Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena

Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Ha egy Samsung telefonban van download mód,Akkor alaplap ,processor hiba nagyon nem lehet?
Mert egyébként nem kapcsol be .Samsung logo ,utana Fekete.
Vmi sípoló hang is hallható.
Nem pont ide tartozik,de fontos lenne.
Köszi -
hackeeeee
Jómunkásember
-
nokia3650365
aktív tag
válasz
alcapone386
üzenetére
Köszi, amit most rendeltél, az stabilabbnak tűnik.
-
Andrew10
aktív tag
válasz
magyarattila
üzenetére
Ezekszerint mindenki meg kapta csak a függetlenek nem.
-
válasz
hackeeeee
üzenetére
Indítottam egy safe mode-ot, az jól működik, állítgattam benne dolgokat, de igazából semmi nem indokolta. Újraindítottam, most az éles is jó, bár néhány widget eltűnt és rendesen be kell álljtanom egy pár appot, mert visszaálltak alapra... Remélem csak ideiglenes zavarodás volt.
-
magyarattila
tag
Tmobileos S7 tulaj ismerősömnek a mai nap jött nugát frissítése.
Én független S7 edge tulajként semmit nem kaptam.
Kaplyákbe. Mijenmánez.

-
bajzal
őstag
válasz
Akidobos74
üzenetére
Mi a sötét témád neve?

-
viewdetails
addikt
válasz
Devilstudio
üzenetére
Kb. mindenkinek, akinek telekomos rom van a telefonján.

-
Andrew10
aktív tag
Függetlenre mikor várható?
-
Kasya
nagyúr
válasz
Devilstudio
üzenetére
Nem...senki sem irta meg

-
Devilstudio
tag
Megjött a magyar Telekomos Nugate!
Most töltöm lefelé Ota-n keresztül.
Jött még valakinek? -
glacious
addikt
Kicsit ambivalens érzésekkel vagyok a nougat frissítés iránt. Gyorsabbnak érezni a rendszert, kb. ugyanúgy merül, viszont a témám frissítését várom nagyon. A beállításokból hiányoznak a gyorsgombok, de szerintem meg fogom szokni. Összehasonlítva a honor 8-cal itt nem olyan erőszakos a memóriakezelő, viszont lassabb a UI.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Noh, első blikkre megúszta a rendszer az update-et nugátra. Használom pár napig, meglátjuk milyen lesz. Ha élhető marad, akkor pár hétig marad, ha nem, akkor gyalu lesz.

-
jancsiii
tag
Nekem kimondottan tetszik a nyugágy.

-
gerner1
nagyúr
válasz
olahroberto
üzenetére
kb .
-
olahroberto
tag
Telenor mikor kap 7.0? 😕
-
Tybike81
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
Ha felteszek egy multi csc-s 7.0-t amiben benne van az XEH csc, akkor milyen csc-m lesz ha most is XEH?
-
alcapone386
őstag
válasz
nokia3650365
üzenetére
Ezt használtam: [link]
Árban ugyan ott van, de a fentebb rendelt valahogy jobban meggyőzött
(igaz azt még nem próbáltam. Majd júliusban
) -
gerner1
nagyúr
válasz
spanglee001
üzenetére
Smart Switch -csel a telón, microSD -re lementesz mindent. Arról gyorsabb a visszaállítás is...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
spanglee001
üzenetére
Ha be volt állítva, akkor ha hozzáadod a fiókot, akkor meg fogja kérdezni mely alkalmazásokat szeretnél visszaállítani.
Persze ezen kívül, hogy az alkalmazások felhőben tárolták-e a beállításaikat, mentéseiket, ezt nem tudom.

-
spanglee001
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Öhm izé.. Alapjában véve, ha nyomsz egy gyári beállítást a telóról, ugyan úgy recovery-be lép be, és ott csinálja meg a resetet, és a cache törlést.
Ettől függetlenül általában Én is recovery-ből szoktam, de nem mindig.
-
alcapone386
őstag
válasz
nokia3650365
üzenetére
Amit használtam tengerben mingyárt megkeresem, de azzal annyi volt a gond, hogy a kamera lencse előtt nem volt a legjobb minőségű.
Nemrég rendeltem egy másikat : For Samsung Galaxy S7 Edge / S7 Case Original RedPepper Dot Series IP68 Waterproof Diving Underwater PC TPU Armor Cover S725
[link]Ez fényképezés szempontjából is jobb, illetve vannak nyomógombjai is.
(Tapasztalat: mielőtt mész a partra, szárazon homok mentes helyen rakd be a telefont. Semmiképp ne vedd ki a parton a készüléket a tokból, mert egy mm-es homokdarab is meggátolhatja a szilikon gumi funkcióját)
-
Jack Oneill
veterán
válasz
spanglee001
üzenetére
A sima gyari visszaallitas menubol szereny velemenyem szerint kakit nem er. A jol bevalt recoverybol kell. Tel kikapcs. Bekapcs+home+hangero fel egyutt. Ott factory reset. Majd clear wipe cahce.
-
nokia3650365
aktív tag
válasz
alcapone386
üzenetére
Amiről itt láttam képet, az beázott, azt írta a kolléga.
Tudsz küldeni linket, vagy fotót, hogy neked milyen van kemény tok, ami jó volt tengerben?
Tasakot rendeltem Aliról, de vennék még egy tokot is ha jó.
Köszi! -
gerner1
nagyúr
válasz
spanglee001
üzenetére
Vannak, akik mindent megtesznek, hogy biztosan "anomália" mentes legyen az új rendszer. Szubjektív, de én is teszek majd ...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
spanglee001
üzenetére
Nem szükséges, de nem árt, mert lehetnek anomáliák.
Igen, ajánlott, sőt ÉN az összes android-hoz kapcsolható mappát törölni szoktam a kártyáról.
-
Deck
titán
válasz
spanglee001
üzenetére
Már előtte is, tisztán felrakni.
-
spanglee001
addikt
rég nem jártam erre, már jön is a nugát lefelé, olvasgatom, hogy utána nyomjátok a gyári beállításokat, miért?
Feltétlen szükséges?
na jó legyen, de halőtte is akkor utána miért a szűz rendszert?
és simán gyáribeállítások visszaállítására rákattolok és annyi? memókarit ki kell venni? -
hackeeeee
Jómunkásember
Töltődik OTA-n a telekomos update. ~1.4GB.
Meglátjuk mi lesz belőle.. Jó lenne ha a hétvégét kibírná reset nélkül.

-
Keem1
veterán
válasz
alcapone386
üzenetére
Főverzió ugrásnál ajánlott is.
Én ha hazaértem, felteszem a nugátot OTA-n, de előtte-utána FR lesz. Tudom, nem kötelező, meg akár frissülhet is enélkül, én ezt elfogadom, de saját magam tuti megkímélem a kellemetlenségektől, úgyhogy mindenképp tolom a FR-t.Már persze, ha jól értem, hogy erről van szó

-
törölt tag
Itt senkinek nem változik a kód (OXX CS). Marad a magyar is XEH. Az OXX régiók mind előtte is multi cs régiók voltak. Az OXA változott, mert abba került angol, olasz, francia, stb egybe. A 6-oson ezek mind külön cs kódosok voltak, lehetett variálni a cs beállítást. Érdekesség, hogy a lengyel kód (XEO) mindkettőben benne van.
-
korimv6
aktív tag
válasz
Botos Marci
üzenetére
Nekem ez van fent kb másfél-két hete. Nagyon szépen rásimul a kijelzőre, de sajnos a vastagabb tokok (bloggomban a hibrid) ezt is felgyűri az oldalakon. Egy hátránya van, hogy kicsit könnyebben karcolódik, mint a drágább fóliák. Illetve egyiknél úgy jártam, hogy az elsőnek eltávolítandó védőfóliához hozzátapadt a felrakandó rész is, egy szikével szétválasztva már fel tudtam rakni.
-
törölt tag
Sziasztok!
A ma kiadott lengyel/szlovén 7es OXX-es CS fájlban (G935FOXX1DQA1) milyen kódok vannak benne? Meg tudná nézni nekem vki? Köszi.
-
válasz
Leonardo91
üzenetére
Nekem is pont olyan tokom van

-
mts
tag
Nekem telekomos edgem van. Megjött rá a 7.0
-
-
-Maci-
addikt
válasz
Botos Marci
üzenetére
-
-
Keem1
veterán
válasz
Botos Marci
üzenetére
Nagyon sokan a Westendes fóliát ajánlják, bár kicsit húzós az ára (6 rongy körüli), de akik feltetették, nem bánták meg.
Van itt ajánlott Aliexpress-es olcsó kínai (jó, csak kevésbé strapaálló), meg ScreenKnight UK-ból. Én ezt a két utóbbit már kipróbáltam, egyik se tökéletes, mindkettő jó valamiben. Most a második ScreenKnight van rajta, elég strapaálló, UK-ból 3 nap alatt itt van, kb. 1600 forint. De cserébe kissé bőrszerű a tapintása, nem a legjobb, de rossznak se mondanám. Szokni kell. Viszont teljesen precízen fel lehet tenni, 2 hét alatt a legapróbb buborék is eltűnik és szinte nem is látszik, hogy fent van. -
Akidobos74
aktív tag
válasz
Istyu74
üzenetére
Nekem ez
______________________________________________Maxximus: Ja, hogy az... Az nekem is fehér sajnos..

Nekem tetszik a Nougat. Fogyasztásilag mindenképp, jó lett így az AOD (még nem tökéletes, mert nem tud elfeküdni és az éjjeli óra színét, fényerejét nem lehet állítani) és az esti színszűrés is tetszik. Tudom, millió app van rá, de így stabilabb, hogy beépített app.
Akksi: Ekkor tettem töltőre:Nagy teljesítményen és HD-n megy.
-
Sziasztok,
Ki milyen képernyővédő fóliát használ ,esetleg ajánl S7 Edge készülékre.
Előre is köszi
-
sompetike
aktív tag
Mi a bajotok a Tmx-el.nekem teljesen pozitív tapasztalatok vannak csak.
Olyan érzése van az embernek mintha divatból szidnák.... -
Jolet
őstag
válasz
Parallaxis
üzenetére
nekem február 1-et ír
-
dodoroli
aktív tag
Sziasztok!
Hol vannak az elő háttérképek a 7.0-ban? -
szevassag
tag
Csak most ez így cumi, hogy ha beküldöm javítani akkor x napig/hétig telefonálni sem tudok mivel a sim kártyám náluk lesz beszorulva a telefonba.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
gerner1
üzenetére
Régebben a telenor már a függetlenek előtt (jóval) kinyomta (LG G2-es idők), most meg az egyik legbeleaszarósabb hülyék döntenek erről. Vegyél prémium készüléket náluk, aztán utána prémium letojnak minden szinten. A XEU-n viszont nagyon csodálkozom, hogy ott is ennyire STOP van még.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ez van. Változnak a dolgok. Meglepő, hogy az eddigi első körbe tartozó (és független) régiók nem kaptak még (XEU, DBT, ITV, XEF, stb).
-
szevassag
tag
Érdekes dolog történt: a galériában elkezdtek a képek/videók beszürkülni, aztán amikor újra indítottam a telefont, azt írta ki, hogy nincs benne sd kártya. Ez után ki akartam venni megnézni, de a sim tálca nem jön ki csak félig, szal az sd-t ki tudtam szedni de a sim csere az esélytelen. Járt már valaki így?
Sim működik, hálózat van, de az sd kártyát nem látja továbbra sem.
A sim tálca beszorult teljesen, hiába feszegetem nem jön ki. -
Keem1
veterán
Remélem, a Telekomos romban már nincs fordítási hiba

-
Kasya
nagyúr
válasz
Joe.36
üzenetére
Pl itt van par nekem zavaro tenyezo.
Masnak a WiFi problemazott, es sokat dobalta magat.
Sok kis bibije van meg, de sokaknak ezek fel sem tunnek. Mindenesetre a 6-os sokkal kiforrottabb rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpársportok
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia
- Apple Watch Ultra 3 / Black Titanium / Black Ocean Band (0263B)
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- Samsung Galaxy Watch4 Classic 42mm S/M
- Vadonatúj bontatlan Samsung Galaxy Watch 7 44 mm-es 2025 model katonai zöld színben! Piaci ár alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!

Szóval továbbra is kíváncsi vagyok, ezt mi a szösz okozza...

nemértek hozzá, egy FR ért is itt kérdezősködök

képest