- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Yettel topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KovyBoy
tag
válasz
SonyNex7 #35824 üzenetére
Nem szívesen adnám el, de őszintén megmondom, hogy a TMX-hez se merem elküldeni. Amíg cserélték a prémium telefonokat mertem, de javításra nem merem beadni.
Most beszéltem a barátommal, nála fél év alatt nem voltak ilyen gondok. Ebből gondolom azt, hogy talán valami appal akad össze, ami megbolondítja az egész rendszert.
(A BlueMail és az S Healt értesítők még mindig ott csücsülnek az ikon sarkán...) -
KovyBoy
tag
válasz
SonyNex7 #35810 üzenetére
"Olvass bele a véleményekbe a playen a gmailel kapcsolatban... miért ragaszkodsz valamihez ami jelenleg szar?! Kapsz rendes értesítést, új lenyomt feloldást,testre szabhatóságot, automata éjszakai módot stb amik mind hibátlanul működnek."
Lehet valóban el kell engedjem, de azért igen csak furcsa, hogy S3, S4, S5 óta egyiknél sem volt ilyen gmail gondom. De akkor most rápróbálok arra, amit ajánlottál, a jót gyorsan megszokom!
"Próbáld meg az alkalmazásoknál hogy a playnél mindent törölsz.Jelentkezz ki és vissza a googleba.
Töröld a playe utolsó frissítését."Ez mind megvolt még az előző factory reset-nél, de nem segített. Majd visszaállítottam a gyári playt, aztán még az sem akart frissülni, végül jött egy újabb f.reset.
"Amúgy van elég hely a telefonon?!"
13,91 GB / 32,00 GBJelenleg a gearfit szinkron zavar a legjobban, de hátha egy frissítés (óra app?, gear mobil app?, S Healt app?, S7 edge firmware?) megoldja végül.
És hogy kicsit bővítsem még a listát (elfelejtettem írni), fb értesítések sem jönnek meg, csak akkor látom, ha belépek. Akkor viszont kiteszi az ikonra is, de hiába olvasom el ott meg beragad. Hasonló módon beragadnak a messenger értesítések számai is. Mind2 hitvány egy alkalmazás, de az előző készülékeknél ilyen bajom se volt soha...
Ezektől eltekintve nagyon szeretem a telefont. Az aksija bírhatnál tovább, de így is el vagyok vele (szűk 1 nap nálam, minden éjjel ott pihen egy gyári QI gyorstöltőn).
-
KovyBoy
tag
válasz
SonyNex7 #35801 üzenetére
"Gondolom nálad akkor lehet húzással feloldani ha gearfittel össze kapcsolod és a smart lockban beállitottad hogy mikor azzal össze van ne zárja le."
Egy bosszantó dolog kilőve, valóban emiatt nem ment az ujjlenyomat, nagyon köszi, most már rendben megy!Ami az emailt illeti, maradnék a gyári gmail kliensnél, ehhez szoktam, évek óta egyetlen S készülékkel sem volt ilyen gondom, csak meg lehet oldani egy S7 edge-nél is.
Érdekes, hogy bezzeg a youtube értesítések azonnal megjönnek!Nem UPC-m van, hanem egy "helyi" kábeles szolgáltató. Play-nel be be van kapcsolva az automatikus frissítés. De nem is az zavar igazán, hogy nem megy le magától, hanem az, hogy ha rányomsz az "összes frissítése"-re, az első letöltéséig jut, de maga a frissítés már nem történik meg (további folyamat lentebb).
Ami a gear-t illeti, S5-tel soha nem volt szinkronizálási gondom, most a legutóbbi állapot a tegnap reggeli, hiába erőltetem neki... érthetetlen.
-
-
SonyNex7
senior tag
válasz
SonyNex7 #35800 üzenetére
Annyi lehet még a playel kapcsolatban hogyha UPC neted van akkor elállitodott központilag.Fel kell hívni őket és megoldják,de először playen belül nézd meg hogyan van beállítva.
A feloldás:zárolt képernyő és védelem, képernyő zár típusa, ujjlenyomatok, és utána azt választod amit szeretnél, kód,minta, jelszó.Nekem minta+újlenyomat van.
Gondolom nálad akkor lehet húzással feloldani ha gearfittel össze kapcsolod és a smart lockban beállitottad hogy mikor azzal össze van ne zárja le. -
szevassag
tag
válasz
SonyNex7 #35112 üzenetére
Nem az a kérdés, hogy amit itthon vesz az ember tönkre mehet-e, meg azt is tudom, hogy ugyanúgy Kìnában készül az is. De amit itthon veszel azt legalább van hova visszavinni és kap az ember egy másikat vagy a pénzét viszont látja. Fél év után már nehéz reklamálni az Alin.
-
tibbike01
őstag
válasz
SonyNex7 #35080 üzenetére
Az Evo+ és az Evo plus az ugyanaz. Ugyanolyan 80/20 sebességgel.
Vigyázz vele mert az egyik legkedveltebben hamított kártya...én is belefutottam egy hamisítványba annó. Legkönnyebben úgy tudod ellenőrzni hogy az eredetinek fehér a széle körben míg a hamisítványnak fekete. -
gaben86
csendes tag
válasz
SonyNex7 #26662 üzenetére
Nálam a mobilnet mindig ki van kapcsolva, csak ha szükségem van rá akkor kapcsolom be, nincs folyamatos adatkapcsolat.
Az hogy mobilnetről vált wifire, az nagyon ritka nálam, a hibajelenség annál gyakoribb.
A wifi sincs folyamatosan bekapcsolva, otthon -és a munkahelyen kapcsolom be, így mondhatni a 2 hálózat közötti váltás manuálisan történik. -
Parallaxis
addikt
-
Parallaxis
addikt
válasz
SonyNex7 #24904 üzenetére
Nougatosok közül tapasztalata valaki a hálózat problémát ,nem elérhető az ember és jön az sms?
Napi 5-6 ilyen nem fogadott hívásom volt a héten és lehet, hogy megtaláltam a megoldást rá.
A Samsung ostoba szoftvere bizonyos tétlenségi idő után ugyebár kilövi a háttérben futó alkalmazásokat és processzeket, nos a Phone alkalmazást és alprogramot ugyanúgy kilövi, mint bármi mást, így a bejövő hívást már nincs ami lekezelje. Kikapcsoltam az energiatakarékos funkciót ezekre és úgy tűnik most jó.
-
oAcido
aktív tag
válasz
SonyNex7 #24904 üzenetére
Nálam 6-os se volt gond, és 7 alatt sincsen (Tré-mobil).
Más:
Emberek, tessék kipróbálni a 7-es rendszert. Smart Switch segítségével fél órán belül oda-vissza lehet állni, ha nem jönne be a cucc.
Senki nem veszít vele semmit, így viszont kiderülne hogy érdemes-e a 6-oson maradni pár frissítésig vagy nem. -
tothl
addikt
válasz
SonyNex7 #21692 üzenetére
Ez olyan, mint a Clear View, csak bőr a háta ?
Nekem a Clear View nagyon bevált, konkrétan egy lakáson átdobást pofával járólapra érkezést is túlélt benne a készülék..
Karc nélkül ! Viszont a tok már kicsit viseltes mert a műanyag hátlap eléggé bemattult már a mikrokarcoktól. Gondolkodom a cserén.
-
Zsebob
senior tag
válasz
SonyNex7 #21692 üzenetére
Sokan említik a Spigen " szuper " tokját.
Nekem 2 hetet bírt, mielőtt így besárgult és lötyögős lett, még a nyáron.
Pffff. Megtartottam elrettentésként....legalja termék.
( Terméknév: Liquid Crystal )A gyári bőr tok:
Tényleg minőségi termék. De ha nem ragasztod oda a telefonhoz ( spec ragfólia )
könnyen lepattan egy esésnél.
Azért ajánlom a számla/blokk megtartását.
Nekem cserés volt már egyszer.Ui: küld meg egy kis kézkrémmel. Másnapra tapadósabb lesz.
-
Parallaxis
addikt
válasz
SonyNex7 #21601 üzenetére
Ez csak nekem furcsa hogy a sotokat írjátok állandóan merthogy 5,5" 2K kijelző vs 3 éve elavult, fekete színt csak képről ismerő 4,7" hd kijelző?
Szerintem olvass utána a dolgoknak
Az a 3 éve elavult kijelző a jelenleg elérhető legmodernebb IPS kijelző, amit elérhetsz a piacon és ugyebár nem véletlen, hogy a professzionális megjelenítők a mai napig nem OLED paneleket használnak
A fekete szín szuper érv, csak nagy probléma, hogy a megjelenített természetes képtartalomnál teljes fekete szinte soha nincs jelen. Az OLED panelnél egyébként sem a teljes fekete a lényeges, hanem a nagy kontraszt.
A 2k vs HD így leírva óriási különbségnek számít, de ha azt nézed, hogy a valós szubpixel számok esetén az Edge alig tud nagyobb felbontást felmutatni, mert nem RGB elrendezést használ, akkor ez már elég durván árnyalja a dolgot.Ha az iphone kérhetne karácsonyi ajándékot az az edge kijelzője lenne
Ha az Edge kérhetne valamit karácsonyra, akkor az egy RGB szubpixel elrendezésű kijelző lenne (főleg a VR miatt)...
Ja, jövőre az S8 azt fog kapniGyors és vezeték nélküli töltés vs nem rakok az iphonebe gyors töltést mert minek az?
A gyorstöltést mindenki akinek számít az aksi kikapcsolja, mert kb.1 év alatt kukázza az aksit.
A vezeték nélküli töltés meg nagyjából játék szintjén mozog, mert azon kívül, hogy poénos, hogy nem kell rádugni egy kábelt, itt véget is érnek az előnyök. A helyhez kötöttség, a lassabb töltés, az energia pazarlás bőven elég érv ellene.
Mellesleg alu burok esetén kicsit nehéz is lenne megoldani -
Zsebob
senior tag
válasz
SonyNex7 #21349 üzenetére
Gyári bőr tok:
-minőségi cucc, tényleg bőr
- jobb fogás oldalt
-könnyen lepattan, érdemes odaragasztani ( spec szerviz ragfólia amit használtam,hátlapon alul-felül egy 10 mm csík )
- ha veszel, tartsd meg a csomagolást ( doboz ) és számla/blokk a garihoz, nekem szó nélkül cserélte a Samu Store, eltört a műanyag keret mindkét oldalt -
Kasya
nagyúr
válasz
SonyNex7 #20327 üzenetére
Igen.
Amazon.de vagy ebay ez az eladó. -
Parallaxis
addikt
válasz
SonyNex7 #19296 üzenetére
Az hogy szolgáltatós az látszik a pecsételt garancia jegyből is?
Ha Telekomos, akkor nem lesz semmi a garijegyen, mert azok nem adnak ilyet papír alapon.
A telekom fiókból lehet letölteni pdf-ben és kinyomtatni, ha szükséges, de azon nincs pecsét.--
Ajándék telefonhoz még garijegy sem jár....
Cég ajándékozhat szolgáltatótól vásárolt készüléket, mert adott esetben úgy olcsóbb nekik a beszerzés.
-
Ákkk
addikt
válasz
SonyNex7 #19296 üzenetére
Ha úgy van kóddal függetlenítve akkor valószínűleg mobiltárca felejtős lesz.
Ebben amúgy valami kamu van de ehhez az árhoz hozzáraksz picit és boltból is vehetsz hivatalos úton pénteken a telekom is akciózza.
Ajándék telefonhoz még garijegy sem jár.... Rióban nem kaptam az s7 edge-hez.Bableves88
Csak az tudja akivel szerződtek te nem fogod tudni. -
válasz
SonyNex7 #19284 üzenetére
Eléggé sántít a sztori, biztos, hogy valamiben hazudnak benned. Ha szolgáltató függő, akkor nem lehet Samsung boltból a mobil, biztos, hogy egy szolgáltatótól van. Utóbbi meg azt jelenti, hogy letilthatják bármikor a telefont, ha az illető részletre vette, és nem fizeti a részletet. Sőt, még ha egybe fizette, akkor is letiltják a telefont, ha nem fizeti a telefonszámlát a hűségidő lejártáig. Számla nélkül semmiképpen ne vedd meg, abból meg kiderül, hogy hol vette, és hogy egyben fizette-e vagy részletre.
Amúgy mennyiért adnék? Az sokat elárulna a dologról.
-
Skynet258
veterán
válasz
SonyNex7 #19280 üzenetére
Így átolvasva elég fura sztori.
Samsung boltból van, de T függő? Amihez adnak kódot is?
"Garancia jegyből kiderül hogy nem valami szolgáltatós telefon,a bolt pecsétje alapján?!"
Izé, Telekom függő, tehát szolgáltatós...
BTW én a Telenorban dolgozom mint értékesítő, mi pl. nem töltjük a gyári Samsung gari papírt, kb. annyit dobok kukába amennyit akarok, értelemszerűen nem nehéz beszerezni eredetit, amire azt írsz amit akarsz, és azt pecsételsz amit akarsz (csak mondom). Napokban felmerült valakinél a zsugorfólia kérdése (lehet pont nálad); nálunk mindegyik felső kategóriás Samu zsugorfóliázott, akárcsak az Apple cuccai - mondjuk lehet ez helyi szokás és a mi raktárunk csinálja meg, nem tudom a független telefonoknál mi a helyzet, de nálunk fóliásak.
Ettől még lehet jó a készüléked, de az ilyen szétcsavart sztoriknál mindig van valami amit el akarnak hallgatni azt megy a terelés, meg innen van, onnan van...
-
600700
senior tag
válasz
SonyNex7 #19104 üzenetére
Ha kapsz hozza olyan lepecstelt Samsung garanciapapirt ami abbol az orszagbol van ahonnan beszereztek akkor ITTHON is viheted barmelyik gyari Samsung szervizbe. Lehet adnak..Ha csak xy gsm 1 ev garanciapapirod van csak hozzajuk viheted.Magyar Samsung elhajt a xy gsm szamlaval...
Ezert kerul ennyibe. Ha gyari 2 ev magyar gari kell pl firstphone jo aron van. En mult heten vettem paromnak sufni gsm es s7 et 156 ert pink szinben.hozzajuk vihetem csak javittatni... de az ar meg jo. -
-
600700
senior tag
válasz
SonyNex7 #19090 üzenetére
Megkapod hozza pl ha nemetben vettek a nemet lepecsetelt kitoltott samsungos garanciapapirt? Akkor ha IGEN viheted itthon Samsung szervizbe 1 evig. A sufni gsm szamlajaval nem ersz max naluk vmit.
Nekem van 3-4 sufnis samsung telom. Ott a boltban javitjak. Ennyi. Ezert ennyi az ár. A bontatlan zsugorfolias hasznaltat ugy ertsd hogy xy megvesz vagy egy ceg pl nemetben 30db s7 et eladja a sufninak es nem kell afat fizetni neki mert " hasznalt telefont vett (igaz bontatlan de jogilag)
Ezert nincs 27% afas szamla vagy nagyon huzzak a szajuk ha adni kell. -
-
Kasya
nagyúr
válasz
SonyNex7 #19075 üzenetére
Egy 8 honapos hasznalt eseten, tekintve hogy ugyannyiba kerul mint az uj, azert két dolgot mérlegelnék (a karcmentes keszulek eseten is):
- aksi hasznaltsag
- kijelzo hasznaltsagAz aksit nem fogjak cserelni mar garanciaban, a kijelzo pedig konyebben beeghet (ha eddig nem is egett be semennyire, vagy csak nem lathato modon).
A szin egyeni pref. A Black Friday-t erdemes lehet megvarni, de szerintem itthon igy sem lesz 150k alatt az uj telefon.
-
Kasya
nagyúr
válasz
SonyNex7 #19073 üzenetére
Rendes szamla eseten semmi. Ha jol tudom, rendes szamlat adnak. Annyi a kulonbseg, ha pl. szolgaltatotol veszed, akkor +1 ev garit kapsz. De azt a felarat ki is kell fizetned.
En inkabb vennek dobozos ujat. Szerencsere a szerianak nincs semmi szeria hibaja, ami ok lenne a hasznalt vasarlasra. -
blade4
aktív tag
válasz
SonyNex7 #13497 üzenetére
Sajna csak úgy tudnám átadni ha kifizetem az összes részletet, így egyenlőre marad ez a telekomnál, de a telenornál is tudok venni nemsokára, mert már nem sok van az előző s7 edge-ből.
Lehet ezt átadom majd a nevemen, és veszek egy note 7-et, de nem tudom mi legyen, megéri e. Hardveresen nem erősebb, max nagyobb kijelző, meg a ceruza amit nem használnék soha. Így nehéz a döntés.
-
blade4
aktív tag
válasz
SonyNex7 #13475 üzenetére
Nálam ez a hívás bug egyenlőre nincs jelen, az előző s7 edgem-nél jelen volt.
A telekomnál vettem pár napja aranytárskártyás csomagban, azért mert nem bírtam kivárni a note 7 megjelenését.Bár ha jól tudom át lehet íratni másnak a nevére az egészet, ha ez lehetséges akkor az öcsém átvenné, én meg vennék helyette egy note 7-et, bár nem tudom megérné-e a csere.
-
harotomi
csendes tag
válasz
SonyNex7 #13391 üzenetére
sajnos a miértjét én sem tudom sőt, nem is biztos, hogy segít neked de bízzunk benne. egyébként kétoldalú probléma ez, mert ott jön többnyire elő ahol gyengébb a térerő. külföldön jóval erősebb a jel, jobb a lefedettség továbbá itthon a nagyobb városokban is ritkább a jelenség.
-
Ákkk
addikt
válasz
SonyNex7 #13386 üzenetére
Az, hogy a telefon elviekben 4g-n van de ott ugyebár nem tudsz hívást inditani ehhez más frekvenciával rendelkező hállózatra kell válltani na most ez valamiért nem mindig történik meg az s7 esetében.
Olvass vissza tele van a fórum ezzel kapcsolatos panaszokkal.
Talán a frissitések idővel ezt megoldják.
Nem minden esetben jön elő részben a hállózati lefedettségtől is függ. -
Keem1
veterán
válasz
SonyNex7 #13163 üzenetére
+SeatZola
-ba -be / -ban -ben
Bocs, tudom, szőrszálhasogatás, de azért érdemes és illik is legalább ilyen alapvető helyesírási hibát elkerülni. -
leslien
nagyúr
válasz
SonyNex7 #13076 üzenetére
9 hónapos gyereknél nincs állványra idő... Sőt semmire...
ne aggódj, később sem lesz....
más : felesleges marni egymást inkább örüljetek h nem a Snapdragon verza van itthon... Note 7 speed test...
felháborító és borzasztó.... -
-
válasz
SonyNex7 #13038 üzenetére
Ujjlenyomat leolvasónak nem csak a sebessége, de a pontossága illetve hatásfoka is sokkal jobb OP3-nál.
A rendszer sebességnél pedig a mikro lagokra gondolok. Néha nagyon idegesítő tud lenni. Ez leginkább programokon belül jön elő. (Chrome, stb..) OP3-on egy apró lag sem volt soha.
Tehát igen, észre ehető és nagyban befolyásolja a felhasználói élményt.
Mindezek ellenére sokkla jobb telefon az S7E
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Autós topik
- Videó stream letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest