitese (pl. Twitch). Felhasznalotol fugg epp mire jo.
-
-Maci-
addikt
Szia!
Erre a hozzászólásodra nehezen válaszolok. Bevallom, én jóval kevésbé használom ki a telefont, mint te. (azért igyekszem egyre több lehetőséget kiaknázni. Itt mindig tanulok újat
) Kár is nekem ilyen telefon, de mostmár ez van.
Nekem egy komoly gondom van vele: Ha lezárom a képernyőt, akkor kb 3-5 másodpercig nem lehet feloldani, mert nem reagál semmire... Nem mondanám, hogy örülök neki, de azért elég ritka, hogy az ember lezárja, majd rögtön újra feloldja a készülékét.
Én Nova prime-ot használok, nálam nem szokott leállni a launcher (más sem). Nekem a betű stílus is tetszik (Choco Cooky).
McAffe-val még nem is találkoztam...
Tényleg kezd megtetszeni a telefon, pár apróságtól eltekintve.
Korábban volt HTC Desire és Galaxy S3 is. Nagyon sok ROM-t kipróbáltam. Volt, hogy 1 nap 2-t is. Ebből megtanultam, hogy számomra nincs tökéletes telefonMár nem állok neki ROM-ozgatni, mert megúntam és úgyis lenne mibe belekötni
Erről a SmartView-ről tudnál nekem írni? Mire tudod használni?
-
lako05
tag
Igazad van, nem lenne ezzel gond. Egy A5-ben vagy egy Grand Primeban nem is keresné az ember.. De egy az aktuális zászlóshajót azért illene megtömni mindennel amivel lehet, főleg ha potom pénzbe kerül. Ha csak a userek 30%-a használná, már megérné..
Megmondom őszintén, mindenfajta előzetes utána járás és gondolkodás nélkül lettem S7 edge tulaj, mert volt S6-om, amit minden készüléknél jobban imádtam. Eszembe se jutott volna, hogy ezt kihagyják. :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- További aktív témák...
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest